PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای تقویت php نویسی ، ابتدا کدام زبان را یاد بگیریم؟

mahdimanian
28-04-2012, 13:41
با سلام خدمت دوستان.

من یک جوملا کار هستم. جوملا را در حد خیلی عالی بلدم. زبان های HTML و CSS را هم به طور کامل بلد هستم.

حالا می خواهم روی به جاوااسکریپت و php بیاورم تا بتوانم هم برنامه نویسی کنم هم بتوانم برای جوملا افزونه نویسی کنم. برای اینکه بتوانم برای جوملا افزونه نویسی کنم ، باید هم زبان php و هم فریم ورک جوملا را بلد باشم.

من خیلی از آموزش های php را خواندم ، خیلی فیلم هاشو دیدم ولی بعضی از مفاهیم را نمی فهمم. مثلا مفهوم رشته ها در php ، را با اینکه چند بار خواندم نفهمیدم ولی مفهموم متغیر ها و روش استفاده از آن را راحت یاد گرفتم!!!

با یکی از برنامه نویسان جوملا صحبت کردم و او کفت برای اینکه من بتوانم برای جوملا افزونه نویسی کنم و php را یاد بگیریم ، لازم است که قبلا سابقه برنامه نویسی حالا با هر زبانی را داشته باشم. و اینکه خیلی از مفهمومات php را متوجه نمی شوم گفت دلیلش این است که شما تا به حال برنامه نویسی نداشته اید.

حالا سوال من این است که برای اینکه بتوانم کار با php را شروع کنم ، ابتدا کدام زبان ها را یاد بگریم؟؟ لطفا ترتیبی بگید مثل اول این زبان ، بعد این و..

همچنین فریم ورک جوملا که به زبان php است را چطوری یاد بگیرم؟؟

خیلی ممنون
یا علی

c30tehran
29-04-2012, 18:21
به نظر من php پيش نياز ندارد
To learn javascript, its wise for you to have a good idea of webdesigning. That is good idea of HTML/CSS.

saeed latifi
17-08-2012, 01:40
به نظر من اول سی کار کنی مفاهیم پی اچ پی رو راحت یاد می گیری.

mohammad2407
17-08-2012, 01:46
php به نظر من اینقدر اسون هست که به هیچی نیاز نداره

نیازی به یادگیری c هم نیست

شما برای طراحی به زبان های زیر نیاز دارید

HTML و CSS و js

و برای برنامه نویسی هم به php نیاز دارید

برای قوی شدن در هر چیزی در دنیا باید تمرین کرد

تمرین کردن هم هیچ وقت تمامی ندارد

چون به نظر من هیچ فردی در دنیا 100 درصد نیست

بدرود

delhamid
21-08-2012, 00:01
سلام دوست عزیز
من خودم با سی شروع کردم بعد سی پلاس پلاس و سی شارپ و جاوا و پی اچ پی یادگرفتم حتی جاوا اسکریپتم مثله سی هست
پس سی رو یادبگیری خیلی بهت کمک میکنه
موفق باشی

m.m.m5651
21-08-2012, 00:22
کلا زبان های برنامه نویسی خب تقریبا میشه گفت روش اصلیشون یکیه. شما اگه خیلی سخته یادگیری پی اچ پی واستون، میتونید زبانهای برنامه نویسی دیگه رو کار کنید (هر چیزی به جز ویژوال بیسیک و اینا که سبکشون کلا فرق داره) بعدش پی اچ پی رو. ولی من که برام پی اچ پی خیلی آسون تر بود و اول پی اچ پی رو یاد گرفتم بعدش سی و سی ++ و ... رو شروع کردم. شما میتونید جاهاییش رو که متوجه نمیشید رو بگید تا توضیح بدیم.
در ضمن اگه اهل فیلم آموزشی هستین این وبسایت هم مخصوص فیلم آموزشی پی اچ پی هست:
phpacademy.org