مشاهده نسخه کامل
: قیمت
asauniverse
29-04-2012, 04:47
سلام دوستان
سال قبل هم همین سؤال رو پرسیدم و ببخشید که دوباره میپرسم ولی
یه شرکت ساخت کلیپ و فیلم و این چیزا بهم پیشنهاد کار داده ، البته میخوان روی پروژه های آماده افتر کار بکنم و براشون تیزر تبلیغاتی واسه خودشون یا هر شرکت یا سایت یا خواننده ای یا هر کی خواست درست کنم ....
بنا بر اینکه اون شرکت خودش تو فنلند هستش و من خودم تو عراق هستم ، اونها میخوان کارها همش در حد بسیار خوب باشه (البته کار روی پروژه های آماده هست ) ، یه تیزر براشون ساختم با پروژه cubism که خیلی زیبا شده ، 52 ثانیه هتسش و اونا بهم 70$ دادن ولی گفت ما برای پروژه های بعدی هر 10 ثانیه بهت 8 دلار میدیم :19::13: ، این هم لینک تیزری که ساختم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3DZbxzfwG0p7E%26feature%3Dplcp)
خوب حالا بنظر شما این قیمت کم نیست ؟
اصلا قیمت کار بر روی پروژه آماده افتر افکت تو ایران چجورییه ؟ بنظر شما به این قیمت راضی باشم ؟ !
واقعا گیج شدم ، خیلی ممنووووووووووووون میشم راهنمایی بفرمایید !:11:
Переклад не
29-04-2012, 08:32
واسه کار برروی پروژه های از قبل طراحی شده همین مبلغ مناسبه شایدم زیاد باشه
سفارشاتی هر ثانیه شون تا 100 دلار آب میخوره که طراحی منحصر به فرد و بی نظیر و کاملا حرفه ای و خوش سلیقه و جذاب داشته باشن
ببینید اگه خودتون میتونید یه همچین طرحی کار کنید پس حقتونه واسه ده ثانیش یه ملیون تمن بگیرید
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
راستی میشه این کلبپتون رو تو 4shard آپلود کنید .چون فیلتر شدده
basketball
29-04-2012, 20:30
اگر پروژه آماده هست که قیمت مناسب هست...
asauniverse
30-04-2012, 00:31
دست هر دوی شما درد نکنه دوستان
آره ، ولی امروز فهمیدم که یه شرکت دیگه ای هست اینجا که تیزرهای 2 بعدی رو از 900 دلار به بالا میسازه :18: یعنی کمترین قیمت 900 دلاره و بالاتر ، ولی با کیفیت عالی و فکر نکنم پروژه آماده باشه ، خودشون از اول کار میکنن ...
دست شما درد نکنه دوستان
این هم لینک :
نظر بدید:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Simin Secret
30-04-2012, 13:13
دوست عزیز تو ایران هر پروژه ای تا 300 هزارتومن واسه هر ثانیه آب میخوره
شما فریم برای اونا حساب کن
بگو هر فریم 10 دلار بعد پیشفرض کامپوزیت رو بزار رو 30 میشه 300 دلار واسه هر ثانیه
البته اگه خودت بسازی خیلی بهتره
basketball
30-04-2012, 20:22
تو امارات سطح در آمد برای یک افتر افکتز کار چطور هست؟
asauniverse
30-04-2012, 23:10
تشکر جناب simin secret از جوابتون
ولی من درست نفهمیدم منظورتون رو ، یعنی اون وقت که خیلی قیمتش میره بالا !!!!!!!
یه چیز دیگه یادم رفت باید از اول میگفتم این شرکت میخوان من بصورت دائم هر کار افتر افکت که داشتن براشون انجام بدم ، فکر کنم در اون موقع قیمت کمتر باشه
ولی اگه درست فهمیده باشم بنا به قیمتی که شما فرمودید این کاری رو که من لینکش رو تو 4shared گذاشتم به قیمت 70$ خیلی کمه ! درسته ؟
اگه این رو حساب کنم که اونها ماهی دو سه کار و پروژه بهم میدن و با این قیمتی که شما فرمودید این کار من چقدر می ارزه ؟ دوستان که گفتن قیمت خوبه !!!!!!
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
تو امارات سطح در آمد برای یک افتر افکتز کار چطور هست؟
اگه با من بودید ببخشید من عراق هستم نه امارات :20:
asauniverse
05-05-2012, 19:01
دوستان ببخشید ولی اوضاع یکم فرق کرده ، واسه همین ، الآن یه سؤال دیگه دارم :
ماهیانه کار یک گرافیست تو یه شبکه تلویزیونی چنده ؟
همین چند روز پیش یه پیشنهاد کاری واسه تابستون بهم دادن تو یه شبکه ماهواره ای مخصوص برنامه های کودکانه (گفتن که مثل یه گرافیست کار میکنی ، مثلا کارهای افتر افکتی و اینا )
روزی 3 ساعت کار و ماهی 1000$ البته اینجا دلار گرون نشده و میشه اینجوری حساب کنید که ماهی 1 میلیون تومانی میشه ، خوبه ؟ کمه ؟ زیاده ؟ من سابقه کاری ندارم مجبورم از شما بپرسم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
basketball
06-05-2012, 00:59
آقا در کل یک چیزی بگم
شما عراق هستید و ما اینجا
به نظر من قیمت ها خوبه، باور کن همین رو هم از دست میدی برادر
مهم نیست چقدر پول میدن، کارای اولت رو انجام بده بعد 6 ماهی خب 10 تا شبکه دیگه اسم تو رو میشنوند و پیشنهاد بهتر میدن
هر ثانیه 1 دلار بدن یا 10 دلار به نظر من مهم نیست، مهم اینه شما از کارت راضی باشی و از دست ندی...
نگران چیزی نباش
asauniverse
06-05-2012, 01:10
آقا در کل یک چیزی بگم
شما عراق هستید و ما اینجا
به نظر من قیمت ها خوبه، باور کن همین رو هم از دست میدی برادر
مهم نیست چقدر پول میدن، کارای اولت رو انجام بده بعد 6 ماهی خب 10 تا شبکه دیگه اسم تو رو میشنوند و پیشنهاد بهتر میدن
هر ثانیه 1 دلار بدن یا 10 دلار به نظر من مهم نیست، مهم اینه شما از کارت راضی باشی و از دست ندی...
نگران چیزی نباش
خوب تشکر دوست عزیز :11::11::11:
فهمیدم
معمولا تو کارهای اینجوری منظورم همین شبکه های تلویزیونی از چه نرم افزارهایی استفاده میکنن ؟اصلا کارهای گرافیکیشون چییه ؟
(من یه ماه دیگه اونجا دست بکار میشم چون یک ماه دیگه پخش تلویزیون شروع میشه ولی هر بار از مدیرش میپرسم کار چی هست میگه کارهای گرافیکی ، حالا این کارهای گرافیکی چی هست میگه صبر کن همین چند روز قرارداد ببندیم بعد شروع کردیم میبینی ، خوب منم شاکی شدم چرا میخواد قرارداد ببنده با این عجله ؟!!!!؟!؟؟؟ :13: )
Переклад не
06-05-2012, 08:00
عراق زیادم شبکه هاش مهم نیست چون انتظاری نمیره که خیلی پیشرفته کار کنن.شما به این کار با چشم یه شانس در خونه رو یه بار میزنه نگاه کنید .چون وقتی مشغول به کار شدید انقدر تمرین میکنید و پروژه های آماده رو تجزیه تحلیل میکنید .هم بهشون کار خوب تحویل میدید و هم بیشتر و بیشتر قلق میاد دستتون و خبره تر و حرفه ای تر میشید و بعد میتونید کاراهای حرفه ای و جذابی بسازید و هر ثانیش خدا تمن بگیرید
من دقيقا همين كار رو براي عروسي يكي از دوستام زدم البته با يك آهنگ ديگه دو ساعت بيشتر وقتمو نگرفت به نظر من قيمتشون خوبه تازه زياد هم هست قبول كن معطل نكن اينجا خيليها منتظر فرصتهاب اينجورين و به دستشهم نميارن
asauniverse
06-05-2012, 19:58
عراق زیادم شبکه هاش مهم نیست چون انتظاری نمیره که خیلی پیشرفته کار کنن.شما به این کار با چشم یه شانس در خونه رو یه بار میزنه نگاه کنید .چون وقتی مشغول به کار شدید انقدر تمرین میکنید و پروژه های آماده رو تجزیه تحلیل میکنید .هم بهشون کار خوب تحویل میدید و هم بیشتر و بیشتر قلق میاد دستتون و خبره تر و حرفه ای تر میشید و بعد میتونید کاراهای حرفه ای و جذابی بسازید و هر ثانیش خدا تمن بگیرید
نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه ولی این شبکه ای که میگم گفتن که HD هستش و میخوان پخشش 1080p باشه :18:
و کیفیت شبکه های کردی اینجا از نظر گرافیک خیلی خوبه ، کارهاشون ساده نیست !
وقتی میگن عراق شاید یه ویرانه بیاد تو خیال آدم ولی کردستانش داره واقعا پیشرفت میکنه ، تلویزیوناش هم همینطور خیلی حرفه ای کار میکنن :5:
تشکر از جوابت دوست عزیز :11:
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
من دقيقا همين كار رو براي عروسي يكي از دوستام زدم البته با يك آهنگ ديگه دو ساعت بيشتر وقتمو نگرفت به نظر من قيمتشون خوبه تازه زياد هم هست قبول كن معطل نكن اينجا خيليها منتظر فرصتهاب اينجورين و به دستشهم نميارن
آهان
خوب قبول کردم ....
این cubism واقعا عجیب تملیتییه به نظر من
ضمنا ممنون از نظرتون :11:
Simin Secret
08-05-2012, 09:11
دوست عزیز بهتره به قول بچه ها همین کار رو بگیرید و دنبالش برید که عالی هست براتون،کارهای شبکه های کودک بیشتر موشن گرافیک هست که جذابه و کودکان میپسندن این جور کارها رو
برای شبکه های HD هم شما باید سیستم واقعا قوی داشته باشی تا بتونی رندر کارهای سنگین رو سریع انجام بدی،پس به دنبال یه سیستم حرفه ای باش اول
asauniverse
08-05-2012, 15:53
دوست عزیز بهتره به قول بچه ها همین کار رو بگیرید و دنبالش برید که عالی هست براتون،کارهای شبکه های کودک بیشتر موشن گرافیک هست که جذابه و کودکان میپسندن این جور کارها رو
برای شبکه های HD هم شما باید سیستم واقعا قوی داشته باشی تا بتونی رندر کارهای سنگین رو سریع انجام بدی،پس به دنبال یه سیستم حرفه ای باش اول
تشکر از نظر شما دوست عزیز
این مشخصات اصلی سیستم منه فکر کنم چیز بدی نباشه (حالا یه نظر هم در مورد اون بدید بد نیست ، فکر کنم به ram بیشتری نیاز داشته باشم ) :
intel core i5 760
Zotac Nvidia Geforce GTX470 AMP!
4gb kingmax 1600mhz RAM
ASUS P7P55D PRO
Переклад не
08-05-2012, 22:08
به عبارتی سیستمتون خیلی ضعیفه!
من core i7 860 و با 8 گیگ رمو کارت گرافیک gtx460 1gig برای رندر کردن یه پروژه ی full hd که مثلا یک دقیقه هست ، 4 ساعت زمان میبره همچنین کار با پروژه های full hd خیلی سخت میشه .شما سیستمتون حد اقل باید یه 2 ملیونی خرج کنید بعد ارزش داره چون وقتی مشغول به کار شدید در دو ماه سودشو میبرید و تا زمان اتمام قرار داد کیفشو میکنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.