ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dota 2

صفحه ها : 1 2 3 [4]

Silence Hunter
23-08-2014, 02:13
من بازیشو گرفتم 2 3 روز پیش دانلود کردم رفتم بازی اصلا هیرو هاش بالانس نیستن Tower اش از 1 کیلومتری میزنه دمیج خیلی کمی هم میزنه طوری که زیر Tower هم امنیت نداری بعد یکی از هیزو هاش یک تفنگ داره :دی Sniper نوشته 2 برابر Tower اش رنج داره یعنی از دور میزنه و Stun هم میکنه نمیدونم چرا وایسادین توی این بازی خدایی بیاید لول یک دست بازی بکنید ببینید کدوم بهتره تنها خوبی این دوتا لانچر Steam اشه فقط البته به من هیچ ربطی نداره انتخاب با خودتونه ولی بدونید بیاین لول دیگه دوتا رو میزارین کنار

Aria1997
23-08-2014, 04:42
من بازیشو گرفتم 2 3 روز پیش دانلود کردم رفتم بازی اصلا هیرو هاش بالانس نیستن Tower اش از 1 کیلومتری میزنه دمیج خیلی کمی هم میزنه طوری که زیر Tower هم امنیت نداری بعد یکی از هیزو هاش یک تفنگ داره :دی Sniper نوشته 2 برابر Tower اش رنج داره یعنی از دور میزنه و Stun هم میکنه نمیدونم چرا وایسادین توی این بازی خدایی بیاید لول یک دست بازی بکنید ببینید کدوم بهتره تنها خوبی این دوتا لانچر Steam اشه فقط البته به من هیچ ربطی نداره انتخاب با خودتونه ولی بدونید بیاین لول دیگه دوتا رو میزارین کنار

چرت ترین مقایسه عمرم رو تو این پست دیدم ...

Silence Hunter
23-08-2014, 08:12
چرت ترین مقایسه عمرم رو تو این پست دیدم ...
برو بینیم بابا من اصلا 1 2 دست بیشتر بازیش نکردم دیدم به درد نمی خوره پاکش کردم خوشم نیومد از کارکتراش من از دید کسایی که از لول میرن دوتا 2 گفتم خیلی مسخره بود حیف اون 1 روزی که وقت گذاشتم اونو دانلود کردم

Rhodes
23-08-2014, 08:22
Lol
اين دوتا مسخره ست يا اون لولي كه از اول ميشه اسكيل انتخاب كرد !؟ اولش passive روشنه !! Teleport هم كه از عالم غيب دارن.پوفففف

Sent from my iPad using Tapatalk

Silence Hunter
23-08-2014, 08:33
Lol
اين دوتا مسخره ست يا اون لولي كه از اول ميشه اسكيل انتخاب كرد !؟ اولش passive روشنه !! Teleport هم كه از عالم غيب دارن.پوفففف

eeeee پس همه دوستان اینجا به انتخاب خودتون رفتین دوتا2 پس ببخشید اگه توهین به دونا2 بزگترین بازی قرن کردم

awz2
23-08-2014, 08:50
eeeee پس همه دوستان اینجا به انتخاب خودتون رفتین دوتا2 پس ببخشید اگه توهین به دونا2 بزگترین بازی قرن کردم
یک لطف بسیار بزرگ کردی که دوتا2 رو پاک کردی اینجوری ما هم راحت تریم :))

Aria1997
23-08-2014, 13:08
ملت تعطیلن با دو دست بازی کردن میگن فلان چیز جرته فلان چیز خوبه lmao

Expert32
26-08-2014, 00:42
من قبلا lol بازی میکردم طرف dota هم نمیرفتم. رفتیم خونه فامیل اونجا بازی dota رو یکی از اقوام داشت بازی میکرد من دیدم بعد یکی دو دست بازی کردم... الان 1 ماهه تو کمپ ترک اعتیادم (اعتیاد به بازی). پی سی مو گذاشتن واسه حراج :| خط اینترنتو بابام منتقل کرده. ترم پیش دانشگاه مشروط شدم ...
طرف dota نرو که به سرنوشت من دچار میشی
:n28:

Amir.ncb
27-08-2014, 22:01
همین الا بازی alliacne vs top secret تموم شد ! واقعا چرت بود . نمیدونم به چه امید اسمه خودشون رو گذاشتن top secret !

Abaddon
31-08-2014, 19:59
من قبلا lol بازی میکردم طرف dota هم نمیرفتم. رفتیم خونه فامیل اونجا بازی dota رو یکی از اقوام داشت بازی میکرد من دیدم بعد یکی دو دست بازی کردم... الان 1 ماهه تو کمپ ترک اعتیادم (اعتیاد به بازی). پی سی مو گذاشتن واسه حراج :| خط اینترنتو بابام منتقل کرده. ترم پیش دانشگاه مشروط شدم ...
طرف dota نرو که به سرنوشت من دچار میشی
:n28:
آره این دوستامون برن لول واسه خودشونم بهتره:n02:

Amir.ncb
31-08-2014, 23:31
ایدی iجدید ساختم ادد کنید بعضی موقع ها جمع شیم لابی بازی کنیم دور هم .
189188181

pharm
11-09-2014, 22:41
آره این دوستامون برن لول واسه خودشونم بهتره:n02:

LOL هم اعتیاد داره ولی از بس نوب داره خودت پاکش میکنی بی اختیار بعدش پشیمون میشی چون بسار بازیش حساسه یک اشتباه باعث باخت میشه DOTA این شکلی نیست؟
بدی LOL اینه که غیر قابل جبرانه یا خیلی سخت جبران میشه اگه کسی اشتباه کنه

Aria1997
12-09-2014, 00:24
LOL هم اعتیاد داره ولی از بس نوب داره خودت پاکش میکنی بی اختیار بعدش پشیمون میشی چون بسار بازیش حساسه یک اشتباه باعث باخت میشه DOTA این شکلی نیست؟
بدی LOL اینه که غیر قابل جبرانه یا خیلی سخت جبران میشه اگه کسی اشتباه کنه

من یه سری چیزارو الان میگم امیدوارم به کسی بر نخوره یا دعوایی ایجاد نشه چون جواب نمیدم : ))
ببین لول بازیش عالیه من خودم خیلی دوسش دارم از مکانیک هاش بگیر تا داستانش و گیم پلیش !
واقعا عالیه حرف نداره !
بعد سه سال بازی کردن ترکش کردم الان 3 ماهه دیگه بازی نمیکنم!
من پلاتین 5 بودم یادمه از برنز 4 شروع کردم چون از ده تا بازی اول نه تاشو باختم :n02:
ولی یاد گرفتم! تموم سعیمو کردم که بهترین باشم و واقعا هم لذت میبردم
ولی من یه مشکلی که دارم اینه که حرف دیگران روم تاثیر میذاره ... یا باید حرفشونو بخونم یا ایگنور کنم
مشکل ایگنور اینه که خب بازی لذتی نداره نه؟
کلا از این سبک اومدم بیرون یه مدت طولانی هم دوتا بازی کردم : )
گفتی نوب ... نوب عیب نداره نوب یعنی تازه وارد اتفاقا خوشحال میشم به نوبا و تازه واردا کمک کنم !
ولی retard,rager,flamer,afker و چی؟ طرف بعد دقیقه 3 که تو لینش میمیره afk میکنه! خب گناه من چیه؟
میفهمی چی میگم دیگه؟ دلم لک زده هم برای لول هم برای دوتا 2 ولی سعی میکنم به درس و زندگیم برسم تا جدی گرفتن بازی ها
این نظر من بود هرچند طولانی خسته کننده ممکنه به بعضیا هم بر بخوره
موفق باشی

shk021051
14-09-2014, 02:06
بچه من هر 10 دقیقه dc میشم شما هم این مشکلو دارین؟

mohammd1
14-09-2014, 11:17
یه چیز طبیعیه! سرور ها رو تنظیم کن شاید بهتر شه ولی در کل دوتا2 این مشکلات رو داره.

awz2
14-09-2014, 13:27
یه چیز طبیعیه! سرور ها رو تنظیم کن شاید بهتر شه ولی در کل دوتا2 این مشکلات رو داره.
دوتا2 مشکل نداره نته ما هستش که مشکل داره -_-

R O O T
16-09-2014, 19:51
اینم ایدی ما 153633573 اد کنید لطفا . خسته شدیم خداوکیلی از دست روسا :|

ALt3rnA
17-09-2014, 01:55
بچه من هر 10 دقیقه dc میشم شما هم این مشکلو دارین؟

منم جدیدا اینجوری شدم

imanparsa
05-10-2014, 18:11
دوستان دارم با steem دانلودش میکنم 6.2 گیگ هستش
بعدش چیکار باید بکنم ؟ اتوماتیک میره تو بازی ؟

Rhodes
06-10-2014, 06:02
دوستان دارم با steem دانلودش میکنم 6.2 گیگ هستش
بعدش چیکار باید بکنم ؟ اتوماتیک میره تو بازی ؟

اره.بعد از دانلود يه پيام براي نصب ميده.توي پوشه همون استيم نصب ميشه و براي هر بار اجرا اول استيم رو باز ميكنيد و به قسمت games بريد و روي dota و بعد گزينه Play و بازي لود ميشه راحت ...

hirsababak
06-10-2014, 12:02
دوستان این dota2 رو میشه لن داخلی تو گیم نت بازی کرد؟
اگه اینطوره لینک دانلودش رو محبت بفرمایید
سپاسگزارم

hirsababak
06-10-2014, 12:12
دوستان این dota2 رو میشه لن داخلی تو گیم نت بازی کرد؟
اگه اینطوره لینک دانلودش رو محبت بفرمایید
سپاسگزارم

imanparsa
07-10-2014, 04:00
دوستان من این بازی رو با استیم دانلود کردم.حجمش ۶.۲گیگابایت بود.
و وارد بازی شدم. اما هرچی find match میزنم هیچی پیدا نمیکنه.
فقط میتونم آفلاین بازی کنم!!!!علتش چیه؟؟؟
و سوال دومم:
وقتی آفلاین بازی میکنم همش میمیرم و دوباره ظاهر میشم و میجنگم و بالای تصویر یه امتیاز به گروه مقابل میده. آخه چطور باید برم جلو؟چطور مرحله اول رو تمام کنم؟

Rhodes
07-10-2014, 08:23
دوستان من این بازی رو با استیم دانلود کردم.حجمش ۶.۲گیگابایت بود.
و وارد بازی شدم. اما هرچی find match میزنم هیچی پیدا نمیکنه.
فقط میتونم آفلاین بازی کنم!!!!علتش چیه؟؟؟
و سوال دومم:
وقتی آفلاین بازی میکنم همش میمیرم و دوباره ظاهر میشم و میجنگم و بالای تصویر یه امتیاز به گروه مقابل میده. آخه چطور باید برم جلو؟چطور مرحله اول رو تمام کنم؟

دوست عزيز اين بازي مرحله اي نيست.شما قبلا اين سبك بازي ( MOBA ) رو انجام داديد ؟؟
توي اين بازي شما اولش ضعيفيد و هيچ قدرتي نداريد با گذر زمان و كشتن نيروهاي حريف gold بديت مياريد و اسلحه ها و لوازم مخصوص رو ميخريد و هيروي شما قوي ميشه.
هدف اين بازي كشتن نيروهاي حريف و رسيدن به تاور ها ( برج هايي كه تير ميزنند ) و زدنشون و در نهايت رسيدن به base اصلي حريف هست !
توي قسمت سرچ انلاين هم وقتي ميزنيد چند ثانيه تا چند دقيقه بايد صبر كنيد .
بايد اين قدر بازي كنيد تا دستتون راه بيفته.خاصيت تمام ايتم هاي توي shop رو بفهميد.لول هاي هيروهاي مختلف رو ياد بگيريد تا وقتي مي خايد بهش حمله كنيد بدونيد چه عكس العملي انجام خواهد داد و ....
اولش شايد خيلي سخت به نظر برسه ولي وقتي خوشتون بياد غير ممكنه بتونيد ولش كنيد.

براي شروع از هيروهايي استفاده كنيد كه خيلي لول هاي عجيب ندارند : Sniper - Dragon Knight و ...

imanparsa
07-10-2014, 12:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان راهنماییم کنید برای آنلاین بازی کردن کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟ از روی عکس بهم بگید.
الان همونطور که توی عکس مشاهده میکنید من هیچ امتیازی ندااارم نمیدونم چرا!
و یه جایی تو اینترنت خوندم دوست عزیزی گفتن ۳ مرحله اول رو باید آفلاین بازی کنید از مرحله چهارم آنلاین میشه.
این رو تایید نمیکنید؟؟؟
یکی از دوستان یوزرش رو بده من ادد کنم تو اد لیستم

imanparsa
07-10-2014, 12:22
مشکل حل شد دوستان
online رفت تو بازی
دوستان هیروی خودم رو وقتی تقویت میکنم بعد بازی مجدادا که هیرو رو میارم هر چی تقویتش کردم پریده
ماجراش چیه ؟؟؟؟
هیروی رقبا خیلی تقویته و زود خونشون احیا میشه اما من نه

Rhodes
07-10-2014, 14:15
مشکل حل شد دوستان
online رفت تو بازی
دوستان هیروی خودم رو وقتی تقویت میکنم بعد بازی مجدادا که هیرو رو میارم هر چی تقویتش کردم پریده
ماجراش چیه ؟؟؟؟
هیروی رقبا خیلی تقویته و زود خونشون احیا میشه اما من نه

خوب اين طوريه كه هر بازي از بازي بعدي مجزاست ! شما كلي زحمت ميكشيد و ايتم ميخريد و قوي ميشيد و وقتي بازي تموم شد همه ش ميپره و بازي بعدي از اول !

براي گلد بيشتر ميتونيد نيروهاي توي جنگل رو بكشيد.
و به سرباز هاي حريف اتك اخر بديد تا گلدش بهتون برسه و بتونيد ايتم بخريد.

imanparsa
07-10-2014, 15:13
این بازی خیلی سخته
اصلا نمیدونی فناش چطوریه و با چی باید دشمن رو شکست داد
یا نمیدونی این چیزایی که میخری چطور باید ازشون استفاده کنی

Rhodes
07-10-2014, 15:25
این بازی خیلی سخته
اصلا نمیدونی فناش چطوریه و با چی باید دشمن رو شکست داد
یا نمیدونی این چیزایی که میخری چطور باید ازشون استفاده کنی

ياد گرفتنش يكم زمان ميبره ولي وقتي ياد بگيري ميشه بهترين بازي مورد علاقه ت !!!
ياد بگيري ديگه چشم بسته راحت لول ها رو ميزني كيل ميگيري حركتاي خفن ميزني

imanparsa
08-10-2014, 00:53
آیتم ها رو معلوم نیست چطور باید ازشون استفاده کرد!
کار نمیکنن
خیلی هم زیاد هستن
بنظر شما کدوم هیرو از همه آسون تره آیتماش ؟ با کدوم شروع کنم ؟

imanparsa
08-10-2014, 01:13
کار نمیکنن
خیلی هم زیاد هستن

Rhodes
08-10-2014, 14:50
کار نمیکنن
خیلی هم زیاد هستن
هيروها به سه دسته اصلي تقسيم ميشن.strength - agility - inteligence
و دسته هاي فرعي : support - mid game - late game و nuker - initator و tank .....
هر هيرويي بايد ايتم هاي مخصوصش رو توي شاپ بخريد.از ايتم هاي پيشنهادي استفاده كنيد تا كم كم ياد بگيريد.
هيروهاي كه زياد سرعت عمل و تخصص نميخاد : sniper فقط راست كليك ميخاد خخخ
مثلا براي هيروي تانك بايد ايتمي ببنديد كه جونش بيشتر بشه ارمورش بيشتر بشه و نيازي به اتك اسپيد نداره !!!
يا براي بعضي هيروها بايد shadow blade ببنديد كه غيب بشه و به درد همه هيرو ها نميخوره.
و .....

humanaga
09-10-2014, 16:06
کار نمیکنن
خیلی هم زیاد هستن
خب دوست عزیز اینطوری که شما وارد بازی شدی معلومه هیچ چیزی ندونی و از بازی زده میشی!!اول برو بخش اموزشش رو یه دوره کن بعد یه یوا یواش با افلاین بازی من بدون چی به چیه بعدش مستقیم برو انلاین اینا.....بخش اموزشش قشنگ همه چیز رو توضیح میده

humanaga
15-11-2014, 15:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e
انگار قراره بزودی Arcana فانتوم با هیروی جدید اوراکل باهم بیان!!!

humanaga
15-11-2014, 15:23
Today is oracle with PA arcana, tomorrow will be PA killing Faceless Void, Then day 3 faceless void come back from the dead with new model, you heard it here first!

behzad1991
01-01-2015, 18:23
چرا این تاپیک انقد خلوته؟ دوتا 2 بازا کجان؟ :n13:

hm741
11-02-2015, 22:00
اکثرا بخاطر گرونی نت ورشکست شدن بدبختا.خدا مگ مصرف میکنه این بازی.

s.w.a.t
14-04-2015, 13:08
حاجی آیدی نامبرتونو بدین اد کنیم ...
200361294

Aria1997
14-04-2015, 23:24
دوتا عشقه ... :n12:

stealer
20-04-2015, 18:16
دوستان من 5 سال دوتا بازی میکردم
میخواستم بدونم دوتا2 خیلی تفاوت داره؟
یعنی من بیام نوب میشم؟دی
هیرو ها و ایتم ها چقدر تفاوت داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Arrowtic
21-04-2015, 23:15
دوستان من 5 سال دوتا بازی میکردم
میخواستم بدونم دوتا2 خیلی تفاوت داره؟
یعنی من بیام نوب میشم؟دی
هیرو ها و ایتم ها چقدر تفاوت داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
هیروها و آیتم ها مثل دوتای عادین(آخرین نسخه مسلما) . کسی که دوتا1 بلده خیلی سریع عادت میکنه و فقط کافیه آموزشی خودشو بره(و لیست هیرو ها و آیتما رو ببینه تا با قیافه جدیدشون آشنا بشه) تا با المنت های جدید رابط کاربری آشنا بشه ، وگرنه اساس بازی همونه .

Arrowtic
30-04-2015, 13:52

6.84 در راه است !
تغییراتو خوندم آپدیت خیلی خوبی به نظر میاد . عشقم Kunkka رو یه کم باف کردن .

awz2
07-05-2015, 07:22
10 تیمی که مستقیم به TI5 دعوت شدن

shahrooz1222
11-05-2015, 15:57
سلام من بازی دوتا2 رو از دوستم گرفتم این صفحه اولش هس .کدوم فایل بازی نیست؟؟اگه میشه آپلود کنین لینک دانلود اون قسمتو بزارین چون بازی رو استیم نمیخونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcxvol8fipajalcrxcey0.png)

فک کنم اون فایل exe رو نریخته واسم اگه میشه اپلود کنین لینک دانلودشو بزارین

Arrowtic
11-05-2015, 16:23
سلام من بازی دوتا2 رو از دوستم گرفتم این صفحه اولش هس .کدوم فایل بازی نیست؟؟اگه میشه آپلود کنین لینک دانلود اون قسمتو بزارین چون بازی رو استیم نمیخونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcxvol8fipajalcrxcey0.png)

فک کنم اون فایل exe رو نریخته واسم اگه میشه اپلود کنین لینک دانلودشو بزارین

اگه همینطوری کپی کردید تو Common ، عادیه که نخونه . برای ریختنش دو راه هست که اولی پیشنهاد میشه و بی دردسره :
1 ) از طریق منوی خود استیم براتون بک آپ بگیره از بازی و فایل بک آپ رو بده به شما و ریستور کنید از طریق استیم .
2 ) درصورتی که فایل بک آپ نداده بهتون اول از همه واسه اطمینان این فایلایی که گرفتید رو ازشون یه جای هارد یه کپی همیشه داشته باشید تا اگه ایرادی پیش اومد راحت از اول تست کنید ، بعد بذارید استیم دانلود رو شروع کنه ، بعد فایلایی که بهتون داده رو بریزید جای درستش و بعدش تو Library استیم برید Properties بازی و از تب Local Files ، گزینه ی Verify integrity of game cache رو بزنید . خودش چک میکنه و فایلای ناقص رو دانلود میکنه .
به هر حال ، این از فایل Exe که خواستید . امیدوارم با همین درست بشه مشکلتون :

Abaddon
19-06-2015, 15:19
دیروز ریبورن در دسترس قرار گرفت. از دوستان کسی دانلود کرده؟

zxzxcvcv
19-06-2015, 16:17
دیروز ریبورن در دسترس قرار گرفت. از دوستان کسی دانلود کرده؟
من دیشب گذاشتم دانلود بشه تو ساعات شبانه
اون موقع باید 7.1 گیگ دانلود میکردم.گذاشتم تا صبح دانلود شد.
امروز وقتی خواستم اجراش کنم یه آپدیت 150 مگی دانلود کرد اولش بعد از اون هم یه آپدیت 5.5 گیگی اومد برای دانلود!
امشب باید بزارم دانلود شبانه دانلود بشه ...

Arrowtic
19-06-2015, 16:44
منم میذارم امشب ریبورن دانلود شه .
به نظر یه آپدیت بی نظیره .

awz2
19-06-2015, 21:01
به نظر من فعلا دانلود نکنید خیلی باگ داره و بیشتر قابلیت هاش فعلا قابل دسترسی نیست.
و اینکه من خودم دانلود کردم بعد دوباره 0% شد :|

Arrowtic
19-06-2015, 22:02
به نظر من فعلا دانلود نکنید خیلی باگ داره و بیشتر قابلیت هاش فعلا قابل دسترسی نیست.
و اینکه من خودم دانلود کردم بعد دوباره 0% شد :|

Verify Cache کنی احتمال بالا درست میشه . منم یهو گفت 0% ، این کارو که کردم از ادامه دانلود کرد .

Abaddon
20-06-2015, 13:08
گرافیکش ایراد زیاد داره، سایه نداره anti analyzing نداره. میتونم بگم تو این زمینه دوتا خودمون هنوز بهتره(فعلا). البته هر لحظه ممکنه این ایرادات برطرف بشه.
منو جالبی داره قابلیت custom maps هم که دیوونه کنندس! مثه وارکرافت! من شخصا چنتا Tower Defence (تی دی) میسازم :دی

Arrowtic
20-06-2015, 13:42
گرافیکش ایراد زیاد داره، سایه نداره anti analyzing نداره. میتونم بگم تو این زمینه دوتا خودمون هنوز بهتره(فعلا). البته هر لحظه ممکنه این ایرادات برطرف بشه.
منو جالبی داره قابلیت custom maps هم که دیوونه کنندس! مثه وارکرافت! من شخصا چنتا Tower Defence (تی دی) میسازم :دی

گرافیک خود بازی هم تغییر کرده ؟ منظورم همون گیم عادی هست و نه منو ها . تو سایتش زده بودن که تغییری نمیکنه و نمیخوان حس بازی عوض شه .
ایرادات هم صد در صد برطرف میشن . گفتن بعد از اینترنشنال 2015 آپدیت از بتا میاد بیرون و خلاصه وقت اصلاح زیاده .

Abaddon
20-06-2015, 14:41
گرافیک خود بازی هم تغییر کرده ؟ منظورم همون گیم عادی هست و نه منو ها . تو سایتش زده بودن که تغییری نمیکنه و نمیخوان حس بازی عوض شه .
ایرادات هم صد در صد برطرف میشن . گفتن بعد از اینترنشنال 2015 آپدیت از بتا میاد بیرون و خلاصه وقت اصلاح زیاده .
کلیت گرافیک همونه مشکل سایه رو هم رفع کردن ولی هنوز آنتی الایزینگ در کار نیست نقطه قوتش منو هست که شما خواهید دید چه امکانان فوق العاده رو بش اضاف کردن توی قسمت Watch مشه بدون رقتن توی بازی، مپ و حرکت هیرو ها روی مپ رو دید. اما جالب ترین قسمت منو پروفایل شما هستش توی تصویر پایین میبینید. نقاط ضعف و قوتتون روی یه نمودار مشخص میشه. SDK رسمی دوتا هم میاد واسه ساخت مپ شما قسمت custom games رو توی منو مشاهده مکنید انصافا بعد از چندین سال بازی دیگه داشت خسته کننده میشد... بنده چندین بار بخاطر دستکاری دوتا چن ماهی بن شدم و حتی دو بار کلا اکانتمو از دست دادم ولی حالا رسما توی دوتا 2 میشه مپ ساخت. این تریلر رو خود ولو ساخته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+دوستانی که توی انجمن هستند به نظرم خوب میشه اگه یه گروپ استیم بسازیم و با هم پلی بدیم؟ اگه ممکنه شما که توی این انجمن ستاره هاتون کامله(!) پیش قدم بشید...

Arrowtic
20-06-2015, 16:27
کلیت گرافیک همونه مشکل سایه رو هم رفع کردن ولی هنوز آنتی الایزینگ در کار نیست نقطه قوتش منو هست که شما خواهید دید چه امکانان فوق العاده رو بش اضاف کردن توی قسمت Watch مشه بدون رقتن توی بازی، مپ و حرکت هیرو ها روی مپ رو دید. اما جالب ترین قسمت منو پروفایل شما هستش توی تصویر پایین میبینید. نقاط ضعف و قوتتون روی یه نمودار مشخص میشه. SDK رسمی دوتا هم میاد واسه ساخت مپ شما قسمت custom games رو توی منو مشاهده مکنید انصافا بعد از چندین سال بازی دیگه داشت خسته کننده میشد... بنده چندین بار بخاطر دستکاری دوتا چن ماهی بن شدم و حتی دو بار کلا اکانتمو از دست دادم ولی حالا رسما توی دوتا 2 میشه مپ ساخت. این تریلر رو خود ولو ساخته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+دوستانی که توی انجمن هستند به نظرم خوب میشه اگه یه گروپ استیم بسازیم و با هم پلی بدیم؟ اگه ممکنه شما که توی این انجمن ستاره هاتون کامله(!) پیش قدم بشید...
من تو استیم Arrowtic هستم . ولی حقیقتش دوتا2 رو فقط با سه تا از دوستام میزنیم و تکی/با بقیه بازی نمیکنیم . یعنی کلا فقط وقتی میریم تو بازی که بقیه ـمون هم باشن .
ولی خوب بازم دوستان اد کنن ، چون پیش میاد آدم خیلی دلش هوا بازی میکنه و کسی نیست که باهاش بره تو گیم .

S.R Download
20-06-2015, 21:02
من بازم فکر میکنم هیچی دوتا 1 خودمون نمیشه. حقیقا گرافیک دوتا 2 دلچسب تره ولی واقعا فاز نمیده مخصوصا اینکه کلی نوب داره و لگ هم داره کم و بیش :n02:
فقط گارنا :n06:

Arrowtic
02-07-2015, 09:26
این Vote های آرکانا نا امید کننده بودن ! مردم رفتن به راحت ترین هیرو ها رای دادن . کلی امید داشتم که Invoker برنده شه ، اونوقت به Jugger باخت ! فقط در نظر بگیرید آرکانای Invo چه چیز محشری میشد . سه تا گوی دور سرش ، 10 تا اسپل مختلف !

awz2
02-07-2015, 10:59
این Vote های آرکانا نا امید کننده بودن ! مردم رفتن به راحت ترین هیرو ها رای دادن . کلی امید داشتم که Invoker برنده شه ، اونوقت به Jugger باخت ! فقط در نظر بگیرید آرکانای Invo چه چیز محشری میشد . سه تا گوی دور سرش ، 10 تا اسپل مختلف !
از کسانی که بهPA سال پیش رای دادن که کلا 2تا اسکیل داره بعید نبود امسالم به Jugger رای بدن که خودش ست داره و همه چیشو تغیر میده ...

Arrowtic
31-07-2015, 20:37
باز خوبه که Jugger به QoP باخت !

Arrowtic
06-09-2015, 15:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بالاخره Immortal ـه Invoker رو به دست اوردم . البته واسش مجبور شدم دو تا Immortal ـم رو بدم برن ...
ارزششو داشت ولی !

senator2011
08-10-2015, 11:40
سلام
دوستان این بوک جدید چیه اومده 1 گیگ؟؟

Arrowtic
08-10-2015, 12:47
سلام
دوستان این بوک جدید چیه اومده 1 گیگ؟؟
سلام
Compendium برای Frankfurt Major هستش .
من نگاه کردم ست هاشو ، چیزای خوبی داره . اما خب در حد International نیست اصلا .

senator2011
08-10-2015, 21:54
بچه ها من یه مشکل با هیرو oracle دارم وقتی میخوام یکاری کنم طرف نمیره بدتر میزنم میمیره!:n02:

Arrowtic
09-10-2015, 11:21
بچه ها من یه مشکل با هیرو oracle دارم وقتی میخوام یکاری کنم طرف نمیره بدتر میزنم میمیره!:n02:
درکت میکنم :))
شما برو فقط توضیح اسپل ها رو بخون ، روشون تامل کن . یه مدت هم رو AI تمرین کن بعد برو مقابل پلیر واقعی . نیازمند تجربه است هیروش(من خودم با رانندگی مقایسش میکنم ! وقتی راه بیفتی دیگه ناخودآگاه حواست به همه چیز هست)

senator2011
10-10-2015, 01:39
دوستان تو محله ما فیبر نوری هست سرعت در حد گیگا
اینم مدرکش:n02:

maniya12
23-10-2015, 23:52
بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین dota2 میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
با تشکر

Abaddon
26-10-2015, 19:51
بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین dota2 میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
با تشکر
اصلا فکرشم نکن
با تشکر:n02:

Expert32
04-11-2015, 23:08
سلام. دوستان لطفا اگر کسی در محدوده تهران (جنوب غرب تهران ترجیحا) هست و میتونه یه نسخه از بکاپ آخرین بروزرسانیو با پست یا پیک موتوری زحمتشو بکشه و ارسال کنه داخل پی ام بگه. هزینه هم نقدا و بصورت آنی واریز میکنم. به نسخه هایی که داخل فروشگاها هست اطمینان ندارم معمولا بروز نیستن یا خیلی بی انصافن :n14:. (مثلا 2 تا dvd رو 15 هزار میگیرن:n04:)
هرکی زحمتشو بکشه کلی ممنونش میشم.:n40:

senator2011
02-12-2015, 19:57
دوستانی که برای رنک میرن اعلام وجود کنن

Legend.X7
08-01-2016, 23:59
با سلام خدمت پلیرهای دوتا 2 .
ازتون یه سوال داشتم .
چطوری میشه سیگنال داد روی مپ ؟
یا اینکه خط کشید .
اگه میشه جواب بدید و دکمه اش را بگید . ممنون

omid_safari
10-01-2016, 01:38
دکمه Alt
روی مپ با موس دراگ کن

omid_safari
10-01-2016, 01:45
اینجا کسی هست بریم تیمی باز کنیم؟
steam id:
43130680

Ra1den
18-02-2016, 23:21
دوستان یه سوال: چجوری میشه اکانت رو non limited کرد؟ که بشه فرند اد کرد یا چت کرد؟

2041
27-02-2016, 03:16
مشکل حل شد

Rhodes
27-02-2016, 10:27
با تشکر
هیچ مشکلی نداره .... راحت با 25 کیلوبایت هم میشه بازی کرد فقط گرافیک بازی رو روی کم بزار ...

pancha73
20-05-2016, 17:08
سلام دوستان 1 کمک می خواستم، در حال حاضر چطوری میشه dota 2 رو آفلاین بازی کرد ؟ 1 راهه تضمینی رو بگین لطفا و اینکه من این بازی رو هنوز نصب نکردم، واسه آفلاین بازی کردن از steam باید دانلود کنم ؟ اصلا راهه دیگه ای برای دنلودش هست ؟

senator2011
22-05-2016, 13:07
دوستان یه سوال: چجوری میشه اکانت رو non limited کرد؟ که بشه فرند اد کرد یا چت کرد؟

یاید اکانتتون رو 5 دلار شارژ کنید
گوگل بزن: خرید استیم والت 5 دلاری

senator2011
22-05-2016, 13:11
سلام دوستان 1 کمک می خواستم، در حال حاضر چطوری میشه dota 2 رو آفلاین بازی کرد ؟ 1 راهه تضمینی رو بگین لطفا و اینکه من این بازی رو هنوز نصب نکردم، واسه آفلاین بازی کردن از steam باید دانلود کنم ؟ اصلا راهه دیگه ای برای دنلودش هست ؟

افلاین به اون صورت که شما بخواین نداره
اول باید یه اکانت تو استیم ایجاد کنین بعد بازی رو از خود استیم دانلود کنین
بعد میتونید هم به صورت تک نفره با بوت بازی کنین یا به صورت انلاین
البته کسی دوتا 2 رو افلاین اصلا بازی نمیکنه....

senator2011
22-05-2016, 13:14
هیچ مشکلی نداره .... راحت با 25 کیلوبایت هم میشه بازی کرد فقط گرافیک بازی رو روی کم بزار ...

نه کمه داداش
برای دوتا 2 سرعت 60 حداقل لازمه
چون موقعی که درگیری دسته جمعی توی بازی رخ بده سرعت دانلود افزایش پیدا میکنه اگه سرعتتون کم باشه lag میشه و ممکنه توی فایت ها گند بزنید!!
ربطی هم به تنظیمات گرافیکی نداره!

pancha73
22-05-2016, 20:03
افلاین به اون صورت که شما بخواین نداره
اول باید یه اکانت تو استیم ایجاد کنین بعد بازی رو از خود استیم دانلود کنین
بعد میتونید هم به صورت تک نفره با بوت بازی کنین یا به صورت انلاین
البته کسی دوتا 2 رو افلاین اصلا بازی نمیکنه....
مشکلم حل شد دادا، مرسی، آره منظورم همون بازی با بات بود که اصلا بهم حال نداد، به قول خودت کسی آفلاین به اون صورت بازی نمیکنه.

Amir Hossein
16-06-2016, 12:56
دوستان لینکی آموزشی چیزی ندارید برای نوب ها...؟ :n02:
من تازه اومدم بازی کنم یوهو گرخیدم محیط بازی رو دیدم

Abaddon
18-06-2016, 17:07
دوستان لینکی آموزشی چیزی ندارید برای نوب ها...؟ :n02:
من تازه اومدم بازی کنم یوهو گرخیدم محیط بازی رو دیدم
خود بازی learn داره از که میتونی از اون استفاده کنی. فک کنم sniper رو یاد میده که هیرو آسونیه.

Amir Hossein
19-06-2016, 10:41
خود بازی learn داره از که میتونی از اون استفاده کنی. فک کنم sniper رو یاد میده که هیرو آسونیه.
دوتا سوال...
این trophy من چرا زیاد نمیشه؟ یکی دو دست بردم ولی هیچ تغییری نکرده...
و اینکه با نت 2 مگ میشه روم ساخت بقیه بیان تو روم من؟ من هاست بشم در واقع...
ممنون

Abaddon
23-06-2016, 00:43
دوتا سوال...
این trophy من چرا زیاد نمیشه؟ یکی دو دست بردم ولی هیچ تغییری نکرده...
و اینکه با نت 2 مگ میشه روم ساخت بقیه بیان تو روم من؟ من هاست بشم در واقع...
ممنون
اگه بابت لفت کردن بازی ها جریمه نشده باشی(اگه شده باشی معلومه) زیاد میشه ولی ممکنه رفرش نشه

از این مسیر استفاده کن: Play Dota/Create Lobby. بعد فرندات میتونن توی لابی جوین بشن. اگر Open Lobby باشه همه میتونن لابی رو ببینن حتی اگه فرند نباشین. در مورد نت فک میکنم خود ولو هاست میشه ربطی به نت خودت نداره. نکته مهم اینه که سرور رو روی Luxemourg بزاری که از ایران پینگ خوبی داره و لگ نمیشه

ویرایش(یه نکته): تازه وارد ها بدون مشورت با یه آدم با تجربه یا سرچ توی نت بازی های Rank رو شروع نکنن چون پشیمون میشن و بعدا باید پول خرج کنن تا رنک بره بالا

R.i.P77
01-07-2016, 19:27
سلام من backup بازیو از دوستم گرفتم الان هرموقع اپدیت میاد کله تنظیماتم [hotleys-options-items] به حالت معمولی میرم و هرموقع اپدیت میاد باید درستشون کنم راهی نیست از این مشکل راحت بشم؟

awz2
01-07-2016, 20:23
سلام من backup بازیو از دوستم گرفتم الان هرموقع اپدیت میاد کله تنظیماتم [hotleys-options-items] به حالت معمولی میرم و هرموقع اپدیت میاد باید درستشون کنم راهی نیست از این مشکل راحت بشم؟
توی تنظیمات استیم cloud رو فعال کن

R.i.P77
01-07-2016, 22:35
توی تنظیمات استیم cloud رو فعال کن

رفتم دوتا تیکش خورده

danielo
02-07-2016, 00:29
این بازی پولیه یا مجانی هم میشه بازی کرد .
یک بازی انلاین مجانی معرفی کنید که باحال باشه.

stealer
02-07-2016, 11:18
این بازی پولیه یا مجانی هم میشه بازی کرد .
یک بازی انلاین مجانی معرفی کنید که باحال باشه.
مجانیه
اگه با بازی های این سبکی اشنایی دارین دوتا یکی از معروف ترین ها و بهتریناش هست

JIGSA
02-07-2016, 11:25
البته بعد از Heros of the Storm :n02:

maniya12
03-07-2016, 18:09
با سلام دوستان آیا با سرعت دانلود 50 میشه دوتا2 رو بدون لگ بازی کرد؟!نت پینگش 130 هستش

Abaddon
05-07-2016, 18:58
با سلام دوستان آیا با سرعت دانلود 50 میشه دوتا2 رو بدون لگ بازی کرد؟!نت پینگش 130 هستش
با سرعت دانلود 50 پینگ خیلی بالاتری میگیرید و بازی غیر ممکنه. پینگ 130 که میگید مال سرور های ایرانی هستش نه سرور های والو که! البته فک نمیکنم همون 130 هم واقعی باشه

maniya12
05-07-2016, 20:33
با سرعت دانلود 50 پینگ خیلی بالاتری میگیرید و بازی غیر ممکنه. پینگ 130 که میگید مال سرور های ایرانی هستش نه سرور های والو که! البته فک نمیکنم همون 130 هم واقعی باشه

منظور من سرعت دانلود 50 با پینگ توی بازی دوتا یا همون ولو 130 میده نه سرور ایرانی سرور ایرانی پینگش 30 هستش

stealer
05-07-2016, 20:39
منظور من سرعت دانلود 50 با پینگ توی بازی دوتا یا همون ولو 130 میده نه سرور ایرانی سرور ایرانی پینگش 30 هستش

با این پینگ راحت میتونی بازی کنی

maniya12
05-07-2016, 22:41
با این پینگ راحت میتونی بازی کنی

مشکل من اینکه نمیدونم میشه با سرعت 50 راحت dota2 بازی کرد یا نه

Abaddon
06-07-2016, 22:32
مشکل من اینکه نمیدونم میشه با سرعت 50 راحت dota2 بازی کرد یا نه
والا خیلی عجیبه من با سرعت دانلود متوسط یه مگ پینگم 180-160 هستش. به هر حال اگه تو دوتا پینگت 130 هست بله میشه خوبم میشه!

aliiran2008
11-08-2016, 11:07
دوستان اگه گروهی تلگرام برای بازی دارید معرفی کنید چون تیم خاصی ندارم که باهاشون بازی کنم تنها هم حال نمیده بری :D

Iloveu-ALL
03-09-2016, 15:35
سلام دوستان ...
حجم این بازی موقع دانلود چند گیگ هست؟
با دانلود منیجر قابل دانلوده؟
پینگ چطور هست ؟ vip داره ؟ این فان تر هست یا LOL ?

ardeshir n
03-09-2016, 16:25
سلام دوستان ...
حجم این بازی موقع دانلود چند گیگ هست؟
با دانلود منیجر قابل دانلوده؟
پینگ چطور هست ؟ vip داره ؟ این فان تر هست یا LOL ?

سلام.
خداییش دوتا فوق العاده است.
گیم پلی زیبا.
کیفیت بالا.
هیرو متنوع.
آپدیت های عالی.
حدود ۱۵ گیگابایت است.
Sent from my K00E

ardeshir n
04-09-2016, 22:16
سلام.
دوستان بعد چه مدت خوبه برم آنلاین؟
Carry جاگرناوت رو دوست دارم.
و کمی هم با آیتم هاش آشنام.
از وسط های تابستان شروع کردم.

Sent from my K00E

ardeshir n
14-09-2016, 20:42
سلام.
دوستان بعد چه مدت خوبه برم آنلاین؟
Carry جاگرناوت رو دوست دارم.
و کمی هم با آیتم هاش آشنام.
از وسط های تابستان شروع کردم.

Sent from my K00E
۱۰ روز گذشت پاسخی دریافت نکردم!!
کسی اکانت non limited داره رایگان واگذارم کنه؟؟
خداییش خیلی لاژم دارم.

Sent from my K00E

senator2011
29-10-2016, 05:02
۱۰ روز گذشت پاسخی دریافت نکردم!!
کسی اکانت non limited داره رایگان واگذارم کنه؟؟
خداییش خیلی لاژم دارم.

Sent from my K00E

یعنی 5 دلار نمیتونی بزنی به اون اکانتت؟:n13:

ardeshir n
02-11-2016, 20:38
یعنی 5 دلار نمیتونی بزنی به اون اکانتت؟:n13:
نه :)

Sent from my K00E using Tapatalk

ardeshir n
02-11-2016, 20:45
یعنی واقعا بدترین اتفاق اینه که دوستت بازی بلد نباشه فقط فید کنه.
بعد بهت بگه چرا نمیای جلو!!
آیتم بیلد طرف با جاکیرو:!!!!
20+1 tango&7 healing salve
فکر کن دفعه اول با Quell میخواست درخت بزنه به قصد تانگو!!!!!
یعنی همه مردن میپره بقل wk که قورتش بده!!!
آخه من باید چی بگم!!
آخه دوستمه چیزی نمیتونم بهش بگم یه نفر مشاوره بده!!
رو کریپا ۶ میکنه با جاکیرو(jakiro)!!!!بعد موقعی که دارن میزننش دوتا کلریتی(Clarity) میزنه رو خودش با اینکه ماناش پره!!
خدایا به دادم برس.

Sorena_777
14-11-2016, 12:51
سلام به دوستان عزیز.:n12:
بنده یه اکانت رو رسوندمش به مرحله کالیبره کردن رنک.:n05:
میخواستم بدونم یه مسلمون پیدا میشه این 10 تا بازیش رو واسم انجام بده برسونش به 6k ؟:n02:

nois3
30-11-2016, 16:24
سلام
دوستان کمک:n37:
من بعد یه مدت دوباره بازی رو نصب کردم
حالا که میخوام fine match کنم نمیزاره .یه پیام میده؟
اون پیغام قرمز نمیدونم چی میگه
مشکل کجاس؟

ardeshir n
30-11-2016, 17:11
سلام
دوستان کمک:n37:
من بعد یه مدت دوباره بازی رو نصب کردم
حالا که میخوام fine match کنم نمیزاره .یه پیام میده؟
اون پیغام قرمز نمیدونم چی میگه
مشکل کجاس؟
سلام.
وسط بازی Abandon زدی؟
یا ریپورت شدی؟
باید ۲ تا single draft بری بعد میتونی عادیشو بری.

nois3
30-11-2016, 18:11
سلام.
وسط بازی Abandon زدی؟
یا ریپورت شدی؟
باید ۲ تا single draft بری بعد میتونی عادیشو بری.

مرسی
فک کنم ریپورت شدم.اخرین بازیو ک دیدم زیاد مرده بودم
یه پیغام قرمز سبز اومده بود نفهمیدم چیه :n02:

این dota 2 مصرف نتش بالاست :n34: 1 ساعت 90 مگ
League of Legends بهتر بود 1 ساعت 50 مگ
ولی نمیشه از دوتا دل کند :n16:

tygod4everything
01-02-2017, 10:20
الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووو

آقا برو برچ
من رفتم تو فروم بیلیزارد تاپیک زدم که برای بازی اورواچ یک هیرو پارس بدید
2500 سال تاریخ و تمدن داریم
بعد ما یک هیرو اینجا نداریم
عرب ها 2 تا دارند

بعد یک سری از کارگران بیلیزارد و یک سری بچه نژاد پرست حرومزاده حمله کردند
من فرار کردم. زنده موندم خدا رو شکر:n08:

بیایید این تاپیک لطفا و اگر تو بازی اورواچ ورد آف وارکرافت استار کرافت هر بازی ای خلاصه که تو بیلیزارد اکانت دارید
جهت حمایت از کشور خودتون اولا پست های منو لایک کنی. نامردا 16 تا دیسلاک کردن

دوما کامنت بدید که آره ما هم موافقیم. یک هیرو از پرشیا جالب خواهد بود یا جمله ای مثل این. بلد نبودی من چندتا اینجا میزارم همین ها رو کپی کنید

خواهشا اگر کشورتون رو دوست دارید بیایید دفاع کنید. به دوستان خودتون هم بگید :n16:

yes. im agree with him. a prince from persia will be nice hero in this game. plz we want it

a persian hero? what the nice idea man. it will be amaaaaaaaaaaazing

we want a persian hero . pls bilizard. we want it

comon guyz. persian are tooo cilivization people.& too much story about them in history. plz release a persian hero

حالا چک کنید تابلو نباشه همه هثل هم کپی بردارید :n08:

Zachyrock
24-05-2017, 12:30
پینگ شاتل رو دوتا 2 چنده ؟
و همچنین شما دوتا ریبورن بازی یکنید ؟

aminhitman
06-08-2017, 13:11
سلام
دوستان تو بازی Guide ها یا راهنما های هر هیرو اصلا برای من نمایش داده نمیشه
و فقط همون راهنمای پیش فرض اولیش میاد برام و بقیش خالیه هیچی نمیاد

ardeshir n
06-08-2017, 13:17
سلام
دوستان تو بازی Guide ها یا راهنما های هر هیرو اصلا برای من نمایش داده نمیشه
و فقط همون راهنمای پیش فرض اولیش میاد برام و بقیش خالیه هیچی نمیادبا شیلتر شکن برو.

Sent from my ASUS using Tapatalk

aminhitman
06-08-2017, 13:23
با شیلتر شکن برو.

اخه با شیلتر شکن که نمیشه بازی کرد
پینگت آمپر میچسبونه رو 9999

ardeshir n
06-08-2017, 13:25
پینگت آمپر میچسبونه رو 9999سایت های زیادی هستند برای این کار.
Dotafire یکیش هست.
Guide های زیادی داره.
حتی ترتیب خرید آیتم و ارتقا لول و اسکیل ها رو هم میگه.

aminhitman
06-08-2017, 13:27
سایت های زیادی هستند برای این کار.
Dotafire یکیش هست.
Guide های زیادی داره.
حتی ترتیب خرید آیتم و ارتقا لول و اسکیل ها رو هم میگه.

ینی برای راهنما های تو بازی هیچ کاریش نمیشه کرد ؟
اخه عادت کردم بهشون به بودنشون:n02:
نمیدونم یهو چی شد پریدن رفتن

ardeshir n
06-08-2017, 13:28
پینگت آمپر میچسبونه رو 9999اگر هم میدونی چه هیرویی میخوای بری با شیلتر شکن قبل گیم برو و با دو تا کلید :Widows key+Print screen از صفحه اسکرین بگیرید و لازم که شد با alt و tab سریع سویچ کن روی عکس.
برای چه هیرویی میخوای؟

aminhitman
06-08-2017, 13:31
اگر هم میدونی چه هیرویی میخوای بری با شیلتر شکن قبل گیم برو و با دو تا کلید :Widows key+Print screen از صفحه اسکرین بگیرید و لازم که شد با alt و tab سریع سویچ کن روی عکس.
برای چه هیرویی میخوای؟

والا هیرو دقیقی ک مد نظرم نیست هر سری ی چیزی بر میدارم
اما خوبیه راهنما های تو بازی این بود ک ایتم هاشو میگرفتی مینداختی تو quick buy
سریع ایتم میبستی اینطوری سخت میشه
ولی بیشتر برای
Phantom Assassin , Drow Ranger , Pudge

ardeshir n
07-08-2017, 18:52
والا هیرو دقیقی ک مد نظرم نیست هر سری ی چیزی بر میدارم
اما خوبیه راهنما های تو بازی این بود ک ایتم هاشو میگرفتی مینداختی تو quick buy
سریع ایتم میبستی اینطوری سخت میشه
ولی بیشتر برای
Phantom Assassin , Drow Ranger , PudgePA میخوای killer باشی یا farmer?
داداچ پادج که زایس چی باید بیاری.

nois3
19-01-2018, 23:47
دوستان کمک
من نوب نمیدونم چرا همش این شکلی میشم
این چی میگه؟

nois3
27-01-2018, 02:41
دوستان کمک
من نوب نمیدونم چرا همش این شکلی میشم
این چی میگه؟

فروم مس قدیما نیست هیچکی نیست کمکمون کنه :n29:

mohammadirani1377
28-08-2022, 05:52
سلام دوتادو بهترین گیمی هست که تا الان زدم و اصلا یه سر گردن از تمام گیم ها بهتره من که میزنم خسته نمیشم بقیه رو نمیدونم خیلی دوستش دارم ، البته بعضی وقتا هم چیت dota2 هم استفاده میکنم
برای تفریح خوبه (از سایت سرزمین فایل تهیه کردم)