مشاهده نسخه کامل
: خرید لپتاپ hp dv6 6050
hosseinonline8000
26-04-2012, 11:23
سلام من میخوام این لپتاپ را برای دوستم بخرم خودم ایسوس k53sv دارم ولی خیلی گرون شده این مدل با توجه به بودجه ی موجود انتخاب کردم حالا میخواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم این لپتاپ چطوره ؟
توی بعضی از سایتها دیدم نوشته این مدل finger print داره توی بعضی هم نوشته نداره میخواستم بپرسم که بلاخره داره یا نه؟ و کلا از لحاظ خوش دستی و کارایی خوبه؟
Mr.Mazmamfi
26-04-2012, 12:00
سلام
لپ تاپ خوبیه ، ولی قدیمی شده و سریه های جدیدش اومده .
نوشو چند پیدا کردی ؟
گارانتی ؟
بله فینگر داره .
hosseinonline8000
26-04-2012, 17:11
سلام
لپ تاپ خوبیه ، ولی قدیمی شده و سریه های جدیدش اومده .
نوشو چند پیدا کردی ؟
گارانتی ؟
بله فینگر داره .
حدود 1150 پیدا کردم گارانتی هم ظاهرا سازگار هست . قدیمی بودنش مهم نیست از لحاظ کارائی اینطور که دیدم خوب هست . دوستم کاربر حرفه ایی نیست همین هم براش زیاده توی این آشفته بازار که هر کس قیمت میپرونه بنظرم همین خوب باشه ولی فکر کنم ایسوس یک چیز دیگه هست...
Mr.Mazmamfi
26-04-2012, 17:35
حدود 1150 پیدا کردم گارانتی هم ظاهرا سازگار هست . قدیمی بودنش مهم نیست از لحاظ کارائی اینطور که دیدم خوب هست . دوستم کاربر حرفه ایی نیست همین هم براش زیاده توی این آشفته بازار که هر کس قیمت میپرونه بنظرم همین خوب باشه ولی فکر کنم ایسوس یک چیز دیگه هست...
چی ؟ ؟ ؟ ؟ :18::18::18::18::18::18: ســــازگـــار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سازگار که HP رو اصلا وارد نمیکنه ، چه برسه گارانتی کنه !!!
ولی به هر حال ، با این قیمت اگه پیدا کردی ، رو هوا بزن ، چون خیلی قیمت خوبی پیدا کردی .
منظور من از قدیمی این نیست که کانفیگش به درد نمیخوره ، میخواستم بگم تولیدش خیلی وقته متوقف شده ، ولی باز با این حال خیلی کانفیگ خوبی داره ، گرافیکش فوق العادس .
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.