ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال پشت کوههای بلند

nar nia
26-04-2012, 18:11
مجموعه تلویزیونی "پشت کوه‌های بلند" از شنبه 9 اردیبهشت ماه از شبکه سوم سیما روی آنتن می‌رود. به گزارش خبرنگار مهر، پخش تیزرهای سریال "پشت کوه‌های بلند" به کارگردانی امرالله احمدجو به تازگی از شبکه سوم سیما آغاز شده و این سریال با پایان پخش "مسیر انحرافی" روی آنتن می‌رود.
در یکی از قصه‌های این سریال اشاره مستقیمی به سریال "روزی روزگاری" شده و به این واسطه از مرحوم خسرو شکیبایی و ژاله علو یادی شده‌است. مهتاج نجومی نقش خاله که علو در "روزی روزگاری" ایفا کرده بود را برعهده دارد و علیرضا شجاع‌نوری نقش خسرو شکیبایی را ایفا کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در خلاصه داستان این سریال که 53 قسمت 40 دقیقه‌ای دارد، آمده است: حسام بیگ با نام جدید سامشا اکنون پادشاه شده و برای خوشگذرانی به سمت اصفهان می‌آید. کاروان او را همسرش ملک خاتون و دو فرزندش ولیعهد و شادخترو، تلخک دربار قشونسالار، میر غضب و ریز و درشت درباریان، جارچی ها، دسته موزیک، آشپزخانه دربار و... همراهی می‌کنند.

عوامل "پشت کوه‌های بلند" عبارتند از تهیه‌کننده: رضا جودی، مدیر تصویربرداری: جهان بخش مهربخش، طراح صحنه و لباس: محسن نوروزی، طراح چهره پردازی: احسان روناسی، صدابردار: حسین حجازی، تدوین: مهدی جودی و مجری طرح: موسسه فرهنگی میثاق فیلم.

امرالله احمدجو کارگردانی سریال‌های "روزی روزگاری" و "تفنگ سرپر" را در کارنامه دارد.

Majid-6120
26-04-2012, 18:24
آخ جای خسرو شکیبایی خالی ... خدا رحمتش کنه :(

ولی سوابق کارگردان سریال ، درخشانه ... کاش چیزه خوبی از آب دربیاد ... تم کار که کلا همون روزی روزگاریه من تو تبلیغاش دیدم .

و تجربه نشون داده سریال های تاریخی و مذهبی تویه صدا و سیما خیلی خوب ظاهر میشند و پربیننده هستن .

poonel
27-04-2012, 15:23
من که چشم آب نمیخوره خوب باشه.

خواستن روزی روزگاری را تکرار کنند.

هنرمند باید نوآوری داشته باشه نه اینکه خودش را تکرار کنه.

روزی روزگاری برای زمان خودش خوب بود اما الآن فکر نمی کنم با سلایق مرم جواب بده.

nar nia
28-04-2012, 16:46
از امشب تا پنجاه شب/ شبکه سه "پشت کوه‌های بلند"مخفی می شود

مجموعه "پشت کوه‌های بلند" با نام قبلی "اوسنه پادشاهی" امشب سرانجام از شبکه سوم سیما روی آنتن می‌رود اما این سریال تا رسیدن به پخش فراز و فرودهایی را پشت سرگذاشت که مرور آنها خالی از لطف نیست. به گزارش خبرنگار مهر، دی ماه سال 87 بود که امرالله احمدجو از پایان نگارش طنز شبانه "اوسنه پادشاهی" در 50 قسمت خبر داد. سریالی که آن زمان مشغول بازنویسی‌اش بود و اعلام کرد مجموعه روایتگر پادشاهی است که ماجراهای مختلفی برایش اتفاق می‌افتد. البته در این اثر به تاریخ خاصی پرداخته نمی‌شود و داستان‌ها مثل مجموعه "سلطان و شبان" خیالی است.
در واقع احمدجو از نگارش پروژه‌ای خبر داد که ایپزودیک است و برخی قصه‌های آن در دو قسمت روایت می‌شوند. نکته جالب توجه برای کسانی که مجموعه‌های قبلی این کارگردان پیشکسوت همچون "روزی روزگاری" و "تفنگ سرپر" را دیده‌اند، هم راستایی این اثر با آن سریال‌ها است. اثری که تدارکات سبک‌تری دارد و قالب طنزهایش بیشتر شوخی و مضمون داستان‌هایش اخلاقی است.
سرانجام تیرماه 88 احمدجو متن بازنویسی شده سریال تازه‌اش را به شبکه سوم تحویل داد و پس از طی مراحل اداری معمول مهر ماه 88 تهیه کننده این سریال رضا جودی معرفی شد. البته آغاز تصویربرداری سریال به سال 89 و اردیبهشت ماه موکول شد.

بنابراین احمدجو که محمود پاک نیت را به عنوان نقش اول سریال خود برگزیده و همسر وی مهوش صبرکن را نیز در فهرست بازیگران جای داده بود، با اتمام نوروز 89 سریال تازه خود را در اصفهان کلید زد و پس از حاشیه‌هایی چون منتفی شدن حضور حمیدرضا پگاه، اغلب بازیگران اصفهانی را برای حضور در سریال دعوت کرد.
ادای احترام به خسرو شکیبایی و ژاله علو
با گذشت 1 سال و دو ماه از آغاز تصویربرداری در اصفهان سرانجام در تیر ماه 90 ساخت "اوسنه پادشاهی" به پایان رسید و احمدجو این کارگردان گزیده کار در گفتگویی از ادای احترام به مرحوم خسرو شکیبایی و ژاله علو خبر داد: در یکی از قصه‌های این سریال اشاره مستقیمی به سریال "روزی روزگاری" داشته‌ام و به این واسطه از مرحوم خسرو شکیبایی و ژاله علو تقدیر کرده‌ام. مهتاج نجومی نقش خاله لیلا که علو در روزی روزگاری ایفا کرده بود را برعهده دارد و علیرضا شجاع نوری نقش خسرو شکیبایی را مجددا ایفا کرده است.
با اتمام تصویربرداری این مجموعه بی حاشیه کارگردان سریال از مراحل تدوین اظهار رضایت کرد و تنها نکته قابل توجه درباره سریال این بود که عنوان آن از "اوسنه پادشاهی" به "پشت کوه‌های بلند" تغییر پیدا کرد که به نوعی تداعی‌گر سرزمینی ناشناخته پشت کوه‌ها بود که مسائل اجتماعی و اخلاقی در این فرصت به نقد گذاشته می‌شوند.
سرانجام با پایان نوروز 91 و همزمان با پخش سریال "مسیر انحرافی" انتظارها به سر رسید و اعلام شد از نهم اردیبهشت شاهد پخش هرشبی "پشت کوه‌های بلند" خواهیم بود. وعده‌ای که از امشب عملی می‌شود.

محمود پاک نیت ، حسن اکلیلی، انوشیروان ارجمند، فردوس کاویانی، آتش تقی پور، مهوش صبرکن، علیرضا شجاع نوری، مهتاج نجومی، محمد فیلی ، بهروز مسروری، فریدون سورانی ، رحیم هودی و پرویز بزرگی بازیگران این سریال هستند.
در این سریال سامشا که حالا پادشاه شده، همراه با ملک خاتون، شمس وزیر، قشون سالار و دیگر خدم و حشم معمول پادشاهان از جمله تلخک دربار، برای تفرج، شکار و خوشگذرانی به اصفهان می‌آید.
حاکم دست نشانده سامشا در اصفهان که دور از چشمان سامشا می‌خواهد پادشاهی را از آن خود کند، با طراحی پیشکار خواجه نعمان تاجر بزرگ اصفهان و کدخدای کولیباد را به دارالحکومه دعوت کرده تا با جلب حمایت آنها طرح خود را عملی کنند. معلوم می‌شود که خواجه نعمان با غرق شدن کشتی‌هایش در مسیر هند ورشکسته شده و کد خدای کولیباد هم آن سلحشور و جنگجویی که تصور می‌کردند نیست.
قاصد پادشاه سر می‌رسد که سامشا در انتظار پیشواز حاکم در نزدیکی اصفهان اردو زده است و بنا به خلقیت خاصش و عادت دوران راهزنی هنوز بیابان نشینی و چادر نشینی را به کاخ نشینی ترجیح می‌دهد و به این جهت کنار رودخانه زاینده رود اردوگاهی برایش علم می‌شود ، حاضر نیست وارد شهر اصفهان شود. حاکم و پیشکار عاجز و درمانده که نقشه پادشاهی را چه کنند و...

امرالله احمدجو که متولد سال 1323 در روستای زیادآباد میمه اصفهان است فعالیت سینمایی خود را از سال 63 با ساخت فیلم‌های کوتاه آغاز کرد. نخستین و تنها فیلم بلند سینمایی او "شاخه‌های بید" است که سال 67 ساخته شد. این کارگردان در عرصه سریال‌سازی با دو مجموعه "روزی روزگاری" و "تفنگ سرپر" شناخته می‌شود که ویژگی مشترک آنها روایتی شیرین از سرزمین‌های خیالی در برهه تاریخی نامعلوم است.
خود او درباره این روایت خیالی می‌گوید: من در آثار خود با مطالعه و علاقه زیاد به سراغ دنیای خیالی رفتم و از تعزیه که مهمترین الگوی نمایشی من از کودکی بود، بهره بردم، چرا که تعزیه یک واقعه تاریخی را به خیال نزدیک می‌کند و به روح مسئله عاشورایی می‌پردازد.
ویژگی دیگر آثار احمدجو پایبندی به آداب و رسوم‌های ایرانی و بهره‌گیری از فضای بومی است. در واقع آثار او دقیقا نمونه یک اثر ایرانی اصیل است. خود او در این باره توضیح می‌دهد: زمانی قلم را به دست گرفتم که نسبت به آئین‌ها آشنایی پیدا کرده بودم. همیشه در روستای پدری به دنبال شنیدن و یاد گرفتن فرهنگ‌های مختلف بودم و همه مراسم‌ها از جمله قاشق‌زنی و ... برایم جذابیت داشت. در مجموعه‌های "روزی روزگاری" و "تفنگ سرپر" نیز سعی داشتم فرهنگ بومی را یادآوری کنم. البته نمی‌دانم تا چه حد موفق بودم، اما همیشه به دنبال به تصویر کشیدن فرهنگ بومی هستم.
او همچنین جایگاه مهمی برای زبان در کارهای نمایشی قائل است و می‌گوید: زبان فارسی شاخه‌های متعددی دارد و لهجه‌های مختلفی که از اصل مادر این زبان منشعب شده‌اند. آشنایی با آن‌ها و بکارگیری صحیح این لهجه‌ها در ایجاد سینما و تلویزیون بومی تاثیرگذار است و شرط اصلی آن این فرهنگ و در رأس آن به زبان فارسی است.
"پشت کوه‌های بلند" از امشب نهم اردیبهشت در۵۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای به تهیه‌کنندگی رضا جودی -که همزمان سریال "حیرانی" را روی آنتن شبکه اول دارد- در ساعت 21 از شبکه سوم سیما پخش می‌شود.
----------------
مریم عرفانیان

وین رونی
29-04-2012, 14:47
دیشب قسمت اولش رو دیدم خیلی جذاب نبود و چیزی که کمی روی اعصاب بود لهجه محلی بود که من بعضی جاها خوب متوجه نمی شدم چی میگن
شاید در آینده بهتر بشه
اما روزی روزگاری از همون قسمت اول قشنگ بود

mr_khodaei2008
29-04-2012, 16:03
دیشب دیدم ولی فعلا نظری ندارم

تنها چیزی که تو فیلم میدرخشه لحجه زیبای اصفهانیه

toolhelp
29-04-2012, 18:56
دیشب دیدم ولی فعلا نظری ندارم

تنها چیزی که تو فیلم میدرخشه لحجه زیبای اصفهانیه

اتفاقا لحجه اصفهاني خرابش كرده بايد فقط شيرازي ميبود....

Majid-6120
29-04-2012, 20:52
قسمت دوم بهتر بود ...

داره خوب میشه به مرور ...

این یارو که میگه اعلی حرضت پادشاه منو کشته :دی ...

این جمله : آی فوش حقدس حقدس حقدس هم جالبه در نوع خودش :دی

در کل بدک نیست ... سریال خوبیه ...

behnam129
01-05-2012, 07:37
به نظر سریال جذابی میاد.
به دیدنش می ارزه

Majid-6120
02-05-2012, 21:16
خیلی خیلی خوب شده ...

کسی که سریال رو با دقت از اول تا اینجا دیده باشه خیلی لذت میبره ...

تقابل لهجه شیرازی و اصفهانی امشب خیلی جالب بود ...

خیلی متن قوی داره کار ...

در کل خوشم اومد !

*IN*
02-05-2012, 21:49
ساعت چند پخش میشه؟؟؟

essi4300
02-05-2012, 22:16
خیلی بی سر و ته یخ هست.

به هیچ وجه به پای روزی روزگاری نمیرسه.

یک حماقت خاصی هم در صحنه ها و هم در دیالوگ ها دیده میشه، جذابیتی برای تعقیب نداره چون واقعی بازی نشده.

تصنعی، بی مزه، داستان ضعیف، نداشتن هیجان، همه باعث میشه من از 20 نمره به این سریال 9.9 بدم و مردودش کنم.

toolhelp
03-05-2012, 06:27
اينم تا اينجا مزخرفه حتي يك دهم روزي روزگاري هم نيست. اين سريال بهتر بود براي شبكه استاني اصفهان پخش ميشد

يه مشت هنر پيشه ناشناس اصفهاني لوس جمع كرده دور هم...

Majid-6120
03-05-2012, 10:49
ساعت چند پخش میشه؟؟؟

هرشب جز پنج شنبه ها ساعت 9:10 و یا دور و برش : دی

behnam129
03-05-2012, 11:36
هرشب جز پنج شنبه ها ساعت 9:10 و یا دور و برش : دی
البته ساعت 9:10 ، نیم ساعتش رفته:31:
ساعت 8:45 یا همون 20:45 خودمون:31: شروع میشه

Переклад не
05-05-2012, 22:47
ببخشیدا
من دو قسمتش رو دیدم اما متاسفانه فیلمی بی هدف و بی جهتی هست فعلا
همچنین از هموطنهای عزیز اصفهانیم عذر میخوام ولی افراد زیادی هستن که از این لهجه خوششون نمیاد و تلوزیون هم دائما فیلم و سریالهای تماما لهجه ی اصفهونی میسازه (اگه یه بازه ی 10 ساله رو در نظر بگیریم)
من که خوشم میاد از این لهجه اما تنها ما نیستیم

VAHID
06-05-2012, 17:57
کلا همه ی سریال های تلویزیون مثل قبل جذابیتی توشون نیست و خیلی بی مزه شدن......

mjorh
06-05-2012, 18:32
واقعا باید یه فکری ب حاله این تلویزیون کرد ...روز ب روز مضخرفتر از دیروز ! .....

این سریال ک از تبلیغاتشم مضخرف بودنش میبارید !

Rhodes
06-05-2012, 18:33
اصلا لهجش شیرازی نیست ... معلوم نیست کجاییه ...
روزی روزگاری کجا و این کجا .... این کدخدای کولی آباد هم خیلی رو اعصابه با اون حرف زدنش ... همش تکرار میکنه ... :2:

Majid-6120
06-05-2012, 20:35
ولی من به عنوان یه سریال متوسط رو به خوب بهش نگاه میکنم . اونقدر ها هم به نظرم بد نیست ! شخصا میبینمش !

به روزی روزگاری که هیچ سریالی نمیرسه ! این که مسمله !

دیگه انقدر انتظار هارو پایین آوردن که به همین قانعیم !

mr_khodaei2008
07-05-2012, 15:49
این سریال کجا پر شده ؟

پادشاه ایران را ببینید چه مزخرفه واقعا مسخره .

سریالای کره ای پادشاه داره سریال ایرانی هم پادشاه داره . این کجا و ان کجا

behnam129
07-05-2012, 16:01
این سریال کجا پر شده ؟

پادشاه ایران را ببینید چه مزخرفه واقعا مسخره .

سریالای کره ای پادشاه داره سریال ایرانی هم پادشاه داره . این کجا و ان کجا
آخه سبک این سریال و اون سریالی که مد نظر شماست ، فرق میکنه ؛ بدیهی ــه که نقش پادشاهشون هم یکی نباشه

ghfg
11-05-2012, 00:36
قسمتهایی از این سریال در روستایی در 60 کیلومتریه اصفهان به نام محمد اباد جرقویه ودر قلعه ی تاریخی ای به نام میرپنج پر شده.
من زیاد ندیدم این سریالو ولی:
1-اگه بازیگرای اصفهانیش از نظر بعضی دوستان لوسن ولی توی اصفهان واسه خودشون محشری هستن.مثل حسن اقای اکلیلی و این ضعف کارگردانه که نتونسته بازی بگیره ازشون
2-من دوسش دارم چون لهجه ی اصفهانی رو به خوبی صحبت میکنن نه مثل در مسیر زاینده رود که فقط اس اس میکردن.هر چی باشه لهجه ی مارو خراب نکردن.
3-این محمد ابادی که گفتم روستای ماست.واسه همین این اطلاعات رو داشتم

yashgin128
18-05-2012, 15:57
اخه این سریال هم نیازی به تاپیک داره(قصد توهین به دوستان رو ندارم)
میخوان از روزی روزگاری تقلید کنن ولی ....

mr_khodaei2008
22-05-2012, 16:13
من هم اهل غرب اصفهانم .
این رودخونه که توش با قایق میرفتن حتما زاینده رود بود ولی خیلی اب داشت الان چند ساله زاینده رود اینقدر ابا نداش

amirpers
22-05-2012, 16:17
اخه این سریال هم نیازی به تاپیک داره(قصد توهین به دوستان رو ندارم)
میخوان از روزی روزگاری تقلید کنن ولی ....

درسته می خواد تقلید کنه ولی خب آخه کارگردان هر دوشون یکیه.
البته روزی روزگاری خیلی بهتر بود. این اصلا داستان گنگی داره و همه چیز قاطیه و ...
اون از مسیر انحرافی مضخرف و این هم از این.

Переклад не
22-05-2012, 16:32
وای خدا خسته شدم عجب لهجه های خسته کننده ای تو این فیلم هست
اون پادشاهه که اصلا معلوم نیس چی میگه.اون کد خدا هه که دیگه آخر مسخره هاست آخه چقدر بد حرف میزنه .این چه صحبت چه تعریف عمو زاده.به به..به به
قصش خیلی شیرینه اما اصلا هدفی رو دنبال نمیکنه.مثله چیپس و اسنک میمونه که هیچ ارزش غذایی نداره

ghfg
24-05-2012, 16:03
من هم اهل غرب اصفهانم .
این رودخونه که توش با قایق میرفتن حتما زاینده رود بود ولی خیلی اب داشت الان چند ساله زاینده رود اینقدر ابا نداش
این همون زاینده رودمونس.اینجام باغبادرونه(باغ بهادران)چون به سد تقریبا نزدیکه معمولا وقتی توش اب هست پره.خیلی جای باحالیه.رفتی؟

mahpesar
29-05-2012, 23:32
سلام

دوستان من یکی از بهترین بازیهای سینما و تلویزیون ایران رو تو این سریال دیدم

ولی اسم بازیگرش رو نمیدونم چیه میشه لطفا راهنماییم کنید ....؟خودم این سریال رو کم میبینم ....

جایی تو اینترنت هم عکس این بازیگر و مشخصاتش رو ندیدم این بازیگر یک جوون که شخصیت دلقک مانند داره

با یک سبیل بزرگ در دو قسمت قبلتر این سریال دم رودخانه به شخصیت مقابلش گفت عاشقی بد دردیه

بعد اون جوان دیگه به سمتش حمله کرد و سرش رو کرد زیر آب ....

میتونید مشخصات این بازیگر رو بدید با این توضیحاتی که دادم....؟؟؟

Mr7 Illusive
30-05-2012, 10:40
سلام

دوستان من یکی از بهترین بازیهای سینما و تلویزیون ایران رو تو این سریال دیدم

ولی اسم بازیگرش رو نمیدونم چیه میشه لطفا راهنماییم کنید ....؟خودم این سریال رو کم میبینم ....

جایی تو اینترنت هم عکس این بازیگر و مشخصاتش رو ندیدم این بازیگر یک جوون که شخصیت دلقک مانند داره

با یک سبیل بزرگ در دو قسمت قبلتر این سریال دم رودخانه به شخصیت مقابلش گفت عاشقی بد دردیه

بعد اون جوان دیگه به سمتش حمله کرد و سرش رو کرد زیر آب ....

میتونید مشخصات این بازیگر رو بدید با این توضیحاتی که دادم....؟؟؟
ای درغو که میگی راسن؟
توی فیلم اسمش شمخال چی هست

mahpesar
30-05-2012, 11:11
ای درغو که میگی راسن؟توی فیلم اسمش شمخال چی هستمرسی من دقیق متوجه منظور شما نشدم..اسم شخصیتش شمخال چیه.....؟

اسم بازیگرش نمیدونید چیه ...کسی اطلاعاتی از اسم بازیگر این شخصیت نداره .....؟

Mr7 Illusive
31-05-2012, 17:49
مرسی من دقیق متوجه منظور شما نشدم..اسم شخصیتش شمخال چیه.....؟

اره..........

mr_khodaei2008
11-06-2012, 16:55
میگم تموم شد دیگه که نمیزاردش

اخرش چی شد ؟

Mr7 Illusive
12-06-2012, 11:08
میگم تموم شد دیگه که نمیزاردش

اخرش چی شد ؟
یه 10 روی به خاطر جام جهانی نمیزاره...

VAHID
12-06-2012, 16:18
یه 10 روی به خاطر جام جهانی نمیزاره...

البته جام ملتهای اروپا.........

Mr7 Illusive
30-06-2012, 21:11
مرسی من دقیق متوجه منظور شما نشدم..اسم شخصیتش شمخال چیه.....؟

اسم بازیگرش نمیدونید چیه ...کسی اطلاعاتی از اسم بازیگر این شخصیت نداره .....؟

سعید یاردوستی

behnam129
01-07-2012, 10:44
همین بازیگره با اون نقش مزخرفش ، بد جوری رو اعصابه
کلا فیلم رو ضایع کرده

mr_khodaei2008
04-07-2012, 09:02
تموم شد ولی من که نفهمیدم هدف سریال چی بود

این تلخک از همه بالاتر بود حتی از پادشا هر کار دلش میخاس میکرد منم ازش خوشم میومد با لحجه شیرینش

انا همه چی نی

Rhodes
11-07-2012, 23:38
مسخره شروع شد و مسخره تر تموم شد...

Mohammad Yek110
13-07-2012, 12:51
همین بازیگره با اون نقش مزخرفش ، بد جوری رو اعصابه
کلا فیلم رو ضایع کرده
منم خیلی ازش بدم میومد اصلا خوب بازی نمی کرد
توی اون قسمتی که شاعر میومد به اردوگاه هم که افتضاح بود
--
نسبت به بقیه سریالهای ایرانی خیلی خوب بود