ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه ای که 2 عدد n رقمی بگیرد و با هم جمع تفریق و ضرب کند و نمایش دهد در خروجی

Vb1471
28-04-2012, 16:31
با سلام : دوستان من برنامه ای میخوام بنویسم که با استفاده از کلاس و استراکت دو عدد n رقمی را از ورودی بگیره

و حاصل جمع ، ضرب و تفریق این دو عدد را در خروجی چاپ کند .

نکته : حالا اینکه برای تعداد رقم های ورودی باید آرایه از نوع : [a= new int [n تعریف بشه رو

میدونم و این رو هم میدونم که با struct هم این کار شدنی هست ولی سعی بر این هست که قسمتی از برنامه هم با

class و هم struct نوشته بشه . ممنون میشم کسی این کد رو بنویسه

با تشکر :40:

senaps
28-04-2012, 17:07
با سلام...
میشه تابع جمع و ضرب رو تو کلاس نوشت!!!! تابع تقسیم رو توی استراکت....(صد درصد مخالف شی گرایی!!!)
حالت دیگش هم اینه که دو عدد با استفاده از استراکت،ارایه ها رو بگیری، با کلاس کد های مربوط به عملیات ها....(کمی بهتر...)
حالت بهتر که بهش میگن شی گرایی اینه که همه رو یا توی کلاس،یا توی استراکت بنویسی و بره پی کارش....

یکی رو انتخاب کن تا برات بگم چجوری بنویسی خودت، ولی من کد نمیزنم برات....شاید دیگران نوشتن...

Vb1471
28-04-2012, 17:19
ضمن تشکر از شما دوست عزیز . بر خلاف حرف شما کاملا بنده موافق شی گرا هستم . ولی این برنامه به دلایلی خواستم این طوری

نوشته بشه . و اما من حالت دوم رو انتخاب میکنم چون بهتره . خوب عزیز ممنون میشم راهنمایی کنی . مرسی

Payman_62
03-05-2012, 14:31
سلام.
لطفا قوانین بخش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه بفرمایید.