PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مادربورد نو یا کارکرده؟

aluminum
28-04-2012, 20:49
دوستان من یکسری مشکلات دارم که به این نتیجه رسیدم که مشکل از مادربوردم میتونه باشه

حالا قصد دارم یک مادربورد کارکرده بخرم که اگر مشکل از اون نبود زیاد دلم نسوزه

سی پی یوم
amd phenom II x4 940 3GHz
دو تا رم یک گیگ gel 1066 و یک رم دو گیگ gel 1066 دارم
و یک کارت گرافیک ASUS 5770 دارم
پاورم 530 هست

با این تفاسیر چند تا سوال داشتم
1- الان مادربورد نو که با این قطعات سازگار باشه هست.اگر هست شما چی پیشنهاد میدید و قیمتش چقدره؟(اگه usb3باشه که خلیی خوب میشه)
2- اگر بخوام مادربورد کارکرده بخرم شما چی پیشنهاد میدید

3- اصلا به قابل اطمینان هست که مادربورد کارکرد بخرم

4- اصلا این سیستم ارزش خرید مادربورد نو رو داره

5- میتونم مادربورد نویی پیدا کنم که هم جواب سی پی یو رو بده و هم بتونم رم ddr3 بندازم روش؟اگر بله رم 4 گیگ ddr3 چقدر برام هزینه داره

ممنون :11:

playstation 3
28-04-2012, 21:43
1-بله هست
2-کارکرده ارزش نداره این بوردا زیاد گرون نیست
3-خیر مگه از کس مورد اطمینان بگیرید
4-بله خوبم داره
5-بله
چه مشکلی دارید
قطعاتت خوبه
اینم پیشنهاد من
150=ASROCK AMD 870iCafe R2.0
RAM:2x2gb apacer 1333=40

aluminum
28-04-2012, 21:57
1-بله هست
2-کارکرده ارزش نداره این بوردا زیاد گرون نیست
3-خیر مگه از کس مورد اطمینان بگیرید
4-بله خوبم داره
5-بله
چه مشکلی دارید
قطعاتت خوبه
اینم پیشنهاد من
150=ASROCK AMD 870iCafe R2.0
RAM:2x2gb apacer 1333=40

:31:
خب خیالم راحت شد
میگم نمیشه از برند giga یا asus پیشنهاد بدید
چون مادربرودم خودم dfi هست میترسم این بی نام و نشون ها دوباره کار دستم بده
+
اگه میشه یه مادربوردم هم پیشنهاد بدید که همین رمهام بهش بخوره

ممنون:40:

playstation 3
28-04-2012, 23:23
متاسفانه مینDDR2 دیگه پیدا نمیشه میتونید رمهای قبلی تون رو بفروشین رم هاتون رو 30 برمیدارن
MSI - 970A-G45=170
ASUS - M5A78L-M LX=145
ASUS - M5A78L/USB3=180
ASUS - M5A78L LE=145
تو این چهر تا اولی بهتره ولی بقیه هم خوبن

soheil_eshghi
29-04-2012, 12:25
ببینید این cpu شما دو نوع سوکت داره
یکی am3 و یکی هم am2+ هست
اگه سی پی یوی شما از نوع دومی باشه به هیچ مینبرد ddr3 نمیخوره چون همشون am3 یا am3+ هستن مگر اینکه بتونید مین ddr3 با سوکت am2+پیدا کنید که فکر نمیکنم پیدا بشه
در ضمن به جای اینکه برید یه مین بخرید
برید یه مغازه تعمیراتی معتبر بگید با یه مین دیگه براتون قطعاتتون رو تست کنن
حتما هم بهشون بگید فقط قطعات خودتون همه با هم روی مین نصب باشه

aluminum
29-04-2012, 15:52
ببینید این cpu شما دو نوع سوکت داره
یکی am3 و یکی هم am2+ هست
اگه سی پی یوی شما از نوع دومی باشه به هیچ مینبرد ddr3 نمیخوره چون همشون am3 یا am3+ هستن مگر اینکه بتونید مین ddr3 با سوکت am2+پیدا کنید که فکر نمیکنم پیدا بشه
در ضمن به جای اینکه برید یه مین بخرید
برید یه مغازه تعمیراتی معتبر بگید با یه مین دیگه براتون قطعاتتون رو تست کنن
حتما هم بهشون بگید فقط قطعات خودتون همه با هم روی مین نصب باشه

مشکل اینجاست که چهار تا قطعه من میتونه مشکل داشته باشه.
پاورم رو تازه خریدم چون فکر میکردم مشکل پاوره. رمم ها با دو تا سیستم دیگه چک کردم مشکل نداشت. کارت گرافیک هم که انبرده. بعید میدونم مشکلم به خاطر سی پی یو باشه. احتمال 90 درصد میدم مشکلم از مادربورد باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوکت سی پی یوم am2+ هست
یعنی با این تفاسیر مینهایی که دوستمون معرفی کرد به سی پی یو من نمیخوره
اگه بخوام یه مین کارکرده که قطعات من بخوره چی پیشنهاد میدید و فکر میکنید چقدر هزینه داشته باشه

ممنون

aluminum
29-04-2012, 16:30
مادربوردی که این مشخصات رو ساپورت کنه سی پی یو من رو هم ساپورت میکنه

یا حتما باید Phenom™ II ذکر شده باشه

چون الان که توی مادربوردهای گیگا و ایسوز که میگشتم زیاد سر در نمی اوردم ولی به نظرم این مادربورد به سیستم من بخوره (البته اگه پیدا بشه)

و این دو تا که از فنوم 2 اسمی نبردن

و توی ایسوز هم سه مورد که نمیدونم به سی پی یو من میخوره یا نه

البته چون خودم کارت گرافیک دارم نمیدونم لازمه مینم گرافیک انبرد داشته باشه یا نه و یا کارت گرافیک من برای این مینها سنگین نیست

aluminum
30-04-2012, 18:12
:41:
کسی از دوستان نظری نداره

playstation 3
30-04-2012, 19:16
تا اونجایی که من میدونم
ادربرد با سوکت AM3 به بردی اطلاق میشه که اسلات حافظه های DDR3 رو اون قرار داره و تقریبا میشه گفت به جز این مورد فرق دیگه ای با سوکت AM2+ نداره...

مادربرد با سوکت AM2+ (با اسلات حافظه DDR2) با یه به روز رسانی بایوس از پردازنده های Phenom II و Athlon II که هم کنترلر DDR2 و هم DDR3 دارن پشتیبانی کنه...ولی بر عکس نمیشه
و سوکت AM3 نمیتونه از پردازنده های قدیمیتر که کنترلر DDR3 ندارن پشتیبانی کنه
بهترین کار اینه بری یه مین دست دو بگیری از شخص مورد اطمینان
ببخشید اول فکر می کردم سوکت مینتون 3 هست!

aluminum
30-04-2012, 19:33
بهترین کار اینه بری یه مین دست دو بگیری از شخص مورد اطمینان

ممنون
کدوم مدل رو پیشنهاد میدید
اونهایی که من گذاشتم به نظرتون چقدر دست دومش در میاد

playstation 3
01-05-2012, 18:17
زیاد نمیشه حداکثر70 تومن

---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

این مدل رو اگه بتونی پیدا کنی نوش هم هنوز پیدا میشه به قیمت 70 تومن
ELITEGROUP MCP61 M2 AM2+ حتما باید دی دی آر2 بگیری چون 3 شم اومده! مدل دی دی آر2ش به شما می خوره

playstation 3
01-05-2012, 18:38
اگر گیر آوردین biostar ta790xe بگیرید قیمتش فکر کنم حدود 90 تومن باشه

aluminum
06-05-2012, 20:24
دوستان من امروز یه مادربورد کارکرده خریدم

توی 24 مهلت تست باید چه چیزهایش رو تست کنم که در آینده به مشکل بر نخورم

soheil_eshghi
06-05-2012, 21:16
درگاه های زیر رو تک تک تست کن
usb
sata
pci
pci-e
برای تست درگاه رمهات هم یه نرم افزار بنچمارک رم تهیه کن و تست کن
اگه از سلامت رمهات اطمینان داری و ارور صفحه آبی دیدی بدون مشکل از مینبرده
برای تست فاز تغذیه cpu هم نرم افزار occt رو دانلود کن و تست بگیر و در نهایت که یک سری نمودار بهت نشون داد ولتاژها و آمپراژ رو با عدد روش مقایسه کن اگه انحراف زیاد داشت بدون یا مدار تغذیه مشکل داره یا مدار ورودی برق مینبرد

aluminum
06-05-2012, 22:01
درگاه های زیر رو تک تک تست کن
usb
sata
pci
pci-e
برای تست درگاه رمهات هم یه نرم افزار بنچمارک رم تهیه کن و تست کن
اگه از سلامت رمهات اطمینان داری و ارور صفحه آبی دیدی بدون مشکل از مینبرده
برای تست فاز تغذیه cpu هم نرم افزار occt رو دانلود کن و تست بگیر و در نهایت که یک سری نمودار بهت نشون داد ولتاژها و آمپراژ رو با عدد روش مقایسه کن اگه انحراف زیاد داشت بدون یا مدار تغذیه مشکل داره یا مدار ورودی برق مینبرد
ممنون
usb و sata هاش رو امتحان کردم درست بود
اسلات گرافیکش رو دو تاش رو میشد تست کرد که جواب داد(دو تا دیگش چون کارت بزرگ بود امکان قرار گیریش نیود)
از چهارتا اسلات روم ها هم 3 تاش رو رم گذاشتم (2 تا یک گیگ و یک دو گیگ) الان سه ساعتی هست که کامپیوتر روشنه و برای تست بازی ساکر 2012 رو انجام دادم که اخطاری داده نشد و صفحه ابی نیامد
فقط میمونه تست سی پی یو ببینم چه جوری میشه

aluminum
06-05-2012, 22:21

بقیه تست ها اختلاف زیاد فاحش نیست ولی تیت 12 ولت بنظرتون مشکلی داره؟ البته فقط 10 دقیقه گذاشتم برای تست

48680
48681

soheil_eshghi
07-05-2012, 01:08
12 ولت حداقل 10.82 و حداکثر 13.2 باید باشه که برای شما 7.7 ولت هست
از سلامت پاور اطمینان داری؟
نرم افزار occt یه بخش تست پاور داره
تستشو انجام بده اگه تو بازه ای که گفتم نبود پاور رو ببر یه تعمیرگاه بگو 12 ولتش رو تست کنن
اگه مشکلی نداشت ممکنه مینبرد ایراد داشته باشه
مینبرد رو هم از کیس خارج کن و اسلاتهای گرافیک رو بیرون از کیس تست کن

aluminum
07-05-2012, 05:28
12 ولت حداقل 10.82 و حداکثر 13.2 باید باشه که برای شما 7.7 ولت هست
از سلامت پاور اطمینان داری؟
نرم افزار occt یه بخش تست پاور داره
تستشو انجام بده اگه تو بازه ای که گفتم نبود پاور رو ببر یه تعمیرگاه بگو 12 ولتش رو تست کنن
اگه مشکلی نداشت ممکنه مینبرد ایراد داشته باشه
مینبرد رو هم از کیس خارج کن و اسلاتهای گرافیک رو بیرون از کیس تست کن

ممنون

این تست کلی cpu بود که دیشب انجام دادم

48692
این تست پاوره.البته فکر کنم. اون قسمت power supply رو زدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

48693

اگر درست زده باشم پاور هم 12 ولتش رو داره 8 میده؟

یه پاور دیگه دارم برم با اون تست کنم ببینم اونم مشکل داره یا نه؟

aluminum
07-05-2012, 06:44
الان باز با یک پاور دیگه تست کردم و باز نتایج مثل قبلی بود

ممکنه به خاطر اپدیت نکردن بایوس باشه؟
با مولتی متر ولتاژ برق ide رو گرفتم و 5 و12 ولت رو نشون میداد. میشه نتیجه گرفت مادربورد ایراد داره.

soheil_eshghi
07-05-2012, 11:22
الان باز با یک پاور دیگه تست کردم و باز نتایج مثل قبلی بود

ممکنه به خاطر اپدیت نکردن بایوس باشه؟
با مولتی متر ولتاژ برق ide رو گرفتم و 5 و12 ولت رو نشون میداد. میشه نتیجه گرفت مادربورد ایراد داره.

احتمالش کمه به خاطر بایوس باشه ولی محض اطمینان از بایوس خودش یه بک آپ بگیر و بایوس جدید رو روش نصب کن
اگه مشکل حل شد که هیچ
اگر نه بایوس قبلی رو برگردون رو مینبرد و ببر جائی که خریدی و بگو رگلاتور 12 ولت مینبرد ایراد داره و نمیتونه 12 ولت رو تامین کنه

aluminum
07-05-2012, 13:12
احتمالش کمه به خاطر بایوس باشه ولی محض اطمینان از بایوس خودش یه بک آپ بگیر و بایوس جدید رو روش نصب کن
اگه مشکل حل شد که هیچ
اگر نه بایوس قبلی رو برگردون رو مینبرد و ببر جائی که خریدی و بگو رگلاتور 12 ولت مینبرد ایراد داره و نمیتونه 12 ولت رو تامین کنه

مین رو صبح بردم و نشون طرف دادم و بهش گفتم
گفت سی پی یوت اسمارته و خودش مصرف برق رو کم کرده .و توی تظیمات بایوس 12 ولت رو زده بود.
گفت برو یک هفته کار کن اگه کرش شد بیار.میگفت اگر 10 -11 ولت بود میشد بگیم خرابه ولی 8 ولت امکان نداره سیستم کار کنه؟!!!!
البته یه جای دیگه هم نشون دادم اون هم نمیتونست با قطعیت حرف بزنه و تست خاصی هم نمیتونست بگیره فقط گفت برو با یه برنامه سنگین به سیستم فشار بیار ببین کم میاره یا نه؟!!!

دیگه نمیدونم باید چه کار کنم

و یه سوال دیگه این کمبود ولتاژ ممکنه باعث چه اتفاقی بشه؟ممکنه cpu بسوزه؟

soheil_eshghi
07-05-2012, 18:23
مین رو صبح بردم و نشون طرف دادم و بهش گفتم
گفت سی پی یوت اسمارته و خودش مصرف برق رو کم کرده .و توی تظیمات بایوس 12 ولت رو زده بود.
گفت برو یک هفته کار کن اگه کرش شد بیار.میگفت اگر 10 -11 ولت بود میشد بگیم خرابه ولی 8 ولت امکان نداره سیستم کار کنه؟!!!!
البته یه جای دیگه هم نشون دادم اون هم نمیتونست با قطعیت حرف بزنه و تست خاصی هم نمیتونست بگیره فقط گفت برو با یه برنامه سنگین به سیستم فشار بیار ببین کم میاره یا نه؟!!!

دیگه نمیدونم باید چه کار کنم

و یه سوال دیگه این کمبود ولتاژ ممکنه باعث چه اتفاقی بشه؟ممکنه cpu بسوزه؟

تنها راه برای اطمینان اینه که ببری شرکت گارانتی msi بگی برات تست کنن مین رو اگه مشکل داشت بهت بگن
کم بودن ولتاژ از اینکه به cpu صدمه میزنه رو اطلاع ندارم ولی میدونم کمبود ولتاژ باعث میشه cpu کارائی اصلی خودشو نشون نده و در حالت ناپایداری به فعالیت خودش ادامه بده

aluminum
07-05-2012, 19:32
تنها راه برای اطمینان اینه که ببری شرکت گارانتی msi بگی برات تست کنن مین رو اگه مشکل داشت بهت بگن
کم بودن ولتاژ از اینکه به cpu صدمه میزنه رو اطلاع ندارم ولی میدونم کمبود ولتاژ باعث میشه cpu کارائی اصلی خودشو نشون نده و در حالت ناپایداری به فعالیت خودش ادامه بده

خب خدا را شکر زدم مین رو سوزندم:31: و خیالم راحت شد.البته فکر میکنم.هواسم نبود گذاشتم روی کیسو سیستم رو روشن کردم ولی سریع خاموش کردم ولی بعد از اون وقتی دکمه پاور رو میزنم فقط یه لحظه فن سی پی یو یه تکونی میخوره و بعد دیگه اتفاقی نمی افته.فکر کنم اتصال کوتاه کرده باشه.چون صبح یارو توی مغازه چک کرد و تصویر داد ولی الان ...بهش زنگ زدم میگه صبح سالم بود ببین خودت چکار کردی؟!!اینم تجربه خرید یک مین کارکرده.البته مقصر خودم بودم.
حالا دو حالت داره یا سیستم رو عوض کنم که دارم روش فکر میکنم ببینم میتونم 600 جور کنم و توی خرداد یه حالی به سیستم بدم و یا مادربورد قدیمیم و این جدیده رو ببرم برای تعمیر؟!!!:5:
الان دارم به خودم دلداری میدم میگم ضرر به مال به خوره عیبی نداره به جون نخوره:31:
آدرس یا تلفن شرکت گارانتی msi رو دارید؟من از این مین هیچ کارتی یا مشخصاتی ندارم قبول میکنن برای تعمیر و یا تست؟؟

soheil_eshghi
07-05-2012, 19:47
خب خدا را شکر زدم مین رو سوزندم:31: و خیالم راحت شد.البته فکر میکنم.هواسم نبود گذاشتم روی کیسو سیستم رو روشن کردم ولی سریع خاموش کردم ولی بعد از اون وقتی دکمه پاور رو میزنم فقط یه لحظه فن سی پی یو یه تکونی میخوره و بعد دیگه اتفاقی نمی افته.فکر کنم اتصال کوتاه کرده باشه.چون صبح یارو توی مغازه چک کرد و تصویر داد ولی الان ...بهش زنگ زدم میگه صبح سالم بود ببین خودت چکار کردی؟!!اینم تجربه خرید یک مین کارکرده.البته مقصر خودم بودم.
حالا دو حالت داره یا سیستم رو عوض کنم که دارم روش فکر میکنم ببینم میتونم 600 جور کنم و توی خرداد یه حالی به سیستم بدم و یا مادربورد قدیمیم و این جدیده رو ببرم برای تعمیر؟!!!:5:
الان دارم به خودم دلداری میدم میگم ضرر به مال به خوره عیبی نداره به جون نخوره:31:
آدرس یا تلفن شرکت گارانتی msi رو دارید؟من از این مین هیچ کارتی یا مشخصاتی ندارم قبول میکنن برای تعمیر و یا تست؟؟

وقتی این اتفاق میوفته چند حالت داره
cpu سوخته
گرافیک درست جا نخورده
پاور خراب شده
اینم لینک نماینده msi

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

راستی بایوس رو ریست کن
باتری مینبرد رو در بیار سیم پاور رو هم در بیار
شاید درست شد

aluminum
07-05-2012, 20:49
وقتی این اتفاق میوفته چند حالت داره
cpu سوخته
گرافیک درست جا نخورده
پاور خراب شده
اینم لینک نماینده msi

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

راستی بایوس رو ریست کن
باتری مینبرد رو در بیار سیم پاور رو هم در بیار
شاید درست شد

یه مادربورد دیگه دارم که بایوسش پریده :31:
روی اون امتحان کردم.یعنی سی پی یو رو انداختم روی مادربورد و سیستم رو روشن کردم و روشن شد ولی بوق میزد که فکر کنم به خاطر این بود که رم نداشت.

باتری رو در آوردم نشد.
اگه سی پی یو سوخته باشه که نیاز به دلداری بیشتر هست.
به نظرتون ببرمش نمایندگیش یا بدم دست تعمیر کار توی بازار رضا؟

soheil_eshghi
07-05-2012, 21:14
ببر نمایندگی
بگو با هزینه خودت تعمیرش کنن
اگه گفتن نه اونوقت ببر بیرون