مشاهده نسخه کامل
: انتقالی تو رو خدا کمک
turokpooria
27-04-2012, 04:36
سلام .
من کرجی هستم با رتبه 3000 منطقه دانشگاه صنعتی اراک قبول شدم رشته مکانیک ساخت و تولید.ترم اول هم معدلم 17.44
حالا یه سوال داشتم که آیا میشه من انتقالی بگیرم برای دانشگاه بوعلی و امام قزوین؟
در صورتی که اون دانشگاه ها ساخت و تولید ندارند؟
و اینکه آیا سطح اون دانشگاه ها از اینجایی که منم پایین تره یا نه؟
و اینم در نظر بگیرید که دانشگاه ما اولین سالیه که بصورت رسمی از دانشکده بیرون اومده و دانشگاه شده و دانشجوهاش کمن بنظرتون با این شرایط بهم انتقالی میدن؟
saeed 1428
27-04-2012, 11:09
سلام .
من کرجی هستم با رتبه 3000 منطقه دانشگاه صنعتی اراک قبول شدم رشته مکانیک ساخت و تولید.ترم اول هم معدلم 17.44
حالا یه سوال داشتم که آیا میشه من انتقالی بگیرم برای دانشگاه بوعلی و امام قزوین؟
و اینم در نظر بگیرید که دانشگاه ما اولین سالیه که بصورت رسمی از دانشکده بیرون اومده و دانشگاه شده و دانشجوهاش کمن بنظرتون با این شرایط بهم انتقالی میدن؟
سلام .سطح دانشگاه قزوین که بالاتر از اراکه بو علی رو نمیدونم . تو سابت وزارت علوم شرایطش رو نوشته باید 85 یا 90 % نمره آخرین نفر قبول شده رو آورده باشی آگه دانشگاه مقصد موافقت کنه فکر نکنم مشکلی باشه.
turokpooria
27-04-2012, 12:17
سلام .سطح دانشگاه قزوین که بالاتر از اراکه بو علی رو نمیدونم . تو سابت وزارت علوم شرایطش رو نوشته باید 85 یا 90 % نمره آخرین نفر قبول شده رو آورده باشی آگه دانشگاه مقصد موافقت کنه فکر نکنم مشکلی باشه.
میشه رتبه آخرین نفرو گیر آورد؟
یعنی دانشگاه ما نمیتونه مانع انتقالی بشه؟ اینو میپرسم چون این چند وقته که دانشگاه شده بدجور حرف در اومده که به این سادگیا انتقالی نمیدن
hermione
27-04-2012, 22:20
سلام .
انتقالی که همون ابتدا نمیتونی درخواست بدی اول باید 2،3 ترم مهمانیو بگذرونید بعد با توجه به نمرات و معدلتون توی دانشگاه مقصد شرایطتون بررسی میشه در خواست انتقالیتون .
فقط در مورد مهمانی مبنا هست که باید 90 درصد نمره آخرین فرد قبولی توی رشته - دانشگاه مقصد رو اورده باشید
در حالت عادی ( که احتمال موافقتش کمتر از مهمانی مبنا هست ) سطح دانشگاه ها بررسی نمیشه
البته اگه سطح دانشگاه مقصد پایین تر باشه همون اول فکر کنم بشه درخواست انتقالی داد ( اینو حتما سوال کنید )
سطح دانشگاه بوعلی مخصوصا توی رشته مکانیک خیلی بالا هست در مورد قزوین اطلاعی ندارم .
ولی اینکه اون دانشگاه ها گرایش شمارو ندارن شرایط پیچیده تر میشه ... ولی فکر کنم در شرایط خوب بتونید چند ترم مهمانی بگیرید و واحدهای مشترک با سایر گرایش هارو بگذرونید ( که البته نمی دونم ساخت و تولید چقدر تشابه واحد با سایر گرایش های مکانیک داره )
میشه رتبه آخرین نفرو گیر آورد؟
یعنی دانشگاه ما نمیتونه مانع انتقالی بشه؟ اینو میپرسم چون این چند وقته که دانشگاه شده بدجور حرف در اومده که به این سادگیا انتقالی نمیدن
نیازی به رتبه آخرین نفر نیست شما فقط درخواست مهمانی بدید .
دانشگاه مبدا هم باید با درخواست شما موافقت کنه
درخواست شما اول فرستاده میشه دانشگاه مبدا اگه اونا موافقت کنن بعد میره مقصد بررسی میشه ...
متاسفانه حساسیت زیادی هم نشون میدن روی این قضیه اما حل میشه در آخر . نگرانش نباشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.