PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک طرفداران حمید حامی (+ اخبار و اطلاعات)

مانی 22
26-04-2012, 13:13
سلام دوستان
اینجا جاییست برای حامیان حمید حامی و کسانی که طرفدار وی هستند.
اخبار، اطلاعیه، بحث ها و ... پیرامون این خواننده در این تاپیک قرار داده می شوند.

مانی 22
26-04-2012, 21:01
«یه لحظه عاشق شو» به زودی منتشر می‌شود
دموی آلبوم جدید حمید حامی را اینجا دانلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : سایت موزیک ما

دوستان این رو هم ذکر کنم که این دمو مثل اون دموی قبلی که چند ماه پیش در اومد نیست و کامل هست. (چند ترک اضافه شده)
ده دقیقه از کارهای حامی ست که در آلبوم یه لحظه عاشق شو به زودی خواهید شنید .
یه کار مشترک هم با صدای نیما مسیحا خونده که واقعا شنیدنی می شه .

Kurosh
27-04-2012, 02:29
ممنون بابت تاپیک ...
جاش خالی بود ...

(البته میشه اون اخبار و اطلاعات رو هم از عنوان برداشت تا عنوان جامع‌ تری به خودش بگیره)

دموی آلبوم جدید رو گوش کردم ...
فقط از آهنگ اولیش خوشم اومد تا حدی ...
به نظرم دیگه حامی با آهنگسازای خوبی کار نمی‌کنه ...

آلبوم فقط نگاه می‌کنم عالی بود، البته به دو نیمه‌ی رویا نمی‌رسید، ولی بازم فوق‌العاده بود
ولی بعدش من چندان "آخدا" رو نپسندیدم ... هر چند که زیاد گوش ندادم اون آلبوم رو ...

آلبوم بوی گندم هم، با اینکه حرکتش در کاور کردن این آهنگا رو چندان دوست نداشتم، ولی انصافاً کاورهای خوبی بودن و صدای زیبای حامی رو این آهنگای نوستالژیک به خوبی نشسته بود ...

امیدوارم این آلبوم جدید، با اون کاور عجیبی که دیدم ازش (ریش گذاشته بود حامی :دی) آلبوم خوبی از آب در بیاد ...

مانی 22
28-04-2012, 22:34
دوستان این یکی از صحبت های جنجالی حامی هست که چهارشنبه 30 فروردين 1391 منتشر شد

حمید حامی در گفت‌و‌گو با سایت موسیقی ما:
موسیقی پاپ، آبروی موسیقی ایرانی را برده است

موسیقی ما - لی‌لا رضایی: قرار بود آلبوم جدید حامی اواخر سال 90 منتشر و به دست علاقه‌مندان برسد اما این اتفاق نیفتاد و هنوز که هنوز است آلبوم این خواننده خوش صدا و با تکنیک موفق به انتشار نشده است. حمید حامی در این رابطه به سایت موسیقی ما گفت: «این آلبوم به دلیل شیطنت‌ یکی از اهالی موسیقی و ممنوع الکار شدن دو دوست هنرمندی که در آن با من همکاری داشته‌اند، فعلا مجوز نگرفته است. به همین دلیل انتشار آن به تاخیر افتاده است. »

این خواننده در ادامه با اشاره به اینکه ممنوع الکاری این دو دوست موزیسین متذکر شد: «این دوستان اصلا ممنوع الکار نبودند و نمی‌دانم به چه دلیلی و با چه سندی ممنوع الکار شدندمن دیگر ناامید شده‌ام از کار کردن و ادامه دادن در زمینه موسیقی! با این وضعیت به هیچ وجه نمی‌شود کار کرد و ادامه داد. »

وی در ادامه گفت: «شاید کسی باور نکند که من حتی تهدید به مرگ شده‌ام و تهدید به شکایت از من در ارگان‌ها نیز شده است. این کار‌ها اصلا به نفع موسیقی نیست. اخیرا خواننده‌های دیگر به دنبال پاپوش درست کردن برای من هستند و حدود ۴-۵ ماه است که درگیر این گونه از مسایلم ولی خدا را شکر می‌کنم که دستشان به جایی بند نیست و نمی‌توانند کاری از پیش ببرند. دقیقا سری قبل نیز همین کار را کردند و خوشبختانه موفق به انجام هیچ کاری نشدند. »

حامی تاکید کرد: «هر روز که می‌گذرد بیشتر از پیش کمبود و فقدان استاد بابک بیات را حس می‌کنم. حس می‌کنم دیگر آن حس پدرانه نیست که تکیه گاهم باشد. الان احساس می‌کنم خیلی تنها هستم. نه با جایی وابسته‌ام و نه به ارگان خاصی و... این روز‌ها بیش از هر چیز به یک جمله از استاد بابک می‌اندیشم که می‌گفتند "هر چه بزرگ‌تر باشی، دشمنانت بیشتر است". همیشه می‌گفت "آسه برو آسه بیا". اگر در گذشته من این موضوع را درک می‌کردم، شاید حالا این بلا‌ها سرم نمی‌آمد. »

وی ادامه داد: «متاسفانه به قدری سطح سلیقه مردم پایین رفته که فکر نمی‌کنم تا دو سه سال دیگر، اثری از موسیقی خوب و تفکر آمیز نباشد. فکر نمی‌کنم با وجود چنین شرایطی اهالی متفکر موسیقی بتوانند بیشتر از این‌ها دوام بیاورند. مگر اهالی موسیقی سنتی که پرچمدار این عرصه هستند و به جدیت کار می‌کنند. خوانندگانی مثل سالار عقیلی، علیرضا قربانی و... که خود در این مقوله پرچمدارند و آبروی موسیقی ایرانی بعداز انقلاب هستند.
متاسفم که این را می‌گویم ولی موسیقی پاپ، آبروی موسیقی ایرانی را برده است. »

خواننده دو نیمه رویا در ادامه از انتشار آلبوم خود ابراز ناامیدی کرد. گفت: «با وجودی که فکر می‌کنم مشکلات بسیاری سر راه دارم، ولی مصرانه دنبال انتشار آلبومم هستم و به دنبال مجوز آن هستم. قطعه‌ای که توسط آن دوستان ممنوع الکار ساخته شده بود را از آلبوم خود حذف کرده‌ام. باید دید که بازهم قرار است قطعه‌ای حذف یا اضافه می‌شود یا نه؟! باید منتظر بمانم و ببینم چند قطعه نهایی باقی می‌ماند و بر اساس ان‌ها برنامه ریزی کنم. »

گفتنی است، ترانه‌های این آلبوم توسط بابک صحرایی، اهورا ایمان، مریم اسدی، پوریا ربیعی و... سروده شده است.

آهنگسازی و تنظیم‌های آن را نیز رضا تاجبخش، پدرام کشتکار، مهران خلیلی، علیرضا قرایی منش، ستار اورکی، علی موثقی و... به عهده داشته‌اند.

نظر شما چیه ؟ واقعا همینطوره؟

NET DOCTOR
28-04-2012, 23:23
دموی آلبوم جدید رو گوش کردم ...
فقط از آهنگ اولیش خوشم اومد تا حدی ...
به نظرم دیگه حامی با آهنگسازای خوبی کار نمی‌کنه ...
امیدوارم این آلبوم جدید، با اون کاور عجیبی که دیدم ازش (ریش گذاشته بود حامی :دی) آلبوم خوبی از آب در بیاد ...
ملودی اولی و شروع کار خیلی خوبه (اگرچه می تونست کمی بهتر هم باشه )

اما اواخر کار هم یه آهنگ با ملودی خیلی خوب داره که حمید هم صداش رو اونجا رو می کنه! به خاطر همین آهنگ تا حالا بارها این دمو رو گوش کردم!

چقدر پروانگی خوش بود

نصیبی که نمی بردم

تو اوج زندگی بودی

ولی من ساده می مردم

بسیار دوست دارم این آهنگ رو

-------------

اما در مورد ریش هم یه شوخی کنم که منظورش ، تیکه پروندن به آقایون بوده که سر مجوز دادن به آلبومش پیرش کردن!!!!!!! آخه چند روز پیش بود که مصاحبه کرد با موسیقی ما و گفت:

موسیقی پاپ آبروی موسیقی ایران را برده است و مقداری در مورد دستای پشت پرده و رابطه ها و مجوز ندادن به آلبومش و... (که دوستمون هم الان گذاشتن متن کاملش رو)

به هر حال امیدوارم که آلبومش بیاد و معطل نکنند این خواننده خوب رو

waltz
29-04-2012, 00:04
من که دیوونه حامی جونم ، دمت گرم بد حال دادی

مانی 22
29-04-2012, 19:14
فکر می کنم مهم ترین گیری که به آلبوم برای مجوز دادن اینه که توی آلبومش از نیکان و بابک صحرایی استفاده کرده و این دو جدیدا با شماعی زاده و گوگوش "هیاهو" رو کار کردن .
البته نیکان کارهای دیگه ای رو هم با شماعی زاده کار کرده ...
کلا داستان مجوز توی ایران یکی از مسخره ترین اتفاقات ممکن هست.

waltz
30-04-2012, 03:11
اگه کارهایی که بابک صحرایی براش گفته رو حذف کنن دیگه چیزی از البوم نمیمونه، دموش رو گوش دادم خیلی ضعیف بود،ولی خومونیم بچه ها البوم به البوم که میگذره حامی کاراش داره ضعیفتر میشه، آخدا خیلی ضعیف بود عوضش فقط نگاه میکنم خوب بود، دو نیمه رویا که دیگه نگو شاهکار به تمام معنا

waltz
10-05-2012, 15:55
بچه ها البوم مانی رهنما هم منتشر شده 4 تا از ترانه هاشم بابک صحرایی گفته مجوزم گرفته ولی البوم حامی نمیدونم گیرش کجاست !

مانی 22
11-05-2012, 23:04
این جریان انتشار آلبوم توی ایران مث بقیه چیزا تقریا هیچ برنامه ای نداره
یه بار تاریخ میدن و یه سال بعد آلبومه منتشر میشه مث آلبوم مانی رهنما
یه بارم تاریخ میدن و یه روز زودتر منتشر میشه مثل آلبوم بهنام صفوی.
شب میخوابن صبح بیدار میشن یادشون میفته به حامی گیر ندادن و میرن یه گیری از تو کارش در میارن.
جالبه ممکنه همون گیر تو کار مانی هم باشه!!اما اینا متوجهش نشن!
من که فکر میکنم این آلبوم که قرار بود زمستون سال قبل متشر بشه به زودی منتشر بشه
یه مدتی هم باید از انتشار آلبوم مانی و بهنام صفوی بگذره چون فروش همه افت میکنه
پره پر یک ماه دیگه بالاخره منتشر میشه

NET DOCTOR
01-06-2012, 22:10
آهنگ جدید حمید حامی منشر شد.

حیفم اومد اینجا بزارمش!!!

از بس زیباست.

در پست آخر تاپیک زیر می تونید این آهنگ فوق العاده زیبا رو دانلود نمایید.
واقعا لیاقت تک تک تشویق های صورت گرفته در آهنگ رو داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NET DOCTOR
02-06-2012, 00:20
خب بحث پیرامون آهنگ ها بعضی اوقات اثرات مثبتی هم داره

در یکی از سایت ها پیرامون این آهنگ که بحث کردیم ، یه بنده خدایی با بی انصافی (از نظر من) برگشت گفت آهنگ جدید حمید حامی داغونه!
این آهنگ رو با صدای رستاک گوش گنید

رفتم و لینک رو دانلود کردم .می خواستم ببینم واقعا آیا آهنگ حمید حامی بازخوانیه یا نه

نتیجه ای که من بعد از بررسی گرفتم اینه که متن ها شباهت دارن در برخی قسمت ها خصوصا قسمت ابتدایی آهنگ اما خیلی از قسمت ها با هم متفاوتند خصوصا قسمت دوم آهنگ حامی که کلا یه متن دیگه داره درحالیکه رستاک همون قسمت اول رو دوباره تکرار می کنه

برای راحتی شما متن آهنگ رستاک رو می زارم

این آخرین شامه
شمع‌ها رو روشن کن
نبضت تو دستهامه، شمع‌ها رو روشن کن

این آخرین شامه
با تو سر یک میز
این آخرین مهره از آخرین پائیز
این آخرین لبخند
این آخرین بوسه
بعد از‫تو‫این شب‌ها
تکرار کابوس

شمع‌ها را روشن کن، شب دلهره داره
باید برم اما,عطرت نمیذاره
فردای من بی‌ تو,تلخ و غم انگیزه
شمع رو تماشا کن چه اشکی میریزه

این آخرین لبخند
این آخرین بوسه
بعد از‫تو ‫این شب‌ها

البته من مثل اون دوستمون بی انصافی نمی کنم و نمی گم آهنگ رستاک داغونه! آهنگ نسبتا خوبیست اما آهنگ حمید حامی متن قوی تری داره ضمن اینکه ملودی زیبا با اون صدایی که حمید می کشه آدم رو هوایی می کنه!!!!:31:

این هم لینک دانلود مستقیم آهنگ شام آخر رستاک

شام آخر - رستاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واما یه شوخی پلیسی با این آهنگ برای تغییر روحیه!!!!!!
ا نکته ای که این بین باقی می مونه اینه که آیا شعر رستاک هم مال خانم مریم اسدی بوده یا نه
و اگر بوده ، آیا خود ایشون الان متن رو کامل تر کرده و به حمید حامی داده یا قبلا هم همین بوده و رستاک موقع اجرا کمی تغییرش داده یا حمید حامی تغییرش داده یا کلا خانم اسدی سر دونفر رو کلاه گذاشته یا............:39::27:

NET DOCTOR
16-12-2012, 21:03
آهنگ خوبیه. البته متاسفانه نتونستم آمار شاعر و.... دربیارم!!!

آهنگ جديد و فوق العاده زيباي حميد حامي با نام عشق نزديک است

و این هم یه خبر به نقل از یکی از سایت ها(ظاهرا طبق این خبر اسم آلبوم حامی عوض شده)

( بزودی منتظر پخش آلبوم با مجوز و رسمی استاد حمید حامی به نام یک لحظه عاشق شو باشید )

NET DOCTOR
20-12-2012, 22:10
آهنگ فوق العاده زیبای حمید حامی با نام یلدا
شعر: ساعد باقری - آهنگ و تنظیم: امیربکان
پیانو: آندره آرزومانیان - ویلن سل: کریم قربانی - ابوا: فرشید حفظی فرد

NET DOCTOR
20-12-2012, 22:28
ای دل غافل!!!
یه آهنگ از حامی اومده تو همین چند روزه که نگذاشتمش! با آهنگ یلدا که امشب اومد تناسب معنایی داره!

آهنگ جدید و فوق العاده زیبای حمید حامی به نام برف

شعر : ایرج قنبری - آهنگ : فرهاد برنجان