ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی فنی تنر90

mohsenlin
27-04-2012, 23:18
دوستان امروز با سرعت 70 تا سمت شاگرد تندر90 فولد افتاد تو یه دست انداز !بد جوری مخفی بود:31: بعد از این جریان وقتی سر پیچ ها البته منظورم جادس میخواستم بپیچم یه صدای قیییییژ وحشتناکی از جلو ماشین میاد مثل عبور از بعضی سرعت گیرهای تخت و میخی تو جاده ها ولی وقتی مستقیم یا حتی رو به سربالایی ها ور میزدم مشکلی نداشت اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم ماشینم کلا 400تا کارکرده :41::41::41:

becareful
28-04-2012, 22:22
احتمال داره از طبق ها باشه یا سیبک میل فرمان.
قبل از اینها دیسک و لنت ترمز رو چک کن شاید ضربه خوردن بعد روی هم خوب سایش ندارن و از یک طرف سایش بیشتر شده باشه.

pedramkbr
30-07-2015, 01:55
سلام دوست عزیز این مشکل یا به بربلینک چرخت آسیب زده یا دیسکت تاب بر داشته باید توسط جلوبندی ساز چک بشه....

Pourya-pc
30-07-2015, 09:09
شکستن کمک ال ۹۰ در دست اندازها خیلی شایع هست . احتمال زیاد کمک شما آسیب دیده .

pedramkbr
02-08-2015, 22:45
دوستان عزیز صدای بلند در هنگام حرکت و مداوم بودن صدا نشان دهنده گردش منشا ایجاد صداست , خرابی کمک در سرعت گیرها مشخص میشود , خرابی جلوبندی ( طبقها , سیبکها وغیره) در جاده های ناهموار و آسفالتهای کنه و خرده شده کاملا مشهود است ولی صدای مداوم در اثر بربلینگ چرخ یا دیسک است که همیشه در گردشند علائم آن لرزش فرمان زیر دست است
تست آن : شما در زمان شنیدن صدا خیلی خیلی نا محسوس پدال ترمز را بفشارید به گونه ای که از سرعت خودرو نکاهد نامحسوس باشد اگر صدا قطع شد دیسک است در غیر این صورت بربلینگ چرخ قیمت جنس ارجینال بربلینگ 220.000 تومان میباشد.
موفق باشید........

nasrindokht
11-08-2015, 14:21
سﻻم دوستان عزیز من ال نود 88 دارم دنده عقبش خوب جا نمیره و در سمت شاگردش هم صدا میده . می خواستم مکانیک خوب سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم

nasrindokht
11-08-2015, 14:26
البته ال نود من ایران خودرویه ولی همیشه میبرم پیش نمایندگی سایپا ولی متاسفانه مکانیک میگه این ماشینا خرابی نداره و من واقعا مشکل دارم راستی در سمت شاگرد هم به سر وصدا افتاده که تا بحال کسی نتونسته خوب رگلاژ کنه و سر و صداش قطع نمیشه اگر مکانیک وارد به گریبکس ال نود سراغ دارید هم بگید ممنون

pedramkbr
12-08-2015, 00:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]