مشاهده نسخه کامل
: دو تا سوال کدوم رو میتونید راهنماییم کنید...
samadsam
27-04-2012, 18:43
سلام دو تا سوال کدوم رو میتونید راهنماییم کنید...
1 - برنامه ای بنویسید دمای یک جسم را بر حسب فر نهایت از ورودی خواندهو مشخص کند که این دما چند درجه فار نهایت است.
2 - برنامه ای بنویسید که یک عدد 5 رقمی را از ورودی خوانده سپس مجموع رقم های آن را حساب کند و در خروجی چاپ کند
سلام...
منظورتون از راهنمایی چیه؟! براتون بنویسیم؟ من که انجام نمیدم!! شاید سایرین.....
1 - برنامه ای بنویسید دمای یک جسم را بر حسب فر نهایت از ورودی خواندهو مشخص کند که این دما چند درجه فار نهایت است.
احتمالا اون قسمت اخر رو اشتباه نوشتین و منظورتون سانتی گراده!!!!
شما ابتدا بگردین پیدا کنین سانتی گراد،چند فارنهایته یا بلعکس!!!! (یعنی نحوه ی تبدیل واحد در حالت عادی)....(من فرض میکنم که باید بر ۲ تقسیم بشه!!!!فارنهایت تا دمای سانتی گرادی به دست بیاد.....!!)
بعدش یه ورودی با cin از کاربر میگیرین و تو یه متغییر ذخیره میکنین....(مثلا میذارین تو متغییر Far) ...
۱- یه متغییر دیگه درست میکنین که مقدارش، میشه عملیات متغییر قبلی....(در فرض من، Far/2 )....
۲- یه cout میگیرین با این مضمون که cout<<Far/2 .......
تکست های مربوطه مثلا یک دما به فارنهایت وارد کنید و اینا رو خودتون میتونین اضاف کنین که حتمی بلدین...
2 - برنامه ای بنویسید که یک عدد 5 رقمی را از ورودی خوانده سپس مجموع رقم های آن را حساب کند و در خروجی چاپ کند
این یکی خیلی راحته!!!
ابتدا یه ارایه ی ۵ خونه ای از نوع عدد صحیح درست کنین....
بعدش با یه حلقه ی for ۵ عدد رو دریافت،درونش قرار بدین....
بعدش میتونین خیلی راحت با یه حلقه ی for دیگه،خونه های ارایه رو خونده،جمع کنین.....
حلقه ها به این شکل میشن تقریبا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد بالا،در حالتی هستش که ارایه ی شما،با نام x باشه!!!
بعدش میتوینن با یه حلقه ی for دیگه، اعضا رو جمع بزنین:
در نهایت هم نتیجه ی s رو توی cout یا خروجی میریزین.....
۱- کد هایی که براتون نوشتم،هیچ ارزش علمی نداره! یعنی از اینجا کپی پیست کنین کار نمیده فقط مثاله که بدونین چیکار باید بکنین...ساختار خوندن و نوشتن در ارایه رو به طور قطع بلدین....!!!!
۲-کد ها رو اگر بخواین از اینجا کپی کنین به IDE ،کار نمیده!! باید اول بریزین تو note pad بعد بریزین تو IDE تا بتونه کار بکنه...
لطفا یه بار تست کنین و اگر به نتیجه نرسیدن،بپرسین تا بیشتر توضیح بدم!!! ولی حتمی بهم خبر بدین که تاپیک رو ادامه دادین که بتونم جواب بدم!! اخه ممکنه نبینم تاپیک رو....
samadsam
28-04-2012, 00:06
ممنونم خسته نباشید خیلی زحمت کشیدید خیلی کمکم کردید آره سوال دومی هم یه کم آسون بود خودمم به یه جوابی رسیدم ، ولی روش شما بهینه تر بود از آرایه هم که استفاده کرده بودید.
ببخشید دو تا سوال سخت دیگه هست که یه استاد هم... برنامه نویسی سما هم قوی میشه :31: پیشاپیش از پاسختون ممنونم
1 - برنامه ای بنویسید که مقادیر a,b,c,d را از ورودی خوانده سپس مقدار (عکس زیر) را محاسبه و در خروجی چاپ نماید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - برنامه ای بنویسید که عدد n را از ورودی خوانده سپس حاصل (عکس زیر) را محاسبه و در خروجی چاپ کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که کمک کردن!! عکس ها رو ولی نتونستم ببینم!!با اینکه چیز شکن وصلم....
samadsam
28-04-2012, 10:54
ممنونم دست گلت درد نکنه.
امیدوارم بتونم جبران کنم موفق باشید
Finisher.iR
01-05-2012, 15:46
سلام ...
1- این انتگرال که شما نوشتید جوابش این میشه
حالا 1 بار توی عبارت بالا به جای x مقدار d رو می ذاری و 1 بار هم مقدار c وبعد از هم کم می کنید . به این صورت :
این میشه جواب سوال 1 (نوشتن برنامش هم به زبان C که راحته)
2- این هم که یک سری هست که جوابش میشه :
این هم که نوشتنش کاری نداره ...
Bye
Payman_62
03-05-2012, 14:30
سلام.
لطفا قوانین بخش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.