ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی هارد

babak316i
28-04-2012, 14:19
به تازگی ASUS K53SD خریدم که
دستگاه ویندوز اورجینال نداشت که برام روش ریختن ولی دیدم درایوهاش کمه دوباره میخوام ویندوز بریزم پارتیشن بندی کنم البته الان فهمیدم تو 7 میشه از خود ویندوز هم پارتیشن ساخت که نیازی به این کار من نبود
اما مشکل من اینه 4 تا بیشتر پارتیشن در موقع نصب سون 65 بیت بیشتر نمیشه ساخت,
تازه یک فضایی کوچیک هم خود هارد داشت که اونو هم پاک کردم
حالا چجوری موقع نصب ویندوز 5 یا 6 قسمت کنم هاردو؟ خودش 3 تا primary میسازه که نمیدونم چیه و یکی دیگه که میشن 4 تا

یک سوال دیگه هم دارم: در کنار تاچ پد یک برق ضعیفی در هنگام وصل اداپتور دستمو میگیره این طبیعیه؟ البته برقش ضعیفه نمیشه با نصب یک پوشش پلاستیکی البته اگه چیزی برای اینکار موجود باشه بصورت فابریکی که عالی میشه مثل این پوشش ژله ای صفحه کلید

ممنون از پاسخهای دوستان

مصطفی
28-04-2012, 14:55
اول موقع نصب ویندوز سون یک پارتیشن بساز به اندازه دلخواهت که بعدا توی ویندوز میشه درایو c
این رو ویندوز به عنوان primary معرفی میکنه یعنی پارتیشنی که میشه روش فایل بوت گذاشت و mbr داشته باشه که هر سیستم فقط یکی میخواد نه چندتا
دوم بذار اون فضای کوچیک باشه و پاکش نکن
سوم ویندوز که نصب کردی بعد درایور کارت گرافیک یه نرم افزار پارتیشن نصب کن که O&O PartitionManager Pro خیلی خوبه
تو این نرم افزار کنار درایو c و اون کوچیکه هرچی داری delet کن بعد یه فضای هارد خای داری اون رو یه پارتیشن extended فرمت کن داخل این extended میتونی بیشتر از 4 تا پارتیشن logical بسازی که میشن درایوهای D E F G .....
اگه مشکلی داشتی پیام خصوصی بفرست

The Jok3r
28-04-2012, 15:11
کافیه 3تا ، حتی 2تا درایو، یک مقداری مناسبی بزار واسه c بقیش رو یه درایو بکن، نظر من هست