hamedjanam
28-04-2012, 22:00
سلام دوستان من قبلنا یعنی سال 81 یه ضبط کاست دار که cd هم میخوند !! خریدم سونی mhc-vx55 بود اسمش . روش هم نوشنه 125+125 w یه جاشم نوشته 2600 که من خودمهم ندونستم اخر ش این چیه !!:41: که از اون زیاد برا پخش آهنگ استفاده میکدم تا فیلم که بعد پیشرفت تو pc دیگه باهاش کار نکردم .
الا ن میخوام یه سینما خانگی بگیرم مدل d555 از سامسونگ که 1000 وات قدرت داره !
دغدغه ی من اینه که ایا این مدلی که میخوام بگیریم حداقل یه چیز تو مایه های اون ضبط سونی باشه که داشتم نه کمتر توجه کنید دوستان من یه چیز تاپ نیمخوام بترکونم یا وقتی روشنش میکنم شیشه رو بیاره پایین من فقط میخوام در حد همین mhc-vx55 ای که داشتم باشه البته یه کم بیشتر از اون :27: برا پخش آهنگ خوب باشه نظر شما چیه ؟ ایا این سینما خانگی که میخوام بگیرم قدرتش از اینی که داشتم بیشترهست؟؟
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الا ن میخوام یه سینما خانگی بگیرم مدل d555 از سامسونگ که 1000 وات قدرت داره !
دغدغه ی من اینه که ایا این مدلی که میخوام بگیریم حداقل یه چیز تو مایه های اون ضبط سونی باشه که داشتم نه کمتر توجه کنید دوستان من یه چیز تاپ نیمخوام بترکونم یا وقتی روشنش میکنم شیشه رو بیاره پایین من فقط میخوام در حد همین mhc-vx55 ای که داشتم باشه البته یه کم بیشتر از اون :27: برا پخش آهنگ خوب باشه نظر شما چیه ؟ ایا این سینما خانگی که میخوام بگیرم قدرتش از اینی که داشتم بیشترهست؟؟
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]