مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نمایش اطلاعات در هارد اکسترنال وسترن 1ت
hadikm_sh
28-04-2012, 22:18
داشتیم با پارتیشن مجیک کار میکردیم میخواستیم هارد اکسترنال وسترن 1 ترابایت رو ریسایزش کنیم که در حین ریسایز کردن ارور داد که سه گزینه داشت : fixو skipو اون یکی که هرچی بود نزدیمش که ما فیکس رو زدیم که ارور داد و بعد هارده ریست کرد وبعد دیگه سیستم هارده رو نشناخت اما با نرم افزارای مختلف حجم داخلش رو نشون می داد که یعنی اطلاعاتش هست اما نمی تونه هارده رو لود کنه . با اوبونتو هم که تستش کردیم بالا اومد و حتی کار هم کرد اما ویندوز اکس پی میشناستش اما نشونشون نمی ده (اطلاعات رو) ممنون میشم کمک کنید:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41:
ata.royalfalcon
29-04-2012, 07:34
داشتیم با پارتیشن مجیک کار میکردیم میخواستیم هارد اکسترنال وسترن 1 ترابایت رو ریسایزش کنیم که در حین ریسایز کردن ارور داد که سه گزینه داشت : fixو skipو اون یکی که هرچی بود نزدیمش که ما فیکس رو زدیم که ارور داد و بعد هارده ریست کرد وبعد دیگه سیستم هارده رو نشناخت اما با نرم افزارای مختلف حجم داخلش رو نشون می داد که یعنی اطلاعاتش هست اما نمی تونه هارده رو لود کنه . با اوبونتو هم که تستش کردیم بالا اومد و حتی کار هم کرد اما ویندوز اکس پی میشناستش اما نشونشون نمی ده (اطلاعات رو) ممنون میشم کمک کنید:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41:
سلام
متاسفانه شما اولين كسي نيستيد كه به خاطر كار با partition magice به مشكل بر ميخوريد . بارها و بارها و بارها گفته شده كه از پارتيشن مجيك استفاده نكنيد . نرم افزارهاي خيلي بهتري براي مديريت هارد و پارتيشن وجود دارد مثل paragon يا حتي acronice disk director home
در درجه اول دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد كنيد تا برنامه disk managment راه اندازي شود . وضعيت پارتيشن رو بررسي كنيد به احتمال 99 درصد unallocated شده كه در اينصورت ميبايستي فرمتش كنيد كه اطلاعاتتون ميپره . ولي قبل از فرمت با استفاده از نرم افزارهاي ريكاوري مثلeaseus data recovery wizard professional يا getdataback داده ها رو در جاي امن ذخيره كنيد و سپس هارد رو فرمت كنيد (البته نه با پارتيشن مجيك) .
hadikm_sh
29-04-2012, 16:03
سلام خیلی ممنون از جوابتون.
حرفتون کاملا درسته پارتیشن مجیک نرم افزار مزخرفیه قبلا هم کل هاردمو کرده بود بدسکتور ولی اون موقع فکر کردم ایراد از هاردم هست.
خوشبختانه تو دیسک منیجمنت سالم نشونش میده با فرمت NTFSاما تو my computerنشونش نمیده قبلا هم گفتم تو اوبونتو هم کاملا نشونش میده اما تو ویندوز اکس پی نیست.
فرمت کردن هم میدونم درست میشه ولی 600GBش پره جایی واسه خالی کردنش ندارم اگه یه راهی که بدون پاک کردن بتونه نشوننش بده اگه میشه بگید خیلی ممنون.
ata.royalfalcon
29-04-2012, 20:26
سلام خیلی ممنون از جوابتون.
حرفتون کاملا درسته پارتیشن مجیک نرم افزار مزخرفیه قبلا هم کل هاردمو کرده بود بدسکتور ولی اون موقع فکر کردم ایراد از هاردم هست.
خوشبختانه تو دیسک منیجمنت سالم نشونش میده با فرمت NTFSاما تو my computerنشونش نمیده قبلا هم گفتم تو اوبونتو هم کاملا نشونش میده اما تو ویندوز اکس پی نیست.
فرمت کردن هم میدونم درست میشه ولی 600GBش پره جایی واسه خالی کردنش ندارم اگه یه راهی که بدون پاک کردن بتونه نشوننش بده اگه میشه بگید خیلی ممنون.
احتمالاً letter نداره . در همان برنامه دیسک منجمنت روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه change drive and letter رو انتخاب و سپس یک حروف غیر تکراری بدهید (تست کنید ببینید مشکل حل میشود یا خیر) .
سلام خدمت دوستان عزیز
منم شبیه همچین مشکلی برام پیش اومده
یه هارد 1 ترا وسترن گرین 64 مگ بافر دارم.تقریبا روز 91/3/1 از کار افتاد بدون کوچکترین علتی یعنی واقعا بدون هیچ علتی.حدودا 750 گیگش پره.دیتکت میکنه ولی توی ویندوز 7 نشون نمیده.یکی گفت ویندوز xp نصب کن شاید نرم افزاری باشه، نصب کردم باز هم نشد.بردمش تعمیراتی گفت firmwareش پریده برو توی سایت وسترن دانلود کن، exe هست نصبش کن.آقا سرتونو درد نیارم ما دو روزه تو سایته وسترن می گردیم ولی موفق به یافتن این firmware نشدیم.دوباره سرچ کردیم توی اینترنت، یکی گفت paragon نصب کن درست میشه. ما نصب کردیم ریست کردیم، ویندوز اومد بالا بعد از 15 دقیقه هاردو شناخت با تمام اطلاعات داخلش. داشت کار می کرد دوباره هارد پرید. توی Disk Managment هم نمی شناسه.
سوال:
1- هاردم 2 ماه از گارانتیش مونده، اطلاعاتش هم برای خیلی خیلی مهمه، آیا این firmware باعث درست شدنش هست؟
2- از کجا می تونم firmware رو دانلود کنم و خودم با ویندوز یا لینوکس هاردمو درست کنم بدون اینکه اطلاعاتم بپره؟
3- لطفا بهم بگید چطوری میتونم بدون از دست دادن اطلاعات درستش کنم
ممنون. با تشکر
mohsen_rkh
05-07-2012, 11:12
سلام خدمت دوستان عزیز
منم شبیه همچین مشکلی برام پیش اومده
یه هارد 1 ترا وسترن گرین 64 مگ بافر دارم.تقریبا روز 91/3/1 از کار افتاد بدون کوچکترین علتی یعنی واقعا بدون هیچ علتی.حدودا 750 گیگش پره.دیتکت میکنه ولی توی ویندوز 7 نشون نمیده.یکی گفت ویندوز xp نصب کن شاید نرم افزاری باشه، نصب کردم باز هم نشد.بردمش تعمیراتی گفت firmwareش پریده برو توی سایت وسترن دانلود کن، exe هست نصبش کن.آقا سرتونو درد نیارم ما دو روزه تو سایته وسترن می گردیم ولی موفق به یافتن این firmware نشدیم.دوباره سرچ کردیم توی اینترنت، یکی گفت paragon نصب کن درست میشه. ما نصب کردیم ریست کردیم، ویندوز اومد بالا بعد از 15 دقیقه هاردو شناخت با تمام اطلاعات داخلش. داشت کار می کرد دوباره هارد پرید. توی Disk Managment هم نمی شناسه.
سوال:
1- هاردم 2 ماه از گارانتیش مونده، اطلاعاتش هم برای خیلی خیلی مهمه، آیا این firmware باعث درست شدنش هست؟
2- از کجا می تونم firmware رو دانلود کنم و خودم با ویندوز یا لینوکس هاردمو درست کنم بدون اینکه اطلاعاتم بپره؟
3- لطفا بهم بگید چطوری میتونم بدون از دست دادن اطلاعات درستش کنم
ممنون. با تشکر
لطفاً نوع و مدل هارد دیسکتون رو به طور کامل بنویسید.
mehran_gole
30-09-2012, 01:38
لطفاً نوع و مدل هارد دیسکتون رو به طور کامل بنویسید.
WD7500KMVW-11ZSMS1 سلام مدل هارد اکسترنال من اینه ممنون میشم مورشو برام ابنجا قرار بدین 750 گیگ
ata.royalfalcon
30-09-2012, 08:00
WD7500KMVW-11ZSMS1 سلام مدل هارد اکسترنال من اینه ممنون میشم مورشو برام ابنجا قرار بدین 750 گیگ
سلام .
مدل هارد اكسترنال دقيقاً چي هست ؟؟
مثلاً اگر مدل هارد اكسترنال My Passport Essential SE - USB 3.0 باشه شما ميتونيد بريد اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه Firmware Updater رو پس از دانلود اجرا كنيد . ولي مهم اينه كه مدل هارد اكسترنال رو بگيد .
مثلاً در اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ليستي از هاردهاي اكسترنال پرتابل وسترن رو مشاهده ميكنيد و اكثراً برنامه مناسب براي آپديت Firmware رو دارند .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.