PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان كمكم كنيد در مورد گوشي6630نوكيا

amsane
09-07-2006, 15:54
دوستان سلام من بعد از اينكه گوشيم خراب شد تو گوگل سرچ كرده واين ادرس رو پيدا وثبت نام كردم بلكه بتونم از دوستا ن جديدم يه كمكي بگيرمبله دوستان من يه گوشي 6630 دارم كه شب روشن بود صبح كه بلند شدم ديدم خاموشه حالا هم روشن نميشه نميشه بردم تعمير گاه ميگه اي سيش سوخته 40 تومان خرج دارد راستي وقتي به شار»ميزنيم شار» ميكنه ولي نشون نمي ده بعد از اين كه بر دمش تعمير گاه حالا اگه كليد پاور بگيريم روشن ميشه وفقط چراغهاش روشن ميشه ال سي دي چيزي نشون نمي ده راستي ديگه خاموش هم نميشه بايد باطريش در بياري تا خاموش بشه اينها رو نوشتم در حالتي بود كه ميموري وسيم كارت هم روش نيست سيم هم گذاشتم همينطور بود ميگم ميشه از برنامه يا چيز ديگه ايش باشه چون يارو خيلي وارد نبود گفت بفرستمش تهران 40 ت.مان خرج داره شما مي تونيد كمكم كنيد

metal_militia
09-07-2006, 21:23
یه دستور فرمت میگم انجام بده
گوشیتو خاموش کن رم و سیمو دربیار دکمه ستاره کلید 3 و دکمه سبز(active call) رو نگه دار گوشيتو روشن كن
اگه نوشت فرمتينگ كه برو دعا كم اگه نه چند جا برو بپرس بعد بلا نسبت دزد زیاد شده

Aminzikzak
09-07-2006, 22:58
تعمیرگاه رو میگفتی فلشش کنه.
یا حداقل میبردی به نمایندگی نشونش میدادی.

Hamid110
09-07-2006, 23:30
سلام . .

اگه گوشيت گارانتي داشته باشه كه خوبه . . ! ميتوني از گارانتيش استفاده كني ..

احتمالا گوشيت ويروسي شده . .

يا سيمكارتت احتمالا مشكلي نداره . . ؟ چون يكي از دوستام سيمكارتش كه سوخته بود گوشيش اصلا روشن نميشد . .!

amsane
10-07-2006, 00:10
براي گرانتي كه گوشي من باز سده يعني باطل نشده بعد هم يارو گفت نمي دونم دستگاه من نمي دونم چه اي سي كم داره كه نميشه اين گوشيها رو فلش كنم بايد دستگاهم رو ببرم تهران تا اي سي بهش اضاف كنند
راستي شما ميتونيد توضيح بديد كه چطور با پورت خودش ميشه فلش كرد نرم افزارش فلشش از كجا گير بيارم شما مي تونيد برام اپلود كنيد

metal_militia
10-07-2006, 01:30
يه دستگاهي مي خاد به اسم باكس كه شما عمرا بتوني بدون اون...
دستوري كه من گفتم انجام دادي

اگه اره و جواب نداد بده فلش
فلش 10 تومنه حدودا و اول حتما چند جا نشونش بده بعد اين كارو بكن

فك كنم بهت چرت گفته كه گوشيت اي سي كم داره من كه نديدم و نه شنيدم :whistle:

amsane
10-07-2006, 02:47
فك كنم بهت چرت گفته كه گوشيت اي سي كم داره من كه نديدم و نه شنيدم :whistle:[/QUOTE]

نه دوست عزيز اون نگفته گوشي من يه اي سي كم داره دستگاه خودش رو گفت فكر كنم همون بكس باشه كه شما مي فر ماييد ببخشيد كه خراب به عرضتان رسوندم ممنون از راهنمايي وهمكاري كه با من داشته ايد اگر باز هم راهي سراغ داري يا تو ضيحيحي از قلم افتاده مرا راهنمايي كنيد

Masoud_r
10-07-2006, 19:49
بده برات فلش کنن . هیچ مشکلی هم پیدا نمی کنه . من هم 6630 دارم . 5 بار فلشش کردم اخ نگفته . (ازش معلومه )
خرجش 6000 تا 8000 تومنه .

x-boy
11-07-2006, 01:01
شما جناب مسعود 40 تومن كلا دادي باسه فلاش؟ ميدادي يه گوشي بالاتر ميگرفتي

Masoud_r
11-07-2006, 21:42
گوشی ارزش خرج کردن نداره رفیق ولی من بخاطره کارم مجبور به درست کردنش شدم .
اگه از این گوشی فقط یه باطری بمونه بازم ازش کار می کشم .