PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شناسايي قطعات موس

mohsen_sir
27-04-2012, 11:31
سلام
3 تا سوال دارم اول اين كه اين عكس مربوط به يه موس هست مي خواستم بدونم قسمت مشخص شده كه مربوط به غلطانك موس هست اسمش چيه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سوال بعديمم اينه كه آيا تو بازار ايران كابل usb نوع a كه يه سرش باشه و سر ديگه لخت باشه ميشه پيدا كرد؟ اگه هست كجا ميتونم پيدا كنم.

سوال سومم اينه كه خريد از كشور چين چطوريه؟ به چه صورت انجام ميشه؟اگه من بصورت اينترنتي سفارش بدم هزينه ها رو چطوري بايد پرداخت كنم؟از كجا بايد جنسمو تحويل بگيرم؟ چه تضميني هست كه من اصلاً جنسامو تحويل بگيرم. گمركي قطعات چطوري حساب ميشه.
اگه كسي اطلاعات داره ممنون ميشم كه راهنماييم كنه

mohsen_sir
28-04-2012, 10:54
يعني كسي جواب سوالاي منو بلد نيست؟ يا اينكه من سوالم رو جاي اشتباهي پرسيدم :)؟

cao-cao
28-04-2012, 11:05
نه دوست من پیدا نمیکنی منم یه موس a4tech سری گیمینگ دارم افتاده گوشه خونه نمیتونم ازش استفاده کنم چون سیم موسه 5 تاس بقیه موسا 4 تا :دی

mohsen_sir
28-04-2012, 11:12
خوب سو اس پي قطعاً از چهار تا از سيما اتفاده مي كنه بايد يه سيمش مشترك باشه اون سيمو پيدا كن مشكلت بايد حل بشه

khafan8288
28-04-2012, 20:34
سلام
دوست عزیز اون کابلی که شما میگید پیدا میشه
من خودم لوازم جانبی کامپیوتر میفروشم
گه گاهی هم موس تعمیر میکنم مال شما که 5سیمه باید دقیق نگاه کنی که ببینی کدوم سر سیم به کدوم قسمت usb وصل میشه؟
چی میخوای وارد کنی؟

mohsen_sir
29-04-2012, 08:50
يه سري آي سي مي خوام با كابل يو اس بي كه نميدونم تو ايران پيدا ميشه يا نه:( كابل يو اسبي a-open) قيمت تو ايران خيلي بالاتر از چينه