ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن دی وی دی رام

zardnima
26-04-2012, 08:48
سلام.
من یک مشکلی تازگیا با دی وی دی رامم پیدا کردم.
مدتیه اصلا کار نمیکنه.یعنی هر مدل دی وی دی روش میزارم نمیخونه.در صورتی که درایوراش درست نصبه و حتی کیس رو باز کردم وسیم ها رو چک کردم دیدم همشون درست وصل هستن و هیچ تغییری نداشتن.
چند وقت پیشم وقتی داشت ویندزو بالا میومد یهو رو صفحه بوت گیر کرد و یه نوشته سفید رنگ روی صفحه سیاه اومد که نوشته بود
disk read eror
و یهو هی این دی وی دی رام بازو بسته میشد
مشکل از کجاست؟

یک مشکل دیگه ای هم دارم وقتی پی سی رو روی حالت اسلیپ میزارم گاهی اوقات که رونش میکنم صفحه اصلا بالات نمیادو پیغام not respondingم
میده و مجبر میشم با نگه داشتن دکمه پاور و ریست کردنش دوباره بالا بیارم پی سی رو.
ممنون میشم کمکم کنید دوستان

Devicestreet
26-04-2012, 09:10
سلام
چمن مشکل اول شما رو داشتم که اقا مهرداد گفتن که سیم ها رو دربیارین و دوباره بذارین و بایوس رو دیفالت کنید که حل شد شما هم اینکارو بکنید ببینید می شه؟

zardnima
26-04-2012, 10:05
داداش میشه دقیق تر بگی.راستش زیاد وارد نیستم

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

مثلا الان هرر مدل دی وی دس توش میزارم خودش دی وی دی رو میده بیرون و هی بار و بسته میشه.دیونم کرده

zardnima
26-04-2012, 14:03
این دیفالت کردن بایوس چجوریه؟
چیزی پاک نمیشه از تو پیسی؟مطمئنه؟اصلا چیکار میکنه؟
ممنون میشم کمکم کنید این مشکلو حلش کنم سریعتر.

Devicestreet
26-04-2012, 14:43
حین بوت delete رو بزنید وارد یه فضایی می شید زیرش یه راهنماهایی هست یه کدومشون نوشته setup defults دکمه ی اونو بزنید بعد تنظیمات رو سیو کنید

EXTREME
26-04-2012, 16:46
شما باید اول ببینید درایو تو بایوس شناسایی میشه یا نه در بایوس در standard cmos feuters
همچنین ببینید با کشیدن درایو یعنی جدا کردن کابل هاش پیغام read disk error برطرف میشه یا نه

zardnima
26-04-2012, 21:35
حین بوت delete رو بزنید وارد یه فضایی می شید زیرش یه راهنماهایی هست یه کدومشون نوشته setup defults دکمه ی اونو بزنید بعد تنظیمات رو سیو کنید

ممنون داداش.
میشه بگی ایم چیکار میکنه؟بایوس رو دیفالت میکنه؟

---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

شما باید اول ببینید درایو تو بایوس شناسایی میشه یا نه در بایوس در standard cmos feuters
همچنین ببینید با کشیدن درایو یعنی جدا کردن کابل هاش پیغام read disk error برطرف میشه یا نه

اره شناسایی میشه

اون پیغامه نیومده

zardnima
26-04-2012, 21:42

اره شناسایی میشه

اون پیغامه نیومده

EXTREME
26-04-2012, 22:28
اره شناسایی میشه

اون پیغامه نیومده
یعنی وقتی درایو رو میکشین اون پیغام نمیاد ؟
اگه اینطوره اول از همه اتصالات درایو رو کلا چک کنید و جای کابل دیتا رو عوض کنید اگه درایو ide است و دو خروجی از ide گرفتین جامپرهای درایو رو چک کنید
درست نشد بایوس رو یک دور دیفالت کنید از داخل بایوس گزینه ی load optimize default رو بزنید
درست نشد این مشکل میتونه از پاور باشه با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
میتونه از ویندوز باشه ویندوز رو باید یک دور عوض کنید
میتونه هم از خود درایو باشه درایو وقتی سیستم رو روشن میکنید و سی دی یا دی وی دی توش میزارین چراغش روشن میشه ؟
یک عکس از دیوایس مینیجر هم بزارین

Devicestreet
27-04-2012, 09:16
ممنون داداش.
میشه بگی ایم چیکار میکنه؟بایوس رو دیفالت میکنه؟
بله بایوس رو دیفالت می کنه

zardnima
27-04-2012, 12:15
یعنی وقتی درایو رو میکشین اون پیغام نمیاد ؟
اگه اینطوره اول از همه اتصالات درایو رو کلا چک کنید و جای کابل دیتا رو عوض کنید اگه درایو ide است و دو خروجی از ide گرفتین جامپرهای درایو رو چک کنید
درست نشد بایوس رو یک دور دیفالت کنید از داخل بایوس گزینه ی load optimize default رو بزنید
درست نشد این مشکل میتونه از پاور باشه با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
میتونه از ویندوز باشه ویندوز رو باید یک دور عوض کنید
میتنونه هم از خود درایو باشه درایو وقتی سیستم رو روشن میکنید و سی دی یا دی وی دی توش میزارین چراغش روشن میشه ؟
یک عکس از دیوایس مینیجر هم بزارین
نه ببینین.اون پیغام یکی دوبار اومد و الان نمیاد.البته من کار خاصی نکردم.خودش دیگه نیومد.الانم دی وی دی رام وصله و اون پیغامه نمیاد .بعید میدونم از پاور باشه آقا چراغش دی وی دی رام روشنه و باز و بسته میشه.حتی مثلا تو مای کامپیوتر وقتی روی اون درایو gکه درایو دی وی دی رامم هست کلیک میکنم و میگه please insert a disk دی وی دی رام خودش باز میشه که دی وی دی توش بزارم.در صورتی که توش دی وی دی گزاشتم.و فکر کنم همین نشون بده اتصالات باید درست باشه.
داداش شما لطف میکنی کمک میکنی اما من در این زمینه نوبم لطفا یکم سطح پایین تر بگو.من اصن نمیدونم جامپر چی هست.اما سیما همه درست وصله
ide هم نمیدونم چیه.
این دیفالت کردن بایوس خطر نداره؟چه اطلاعاتی رو پاک میکنه؟

Devicestreet
27-04-2012, 13:28
ide
منظور کابل دیتاست اون کابلی که از دی وی دی رام به مادربرد کی خوره البته امکام داره برا شما ساتا باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا اگه درست انجام بشه که چیزی نیست اطلاعات درون بایوس رو به کارخونه برمی گردونه با هارد کاری نداره

EXTREME
27-04-2012, 14:03
نه ببینین.اون پیغام یکی دوبار اومد و الان نمیاد.البته من کار خاصی نکردم.خودش دیگه نیومد.الانم دی وی دی رام وصله و اون پیغامه نمیاد .بعید میدونم از پاور باشه آقا چراغش دی وی دی رام روشنه و باز و بسته میشه.حتی مثلا تو مای کامپیوتر وقتی روی اون درایو gکه درایو دی وی دی رامم هست کلیک میکنم و میگه please insert a disk دی وی دی رام خودش باز میشه که دی وی دی توش بزارم.در صورتی که توش دی وی دی گزاشتم.و فکر کنم همین نشون بده اتصالات باید درست باشه.
داداش شما لطف میکنی کمک میکنی اما من در این زمینه نوبم لطفا یکم سطح پایین تر بگو.من اصن نمیدونم جامپر چی هست.اما سیما همه درست وصله
ide هم نمیدونم چیه.
این دیفالت کردن بایوس خطر نداره؟چه اطلاعاتی رو پاک میکنه؟
خوب الان درایو تو بایوس شناسایی میشه و چراغ درایو هم روشن میشه فکر کنم الان تنها مشکلی که شما دارید نخوندن دی وی دی است درسته ؟

zardnima
27-04-2012, 17:59
خوب الان درایو تو بایوس شناسایی میشه و چراغ درایو هم روشن میشه فکر کنم الان تنها مشکلی که شما دارید نخوندن دی وی دی است درسته ؟

بله دقیقا.
اصلا نمیخونه دی وی دی رو.

EXTREME
27-04-2012, 19:29
بله دقیقا.
اصلا نمیخونه دی وی دی رو.
اول چک کنید دی وی دی سالم است یا نه ببینید با همه ی دی وی دی ها سالمه یا نه
اگه اینطور بود اولین کاری که باید بکنید اینه که فریم ویر درایوتون رو آپدیت کنید یا از این سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نبود از این سایت
اگه با اینکار درست نشد درایو رو باز کنید و لنز درایو رو با یک دستمال تمیز تمیز کنید و یک فوت بکنید داخل درایو رو
تا اینجا این موارد رو تست کنید و نتیجرو بگین اگه درست نشد ایراد های دیگرو بررسی کنیم

zardnima
27-04-2012, 20:06
اول چک کنید دی وی دی سالم است یا نه ببینید با همه ی دی وی دی ها سالمه یا نه
اگه اینطور بود اولین کاری که باید بکنید اینه که فریم ویر درایوتون رو آپدیت کنید یا از این سایت
اگه نبود از این سایت
اگه با اینکار درست نشد درایو رو باز کنید و لنز درایو رو با یک دستمال تمیز تمیز کنید و یک فوت بکنید داخل درایو رو
تا اینجا این موارد رو تست کنید و نتیجرو بگین اگه درست نشد ایراد های دیگرو بررسی کنیم

دی وی دی که سالمه اخه تو لپ تاپم میزارم درست محتویاتشونشون میده.
درایورشم تست میکنم خبر میدم.اما بعید میدونم مشکل از اون باشه آخه با همین درایور به خوبی کار میکرد یهو اینجوری شد.

بعدش من چجوری درایو رو باز کنم.این یه جوریه انگار چسیبیده به کیس.حتی از کیس هنم جداش کنم خود درایو که از هم جدا نمیشه(میشه؟) تا من لنزو ببینم.

آقا باز من ازت بخاطر اینکه کمک میکنی تشکر میکنم

EXTREME
27-04-2012, 20:26
دی وی دی که سالمه اخه تو لپ تاپم میزارم درست محتویاتشونشون میده.
درایورشم تست میکنم خبر میدم.اما بعید میدونم مشکل از اون باشه آخه با همین درایور به خوبی کار میکرد یهو اینجوری شد.

بعدش من چجوری درایو رو باز کنم.این یه جوریه انگار چسیبیده به کیس.حتی از کیس هنم جداش کنم خود درایو که از هم جدا نمیشه(میشه؟) تا من لنزو ببینم.

آقا باز من ازت بخاطر اینکه کمک میکنی تشکر میکنم
من کیستون نمیدونم چه طوریه یا پیچ شده به کیس یا گیره داره درایو رو درمیارین پیچ داره درایو اونارو باز میکنید با یک سوزن تو سراخ جلوی درایو میزنید درش باز بشه قاب رو دربیارین لنز معلومه
ویندوزتون رو عوض کردین ؟

zardnima
02-05-2012, 21:06
من کیستون نمیدونم چه طوریه یا پیچ شده به کیس یا گیره داره درایو رو درمیارین پیچ داره درایو اونارو باز میکنید با یک سوزن تو سراخ جلوی درایو میزنید درش باز بشه قاب رو دربیارین لنز معلومه
ویندوزتون رو عوض کردین ؟
آقا من كيسو باز كردم يه چنتا عكس گرفتم و تو دو سه تاش يك سري توضيحات هم نوشتم.
كيفيت عكسا تقريبا خوبه زوم كنيد همه چيش معلوم ميشه.
يه عكس هم از جايي كه مگيد بايد برم تا بايوس رو ديفالت كنم گرفتم.والا نفهميدم رو كدومش بايد كليك كنم تا ديفالت بشه.

لطفا شما كه وارديد يكم دقت كنيد ببينيد چيز ي پيدا ميكنيد كه كمكم كنه يا نه

ali2424
03-05-2012, 19:59
من پیشنهاد میکنم خودتون این کار نکنید ظاهرا تجربه ای در این مورد ندارید باید یک فرد ماهر بیاد درایو رو باز کنه و اون اهنرباشرو جدا کنه ودر همان حالت باز درایو به مین وصل باشه در این مرحله اگر با انگشت کل اپتیک رو از استپ موتور دور کنیم باید عمل فوکوس انجام بشه و لیز باریک قرمز رنگی از اپتیک مشاهده شود به نظر من مشکل شما بر میگرده به همین فوکوسنکردن اشعه لیزر

EXTREME
03-05-2012, 21:18
آقا من كيسو باز كردم يه چنتا عكس گرفتم و تو دو سه تاش يك سري توضيحات هم نوشتم.
كيفيت عكسا تقريبا خوبه زوم كنيد همه چيش معلوم ميشه.
يه عكس هم از جايي كه مگيد بايد برم تا بايوس رو ديفالت كنم گرفتم.والا نفهميدم رو كدومش بايد كليك كنم تا ديفالت بشه.

لطفا شما كه وارديد يكم دقت كنيد ببينيد چيز ي پيدا ميكنيد كه كمكم كنه يا نه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ffur4a1v9p8i2zlk0cgh.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fw8nvk4qa750w0jkx85k.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F14jpgmqtxl7vn3ekyqco.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F9ycro4xwmwpvudc3pp09.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F7qp5792ba1b5n9u7qdwk.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Flkfvdyns30jyjhnd71a.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fa7ice4xs8c4foxfky3qk.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwv1mhvik8g2fcmlc0z8.jpg)
دوست من من گفتم درایو رو باز کنید و قابشو بردارید و در حالتی که به پاور میزنید ببینید عملکرد درایو به چه صورت است !
یا اینکه آهن ربا روی درب رو بردارید یک دی وی دی بزارید و آهن ربا رو بزارید روش ببینید چه طئوری کار میکنه