ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای خرید لپ تاپ

hossein pc 2011
27-04-2012, 11:14
سلام من میخوام یه لپ تاپ بخرم .لطفا راهنماییم کنید که تا دو میلیون تومان چه لپتا پی میتونم بگیرم؟
اصلا الان بخرم یا وایسم تا تابستون که ivy bridge میاد؟
لطفا کمکم کنید.:20:

hossein pc 2011
27-04-2012, 12:04
لطفا یکی جواب بده!:46:

hossein pc 2011
27-04-2012, 12:28
یکی جواب بدهههههههههههه!:19:

emoh0tboy
27-04-2012, 15:57
ببینید دوست عزیر APU Ivy Bridge چند روز قبل توسط اینتل معرفی شد و دیوایس کانفیگ شده با این APU بزودی وارد بازار جهانی خواهند شد ...پس نیاز نیست تا تابستون منتظر بمونین ....
ضمنا اولین کمپانی هم که نوت بوک های مجهز شده به این APU رو وارد بازار خواهد کرد اچ پی هست ...
طبق اون چیزی که اعلام شده به زودی وارد بازار خواهند شد و کمی تاخیر هم به خاطر برگزار نشدن کنفرانس اینتل بود که اتفاق افتاد ...
ضمنا این رو هم بدونین اگر واقعا دنبال یه نوت بوک فوق العاه عالی و پرقدرت و بسیار شیک هستین فقط باید تو اچ پی دنبالش بگردین ...
واقعا نمی شه بهش گفت نوت بوک از هیولا یه چیز اون ورتره ...
مدل های جدید این سری به قدری عالی و بی نظیر هست که شما نمی تونین دامنه ای واسه کاربری تون درنظیر بگیرین چون تمام انتظارات رو به راحتی برآورده می کنه ...
ضمنا توضیح فنی زیاده و واقعا خسته کننده ...اما این رو خیلی خیلی خوب بدونین که اگر از برندی غیر از اچ پی خریدین به شدت ضرر می کنین ...
از روی تعصب نمی گم چون خودم Pavilion Dv6 6080 دارم و نمی دونم بگم چقدر عالی هست تا اونایی که نمی دونن متوجه بشن ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afdragon
27-04-2012, 23:17
ببینید دوست عزیر APU Ivy Bridge چند روز قبل توسط اینتل معرفی شد و دیوایس کانفیگ شده با این APU بزودی وارد بازار جهانی خواهند شد ...پس نیاز نیست تا تابستون منتظر بمونین ....
ضمنا اولین کمپانی هم که نوت بوک های مجهز شده به این APU رو وارد بازار خواهد کرد اچ پی هست ...
طبق اون چیزی که اعلام شده به زودی وارد بازار خواهند شد و کمی تاخیر هم به خاطر برگزار نشدن کنفرانس اینتل بود که اتفاق افتاد ...
ضمنا این رو هم بدونین اگر واقعا دنبال یه نوت بوک فوق العاه عالی و پرقدرت و بسیار شیک هستین فقط باید تو اچ پی دنبالش بگردین ...
واقعا نمی شه بهش گفت نوت بوک از هیولا یه چیز اون ورتره ...
مدل های جدید این سری به قدری عالی و بی نظیر هست که شما نمی تونین دامنه ای واسه کاربری تون درنظیر بگیرین چون تمام انتظارات رو به راحتی برآورده می کنه ...
ضمنا توضیح فنی زیاده و واقعا خسته کننده ...اما این رو خیلی خیلی خوب بدونین که اگر از برندی غیر از اچ پی خریدین به شدت ضرر می کنین ...
از روی تعصب نمی گم چون خودم Pavilion Dv6 6080 دارم و نمی دونم بگم چقدر عالی هست تا اونایی که نمی دونن متوجه بشن ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ببخشین.
شما با برند های دیگه هم کار کردین که اینقدر مطمئنین؟
هر برندی می تونه خوب باشه.
و اینکه اچ پی تنها کاری که خ.ب بلده ، دادن کانفیگ های گنده هست.
که این موضوع اصلا مزیت نیست. اصل تو یک لپتاب کیفیت و عمر و دوام هستش نه کانقیگ و مشخصات بالا.

در جواب دوستمونم که راهنمایی می خواست اول باید به چند تا سوال جواب بدین؟
1. واسه چه کارهایی می خواین؟ گیم . فیلم . رندر . اینترنت . برنامه های مهندسی..... ؟
2. روزی چند ساغت می خواین باهاش کار کنید.
3. چه مدت ازش استفاده می کنین؟ (قصد تعویض زود دارین یا می خواین ازش تا آخر کار بکشین)

Emir1
28-04-2012, 02:03
HP نمیشه گفت بهترین لپ تاپ دنیا هست، تو رنج قیمتهای مختلف تعریف بهترین متغیره، هر برندی هم یه سری معایب و یه سری مزیتها دارن که مزیتهای HP معمولا کیفیت خوب مانیتور و بدنشه ولی مثلا ممکنه بعضی ها مثل من زیاد از شکل و شمایل و ظاهرش خوششون نیاد. به هر حال هرکسی یه سلیقه ای داره.

hossein pc 2011
28-04-2012, 14:45
من لپتاپ رو واسه ی تمام مواردی که نام بردید لازم دارم وفکر کنم هم که روزی 5 یا 6 ساعت بخوام باهاش کار کنم ومیخام که بعد از 4 سال عوضش کنم. در کل نمیدونم واسه چه کاری میخامش!:41:

Emir1
28-04-2012, 17:22
همینطوری که نمیشه گفت اول شما بگید بودجتون چقدره و کاربرداتون رو هم مشخص کنید، به هر حال واسه یه منظورایی میخوایید لپ تاپ بخرید دیگه، مثلا نرم افزار، فیلم، یا مثلا گیم بازی میکنید یا نه اینا رو مشخص کنید.

hossein pc 2011
28-04-2012, 17:52
من بودجم تا 2میلیونو200 ته.من مثلا میخوام بازی کنم و توی انترنت برم فیلم ببینم و یک سری نرم افزار هارو باهاش کار کنم.
در کل یک لپ تاپ قوی میخوا م کا تا 3یا 4 سال جواب همه ی کارامو بده.:31:

EngineeR EhsaN
28-04-2012, 19:34
یا HP 6190 یا ASUS N55 SF Full HD

hossein pc 2011
28-04-2012, 19:48
sony یا msi gaming چطوره؟

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

در ضمن cpu های ivy brige کی میاد؟

afdragon
29-04-2012, 07:42
sony یا msi gaming چطوره؟

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

در ضمن cpu های ivy brige کی میاد؟

اگه عجله داری من فقط ASUS N55SF و یا SL رو پیشنهاد می دم.
ولی اگه عجله نداری می تونی تا تابستون صبر کنی که لپتابهای با CPU Ivy Bridge بیان.
همین ASUS قرار مدل جدیدش با نام N56 رو تو ماه آینده بده بیرون که هم سی پی یوش Ivy Bridge هست و هم اینکه کارت گرافیکش از سری 600 GeForce هست.

اینم چند تا عکس ازش.

k2l
30-04-2012, 12:24
N56

این قیمتش چجوریا میشه اونوقت؟ مثلا میرزه من فعلا N55 نگیرم صبر کنم برای این؟

afdragon
30-04-2012, 19:23
این قیمتش چجوریا میشه اونوقت؟ مثلا میرزه من فعلا N55 نگیرم صبر کنم برای این؟

اگه این بیاد قیمتش میشه حدود الان N55 و خود N55 ارزون تر میشه.
البته من قیمت جهانی رو عرض کردم.
قیمت لپتاب تو ایران به قیمت دلار ربط داره که روند تغییر اون نا معلومه.