todelborow
27-04-2012, 15:40
سلام دوستان چند وقت پیش اسفند 1390 سونی اقدام به حراج برخی از محصولا از رده خارجش کرد با 30 در صد تخفیف کرد. من هم به حساب خودم یه محصول 450 هزار تومانی این شرکتو به قیمت 300 هزار تومان خریدم. با خودم فکر کردم عجب سودی عجب معامله ای یه سیستم صوتی با صدای قدرتمند 7900 واتی (پی ام پی او) ای خریدم (sony Mini Hi Fi Component System مدل MHC-GZR9D0) هست اما در کمال ناباوری از لحاظ پولی که دادم میشه گفت به جز یه صدای شفاف و قدرتمند هیچی نداره
اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اشکالاتش ایناست:
1- عدم پشتیبانی از رنج وسیعی از فرمتهای تصویری مثل MKV. Divix . Mp4 . Dat و ...
2- عدم پشتیبانی USB از فایلهای تصویری
3- عدم داشتن پورتهای HDMI ,coaxial نه ورودی و نه خروجی
و...
دوستان برنامه نویسمون آیا کسی توانایی بروز کردن نرم افزار داخلی این سیستمو داره که بتونم فرمتهای تصویری MKV. Divix . Mp4 . Dat و ... رو باهاش بشه نگاه کرد؟
حداقل usb اون قابلیت پخش فرمتهای تصویری معمولی که خود دستگاه توانایی پخششو بدست بیاره
اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اشکالاتش ایناست:
1- عدم پشتیبانی از رنج وسیعی از فرمتهای تصویری مثل MKV. Divix . Mp4 . Dat و ...
2- عدم پشتیبانی USB از فایلهای تصویری
3- عدم داشتن پورتهای HDMI ,coaxial نه ورودی و نه خروجی
و...
دوستان برنامه نویسمون آیا کسی توانایی بروز کردن نرم افزار داخلی این سیستمو داره که بتونم فرمتهای تصویری MKV. Divix . Mp4 . Dat و ... رو باهاش بشه نگاه کرد؟
حداقل usb اون قابلیت پخش فرمتهای تصویری معمولی که خود دستگاه توانایی پخششو بدست بیاره