ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 6630 چجور گوشيه

atrin777
09-07-2006, 16:00
با سلام
بچه ها ميخام يك 6630 بخرم نظرتون چيه
چجور گوشيه معايب و محاسنش را هم اگر ميتونيد بهم بگيد

ممنون از راهنماييهاتون

x-boy
09-07-2006, 16:19
معايبش اينه كه خز شده بد دسته بلندگوي ضعيفي داره نسبت به بقيه سري 60 ها برنامه ها بد روش جواب ميدن

blacksun
09-07-2006, 16:30
نسيت به قيمتش مناسبه .صداي زياد خوبي نداره .دوربينش هم زياد تعريفي نداره .يه خورده سرعت پردازشگرش زيادهو قيافه جالبي هم نداره و به قول دوستمون ديگه جوات شده

metal_militia
09-07-2006, 21:19
اتفاقا بجز قیافش گوشی عالییه(نسبت به 240 تومن پولش)

Aminzikzak
09-07-2006, 23:02
گوشیه خوبیه ...
محاسن : zoom پیوسته . صدای واضح . دکمه ویبره رو صفحه کلید . سیمبین ورژن 8 . چراغ LCD دو حات داره اول کم رنگ میشه بعد خاموش میشه برای کم مصرف شدن باتری .
معایب : یه کم بزرگه .

Hamid110
09-07-2006, 23:33
دوست عزيز گوشيه خوبي . . .

من 6630 دارم و تا حالا برام مشكلي پيش نيامده و سرعتش هم خوبه . . .

اما اگه پول بيشتري داري 6681 يا 6680 بگير . .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي :) ;) :blush:

metal_militia
10-07-2006, 01:43
6681 هم قيمت 6630 = اولي 250 و دومي 245 و 6681 كمتر خز شده

Bob
10-07-2006, 08:04
6681 بهتره

Masoud_r
10-07-2006, 19:43
یکم شبیح ادم های چاق هستش .
توی یه جمله میشه گفت : یکی از بهترین گوشی هاست .
چشم الکترونیکی . ساعت جهانی . سرعت بسیار بالا نسبت به مدل های مشابه .صفحه کلید خوش دست . دارای Lcd با رزولیشن بسیار بالا .دارای امکان Ptt .

ReZa DN
11-07-2006, 09:28
مزایا: نسل سوم، دوربین ۱٫۳ مگاپیکسل، ضبط حداکثر یک ساعت فیلم،‌ سیستم عامل Symbian، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی

معایب: عدم وجود رادیو، عدم وجود درگاه مادون قرمز

مشخصات
مشخصات کلی شبکه GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 / UMTS
معرفی سه ماهه دوم ۲۰۰۴
نسل سوم
سیستم عامل Symbian OS v8.0
بستر نرم‌افزاری Nokia Series 60 Platform 2nd Edition

مشخصات فیزیکی شکل ظاهری ساده
ابعاد ۲۱ * ۶۰ * ۱۱۰ میلی‌متر
وزن ۱۲۷ گرم
تنوع رنگ نقره‌ای

نمایش نوع TFT
وضوح ۲۰۸ * ۱۷۶ پیکسل
تعداد رنگ ۶۵۵۳۶ رنگ
زبان فارسی

دوربین کیفیت عکس ۱٫۳ مگاپیکسل
ابعاد عکس حداکثر ۹۶۰ * ۱۲۸۰ پیکسل
فیلمبرداری بله
ابعاد فیلم حداکثر ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل
مدت فیلمبرداری حداکثر ۱ ساعت
تماس تصویری خیر
فوکوس اتوماتیک خیر
فلاش خیر

ذخیره‌سازی دفترچه تلفن پیشرفته
ذخیره تماس‌ها نامحدود
نوع کارت حافظه RS-DV-MMC، قابل تعویض در حین کار
کارت حافظه همراه ۶۴ مگابایت
حافظه داخلی ۱۰ مگابایت

ویژگی‌ها مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، مدیریت پرونده‌ها، وظایف آتی، یادداشت، ماشین حساب، ...
جاوا MIDP 2.0
پخش موسیقی AAC, MP3
پخش فیلم MPEG4
دریافت فیلم بله
رادیوی اف‌ام خیر
ساعت بله
زنگ هشدار بله
پیش‌بینی کلمه T9
پخش با صدای بلند بله
فرمان صوتی بله
ضبط صدا بله
بازی بله
دریافت و نصب بازی بله

تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
مرورگر اینترنت XHTML, HTML
مرورگر WAP WAP 2.0
بلوتوث بله
درگاه مادون قرمز خیر
درگاه USB بله (درگاه Pop-Port)
GPRS کلاس ۱۰
HSCSD خیر
EDGE بله
شبکه بیسیم خیر
Push to Talk خیر
سرعت انتقال حداکثر ۳۸۴ کیلوبیت در ثانیه
انطباق با کامپیوتر بله
چاپ مستقیم بله

زنگ نوع پلی‌فونیک (۴۸ کانال)، مونوفونیک، تروتونز، MP3
تنظیمات دریافت ملودی
لرزاننده بله

باتری نوع Li-Ion (BL-5C) 900 mAh
حالت انتظار حداکثر ۲۶۴ ساعت
حالت مکالمه حداکثر ۳ ساعت

محتویات بسته‌بندی گوشی نوکیا ۶۶۳۰
کارت حافظه ۶۴ مگابایت (RS-MMC)
مبدل کارت حافظه بله
هدست HDS-3 (استریو)
باتری BL-5C
شارژر ACP-12
کابل اتصال به کامپیوتر بله
دفترچه راهنما بله

x-boy
11-07-2006, 11:04
6630 مگه نسل سومه؟
سري n نسل سوم بودند كه!

symbian-freak
09-08-2006, 14:17
اقا این مساله خز بودن گوشی که داره یک مساله بغرنج میشه فقط در ایران وجود داره یا کشورهای دیگه یا حداقل جهان سومی ها هم دچار این مشکل هستند؟ می خوام 6630 بخرم با توجه به بودجه و نیازم .ولی وقتی دست بعضیها می بینم یکم ناامید میشم می گم اگر مثلا این گوشی رو دستم بگیرم دیگران هم همینطور راجع به من فکر می کنند؟ یا شاید بستگی به ادمی داره که اون گوشی رو دستش می گیره و در حقیقت ممکنه شخص به گوشیش اعتبار بده .. الان وضعیت جوریه که گوشیها به ادمها شخصیت می دهند.و این خیلی بده وقتی ادمهایی گوشیی می خرند که شایستگی اونو ندارند خب گوشی بی اعتبار میشه و همون طرف میره و گوشیش رو عوض می کنه و این زمانیه که به اون گوشی انگ خز خورده یعنی گوشی نوع خاصی از ادمها .در صورتیکه اون گوشی خیلی خوبی است ولی دیگه ازش فرار می کنند ...

Hamid110
09-08-2006, 19:08
اقا این مساله خز بودن گوشی که داره یک مساله بغرنج میشه فقط در ایران وجود داره یا کشورهای دیگه یا حداقل جهان سومی ها هم دچار این مشکل هستند؟ می خوام 6630 بخرم با توجه به بودجه و نیازم .ولی وقتی دست بعضیها می بینم یکم ناامید میشم می گم اگر مثلا این گوشی رو دستم بگیرم دیگران هم همینطور راجع به من فکر می کنند؟ یا شاید بستگی به ادمی داره که اون گوشی رو دستش می گیره و در حقیقت ممکنه شخص به گوشیش اعتبار بده .. الان وضعیت جوریه که گوشیها به ادمها شخصیت می دهند.و این خیلی بده وقتی ادمهایی گوشیی می خرند که شایستگی اونو ندارند خب گوشی بی اعتبار میشه و همون طرف میره و گوشیش رو عوض می کنه و این زمانیه که به اون گوشی انگ خز خورده یعنی گوشی نوع خاصی از ادمها .در صورتیکه اون گوشی خیلی خوبی است ولی دیگه ازش فرار می کنند ...
سلام . .

دوست گرامي / . . به قول يكي از هم كلاسي هاي من . . ميگفت الان هركي كه ديگه آه نداره با ناله سودا كنه . . برا كلاس ميره يك گوشي مدل بالا ميگيره . . و اينه كه اين جور گوشي ها دست همه هسـتش و هرچقد كه پولش هم باشه ميدند . . :) مثل خوده من . . :ohno: :biggrin: :) ;) :blush:

موفق باشي :blush:

x-boy
09-08-2006, 19:34
بالايي 100 تا تاييدي رو به خودش ميگيره

alir3za
09-08-2006, 20:15
كاش اينجا دكمه ي سپاس داشت تا براي symbian-freak و حميد 110 دويست بار فشار ميدادم.
نكته بسيار جالب بود.
آدم بايد به گوشي اعتبار بده نه برعكس.

بخدا شايد باور نكنين من هرچي آدم پولدار اصيل ديدم كه از همون اول موبايل داشتن گوشيشون معمولي و متوسط بوده.

dalma
09-08-2006, 20:35

شما میتونین یه ابتکار خیلی ساده بخرج بدین. قاب گوشی رو عوض کنین .اونیکه دوست دارین بخرین.

گوشی فوق العاده خوبیه. خریدن مدل هایی مثل N70 یا N90 فقط یه پز عالیه. پول دور ریختنه.

هر کس هر جور دوست داره میتونه پولشو خرج کنه.

اما تو این دوره زمونه خیلیها هستند که اسراف بیخودی نمیکنند. گوشی باید به درد بخوره. من از 6630 خیلی راضیم. هر 4 ماه یه بار هم قابشو عوض میکنم.

از لحاظ ارگونومی، خیلی خیلی بهتر از 7610 یا بعضی مدلهای بالاتر هست. دسترسی خو بی رو برای کلیدها فراهم کرده.

واقعا حرف شما درسته.شما میتونین 6630 داشته باشین. ولی میتونین شبیه دیگران نباشین.

چیزی که مطرح هست اینه که، شکل و شمایل گوشی شخصیت و نوع انتخاب و افکار صاحبشو میتونه نشون بده. و ا ین قضیه جدیدیه.

کلام آخر اینکه وقتی قاب طوسی رنگ گوشیمو رو میزارم، حالم بد میشه. یاد افغانیها میافتم. چون واقعا شکل و شمایل فابریک اونو دست خیلیها دیدم.

alir3za
09-08-2006, 20:43
حرفات جالب بود فقط اگه ميشه توضيح بده چرا N70 يا N90 پول دور ريختنه؟
ما نبايد برا دفاع از يك گوشي از اوناي ديگه بد بگيم.
دوست من كيفيت دوربين ان 70 يا 90 با 6630 يكيه آيا؟ يا نسخه ي سيستم عاملشون؟

بنظر من هيچ گراني بي علت نيست و فقط در بعضي موارد بندرت يه جنس الكي گرونه.
از قديم گفتن هرچي پول بدي همونقدر آش ميخوري

x-boy
09-08-2006, 21:45
درسته با ان 70 يكي نيست ولي كيفيت عكس ان 70 نسبت به 2 مگاپيكسلي هاي ديگه در حد پايينتري هستش

symbian-freak
11-08-2006, 21:28
ممنون از توجه دوستان ایا 6630 با 1 گیگ رم بدون مشکل کار می کنه یا افت سرعت داره و این مربوط به فیرمور میشه یا مارک حافظه. کسی با ترنسند کار کرده..

x-boy
11-08-2006, 22:10
با رم يه گيگ افت سرعت پيدا ميكنه با 512 هم وقتي رم پر ميشه افت سرعت پيدا ميكنه

alir3za
12-08-2006, 00:33
درسته با رم 1 گيگ كمي مشكل داره و اين فقط به فيرم ور ربط نداره بلكه به سي پي يو گوشي هم مربوط ميشه.
512 بندازي كارت كمي راحتتره

m&s
12-08-2006, 02:06
اگه مي خواي يه گوشي به درد بخور بخري .... انتخاب خوبي كردي ....
تنها عيبش اينه كه عكساي اس ام اسي توش ذخيره نمي شن و حجم زيادي رو ميگيره ..
ولي خوب ...مي ارزه....

m&s
12-08-2006, 02:11
اگر جزو افراد پرمشغله هستید، زیاد سفر مى کنید، اهل بازى کردن و نصب برنامه هاى مختلف بر روى گوشى موبایل خود هستید، مدام باید موسیقى گوش کنید و یا به شکار کردن تصاویر ناب بپردازید باید بگویم انتخاب به جایى کرده اید. چون نوکیا 6630 تقریبا تمام خواسته هاى عنوان شده را برآورده مى سازد. ما اگر از غرق شدن در منوهاى گیج کننده اکراه دارید و وزن و ابعاد گوشى براى شما مهم است، باید به دنبال مدل دیگرى بگردید. شاید هم جزو دسته اول هستید، اما به دلیل اینکه به دنبال مدل تقریبا تکى مى گردید قید تمامى آن امکانات را بزنید!

اينو از يه سايت خوب خوندم.......
تنها عيبش اينه كه عكساي اس ام اسي توش ذخيره نميشن.......

symbian-freak
12-08-2006, 15:18
سیمبین چقدر در یک گوشی اهمیت داره.. ایا برنامه های کاربردی زیادی میشه در گوشی استفاده کرد یا اینکه نهایت محدود میشه به دیکشنری منشی تلفنی نرم افزار پخش موسیقی و فیلم . می خوام بدونم اونایی که گوشی سیمبین دارند چقدر از امکاناتش استفاده می کنند و صرفنظر از مارک گوشی ایا سیمبین براشون اولویت داشته یا نه .

moslem sh
14-08-2006, 00:13
سلام
گوشيه خوبيه دوربين خوبي ام داره
فقط نرم افزار براش كم هس :biggrin: ت.

Programer
14-08-2006, 00:34
سلام
گوشيه خوبيه دوربين خوبي ام داره
فقط نرم افزار براش كم هس :biggrin: ت.
نظر منم مثل باقی دوستان یک کلمه بی نظیره من که خیلی قبولش دارم

saeid_mobile
14-08-2006, 10:40
گوشي بسيار خوبييه يكي از بهترين گوشي نوكيا است هر سوالي درباره گوشي داري در خدمتم

alir3za
15-08-2006, 11:07
اگه مي خواي يه گوشي به درد بخور بخري .... انتخاب خوبي كردي ....
تنها عيبش اينه كه عكساي اس ام اسي توش ذخيره نمي شن و حجم زيادي رو ميگيره ..
ولي خوب ...مي ارزه....

اينم راه حلش (فرستادن پيك مسيج با 6630) :biggrin:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alimolavi
16-08-2006, 10:21
از 7610 با 290 قيمت خيلي سر تره دوربينش قوي تره سرعتش بالا تره خوروجي استريو داره و ...

metal_militia
16-08-2006, 11:10
این هم نمیدونم گفتم یا ولی در حد ن70 هست

با قیمت مناسب تر

alir3za
16-08-2006, 16:36
چي 6630 در حد ان 70 هست؟

alifire
16-08-2006, 17:07
بابا گفتیم گوشی خوبیه ولی خداییش دیگه اب ان90 مقایسش نکنید