ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور صفحاتی که از MasterPage ارث بری کرده اند را ویرایش کنم؟؟؟

manreza71
27-04-2012, 12:55
سلام دوستان
قبل هر چیز بگم که من بشدت ناشی هستم (محیط ویژاول استودیو 2010 تحت C#)
یه مشکل برام پیش اومده ، یه صفحه مسترپیج شامل هدر و منو طراحی کردم ، اونو هم به وب فورم هایی که داشتم اعمال کردم، حالا مشکلم اینه که نمیتونم وب فورم ها رو ویرایش کنم و این قابلیت فقط تو مستر پیج فعال هست که به طبع هر تغییری بدم برای کلیه صفحات اعمال میشه که من اینو نمیخوام

من مثلاً میخوام تو صفحه گالری تصاوری ضمن اینکه هدر و منو رو از مستر پیج ارث بری کردم بتونم این صفحه رو ویراش کنم و عکس توش بزارم، بقیه صفحات مثلا متن توش بنویسم و...

در کل صفحه ای که از مستر پیج ارث بری کرده رو چه جور ویرایش کنم ؟

anvar.net
12-05-2012, 22:56
فلسفه بکارگیری مسترپیج دقیقا برای حل همین مشکل طراحی شده, شما یک قالب کلی برای سایت در نظر می گیرد و تمامی صفحات می تونن از اون ارث بری داشته باشن. اگر در صفحه گالری شما نمی خواهید که از همان مستر پیج صفحات دیگر استفاده کنید می تونید یک مستر پیج اختصاصی برای این صفحه طراحی کنید. در سایت می تونید چندین مستر پیج داشته باشید و هر کدوم از صفحات هم از یک مستر پیج مشخص استفاده کنند. اما اینکه مستر در داخل صفحات قابل ویرایش باشد تا مطابق با صفحه مورد نیاز شما شود عملا امکان پذیر نیست.

alihastam
02-06-2012, 17:29
سلام دوستان
قبل هر چیز بگم که من بشدت ناشی هستم (محیط ویژاول استودیو 2010 تحت C#)
یه مشکل برام پیش اومده ، یه صفحه مسترپیج شامل هدر و منو طراحی کردم ، اونو هم به وب فورم هایی که داشتم اعمال کردم، حالا مشکلم اینه که نمیتونم وب فورم ها رو ویرایش کنم و این قابلیت فقط تو مستر پیج فعال هست که به طبع هر تغییری بدم برای کلیه صفحات اعمال میشه که من اینو نمیخوام

من مثلاً میخوام تو صفحه گالری تصاوری ضمن اینکه هدر و منو رو از مستر پیج ارث بری کردم بتونم این صفحه رو ویراش کنم و عکس توش بزارم، بقیه صفحات مثلا متن توش بنویسم و...

در کل صفحه ای که از مستر پیج ارث بری کرده رو چه جور ویرایش کنم ؟

دوست عزیز شما باید داخل هر صفحه ای که میخواهی ویرایشش کنی گرید ویو (Griead View) بزاری و داخل اون تغیراتت رو اعمال کنی....