مشاهده نسخه کامل
: لطفا برای خرید لپ تاپ با مشخصاتی می خوام راهنمایی کنید
سلام دوستان
من دنبال لپ تاپی با مشخصات زیر هستم:
قیمت تا سقف 1.500.000
cpu cor i 5 به بالا(کمتر نباشه)
هارد یا 500 گیگ با 7200 rpm یا 640 گیگ با 5500 rpm (بالاتر اشکال نداره ولی پایین تر نباشه)
وب کم 1.3 مگاپیکسل (به بالا)
رم یا 6 گیگ یا قابلیت ارتقاء به 6 گیگ (همونجا میدم ارتقاء به)
lcd 15.6` به بالا و ترجیحا full hd یا اگر نبود همون HD ولی کیفیتش خوب باشه
عددهاش جدا روی کیبورد سمت راست باشه
usb3 داشته باشه
من با این مشخصات تنها لپ تاپی گیر آردم dell 5110-N بود که حتی امکانات خیلی خوبی داشت. ولی همه میگن خوب نیست! من دختر داییم همین مدل رو داره و به نظر من خیلی هم خوبه من تو این مدت ایرادی ازش ندیدم.
ولی فقط یک چیزش دلم رو زد و اون هم کیفیت LCD اون بود که خوب نیست و یکجورایی دقت کنید تو تصویر نقطه نقطه میبینید.
لپ تاپ HP Pavilion DV6-6120 هم دیدم با اینکه قیمتش رو نزدیک 1.600.000 زده همه امکاناتش پایین تر هست و به قیمت نمی ارزه. البته باز هم می خواستم این مدل رو بگیرم ولی بزرگترین مشکل در سر راه همون usb3 هست که نداره!! دیگه این زمونه بدون usb3 که بدرد نمیخوره
خواهشا راهنمایی کنید با این اوضاع مدل دیگری هست؟ و دل رو بخرم یا نه؟
emoh0tboy
28-04-2012, 18:56
اصلا باورم نمی شه بتونین به آشغال ترین مدل از یکی از تخیلی ترین برند های نوت بوک بگین خوب :18:...آشغال مال یه دقیقه ست ...
یکی از بی کیفیت و بدترکیب ترین نوت بوک های بازار ...
شما با نوت بوک عالی کار نکردین که به این میگین خوب ....
واقعا بزرگترین اشتباه زندگی تون را انجام دادین اگر بخواین به DELL پول بدین ...
ببینید دوست عزیز نمی خوام در مورد مسائل فنی صحبت کنم چون بسیار زیاده و خسته کننده اما همین رو خیلی واضح بدونین که اگر دنبال یه نوت بوک فوق شیک و عالی به لحاظ دیزاین و کانفیگ هستین فقط تو اچ پی می تونین به خواسته تون برسین نه برند دیگه ...کاملا هم بدون تعصب می گم ...
به خیلی دلایل که الان تایم گفتن ندارم اما خیلی راحت می تونین متوجه بشین که هیچ برندی واقعا محصولی نمی تونه در سطح هیولت - پکارد طراحی کنه این واقعا خیلی واضحه به نظر من ...
من خودم 6080 دارم ...باور نمی کنین وقتی تو بازار دنبال نوت بوک بودم با تمام تجربه و آگاهی که نسبت به خرید وسایل الکترونیک دارم نتونستم مدلی در برابر مدل های سری Dv6 6000 پیدا کنم که سرش با این نوت بوک دودل بشم ...
تو هیچ برندی نتونستم مدلی پیدا کنم که واقعا منو به هر لحاظ محو کنه این مساله واقعا خیلی مهمه تو خرید و تو خیلی مسائل دیگه مثل موزیک / فیلم / و ....
واقعا مدل های سری 6000 به مفهموم واقعی لغت هیولا هستن ...
این مدلی هم که انتخاب کردین فوق العاده هست و از هر لحاظ عالی ...
واقعا نمی تونین تو خریدش کوچکترین شکی کنین ....
ممنون اما دو تا سوال من دارم.
یکی اینکه اون مدلی که من انتخاب کردم درسته خوبه اما نداشتن usb3 یعنی یک کمبود بسیار بزرگ. نمیتونم که بدون usb3 بخرم. تعجب میکنم چرا این مدل usb3 نداره! یعنی چرا نداره؟
در مورد اون dell من داداشم سونی داره مدلش تو ذهنم نیست و خودم هم asus n61jq دارم که بعد از گذشت دو سال که خریدم هنوز از نظر امکانات به خیلی لپ تاپهای روز بازار سر داره و الان هم رنگ کلیدهای کیبوردش رفته ه میک پیکسل سوخته داره و هم دو بار رفته گارنتی یکبار برای باطری و یکبار برای بلو ری و سونی داداشم هم پیکسل سوخته پیدا کرد بعد از یک سال
. ولی برای پسر خالم و دختر داییم دل خریدم. پسر داییم که دو سال از خریدش میگذره و خیلی هم از سیستمش کار میکشه تا حالا مشکلی نداشته. دختر داییم هم 4 یا 5 ماهی هست که همین dell 5110-N که بالا گفتم خریده تا حالا خودش و یا من کار کردیم از همه چیزش راضی بودیم به جز کیفیت LCD که اون هم من خیلی می خوام بالا باشه و وسواس دارم اینقدر تفاوت که فکر کنید زیاد هم نیست و میکروسکپی هست!. نمیدونم چرا اینقدر میگید بیکیفیت. منظورتون کجاشه؟
کیبوردش و که خیلیها میگن بیکیفیت من که خیلی خوشم اومد چون اولا بک لایت داره دوما جنسی هست که رنگ کلیدهاش نمیره هیچ زمانی اما من ایسوس 1700 تومانی خریدم رنگ چند حرفش بعد از یک سال رفت.
خلاصه به نظر نمیاد تو این چند ماه که استفاده کردیم ایرادی داشته باشه. دقیق بگید چه ایرادی داره؟
حالا من خودمم به خاطر ال سی دی که داره نمی خوام بخرمش اما لپ تاپی تا سقف 1500 با این مشخصاتی که می خوام پیدا نکردم دیگه هیچی نیست همشون یک ایراد عمده برای من دارند
یکی ال سی دیش کوچکه
یکی گرافیکش ضعیف
یکی سی پیوش ضعیفه
یکی یو اس بی 3 نداره
یکی عددهای کیبوردش جدا نیست
یکی وب کمش حتی یک مگا هم نیست
یکی رمش خیلی کمه و قابلیت ارتقاء هم نداره
من موندم والا. قدیم با 1.500 میشد یک لپ تاپ واقعا خوب خرید. الآن با 1.800 هم نمیشه لپ تاپی گرفت که همه چیزش خوب باشه!
من الآن میگید با این اوضاع چی بخرم؟
درضمن مدل HP Pavilion DV6-6090 هم الان دیدم که همه چیزش خوبه و تو یک سایت زده بود 1550000 که فکر میکن بیشتر باید باشه. ولی هیچ جا تو بازار نیست!! به نظرتون این مدل گیر میاد ؟ اصلا وارد ایران شده؟
قیمتش چنده؟
این مدل هم هست: HP ProBook 4530s-C این چطوره؟ البته متاسفانه گرافیکش ddr3 هست و blueray هم نداره. رمش هم 4 گیگ هست نمی دونم قابل ارتقاء به 6 هست یا نه. و یک چیز که نوشته بود صفحه نمایش کدر.! کیفیت ال سی دیش چطوره؟ کدر خوب نیست؟
emoh0tboy
28-04-2012, 20:37
ببینید دوست عزیز 5110 یکی از بدتریم نوت بوم های بازار هست ...
شما نمی تونین براساس کانفیگ و سخت افزار درونی قضاوت کنین ...
کانفیگ در همه برندها به راحتی پیدا می شه اما دیزاین و کیفیت ساخت هست که تفاوت ایجاد می کنه ...
که اصلا دل قابل قیاس نیست با Asus چه برسه به اچ پی ...
ضمنا توضیح زیاده اجازه بدین تا همین جا بمونه ...
اما در مورد خریدتون باید بگم که تمامی مدل های Dv6 یو اس بی 3 دارن اما بسته به پارت های مختلف کانفیگ ها متفاوت هستن مثل Se ee...به این معنی که ممکن هست بعضی از مدل های سری 6100 که کانفیگ و قیمت بالا هم دارن اما فاقد usb 3 باشن که واقعا مساله عجیبی هست و واقعا نمی دونم اچ پی چه دلیل برای این کار داشته ...در حالی که تمامی مدل های سری 6000 که من 6080 رو دارم تماما دارای usb 3 و گرافیک 6770M هستن ...اما مثلا 6121 که در حدود 1660هست گرافیک 6490M داره که تقریبا خیلی ضعیف تر از 6770M هست ...ولی 6050 که قیمتش تابستون تا 950 هم امود گرافیکش 6770M هست ...
پس می بینید روند کانفیگ کردن در سری جدیدتر کمی تغییر کرده که واقعا دلیلش مشخص نیست ...
ضمنا بهترین انتخاب برای شما 6160 هست با گرافیک 6770M 2.5 G همراه با usb 3 ...فکر می کنم حدودا 1650 باشه ...
مدل های سری 6000 هم بسیار کم هستن چون تقریبا تمام نوت بوک های این سری در تمام بازار ها در سراسر جهان فروخته شده و دیگه تولید نمی شن به دلیل این که اچ پی هر سه ماه یکبار تمامی مدل ها رو به روز می کنه ...
البته این به این معنی نیست که مثلا مال من قدیمی هست نه به روز کردن به مفهومه تغییر در رنگ و افزایش تنوع و ....
وگرنه دیزاین و ویژگی های سخت افزاری تغییری نخواهند کرد ...
6160 گرافیک فوق قوی / وب کم اچ دی / کلید های عددی مجزا/ و ویژگی های بسیار فوق العاده داره ....
6090 هم مربوط به سری 6000 هست و 6190 جایگزین شده ...
emoh0tboy
28-04-2012, 20:48
ضما دوست عزیز چون خودم اچ پی دارم نمی گم اما خودم طوری هستم که تو انتخاب Gadget یا نوت بوک مورد علاقه م بسیار حساسم و می دونم شما هم نگران هستین و واقعا کمی سردرگم اما می خوام یک چیز رو خوب بدونین و بدونین اینو هر کسی که ممکنه شما باهاش حرف زده باشین نمی گه ...
تو یک جمله بهتون می گم واقعا اگر دنبال به نوت بوک عالی از هر لحاظ هستین باید بدونین فقط اچ پی نه Asus نه Lenovo ...
این هم به این معنی نیست که این برندها بد هستن ..نه... فقط خیلی مونده به اچ پی برسن و کلاس و زیبایی اچ پی رو هم ندارن ...
واقعا اچ چی تو دیزاین سنگ تمام گذاشته بدون کوچکترین اغراق و تعصب ..پس فقط دنبال اچ پی باشین و بهترین رو انتخاب کنین بسته به نیازتون ...راستی مدل های حدید سری Pavilion Dv6 - 7000 به زودی وارد بازار جهانی خواهند شد ...
پس اگر عجله ندارین بیشتر منتظر بمونین چون واقعا انفجاره دیزاین و کانفیگ در راهه ...
این هم ویدیو ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چیز پی ان ویدیوها رو ببینین ...
Highbury
28-04-2012, 22:18
پستاتون چقد طولانیه !
5110 خوب نیست.
اگه usb3 رو فاکتور بگیرین که بنظرم زیاد اهمیت نداره
لنوو z570 از هر لحاظ مناسبه
i5 2450- 4 -750- vga gt540
رم هم قابل ارتقا هست. بیشتر از 4 هم احتیاجی نیست
قیمت 1400 = 2 سال گارانتی سازگار+کیف+موس+آنتی ویروس
------
مدلهای اچ پی 6120 و 6160 هم خوبه که بالاتر از بودجه شماست. زد 570 هم قیمت خوبی داره و هم کیفیتش از اونا بهتره.
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
پستاتون چقد طولانیه !
5110 خوب نیست.
------
مدلهای اچ پی 6120 و 6160 هم خوبه که بالاتر از بودجه شماست. زد 570 هم قیمت خوبی داره و هم کیفیتش از اونا بهتره.
ضما دوست عزیز چون خودم اچ پی دارم نمی گم اما خودم طوری هستم که تو انتخاب Gadget یا نوت بوک مورد علاقه م بسیار حساسم و می دونم شما هم نگران هستین و واقعا کمی سردرگم اما می خوام یک چیز رو خوب بدونین و بدونین اینو هر کسی که ممکنه شما باهاش حرف زده باشین نمی گه ...
تو یک جمله بهتون می گم واقعا اگر دنبال به نوت بوک عالی از هر لحاظ هستین باید بدونین فقط اچ پی نه Asus نه Lenovo ...
سلام. باز هم ممنون از جوابتون و من مدلهایی گفتید بررسی کردم:
مدل 6160:
محاسنش رو نمیگم چون می دونید.
ایرادها برای من:
1- cpu متاسفانه 3 مگ کش داره. کارت گرافیک به اون قوی چرا با کش 3 مگ گذاشتن نمی دونم. چون تو بازی سی پی یو خیلی مهمه. معمولا کارت گرافیک و سی پی یو به تناسب هم بالا میرن ولی این کارت گرافیکش به سی پیوش نمیخوره حتی بهتر بود cori7 بود.
2- وب کم 1.3 مگاپیکسل (البته این رو خودم نوشته بودم 1.3 به بالا ولی این قیمتش بالاست و باید روی 2 یا 3 بود!)
3-باطری 3.5 ساعت. در حالی اکثر مدلها روز 4.30 به بالا هست الآن.
4-هارد 500 که خیلی کمه. من دور بالا بودنش بدردم نمیخوره بیشتر حجمش نیازمه
تازه گیر نمیاد!! یعنی من از هر جا پرسیدم تو بازار موجود نیست و قیمتش و نمیدونم چنده. اما با این مشخصات بالای 1500 باشه نمیرزه چون مدل 6180 با سی پی یو cori7 قیمت 1730 بود که البته اون هم قیمتش زیادی بالاست چون با این قیمت رمش هنوز 4 گیگ هست و اولین کاری باید بکنم خرید 4 گیگ رم دیگه هست که به اون قیمت اضافه میشه و سر به فلک میکشه
مدل 6190 هم که قیمتش دیگه هیچی... اچ پی زیاد گرون میده دستگاه هاش رو نسبت به تجهیزاتشون. سونی هم همینجوره
پستاتون چقد طولانیه !
5110 خوب نیست.
------
------
باز هم هیچکدوم از دوستان دلیل قانع کننده ای برای بد بودن اون مدل دلی که گفتید نیاوردین. آخه من 5 ماه دخترم خالم داره باهشا کار میکنه آخ نگفته. من اصلا تو ظاهرش و کارکردش کیفیت پایینی که شما میگید نمیبینم نمیدونم چرا همه اینقدر دیدشون نسبت بهش بد هست... شاید چون ارزونه. ولی هر ارزونی بد نیست
در مورد usb3 راستش خیلی نظرمون فرق میکنه. تمام دستگاه های جدید usb3 هستند و من هارد اکسترنال usb3 دارم که اصلا سرعت انتقال اطلاعات روش در مقابل usb2 10 برابر هم بیشتره. اینجوری باید اون هارد بیچاره رو بندازم بیرون چون واقعا حوصله سرعت usb2 رو ندارم.
چرا فکر میکنید رم بیشتر از 4 گیگ نیاز نیست؟ من الآن رم این ایسوسم 4 گیگ هست تو ادوبی پریمریر یک افکت میدم می خوام رندر کنم فوری تمام 4 گیگ پر میشه و بقیش و از هارد میگیره که سرعت افتضاح میشه.
تازه همین الان بعضی بازی های جدید 6 گیگ رم نیاز دارن...
من زیاد بازی نمیکنم ولی برای رندر کردن کارهای گرافیکیم خیلی به رم نیاز دارم. فکر کنم بهترین مدل همون HP ProBook 4530s-C باشه که گرافیکشم هم خوبه و نمیشه گفت ضعیفه. چون من ایسوسی که دارم ati 5730 داره که تازه از اون مدل پایین تره ندیدم رو بازی کم بیاره فعلا... من بازی ها رو روی حالت HD با آخرین گرافیک بازی میکنم تا حالا هیچ مشکلی نداشته. حالا اون که دیگه از این هم قوی تر هست
اون مدل z730 که شما گفتید که کارت گرافیکش gforce هست و فکرنمیکنم جی فورس بدرد من بخوره یعنی بدرد کارهای گرافیکی نمیخوره باید ati باشه. کدوم امکاناتش میگید از اینها بیشتره؟ فقط دوربینش 2 بود البته قیمتشم نزدیک 1.400 زده بود با گارنتی.
از همه مهمتر usb3 نداره
Mr.Mazmamfi
29-04-2012, 00:16
باز هم هیچکدوم از دوستان دلیل قانع کننده ای برای بد بودن اون مدل دلی که گفتید نیاوردین. آخه من 5 دخترم خالم داره باهشا کار میکنه آخ نگفته. من اصلا تو ظاهرش و کارکردش کیفیت پایینی که شما میگید نمیبینم نمیدونم چرا همه اینقدر دیدشون نسبت بهش بد هست... شاید چون ارزونه. ولی هر ارزونی بد نیست
تنها دلیل منطقی برای شما پست شماره ی 11 هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگر اون رو خوندی و باز فکر کردی ، دلیل منطقی نبوده ، 2 تا حالت داره : (1) کامل و با دقت نخوندی !!! (2) آدم منطقی نیستید !!!
در مورد usb3 راستش خیلی نظرمون فرق میکنه. تمام دستگاه های جدید usb3 هستند و من هارد اکسترنال usb3 دارم که اصلا سرعت انتقال اطلاعات روش در مقابل usb2 10 برابر هم بیشتره. اینجوری باید اون هارد بیچاره رو بندازم بیرون چون واقعا حوصله سرعت usb2 رو ندارم.
تو حالت تئوری 10 برابره ، ولی ما تو عمل فرق زیادی نمیبینیم ، گرچه سرعتش از USB 2 بیشتره !!!
وقتی سرعت Rpm هارد پایینه ، پس 10 برابر سرعت معنا نداره ( سرعت Read با Write فرق داره )
برای شما که هارد اکسترنال USB 3 داری ، بهتره لپ تاپتون هم این امکان رو داشته باشه . ولی اگر من جای شما بودم زیاد به USB 3 اهمیت نمیدادم ، چون پردازنده و رم بیشتر برام اهمیت داره تا USB 3 !!!
چرا فکر میکنید رم بیشتر از 4 گیگ نیاز نیست؟ من الآن رم این ایسوسم 4 گیگ هست تو ادوبی پریمریر یک افکت میدم می خوام رندر کنم فوری تمام 4 گیگ پر میشه و بقیش و از هارد میگیره که سرعت افتضاح میشه.
تازه همین الان بعضی بازی های جدید 6 گیگ رم نیاز دارن...
شما اگر کارهایی که از لپ تاپ رو میکردی ، میگفتی ( پست اول ) مطمئنا ما رم بالا رو به شما پیشنهاد میدادیم .
شما هر لپ تاپی خریدی ، یه 4 بنداز تنگش .
شرمنده پست هاتون طولانی بود ( انگار رمان نوشته بودید ) خوندنش از حوصله ی من خارج بود :11:
موفق باشید.
Highbury
29-04-2012, 01:47
معمولا رم بیشتر از 4 کاربرد آنچنانی نداره مگر اینکه استفاده خاصی کنید که تو همه پستاتون نیازتون از لبتاب رو نگفتی و بیشتر حاشیه پردازی کرده بودی
درثانی اصلا رم پیش فرض 2 باشه. بازم مهم نیست شما میتونی رمش رو ارتقا بدین
در مورد پستهای طولانی خوب من توضیح دادم بدونید چی می خوام.
برای usb3 فقط تئوری نیست به شما یک کاری رو میگم برید تست کنید ببینید واقعا حداقل 5 برابر هست یا نه...
وقتی اطلاعات ریز ریز و زیاد باشه خودش رو نشون میده. شاید اگر یک فایل بزرگ 1 گیگی داشته باشید تفاوت محسوس نباشه. (که باز هم هست) اما شما بک آپ آنتی ویروس کاسپر که پر از فایلهای چند کیلوبایتی هست از سیستم کپی کنید روی هارد . فکر کنم حدود 20 دقیقه طول میکشه.
حاال همون رو با usb3 تکرار کنید. فکر کنم حدود 3 یا 4 دقیقه میشه. اصلا سرعتش خیلی فرق میکنه. این که دیگه همه جا اثبات شده. در هر صورت من می خوام usb3 داشته باشه. (من خودم تخصص دارم ولی با مدلهای جدید زیاد آشنایی نداشتم و انتظارم اینه شما که وارد هستید و یک ناشی میاد سوال میپرسه نگید بهش usb3 مهم نیست این هم تو سال 2012 چیزهایی رو بگید که سلیقه ای نباشه لااقل)
در مورد رم آره میشه اضافه کرد ولی خیلی سیستمها قابلیت بیشتر از 4 گیگ رو ندارند. همین ایسوس خودم 4 تا روشه ولی یک دو گیگ دیگه هم ساپورت میکنه اما به چه قیمتی؟ اسلات اون زیر سیستم هست باید تمام سیستم رو بریزید بیرون که اون دو گیگ رو جا بزنید. یعنی این دو تا اسلات رو هست اون یکی زیر همه وسایلها!
تازه مشکل کار اینجاست گارنتی باطل میشه باید حتما بری بدی خودشون اضافه کنند و ....
شاید من یکم حاشیه رفتم ولی شما هم مدلی تو چند پست آخر اصلا معرفی نکردین و من هنوز نمیدونم چی بخرم...
ببینید در مورد اون آقا که اول خرید بعد پشیمون شده جریان همین موبایلهای چینی هست. همشون خرابی زیاد دارند و هیچکدوم نیستند که بگی عالیه خراب نمیشه!
گذشت اون زمانی چیزی میگرفتی برا ت یک عمر کار میکرد الآن همشون مشکل دارن و شانسیه یکی براش بیشتر کار میکنه یکی کمتر! مثل ماشینهای ایران خودرو هست من همیشه این مثالمه که کاملا شانسیه
الان مگه سونی و ایسوس و بقیه مارکها خوبن؟؟ پول کمتر میدی لااقل دلت کمتر میسوزه خراب شد! لپ تاپ داداشم مگه سونی نیست؟ خیلی هم گرون خرید الآن پیکسل سوخته داره گارنتی هم زیر 5 پیکسل فکر کنم گفته هیچکاری نمیکنه
لپ تاپ برای مشتریم خریدم سونی بعد از چند ماه خدا شاهده فن لپ تاپش سوخت رفت داد باز کردن عوض کردن!
لپ تاپ خودم ایسوس n61jq (تو ارزونی ها 1800 پول دادم که خیلی گرون بود) تا حالا دو بار رفته گارنتی و به این زودی رنگ کیبوردش رفته. البته داغ هم میکنه که به 80 درجه هم میرسه تو تابستون که این ایرادی نیست شرکت سازنده گفته این قطعاتش مناسب با این حرارت ساخته شده. پس سوالتون که از اون طرف پرسیدید تو بازی چقدر داغ میکنه سوال اشتباهی هست و زیاد مهم نیست. مهم اینه قطعات اون برای چه درجه جرارتی ساخته شدن
والا همشون چینی هستن و خرابی زیاد دارن. قول میدم هر مدلی رو بخرید بعد میگید کیفیت مورد نظر شما رو نداشته و فکر میکنید مدل دیگه بهتر بوده اما اگر باز عوض کنید به همین نتیجه میرسید که اون هم کیفیت نداشته
بهترین کارت گرافیک تو بازار رو بستم رو سیستم مشتری بعد یک مدت کلا سوخته.
متاسفانه الآن هیچکدوم خوب نیستند. نمیخوام بگم اون دل هم دقیقا با کیفیت این hp یکیه ولی می خوام بگم اینجورم نیست یکی خراب شده همشون خراب بشن یا یک اچ پی خوب در آمده همشون یک عمرکار کنن
Alireza.Malek
30-04-2012, 10:43
به نظر من شما اگه میتونی یه مقدار صبر کن تا این گرونیها یذره بخوابن هم یه مقدار به بودجه ت اضافه کن که بتونی مدل زیر رو بگیری.که سال 2011 جزو یکی از بهترین لپتاپها بود.همه چیزایی که شما بخوای روهم داره...فقط ایرادش اینه که 14 اینچیه ولی وزنش مال 15 اینچی هاس.
HP ENVY 14-2011
behnmah66
30-04-2012, 11:19
دوستان ایراد های وارده به dell 5110 core i7 چیه ؟
پیشنهاد میدیدش ؟
باتشکر
من جوابتون رو میدم چون در این مورد زیاد صحبت کردم با بقیه. ایرادهایی کی میگن مربوط به کیفیت ساخت هست نه امکانات و قیمت. میگن کیفیت ساختش کمه و زود خراب میشه.
ما یکی داریم 4 یا 5 ماهی هست خریدیم هنوز خراب نشده ولی فعلا زود هست در موردش قضاوت. یکی دیگه هم خریده که دوستان بالا لینک دادن ظاهرا خراب شده حالا پشیمونه... البته ننوشته کجاش خراب شده فقط اظهار پشیمانی کرده بود از خریدش
دیگه خودتون تصمیم بگیرید. یک نکته مهم هم بهتون میگم فکر نکنید من یا بیشتر افرادی که تو انجمن نظر میدند نظرشون خیلی تخصصی هست هر کسی تجربیات خودش و میگه ممکنه خیلیهاش یا غلط باشه یا با سلیقه شما جور در نیاد
مثلا بالا به من گفتن usb3 خیلی مهم نیست! در حالی من میگم بدون usb اصلا نخر که تمام دستگاه های جدید usb3 هستند و تفاوت سرعت کاملا محسوس هست. در واقع نظرات کارشناسی نیست و فقط بحث تجربه هست یکی یک چیز استفاده نکرده یا بدردش نخورده به بقیه هم میگه بدرد نمیخوره. یا یک چیز خیلی استفاده کرده براش مهمه یک لپ تاپ که همون رو داره بهش میگه این خوبه حتما این رو بخر. به نظرم بهترین کار اینه کاتالوگها رو بردارید اول اونی که دوست دارید انتخاب کنید بعد در مورد کیفیت ساختش و عمرش بیاید با بچه هایی که اون مدل رو دارند تو انجمن مشورت کنید اینجوری بهتره
خوب حالا من پیشنهاد و تعریف خیلی زیاد دوستان رفتم لپ تاپ hp 6190 رو با قیمت 2.200.000 تومان خریدم ولی الآن پشیمونم که چرا asus N55SF نخریدم!
ایرادهایی که این مدل دار:
1- ایسوس یک قسمتی داره که شما اگر ویندوزتون خراب باشه و بالا نیاد یا اصلا هاردتون هم خراب باشه باز هم میتونید با سرعت بسیار بالا وارد اون قسمت بشید و اینترنت کار کندی و چت کنید و خیلی کارهای دیگه که HPاصلا چنین چیزی نداره.
2- HP حتی وقتی ویندوز اولین بار بالا میاد پارتیشن ریکاوری مخفی نیست و نشونش میده!! اگر آدم مبتدی باشه ظرف یک ساعت اول ریکاوری رو خراب میکنه
3- چراغ هاردش و روشن بودن سیستم خیلی مسخره هستن چون سمت راست کنار در سی دی رام هستند. من همیشه چشمم به هارد هست وقتی می خوام ببینم سیستم در چه حال هست این همش باید لپ تاپ و بردارم بچرخونم نگاه کنم ببینم هارد داره کار میکنه یا نه!! خیلی این موردش مسخره هست
4- کیبورد فارسی نداره و کیبورد عربی داره که علاوه بر نداشتن حروف فارسی بعضی حروف مثل "د" هم جا به جا نوشته
5-در دی وی دی رامش فقط باید با سر ناخون باز کندی چون با گوشت دست هر چی هم فشار بدید باز نمیشه انگار باید یکم بیشتر از سطح اطرافش به داخل بره که قطعا بعد از مدتی موجب رفتن رنگ اون قسمت میشه. چون یکی از دوستان قبلا هم این مورد رو نوشته بود پس همشون همینطورن
6- LED اون بی کیفیت ترین LED هست که تو لپتاپها دیدم. (تقریبا شبیه لپ تاپ dell 5110) از فاصله یک متری میتونید پیکسلها رو از یکدیگر تفکیک کنید. در حالی تو لپ تاپپ ایسوس من تا چشم رو به فاصله چند سانتیمتری LED نزدیک نکنی نمیتونی پیکسلها رو تشخیص بدی. رنگهاش هم به هیچ عنوان شفاف و جالب نیست.
7- ظاهرا اصلا زیبا نیست دیگه من تخصصم گرافیک و اینجور چیزاست تعجب میکنم کسایی میگن خوشگله! فقط چراغ پشتش براتون خوشگله؟؟ ایسوس و سونی یک سر و گردن از نظر زیبایی بالاتر هستند
8- مثل بعضی مدلهای دل کلیدهای f اون کار دوم هست و حتما باید فانکشن رو بگیرید. فرض کنید ت اینترنت برای هر بار رفرش باید fn رو با f5 بگیرید حالا شیف هم بخواین بزنید... درحالی کار اول کم و زیاد کردن صدا و این چیزاست که ایسوس برای اون کلید جدا گونه بالاش هم داره.
9-کلیدها بالا و پایینش اصلا خوشدست نیستن
10- صداش با کیفیت هست ولی بلندی صدا در حد یک لپ تاپ کاملا معمولیه و سونی که 4 سال پیش خریدیم دو برابر این حجم صداش هست
11-در مولتی تاچ ایسوس من با سه انگشت میشه راست کلیک کرد اما این مولتی تاچش دو انگشتی هست و سه انگشت هیچ کاری نمیکنه
12-کلید numlock اون اصلا چراغ نداره باید حتما تایپ کنید تا بفهمید خاموش هست
13- موقع تایپ کلیدهاش صدا میدن و نرم نیستن
14- کلیدهای کیبورد هیچ بک لایتی نداره و تو تاریکی اصلا نمیشه کار کرد
15-بین دو تا کارت گرافیک که سوییچ میکنه اگر یادت نباشه روی کدوم هستی هیچ علامتی برای فهمیدنش نیست!
16- وب کمش کیفیت خوبی نداره و ایسوس من وب کمش به مراتب کیفیتش بهتره با اینکه دو سال پیش خریدم. نه اینکه بی کیفیته ولی در حد لپ تاپ 2.200.000 تومانی اصلا نیست. جالبه تو مشخصاتش مینویسه HD این HD بودنش من و یاد گوشی های چینی 5 مگاپیکسلی میندازه که عکساش بزرگن ولی اندازه یک مگا پیکسل هم کیفیت ندارند
اگه بخوام بازم بگم هنوز هم دارررررم
خلاصه دوستان Asus و هیچوقت ول نکنید بیاید hp بگیرید اصلا همون کیفیت LED ایسوس به تمام این HP میرزه این LED خیلی داغونه
Mr.Mazmamfi
05-05-2012, 16:46
یک نکته مهم هم بهتون میگم فکر نکنید من یا بیشتر افرادی که تو انجمن نظر میدند نظرشون خیلی تخصصی هست هر کسی تجربیات خودش و میگه ممکنه خیلیهاش یا غلط باشه یا با سلیقه شما جور در نیاد
مثلا بالا به من گفتن usb3 خیلی مهم نیست! در حالی من میگم بدون usb اصلا نخر که تمام دستگاه های جدید usb3 هستند و تفاوت سرعت کاملا محسوس هست. در واقع نظرات کارشناسی نیست و فقط بحث تجربه هست یکی یک چیز استفاده نکرده یا بدردش نخورده به بقیه هم میگه بدرد نمیخوره. یا یک چیز خیلی استفاده کرده براش مهمه یک لپ تاپ که همون رو داره بهش میگه این خوبه حتما این رو بخر.
فقط میتونم بگم براتون متاسفم !!! :13:
شما پست های مارو با دقت نمیخونید و بعد گناه رو تقصیر ما میندازید ، اگر ما چیزی رو ندونیم ، جواب نمیدیم .
شما گفته بودی بودجت " قیمت تا سقف 1.500.000" هست ، و چون میگفتی CPU و رم برات اهمیت بیشتری داره ، پشنهاد هامون رو بر همون اساس دادیم ، و من گفتم :
برای شما که هارد اکسترنال USB 3 داری ، بهتره لپ تاپتون هم این امکان رو داشته باشه . ولی اگر من جای شما بودم زیاد به USB 3 اهمیت نمیدادم ، چون پردازنده و رم بیشتر برام اهمیت داره تا USB 3 !!!
کامل بخونید !!! گفتم بهتره USB 3 بخرید ، ولی من جای شما بودم ، اولویت رو به پردازنده و رم ( طبق گفته ی خودتون گفتم ) میدادم .
در ضمن ما اگر میدونستیم شما میخوایی بودجه رو به 2200 افزایش بدی مدل های بهتری رو پیشنهاد میدادیم .
ختم کلام : هر کسی به حرف کاربران فعال لپ تاپ گوش نده ، ضرر میکنه !!! :5:
خوب حالا من پیشنهاد و تعریف خیلی زیاد دوستان رفتم لپ تاپ hp 6190 رو با قیمت 2.200.000 تومان خریدم
مبارکتون باشه :11:
انشاالله که فنش برات بچرخه .
موفق باشید.
Highbury
05-05-2012, 16:50
2200 پول دادی اینو گرفتی؟!!
خب y570 میگرفتی با هارد SSD!!!!
با گارانتی 2 ساله + کیف و موس+ آنتی ویروس و ...
مشکلاتی که من گفتم 99 درصد لپ تاپهای اچ پی دارند. درضمن تمام دوستان گفتند فقط hp بخر. اون دوستی که گفته براتون متاسفم باید دقیق بگم این من هستم که براتون متاسفم اول اینکه درست صحبت کنید دوما من خودم یک متخصص کامپیوترم که مطمئن باشید از شما یک سر و گردن بالاترم اگر اینجا سوال پرسیدم برای اشتراک گذاری اطلاعاتم با بقیه بود نمیدونستم اینقدر نظرات ابتدایی میدین.
کی گفته کسی که اینجا فعاله از همه بیشتر سرش میشه؟ و کسی حرف به گوشش نکنه ضرر میکنه؟ این چیزی که من متوجه شدم کسایی که اینجا فعالا هیچ اطلاعاتی ندارند و خیلی اطلاعاتشون ضعیفه و باز باید بگم براشون متاسفم. من فعالیتم تو انجمن خودمه و اینجا کمتر میام چون مدیر درست و حساب ینداره و هر کاربری برا خودش نظر میده و بقیه رو گمراه میکنه.
من هیچوقت اولویت به سی پی یو نمیدم و یو اس بی 3 رو ول کنم. چون سی پی یو کر آی تری با کر آی سون حتی برای من گرافیست فرقی نداره ولی یو اس بی 3 خیلی فرق داره
در هر حال من دیگه اگر اینجا بیاید و حرفی هم بزنید جوابی نمیدم فقط میخواستم بدونید اون لپ تاپیی که خیلی ازش تعریف میکردید این همه ایراد داره
خدانگهدار همتون
Xilevens
08-05-2012, 13:52
مشکلاتی که من گفتم 99 درصد لپ تاپهای اچ پی دارند. درضمن تمام دوستان گفتند فقط hp بخر. اون دوستی که گفته براتون متاسفم باید دقیق بگم این من هستم که براتون متاسفم اول اینکه درست صحبت کنید دوما من خودم یک متخصص کامپیوترم که مطمئن باشید از شما یک سر و گردن بالاترم اگر اینجا سوال پرسیدم برای اشتراک گذاری اطلاعاتم با بقیه بود نمیدونستم اینقدر نظرات ابتدایی میدین.
کی گفته کسی که اینجا فعاله از همه بیشتر سرش میشه؟ و کسی حرف به گوشش نکنه ضرر میکنه؟ این چیزی که من متوجه شدم کسایی که اینجا فعالا هیچ اطلاعاتی ندارند و خیلی اطلاعاتشون ضعیفه و باز باید بگم براشون متاسفم. من فعالیتم تو انجمن خودمه و اینجا کمتر میام چون مدیر درست و حساب ینداره و هر کاربری برا خودش نظر میده و بقیه رو گمراه میکنه.
من هیچوقت اولویت به سی پی یو نمیدم و یو اس بی 3 رو ول کنم. چون سی پی یو کر آی تری با کر آی سون حتی برای من گرافیست فرقی نداره ولی یو اس بی 3 خیلی فرق داره
در هر حال من دیگه اگر اینجا بیاید و حرفی هم بزنید جوابی نمیدم فقط میخواستم بدونید اون لپ تاپیی که خیلی ازش تعریف میکردید این همه ایراد داره
خدانگهدار همتون
شما هر كسي ميخواي باش واسه خودت هستي
سر هر بحث كامپيوتري و نرم افزاري و شبكه هم داري من كه هيچي خيلي از بچه هاي ديگه اينجا 100 باره واردتر از من هستن كه مسلما فاصله اطلاعاتشون تا ادعاي شما از يه سر و گردن بالاتره
اول فروم ميايد تو ننوشته كسايي كه اينجا جواب ميدن حاليشونه
اينجا نه كسي تورينگ هست نه تو تيم طراحي گجت هاي جديد
تو فرومهاي خارجي هم بريد غير از بنچمارك ها و ريويو ها هيچكدوم اعتبار علمي نداره
تازه سايت با اون همه عظمتش برگشته از 6 تا دونه نوتبوك يه مدل تست گرفته و ريويوو نوشته آخرش مينويسه مطمئن نيستيم بايد رو چند مدل ديگه هم تست كنيم
شما متوجه شدي اينجا هيچكي هيچي حاليش نيست فقط شما حاليته
و اگه سي پي يو core i3 با core i7 براي شما فرقي نداره دليل نميشه واسه بقيه فرقي نداشته باشه
رندر پردازشي ميگيريد؟
دیگه خودتون تصمیم بگیرید. یک نکته مهم هم بهتون میگم فکر نکنید من یا بیشتر افرادی که تو انجمن نظر میدند نظرشون خیلی تخصصی هست هر کسی تجربیات خودش و میگه ممکنه خیلیهاش یا غلط باشه یا با سلیقه شما جور در نیاد
اينم ديگه جديد ميشنويم كه كيفيت رو تخصصي دست بيارن
هميشه اين بحث كه كيفيت دستگاه چجوريه تجربي بوده همه جا هم همينطوره قرار هم نيست اتفاقي رو كه من نديدم بلد باشم پس چيزي رو ميگم كه يا تجربه كردم يا ديدم يا موثق شنيدم
شما تخصصي بررسي ميكني كيفيت رو؟ ميندازي لپ تاپ رو زير تانك؟
احيانا سرتون گرفت اينجا تشريف آورديد اينو بخونيد جوابشم كه گفتيد نميديد ما هم كاريش نداريم
در ضمن اون ايرادهايي كه نوشتيد خيلي خوب بود
بيا پيشمون يه دس فوتبال بزنيم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.