ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد خرید موس & کیبرد

Karistias
25-04-2012, 22:12
با سلام خدمت بچه های عزیز سایت
میخواستم موس و کیبردم رو عوض کنم و اینکه می خوام برای گیم مناسب باشه
از این رو می خواستم ببینم ایا موس بیسیم بگیرم بهتره یا اینکه موس با سیم گیمینگ اخه شنیدم موس بیسیم تو گیم های خیلی سنگین تا خیر داره وهم اینکه باتریش زود به زود تعویض لازم داره حالا می خواستم ببینم نظر شماچیه؟
موس بیسیم یا موس سیم دار گیمینگ؟

Karistias
27-04-2012, 02:37
واقعا کسی در این مورد جیزی نمی دونه یا من سوالم خیلی سخته؟!

marmolak kocholo
21-05-2012, 18:54
همین طوری داشتم رد میشدم، چشمم خورد به این تاپیک!
در مورد سوالتون باید بگم بله موس های گیمینگ حرفه ای اکثرشون با سیم هستن و بیسیم ها مشکلاتی دارن.
در مورد خرید موس و کیبوردتون هم، شما تا چقدر میتونید هزینه کنید؟
اگه میتونید تا 340 به بالا خرج کنید من موس Razer Imperator 4G و کیبورد Razer Lycosa یا Razer Anansi MMO رو بهتون پیشنهاد میدم.

این یه سری عکس از موس Razer Imperator 4G
50026 50027
برای دیدن مشخصات و عکس های بیشتر هم میتونی به [این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] لینک بری.

این هم چند تا عکس از دوتا کیبوردی که بالا گفتم:

50024 50023
50022 50021

مشخصات و اطلاعات بیشتر هم تو [این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] لینک و [این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] لینک هست.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-

من خودم همین عید موس و کیبورد Razer Lycosa و Razer Imperator 4G رو گرفتم. هر کدوم 170 تومن قیمتش هست که میتونی تو ولیعصر پیداش کنی.
در مورد موس باید بگم واقعاً موس زیبا و شیک و خوش دستی هست! اگه از نظر هزینه مشکلی نداری شک نکن بگیرش! اینکه میگم خوش دست تا حالا چنین موسی دستم نگرفته بودم!
در مورد کیبورد هم باید بگم مثل موس خیلی شیک و زیبا هست و در عین حال با کلیدهای نرمی که داره راحت هم هست، فقط بستگی به سلیقت داره که با کیبوردهای مسطح راحت هستی یا نه.
این موس و کیبوردهایی که معرفی کردم یکی از بهترین موس و کیبوردهایی هستن که تو ایران موجودن، هر کدومشون هم قابلیت هایی دارن که اگه خواستی میتونم در موردشون توضیح بدم...

SCORPION8
29-05-2012, 07:40
دوست عزیز اگه هزینه بالا نمیتونی بکنی میتونی از کیبرد جدید گیگابایت یعنی مدل AIvia که 90 تومان قیمتشه و موس های شرکت team scorpion استفاده کنی که واقعا قیمتش با کیفیتش میخونه من خودم کیبرد ماکروسافت مدل ارگونومیک 4000 و موس team scorpion G-Reaver دارم موس رو 55 گرفتم واقعا شیم و عالیه نمایندگی شم فورتم هست

Aphotic
26-07-2012, 09:36
نمایندگی رسمی/غیر رسمی Razer مکانی برای خرید محصولات معرفی کنید...

سپاس.

Artam01
04-08-2012, 18:42
دوستان زیر موسی هم برای بازی خیلی مهمه؟

Artam01
05-08-2012, 08:53
منظورم از زیر موسی همون پد موس بود، آیا شما با این موس ها تفوتی هم توی بازیتون ایجاد شد؟