ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال...!

kadkhoda.mirza
26-04-2012, 15:45
سلام
برای اینکه کسی تری دی مکس رو به صورت حرفه ای دنبال کنه و مثلا بخواد طرح نمای ساختمان یا دکوراسیون بزنه حتما باید مدرک تخصصی داشته باشه یا میتونه با هر مدرک دانشگاهی هم بشرطی که این کار رو بلد باشه واردش بشه و ازش درامد کسب کنه؟:18:

من خودم دارم مکانیک میخونم توی دانشگاه ولی در کنارش خیلی هم به این کار سه بعدی سازی علاقه مندم....
از بعضی ها که توی این کار هم هستن شنیدم که مدرک زیاد شرط نیست و مهم کاریه که میخوای بسازی....میخواستم نظر شما رو هم بدونم
یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینکه اگه بخوایم توی این کار بصورت شخصی وارد بشیم چطور باید خودمون و سطح کارمون رو به کارفرماها یا دانشجوها بشناسونیم و سفارش کار بگیریم؟
ها؟:13:

anti-military
26-04-2012, 15:53
سلام
برای اینکه کسی تری دی مکس رو به صورت حرفه ای دنبال کنه و مثلا بخواد طرح نمای ساختمان یا دکوراسیون بزنه حتما باید مدرک تخصصی داشته باشه یا میتونه با هر مدرک دانشگاهی هم بشرطی که این کار رو بلد باشه واردش بشه و ازش درامد کسب کنه؟:18:

من خودم دارم مکانیک میخونم توی دانشگاه ولی در کنارش خیلی هم به این کار سه بعدی سازی علاقه مندم....
از بعضی ها که توی این کار هم هستن شنیدم که مدرک زیاد شرط نیست و مهم کاریه که میخواد بسازه
یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینکه اگه بخوایم توی این کار بصورت شخصی وارد بشیم چطور باید خودمون و سطح کارمون رو به کارفرماها یا دانشجوها بشناسونیم و سفارش کار بگیریم؟
ها؟:13:
سلام. تو کار گرافیکی فقط نمونه کار و تخصص شرط اصلیه . مگر اینکه جای دولتی باشه و مدرک بخوان
اما شرکت های خصوصی فکر کنم فقط نمونه کار و تخصص فرد واسشون مهمه