ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کافئین!

K!ng of th3 K!ngs
26-04-2012, 03:11
سلام
کافئین چه ضرری روی بدن داره وقتی که هیچ فعالیتی نمی کنی ولی 30دقیقه پیش یک لیوان قهوه خوردی؟

Sayam
26-04-2012, 13:54
شاید باعث بی خوابی بشه مخصوصا اگه ساعاتی قبل از خواب شب بخورید .

waltz
26-04-2012, 20:10
کافئین نه تنها ضرر نداره بلکه خیلی هم خاصیت داره جدا از بی خوابی که زیاد مهم نیست و نمیشه بهش بگی عوارض برای بیماران قلبی و کسایی که آریتمی دارن توصیه نمیشه

8nights&7days
04-05-2012, 20:28
زیاد خوردن کافئین می تونه باعث تپش قلب بشه.عوارضی هم نداره

Saeed System
06-05-2012, 23:40
کافئین فکر نکنم ضرری داشته باشه...

چایی هم که الان همه ما ایرانیها داریم م یخوریم کافئین داره..همون یه زره سرحالی که ایجاد میکنه ...

قهوه هم کافئینش نسبت به نوع قهوه فرق میکنه مثلا قهه ترک خیلی سنگینه و کافئینش زیاده....و قهوه فرانسه خیلی لایته و سبک

یادمه چند بار قهوه ترک م یخوردم ...اولا که 1 بار 8 شب خوردم تا 5 صبح به شدت سرحا لبودم که یعن یاعصابمم خورد شده بود و خوابم نمی برد...

یه بارم قهوه ترک خوردم اینقدر فرو رفتم تو تمرکز ..داشتم با انگشتم پرده گوشم رو پاره م یکردم...1 ساعت قفل کرده بودم تو گوشم...یه زره توهم زده بودم....

ولی این کافی میکسهای 3 در 1 خیلی استاندارتره درسته که چربی داره ولی از لحاظ مدیوم سرحالی خوبه و زیاد از خواب نمیندازه...ولی دیگه انور 11 شب کلا کافئین نخورید اگر م یخواهید خوب بخوابید....

ولی بعضی ها هستن مثل افراد معتاد به مرفین که اینا روشون اثر نداره یعنی اگر 12 شب هم نسکافه بخورن 5 دقیقه بعدش میرن تو چرت..اونم فکر میکنم دلیلش اثر مرفین روی کرتکس مغز و حالت پاداش دهی..که با یه سرچ تو گوگل بهش میرسید

منم خودم معتاد کافئین شدم...اصلا امکان نداره 1 روز من صبح 1 لیوان چای یا 1 لیوان نسکافه نخورم

اصلا نمیتونم بشینم پشت کامپیوتر....وقتی نسکافه نخورم هر دقیقه اندازه 1 ساعت برام م یگذره...

ولی وقتی م یخورم میرم تو یه فکر و مثلا میرم بازی میکنم و وقت سریع م یگذره ...

اتفاقا وقتی نسکافه می خورم خیلی هم مظطرب میشم و هیجانی و یه جواریی حس میکنم آدرنالین خونم زیاد میشه و قلبم تندتر میزنه..یه بار با فشار سنج دیجیتالیمون بعد از خوردن نسکافه حدود 98 تپش در دقیقه داشتم..ولی بدون کافئین 86 ضربه در دقیقه...

یعنی خود کافئین عملا 10 ضربه در دقیقه به تپش قلب اضافه میکنه..

موفق باشید :11:

توی این هایپها و ردبولها و انرژی زاهای ایرانی هم کافئین وجود داره که با ویتامین و جنسنگ و گوارانا مخلوط شده که مصرف کننده علاوه بر سرحالی بخاطر کافئین از ویتامینها یگروه b و خود جنسینگ و گوارانا که روی اعصاب تاثیر میزارند هم احساس سرخوشی میکنه...بنابر این همیشه هایپ یه سرحالی بیشتری از چای یا نسکافه میده... من خودم همیشه هر وقت پول اضافی داشته باشم امکان نداره هایپ نخورم...

یه جواریی اون روز رو از حالت عادی در میاره...