مشاهده نسخه کامل
: Crysis 3
Saeed System
26-02-2013, 21:11
گیر دادی به محیط بسته
از کوه و جنگل و گل و بلبل عکس بذار
مشخصات سیستمت چیه
درسته حق با شماست ..شرمندم بخدا :11: آخه من بازی رو همین الان تازه نصب کردم...ایشالله فردا که یه مقدار بازی کنم حتما میزارم...حالا دوستان دیگه که بازی رو بیشتر جلو رفتن شات بزارن...
مشخصات سیتمم : core i5 2400 gtx55ti 8gbram روی مدیوم تا 30 فریم میاره فقط میشه روی تنظیمات مدیوم روون بازی کرد ..روی الترا که اصلا نمیشه دور ور 10 فریم در ثانیه میده..
Saeed System
26-02-2013, 21:57
خوب دوستان اینم چنتا شات روی ultra در جنگل...:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم شکا رآهو::n07:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
javad2015
26-02-2013, 22:19
خوب دوستان اینم چنتا شات روی ultra در جنگل...:11:
اینم شکا رآهو::n07:
تیر کمونش تو تبلیغا خیلی قشنگ تر بود.
Saeed System
26-02-2013, 22:43
تست بازی با گرافیک GTX 550ti
اینم 3 تا اسکرین شات با توضیحات برای دوستان گل:11:
medium fxaa روی این تنظیم حدود 30 به بالا تا 60 فریم و خیلی روون عالی میشه بازی کرد
very high fxaa
روی این تنظیم حدود 15 فریم از بازی بیرون نمیاد و لی به سختی میشه بازی کرد و هدف گیری سخت میشه به شدت
very high msaa 8x روی این تنظیم فریم به 9 فریم در ثانیه میرسه و بازی د رحد بیرون اومدن از بازیه و ارور dont send...
sir payman
27-02-2013, 10:05
تست بازی با گرافیک GTX 550ti
اینم 3 تا اسکرین شات با توضیحات برای دوستان گل:11:
medium fxaa روی این تنظیم حدود 30 به بالا تا 60 فریم و خیلی روون عالی میشه بازی کرد
very high fxaa
روی این تنظیم حدود 15 فریم از بازی بیرون نمیاد و لی به سختی میشه بازی کرد و هدف گیری سخت میشه به شدت
very high msaa 8x روی این تنظیم فریم به 9 فریم در ثانیه میرسه و بازی د رحد بیرون اومدن از بازیه و ارور dont send...
ممنون,ای کاش این ۳ عکس رو از یک نقطه مشخص و مشابه مینداختید که تفاوتها رو بشه بررسی کرد.
Saeed System
27-02-2013, 11:14
ممنون,ای کاش این ۳ عکس رو از یک نقطه مشخص و مشابه مینداختید که تفاوتها رو بشه بررسی کرد.
خدمت شما..:11:
FXAA ANTIALIASING
LOW SYSTEM SPEC
MEDIUM SYSTEM SPEC
HIGH SYSTEM SPEC
VERY HIGH SYSTEM SPEC
roteal2007
27-02-2013, 12:14
دوستان یه مرحله هست که سوار یه هلی کوپتر میشید و میرید جنگنده ها رو میزنید وقتی فرود میایید یه غول 8 پا رو باید بکشید چطوری اینکارو میکنیئ ؟
javad2015
27-02-2013, 12:26
خدمت شما..:11:
FXAA ANTIALIASING
LOW SYSTEM SPEC
MEDIUM SYSTEM SPEC
HIGH SYSTEM SPEC
VERY HIGH SYSTEM SPEC
تفاوت آنچنانی تو کیفیت نمیکنند ولی فریم بیش از دو برابر میشه!!
virus2009
27-02-2013, 12:38
دوستان یه مرحله هست که سوار یه هلی کوپتر میشید و میرید جنگنده ها رو میزنید وقتی فرود میایید یه غول 8 پا رو باید بکشید چطوری اینکارو میکنیئ ؟
اول از همه B رو بزن بعد همه اسلحه ها و مهمات هایی که اونجا هست رو مارک کن
بعد اسلحه Typhoon رو بردار دو تا خشاب 720 تایی رو روی سرش خالی کن ( Maximum Armor هم بزن )
بعد که تیرت تموم شد سریع بدو و پشت یک دیوار قایم شو ( Cloak رو فعال کن و یکم نفس تازه کن : دی )
اگه اون اسنایپ قویه Cell رو داری ( همون که 8 تا تیر داره ) همش رو روی سرش خالی کن
اون mob ( : دی ) های دور سرش که بهت تیر میزنن رو هم میتونی بکشی ولی زیاد مهم نیست چون وقتی بهت تیر میزنن میتونی جاخالی بدی
با Cloak هم میتونی بری نزدیک بعد سوئیچ کنی روی Maximum Armor و با هر چی تو دستت هست مغزش رو بترکونی
وقتی خوب زدیش فاز 2 شروع میشه ( یک پا باس wow شد واسه خودش : دی ) ؛ قبل از شروع این فاز تو رو میگیره و به طرف خودش میکشه آماده باش تا سریع Space رو بزنی
تو فاز 2 اول چند تا سرباز Ceph میاد ، پشت یک دیوار قایم شو تا انرژیت پر بشه بعد Cloak رو فعال کن ، Bow رو بردار ( تیرکمون ) خیلی خونسرد تک تک سرباز هاشون رو بکش
بعدش میتونی هرچی مهمات برات مونده رو روی خودش خالی کنی تا ..... بـــــــــوم
اگه خواستی Cool تمومش کنی آخرش یک پرش بلند بزن و جلوش Air Dash کن تا پرت بشه کنار ، بعدش آروم قدم بزن به طرف نور ( حیف سوم شخص نیست اگر نه میشد پشت سرت رو نگاه کنی بعد دور بشی ) :n02:
roteal2007
27-02-2013, 13:04
اول از همه B رو بزن بعد همه اسلحه ها و مهمات هایی که اونجا هست رو مارک کن
بعد اسلحه Typhoon رو بردار دو تا خشاب 720 تایی رو روی سرش خالی کن ( Maximum Armor هم بزن )
بعد که تیرت تموم شد سریع بدو و پشت یک دیوار قایم شو ( Cloak رو فعال کن و یکم نفس تازه کن : دی )
اگه اون اسنایپ قویه Cell رو داری ( همون که 8 تا تیر داره ) همش رو روی سرش خالی کن
اون mob ( : دی ) های دور سرش که بهت تیر میزنن رو هم میتونی بکشی ولی زیاد مهم نیست چون وقتی بهت تیر میزنن میتونی جاخالی بدی
با Cloak هم میتونی بری نزدیک بعد سوئیچ کنی روی Maximum Armor و با هر چی تو دستت هست مغزش رو بترکونی
وقتی خوب زدیش فاز 2 شروع میشه ( یک پا باس wow شد واسه خودش : دی ) ؛ قبل از شروع این فاز تو رو میگیره و به طرف خودش میکشه آماده باش تا سریع Space رو بزنی
تو فاز 2 اول چند تا سرباز Ceph میاد ، پشت یک دیوار قایم شو تا انرژیت پر بشه بعد Cloak رو فعال کن ، Bow رو بردار ( تیرکمون ) خیلی خونسرد تک تک سرباز هاشون رو بکش
بعدش میتونی هرچی مهمات برات مونده رو روی خودش خالی کنی تا ..... بـــــــــوم
اگه خواستی Cool تمومش کنی آخرش یک پرش بلند بزن و جلوش Air Dash کن تا پرت بشه کنار ، بعدش آروم قدم بزن به طرف نور ( حیف سوم شخص نیست اگر نه میشد پشت سرت رو نگاه کنی بعد دور بشی ) :n02:
درباره maximom armor یکمی بیشتر بتوضیح من هروقت که میخواد بگیره بکشتم و اسپیس رو میزنم اما کاری نمیده بازم میمیرم
virus2009
27-02-2013, 13:20
درباره maximom armor یکمی بیشتر بتوضیح من هروقت که میخواد بگیره بکشتم و اسپیس رو میزنم اما کاری نمیده بازم میمیرم
Maximum Armor همون Armor ـه دیگه با Q فعال میشه
باید سریع پشت سر هم Space رو بزنی
کرک فیکس 2 رو اگه نگرفتی از پست اول تاپیک زیر بگیر ، کرک های قبلی فکر کنم سر این باس مشکل داشتن
مشکلات نصب و اجرا - Crysis 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GOLDFINCH
27-02-2013, 19:40
بهترین بازیی بود که تا به حال بازی کرده بودم.:33::26::33: نظرشما چیه ؟ :15:
roteal2007
27-02-2013, 20:33
خوب بازی رو با کرک فیکس 2 تموم کردیم نیم ساعت سر همین کرک درگیر بودیم هی شلیک میکردیم نمیمرد!!!1
خبر خوب اینکه با گرافیک لپ تاپم تونستم بازی کنم !!!
geforce GT540M
بازی های کرایسیس همیشه گرافیک رو قورت میدن بازی خوبی بود نسبت به قبلی بهتر بود دوست داشتمش.
javad2015
27-02-2013, 20:51
نباید این مسائل رو توی تاپیک بازی ها بگم. از همه عذر می خوام.
واقعا شما فکر می کنی چرا AMD با کارت های سری 7900 خودش دو بازی اوریجینال رو رایگان می ده؟ کلا اگه AMD این قدر توی سری 7000 خودش ضعیف عمل نمی کرد ملت مجبور نبودن کارت GTX 680 رو که در اصل GTX 660 TI بوده رو با 150 دلار بالاتر از قیمت اولیه تعیین شده توسط انویدیا بخرن.
بهتره سخت افزار PS3 رو دقیق تر مورد بررسی قرار بدین.
منظورم ps4 بود!!
soheilnouri
27-02-2013, 21:22
تحليلتون راجع به بازي چيه؟
virus2009
27-02-2013, 21:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"They call me...Prophet"
"Remember me"
همه چیز عالی بود ، پیشرفت های خیلی خوبی نسبت به نسخه 2 کرده بود ، هرچی بازی جلوتر میرفت گیم پلی و داستان بیشتر آدم رو چذب میکرد
بیشترین چیزی که توجه منو به خودش جلب کرد مپ های بسیار بزرگ بازی و طراحی بسیار زیباش بود که در عین حال مشکلات بسیار کمی در گرافیک این مراحل دیده میشد
گیم پلی بازی خیلی جالب تر شده بود ؛ همین که در حین بازی آبجکت های فرعی کوچکی برای کمک به تموم کردن آبجکت اصلی میداد خیلی نکته خوبی برای یک بازی شوتر به حساب میومد
اسلحه های بازی عالی طراحی شده بودند و دقیقا با اتمسفر و زمان بازی همخونی داشتند ( همین که میشد بیشتر اسلحه های Ceph رو هم استفاده کنی آدم رو یاد شاهکار Halo می انداخت ( از جهت شباهت بیشتر سلاح ها به این بازی ) و این باعث میشد یک تجدید خاطره بسیار عالی در حین بازی باشه که لذت بازی رو دو چندان میکرد )متاسفانه یکی از نکاتی که باعث لکه دار شدن اسم کرایسیس در نسخه دوم شد رو دوباره در این نسخه شاهد بودیم و اون هم هوش مصنوعی بسیار ضعیف بازی بود نمیدونم به چه دلیل این اشتباه رو دوباره تکرار کردن ، ( به عنوان مثال اگر شما با یک اسنایب به طرف یک سرباز Cell شلیک کنید و تیرتون خطا بره و به کنارش برخورد کنه اصلا متوجه نمیشه در حالی که در ابتدایی ترین بازی ها این موضوع رعایت شده )
داستان بازی هم تا حدودی قشنگ و گیرا بود و شخصیت پردازی کاراکتر ها هم در حد بازی بسیار عالی کار شده بود
گرافیک بازی هم که اصلا حرفی برای گفتن نداره ؛ همه چیزش عالی بود + کات سین های زیبا و تاثیرگذار ؛ نور پردازی بازی هم به لطف موتور قدرتمند بازی بسیار عالی بود
فیزیک بازی خیلی خوب کار شده بود و یک چیز جالبی هم که توجه منو به خودش جلب کرد گیاه ها بود به طوری که وقتی از وسط علف ها رد میشدم عکس العمل نشون میدادن و جابه حا میشدن و صرفا از داخلشون رد نمیشدم ، نمیدونم تو بازی دیگه ای این نکته رعایت شده بود یا نه ؛ من برای اولین بار بود که میدیدم
تنها نکته منفی در بحث گرافیک ساپورت نکردن بازی از DirectX 10 بود که صدای خیلی از گیمر ها و فن های بازی رو در آورده بود حالا دلیل اینکار Crytek بوده یا EA ، بیشتر بر میگرده به سیاست های EA اگر نه فکر نمیکنم دلیل منطقی برای این کار بوده باشه در حالی که نسخه های کنسول از DX 9 پشتیبانی میکنند
صداگذاری هم که مثل سری های قبلی فوق العاده بود و حس و حال Crysis بازی کردن رو به آدم دست میداد ؛ آهنگسازی بازی و استفاده به جای آهنگ ها در مراحل مختلف بسیار عالی و لذت بخش بود
امتیازات :
گیم پلی : 8.5
داستان : 8.5
گرافیک : 10
صداگذاری : 10
امتیاز بازی : 9.2
و مثل همیشه ما از "کف شدگان" این بازی و امثالش هستیم...:n14:
javad2015
28-02-2013, 11:12
اینم یه شات زیبا:
GOLDFINCH
28-02-2013, 13:09
اینم یه شات زیبا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اینجارو رد کردم.:n10:
GOLDFINCH
28-02-2013, 22:57
رمز نداره ؟
GOLDFINCH
01-03-2013, 13:44
سلام بچه ها :n05:من یه جای کرایسیس رو گیر کردم.:n14:همون جایی که باید تانک سوارشیم. بعدش باید یه جایی رو منفجر کنیم.بعد از اینکه منفجر می کنیم،چه جوری باید بریم تو اون ساختمونه ؟ :n13:راه نداره پایینشم سیاهه.:n27: نتونستم از بازی عکس بگیرم.:n23:
Killzone2
01-03-2013, 14:34
میانگین نمرات Crysis 3
نسخه PC از 15 نقد 76.80%
نسخه Xbox 360 از 22 نقد 78.73%
نسخه PS3 از 8 نقد 80.75%
Crysis 3 PC Version -Short Review
!The Ultimate Graphic
گرافیک : از اون جایی که همه این بازی رو به گرافیک محشرش میشناسن ، با این بخش شروع می کنم . اولین سری از این بازی که منتشر شد واقعا انقلابی تو گرافیک بود ، نسخه دوم پیشرفت
چندانی نداشت ولی 3ومین شماره از این Franchise واقعا پیشرفت قابل توجهی تو این زمینه کرده که بدون شک میتونیم بگیم تو این زمینه بی رقیب هست ، از هر المان گرافیکی به این بازی نگاه کنیم
حرفی برا گفتن نمیزاره ! از Tesselation روی چهره گرفته تا Texture های به کار رفته فقط در یک کمله میشه گفت : شاهکار !
10
(با دیدن این صحنه ، سکته کردم !دی ! )
داستان و ایده : خب از عرش به فرش میاییم ! ضعیفترین بخش بازی واقعا همین داستان میتونه باشه ، هیچ گونه غافلگیری خاص ، ارتباط مناسب ، شخصیت پردازی تو دل برو و ...وجود نداره ، واقعا حرفی برا گفتن نداره این قسمت !
6
موسیقی وصداگزاری :
بعد از شاهکار Hans Zimmer در نسخه قبلی ، نگران این قسمت بودم که فرد دیگه ای به عنوان Composer اتخاب شده بود ولی انصافا ترک های خوب و به یاد ماندنی وجود داره که هیجان گیم پلی رو
دوچندان میکنه هر چند درحد کارای استاد نبود ! صداگزاری شخصیت ها از جمله Prophet هم موثر و زیبا کار شده
9
گیم پلی : اگه Predator Bow رو کنار بزاریم هیچ تفاوتی با نسخه قبلی در زمینه گیم پلی وجود نخواهد داشت ! انتظار میرفت سازنده ها یک سری مکانیک های جدید و ایده های نو پیاده کنند ولی
متاسفانه جز Predator Bow چیز جدید دیگه ای وجود نداره ولی همین تیر کمون هم یک اسلحه ی زیبا و مخصوص طرفدارن Stealth و مخفی کاری هستش ، مکانیک خیلی خوبی هم داره از وزن و
سرعت تیرهاش گرفته تا تنوعشون همه و همه عالی کار شده روی این تیر کمون ، هیجان خوبی هم داره گیم پلی بازی به همراه موسیقی زیباش ولی انتظار بیشتری داشتم ، ارزش تکرار بازی رو هم
آورده پایین ...
7.7
نمره کلی : 8
به طور کلی ارزش بازی کردن رو داره و به همه پیشنهاد می کنم !
+
یه شوخی !
+
تفاوت نسخه اول با این نسخه :
YAHYA-PRO
01-03-2013, 20:03
سلام بچه ها :n05:من یه جای کرایسیس رو گیر کردم.:n14:همون جایی که باید تانک سوارشیم. بعدش باید یه جایی رو منفجر کنیم.بعد از اینکه منفجر می کنیم،چه جوری باید بریم تو اون ساختمونه ؟ :n13:راه نداره پایینشم سیاهه.:n27: نتونستم از بازی عکس بگیرم.:n23:
رو به روی جایی که پل متحرک بالا کشیده میشه یه پله هست برو بالا اونجا اف بزن پل پایین میاد
javad2015
01-03-2013, 22:47
صورت سایکو دلم نیمد شات نگیم:
GOLDFINCH
02-03-2013, 16:10
رو به روی جایی که پل متحرک بالا کشیده میشه یه پله هست برو بالا اونجا اف بزن پل پایین میادایول ردش کردم :n20::n19:
mInI_ClockEr
02-03-2013, 23:30
صورت سایکو دلم نیمد شات نگیم:
با سلام
بالاخره سایکو زنده موند یا نه ؟؟؟
فکر کنم اون دوستانی که میگن داستان خوب نبوده درست میگن ولی به نظر من یه جور آماده سازی برای نسخه بعدی بود برای همین اینجوری ساختنش
Karistias
03-03-2013, 01:25
با سلام
بالاخره سایکو زنده موند یا نه ؟؟؟
خواهشا هر کی جواب ایشون رو میده تو اسپیلر بزاره .
ممنون.
یه سوال:
دوستان مگه پرافت تو شماره 2 خودشو نکشت ؟اون نظامی رو از اب نجات داد و بعدش لباس نانوسوئت رو بهش داد و بعدش با یه تیر خودشو خلاص کرد.حالا چه جوری تو این شماره شده کاراکتر اصلی؟
golden_acorn
03-03-2013, 11:32
سلام برو بچ
من دیروز بازیو گرفتم
خیلی بازی نکردم ولی به نظرم C2 بهتر بود.
شخصا با دیدن فیلم اول بازی تو C2 کفو خون قاطی کردم. هرچند تو نسخه 2 داستان بازی ریاد قوی نبود. من که فقط می کشتم و می رفتم جلو، با اینکه زبانمم قویه نمی فهمیدم داستان چیه. انگار C3 هم داستانش زیاد قوی نیست، بازیای جدید خیلی رو داستان کار می کنن. مثلا Hitman:Absolution یا FARCRY 3 داستانشون خیلی خوب بود. مخصوصا Hitman، فوق العاده بود. وقتی بازی می کردم اون قسمتش که از روی پشت بوما فرار می کرد احسان می کردم جیسون بورن شده هیتمن:n02:
EA باید یه فکری بکنه. اگه گرافیک خدای این بازی نبود مطمئنا خیلیا اصلا بازیش نمی کردن.
یه سوال:
دوستان مگه پرافت تو شماره 2 خودشو نکشت ؟اون نظامی رو از اب نجات داد و بعدش لباس نانوسوئت رو بهش داد و بعدش با یه تیر خودشو خلاص کرد.حالا چه جوری تو این شماره شده کاراکتر اصلی؟
دوستمون راست میگه، اول C2 پرافت خود شو کشت و نانو سوتشو داد آلکاتراز.
حالا پرافت چطوری زنده شده؟
آلکاتراز کجاس؟
یه سوال:
:n18:
توی شماره دو اگه دقت کرده کرده باشین اخرش پرافیت میاد میگه شما فکر کردید من مردم ولی اینطور نیست من زندم و پرافیتم. در واقع پرافیت برای اینکه بتونه کار نیمه تماش رو تموم کنه خودشو جای الکاتراز میزنه و طوری صحنه سازی میکنه که خود کشی کرده . در صورتی که توی همون نسخه دو هم کاراکتر بازی خود پرافیت بود منتها با نام مستعار الکاتراز
kingmohsen
03-03-2013, 13:15
سلام برو بچ
من دیروز بازیو گرفتم
خیلی بازی نکردم ولی به نظرم C2 بهتر بود.
شخصا با دیدن فیلم اول بازی تو C2 کفو خون قاطی کردم. هرچند تو نسخه 2 داستان بازی ریاد قوی نبود. من که فقط می کشتم و می رفتم جلو، با اینکه زبانمم قویه نمی فهمیدم داستان چیه. انگار C3 هم داستانش زیاد قوی نیست، بازیای جدید خیلی رو داستان کار می کنن. مثلا Hitman:Absolution یا FARCRY 3 داستانشون خیلی خوب بود. مخصوصا Hitman، فوق العاده بود. وقتی بازی می کردم اون قسمتش که از روی پشت بوما فرار می کرد احسان می کردم جیسون بورن شده هیتمن:n02:
EA باید یه فکری بکنه. اگه گرافیک خدای این بازی نبود مطمئنا خیلیا اصلا بازیش نمی کردن.
دوستمون راست میگه، اول C2 پرافت خود شو کشت و نانو سوتشو داد آلکاتراز.
حالا پرافت چطوری زنده شده؟
آلکاتراز کجاس؟
بهترین نسخه کرایسس فقط نسخه اولش بود
بازی که بعد 6 سال هنوز هم گرافیکش و فیزیکش از خیلی بازیهای دیگه بهتره و داستان جذابی هم داره
درسته لباسش رو داد به آلکاتراز اما هیچکش متوجه نشد و همه فکر میکردن که همون پرافت هست
تنها کسی که میدونست همون دانشمنده دوست پرافت بود
دقیق داستانش یادم نیست اما اون رو میدونم که بخاطر یکسری مسائل نباید لو میرفت که پرافت نیست و یکی دیگست
jahangir1400
03-03-2013, 13:34
دوستان ما هم به کرایسسی ها پیوستیم، عجب گرافیکی قبل از این فارکرای بود که فقط یه ذره افت فریم داشتم، یه سوال این Anti Alising چیه که اینقدر فریم میخوره من روی msaa 8 که میذارم با اینکه 1 باشه یا کلا دیسیبل باشه فرقی نمیبینم ولی فریم این کجا و اون کجا، اینم سه تا شات از بازی
من هم بازی رو نصب کردم و فقط می تونم بگم بهترین بازی از نظر گرافیک که تا بحال دیدم کرایسیز 3 ! کلا با دهن باز ! دارم بازی می کنم :n19: ...
golden_acorn
03-03-2013, 14:36
توی شماره دو اگه دقت کرده کرده باشین اخرش پرافیت میاد میگه شما فکر کردید من مردم ولی اینطور نیست من زندم و پرافیتم. در واقع پرافیت برای اینکه بتونه کار نیمه تماش رو تموم کنه خودشو جای الکاتراز میزنه و طوری صحنه سازی میکنه که خود کشی کرده . در صورتی که توی همون نسخه دو هم کاراکتر بازی خود پرافیت بود منتها با نام مستعار الکاتراز
بابا پرافت مرد
جنازشم رو زمین بود.
یادت نیست؟
نمیشه که خودش بره رو سره جنازه خودش. درسته بازیه ولی دیگه تا این حد غیر منطقی نیست.
GOLDFINCH
03-03-2013, 15:09
اون ا کرایسیس 2 با اون سوتیش.اینم کراسیس 3 با این سوتیه بزرگش.پس ببین دیگه کرایسیس 4 چی ما خواد بشه.
golden_acorn
03-03-2013, 15:18
اون ا کرایسیس 2 با اون سوتیش.اینم کراسیس 3 با این سوتیه بزرگش.پس ببین دیگه کرایسیس 4 چی ما خواد بشه.
سوتی کرایسیس 2 چی بود؟
سوتی کرایسیس 2 چی بود؟
فکر کنم منظورشون سویت بوده !
دوستان موزیک های این بازی رو ( با کیفیت بالا ) از کجا میشه گیر آورد ؟
farzan311
03-03-2013, 16:05
عزیز درست متوجه نشدی
پرافت به اون ویروس مبتلا میشه برای همین خودکشی میکنه ولی ذهنش و خاطراتش درون سویت باقی میمونه الکاتراز به وسیله سویت میتونه تمام خاطرات پرافت رو ببینه با اون ارتباط بر قرار کنه و یه جورایی انگار روحه پرافت درونه سویت هست اخر بازی هم اونی که درونه سویت هست الکاتراز هست ولی دیگه به پرافت تبدیل شده شده یعنی ذهنش پرافته بدنش الکاترازه
GOLDFINCH
03-03-2013, 17:53
سوتی کرایسیس 2 چی بود؟اگه از اول تایپیک مطالب رو مطلاعه می کردی،میدونستی....سوتیش این بود کهبرخلاف همه ی بازی ها میتوتی هیچکس رو نکشی و بازی رو تموم کنی.من هم این سوتی روامتحان کردم.رفته بودم وسطای بازی شاید رو هم رفته 3 نفر رو کشتم. اما در حالی کهدر بازی هایی مانند هیت من با ید همه رو بکشی تا بتونی از در رد شییا یه چیزی رو گرو نگه می دارند تا به هوای اون از در عبود نکنی مثلاً میگن کیلیدتو جیب یکی از مرده هاست اون وقت تو باید همه رو بکشی تا کلید رو برداری.
GOLDFINCH
03-03-2013, 17:58
عزیز درست متوجه نشدی
پرافت به اون ویروس مبتلا میشه برای همین خودکشی میکنه ولی ذهنش و خاطراتش درون سویت باقی میمونه الکاتراز به وسیله سویت میتونه تمام خاطرات پرافت رو ببینه با اون ارتباط بر قرار کنه و یه جورایی انگار روحه پرافت درونه سویت هست اخر بازی هم اونی که درونه سویت هست الکاتراز هست ولی دیگه به پرافت تبدیل شده شده یعنی ذهنش پرافته بدنش الکاترازهاون زنه که مرد چی ؟ اون چه جوری باهاش حرف میزد ؟
کنسول رو زدم رو 3D تست زدم یک ساعتی رفتم گرافیک دنیای واقعی از این کمتر بود ، چند دقیقه ای دنبال فک افتادم میگشتم
رو پی سی هم که نگو نقل و نبات
javad2015
03-03-2013, 23:00
پرافت به اون ویروس مبتلا میشه برای همین خودکشی میکنه ولی ذهنش و خاطراتش درون سویت باقی میمونه الکاتراز به وسیله سویت میتونه تمام خاطرات پرافت رو ببینه با اون ارتباط بر قرار کنه و یه جورایی انگار روحه پرافت درونه سویت هست اخر بازی هم اونی که درونه سویت هست الکاتراز هست ولی دیگه به پرافت تبدیل شده شده یعنی ذهنش پرافته بدنش الکاترازه
یعنی اینی که الآن داخل سوییت هست تو کرایسیس 3 آلکاترز هست با روحیه و ذهنیت پرافت؟پس چرا صداش همونه؟
رفیقش سایکو اینو میدونه؟
farzan311
04-03-2013, 00:37
یعنی اینی که الآن داخل سوییت هست تو کرایسیس 3 آلکاترز هست با روحیه و ذهنیت پرافت؟پس چرا صداش همونه؟
رفیقش سایکو اینو میدونه؟
اون صدای الکاتراز نیست صدای سویت هست :n02: خودم اینو یادم نمیاد ولی انگار الکاتراز حنجره اش اسیب میبینه و خودش نمیتونه دیگه حرف بزنه
نه سایکو نمیدونه برا همین همش میگه boss !!
ilililililiili
04-03-2013, 16:45
آره، یه جورایی انگار حافظه و شخصیت Prophet جایگزین Alcatraz میشه...
من که dx10 هستم نتونستم پلی کنم
ولی با این تعریفی که شما میکنید ،داستانش آبکی هست:n08:
فقط گرافیک بازی عالیه
javad2015
04-03-2013, 18:35
الآن هیچ کسی تو بازی نمیدونه که اینی که داخل سوییت هست الکاترز هست و پرافت نیست؟
golden_acorn
04-03-2013, 19:42
الآن هیچ کسی تو بازی نمیدونه که اینی که داخل سوییت هست الکاترز هست و پرافت نیست؟
طبق حرفای دوستمون نه تنها هیچکی نمی دونه این آلکاترازه بلکه خوده آلکاتراز هم نمی دونه خودشه فک می کنه پرافته:27:
javad2015
04-03-2013, 20:50
طبق حرفای دوستمون نه تنها هیچکی نمی دونه این آلکاترازه بلکه خوده آلکاتراز هم نمی دونه خودشه فک می کنه پرافته:27:
حقیقتشو بخوای منم تا چند مدت پیش نمیدونستم:n02:
GOLDFINCH
04-03-2013, 22:48
چقدر زود تموم شد.من که خوشم نیومد از این قسمتش.:n15:
من تازه بازی رو نصب کردم و بازی کردم.
البته کلا تا الان شاید نیم ساعت بیشتر بازی نکرده باشم.
تازه رسیدم به نیوورک که جنگل شده :n02:
تا الان که زیاد بهم حال نداده، آخه توقع من از کرایسیس خیلی بیشتر از اینا بود.
توقع داشتم سازنده ها خلاقیت بیشتری به خرج بدن.
دقیقا انگار دارم کرایسیس 2 بازی میکنم :n15:
تازه بازی هم نسبت به 2 خیلی سنگین تر شده.
امیدوارم به زودی نظرم عوض بشه.
GOLDFINCH
06-03-2013, 17:58
منم اولش همین احساس رو داشتم.اما اگه 15 دیگه بازی کنی می رسی به یه جایی که من اون جا متوجع گرافیک کرایسیس 3 شدم. ( علامت نقل و قول و دی ) اگه 6 ساعت دیگه بازی کنی می تونی تمومش کنی... می بینی چه کمه ؟:n15:
بازی خیلی کوتاهه... حال نکردم
goldenmember
06-03-2013, 21:29
چرا میگن بده من که میگم گیم پلیش حرف نداره
داستان هم که ما ایرانیا 90درصد نمیفهمیم
گرافیک که حرف نزنم بهتره تا حال هیچ بازی رو سیستم من رو ultra آخ نگفته ولی این رو medium 20 فریمه
صدا گذاری هم خوبه
چرا میگن بده من که میگم گیم پلیش حرف نداره
داستان هم که ما ایرانیا 90درصد نمیفهمیم
گرافیک که حرف نزنم بهتره تا حال هیچ بازی رو سیستم من رو ultra آخ نگفته ولی این رو medium 20 فریمه
صدا گذاری هم خوبه
این که 20 فریم اجرا میشه واسه تو دلیل نمیشه بازی گرافیک بالایی داره !!
اتفاقا به نظرم پس رفت کردن ... گرافیک کرایسیس 2 با اینکه عالی بود روی پایین ترین سیستما با کیفیت بالا جواب میداد.
ولی این ورژن بازی خیلی سنگین شده ...
EngineeR EhsaN
06-03-2013, 22:41
خیلی زود تموم شد!!! کلا با دو چیز خیلی حال میکردم، یکی صدای پرافت یکیم تیر کمون :n06:
این که 20 فریم اجرا میشه واسه تو دلیل نمیشه بازی گرافیک بالایی داره !!
اتفاقا به نظرم پس رفت کردن ... گرافیک کرایسیس 2 با اینکه عالی بود روی پایین ترین سیستما با کیفیت بالا جواب میداد.
ولی این ورژن بازی خیلی سنگین شده ...
مجید جان Crysis 2 با DirectX11 فعال کجا روی ضعیف ترین سیستم ها جواب میداد؟ :دی
حالا بعد این همه مدت Crysis 3 رو دارم نصب میکنم ببینم چی ساخته Crytek :دی
GOLDFINCH
06-03-2013, 22:45
من گفتم پنچشنبه جمعه می شینم بازی می کنم.:n08:تو 2 روز تمومش کردم.من که اصلاً خوشم نیومد.:n15:
Karistias
06-03-2013, 23:08
مجید جان Crysis 2 با DirectX11 فعال کجا روی ضعیف ترین سیستم ها جواب میداد؟ :دی
حالا بعد این همه مدت Crysis 3 رو دارم نصب میکنم ببینم چی ساخته Crytek :دی
عرفان جان چه عجب گفتم احتمالا بی خیال بازی شدی یا نمی خوای بنقدی
اتفاقا منم هنوز بازی نکردم و به دلایلی هفته بعد می خوام بنصبم
ولی برو بازی کن بی صبرانه منتظر نقدتم مخصوصا که رو قسمت گرافیکش مانور میدی
من گفتم پنچشنبه جمعه می شینم بازی می کنم.تو 2 روز تمومش کردم.من که اصلاً خوشم نیومد.
فکر نکنم این اندازه که شما میگی کوتاه باشه crysis 2 که 18 مرحله داشت ویه بازی نسبتا طولانی بود و نسخه سوم هم نبایدبه لحاظ زمان گیم پلی انقدر که شما میگی با نسخه قبل فرق داشته باشه
مجید جان Crysis 2 با DirectX11 فعال کجا روی ضعیف ترین سیستم ها جواب میداد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
حالا بعد این همه مدت Crysis 3 رو دارم نصب میکنم ببینم چی ساخته Crytek
منظورم از ضعیف ترین سیستم گرافیک 512 و رم 2 گیگ نبود که :n02:
حالا نصب کنی ایشالا خودت متوجه میشی کرایسیس 2 از نظر performance خیلی از این بهتر بود.
من رو 5770 تمامی گزینه هارو اوردم پایین ... تا حالا هیچ بازی اینقد به گرافیکم توهین نکرده بود :n14:
البته گرافیکشو تا آخرم میبرم بالا همچین تغییر زیادیم نمیبینم ... بیشتر قشنگیش به نورپردازی و سایه هاشه.
منظورم از ضعیف ترین سیستم گرافیک 512 و رم 2 گیگ نبود که :n02:
حالا نصب کنی ایشالا خودت متوجه میشی کرایسیس 2 از نظر performance خیلی از این بهتر بود.
من رو 5770 تمامی گزینه هارو اوردم پایین ... تا حالا هیچ بازی اینقد به گرافیکم توهین نکرده بود :n14:
البته گرافیکشو تا آخرم میبرم بالا همچین تغییر زیادیم نمیبینم ... بیشتر قشنگیش به نورپردازی و سایه هاشه.
مجید جان دلبندم این بازی فوق Optimize شده برای PC ! با این عظمت گرافیکی اجرای بازی بعد از کلیک رو آیکش همش 30 ثانیه بیشتر نمیکشه که نشون میده خیلی خوب بهینه شده !
من 30 الی 60 فریم میگیرم رو Vey High Texture و System Spec High ! با GTX560TIOC ، که برای این شاهکار گرافیکی به نظرم عالیه !
درمورد گرافیک هم عرفان تخصصی نظر میده (بیا نظر بده دیگه عرفان !دی ) ولی به نظر من نسبت به نسخه 2 پیشرفت خوبی داشته از هرجنبه که نگاه کنی ...
campuzlit
07-03-2013, 00:12
فکر نکنم این اندازه که شما میگی کوتاه باشه crysis 2 که 18 مرحله داشت ویه بازی نسبتا طولانی بود و نسخه سوم هم نبایدبه لحاظ زمان گیم پلی انقدر که شما میگی با نسخه قبل فرق داشته باشه
نه. بچه ها درست می گن. بازی واقعا کوتاهه و کوتاهتر از crysis 2 هست. 6-7 مرحله اصلی داره. و خیلی زود تموم می شه.
The Jok3r
07-03-2013, 02:05
دوستان من علاقه داشتم بيشتر در مورد گرافيك بلد باشم مثلا قابليتهاي directx11 چي هستن و تك تك اپشنهايي كه معمولا تو گيمها هست
مثلا من به اونصورت متوجه فرق گرافيك بازيها نميشم اما نميدونم چرا موقع بازي farcry 3 بودمه فقط متوجه گرافيك شدم! وگرنه بنظرم كرايسيس 2از فاركراي جديد پايينتر بود كرايسيس 3رو هنوز نديدم البته سيستمم هم روي اخرين تنظيمات نميتونه اين رو اجرا كنه
shab_2008
07-03-2013, 12:40
مجید جان دلبندم این بازی فوق Optimize شده برای PC ! با این عظمت گرافیکی اجرای بازی بعد از کلیک رو آیکش همش 30 ثانیه بیشتر نمیکشه که نشون میده خیلی خوب بهینه شده !
من 30 الی 60 فریم میگیرم رو Vey High Texture و System Spec High ! با GTX560TIOC ، که برای این شاهکار گرافیکی به نظرم عالیه !
درمورد گرافیک هم عرفان تخصصی نظر میده (بیا نظر بده دیگه عرفان !دی ) ولی به نظر من نسبت به نسخه 2 پیشرفت خوبی داشته از هرجنبه که نگاه کنی ...
سلام
همچین هم بهینه نشده !
در بعضی جاها با شرایط یکسان محیطی یک دفعه افت فریم شدید پیدا میکنه ! با پچ 1.1 تا حدی حل شد ولی باز پر از باگ و افت فریم های ناگهانی هست.
اما به غیر از گرافیک ، بازی موسیقی بسیار زیبایی هم داره که واقعا منو بدجوری تحت تاثیر قرار داد !:n02:
GOLDFINCH
07-03-2013, 13:18
سلام آهنگای این بازی رو از ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH گرفتم .:n10: می تونید برید ببینید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
campuzlit
07-03-2013, 13:23
سلام
همچین هم بهینه نشده !
در بعضی جاها با شرایط یکسان محیطی یک دفعه افت فریم شدید پیدا میکنه ! با پچ 1.1 تا حدی حل شد ولی باز پر از باگ و افت فریم های ناگهانی هست.
اما به غیر از گرافیک ، بازی موسیقی بسیار زیبایی هم داره که واقعا منو بدجوری تحت تاثیر قرار داد !:n02:
من روی تنظیمات HIGH بازی کردم ولی زیاد متوجه افت فریم نشدم. با FRAPS هم چک می کردم خیلی کم افت فریم ناگهانی که موجب لگ بشه اتفاق افتاد.
در محیط یکسان هم افت فریم نداشتم مگر اینکه یه دفعه وارد محیطی پر از آبجکت و افکت می شدی لحظه ای فریم افت می کرد و درست می شد که زیاد محسوس نبود.
فکر می کنم این بازی فشار زیادی رو روی CPU میاره و علاوه بر گرافیک CPU هم اهمیت زیادی داشته باشه.
من باگ خاصی توی بازی ندیدم جز مشکلات هوش مصنوعی که بهتر از 2 شده ولی بازم هست مثلا بیگانه ها توی دیوار گیر می کنن و یا همدیگه رو می زنن و...
در کل به نظر من با این عظمت گرافیکی فریم دهی قابل قبوله و بهتر از خیلی از بازی های دیگست.
shab_2008
07-03-2013, 13:37
من روی تنظیمات HIGH بازی کردم ولی زیاد متوجه افت فریم نشدم. با FRAPS هم چک می کردم خیلی کم افت فریم ناگهانی که موجب لگ بشه اتفاق افتاد.
در محیط یکسان هم افت فریم نداشتم مگر اینکه یه دفعه وارد محیطی پر از آبجکت و افکت می شدی لحظه ای فریم افت می کرد و درست می شد که زیاد محسوس نبود.
فکر می کنم این بازی فشار زیادی رو روی CPU میاره و علاوه بر گرافیک CPU هم اهمیت زیادی داشته باشه.
من باگ خاصی توی بازی ندیدم جز مشکلات هوش مصنوعی که بهتر از 2 شده ولی بازم هست مثلا بیگانه ها توی دیوار گیر می کنن و یا همدیگه رو می زنن و...
در کل به نظر من با این عظمت گرافیکی فریم دهی قابل قبوله و بهتر از خیلی از بازی های دیگست.
سلام
کافیه فقط توی نت یه سرچ کوچیک بزنید تا متوجه سیل عظیم مشکلات گیمرها در باره افت فریم های ناگهانی و باگ ها ( در نسخه PC ) بشین !
به نظر من بازی از نظر گرافیک تکنیکی قوی ترین گیمی هست که تا به حال ساخته شده. مثل بعضی گیم ها نیست که بگیم از فلان نظر گرافیکش بالاست یا چون فلان افکت رو استفاده کرده گرافیک بالایی داره. گرافیکِ این بازی، از هر نظر عالیه.
بازی به هیچ عنوان مثل Crysis 1 انقلابی نیست، هر چی توی این بازی میبینیم قبلا توی گیم های دیگه دیده شده اما نکته ای که هست اینه که توی Crysis 3 هر قابلیت گرافیکی که فکرش رو میشه کرد و تا به حال دیده شده، به بهترین شکل ممکن استفاده شده.
مثل بنچمارکی میمونه که سازنده خواسته باهاش به بقیه نشون بده که تا 2013 به چه مواردی توی صنعت گیم در گرافیک تکنیکی دست پیدا کردیم و دونه دونه افکت ها رو به نمایش بزاره.
کیفیت تکسچر های بازی بسیار بسیار بالاست. در بیشتر جاها تکسچر ها رزولوشن بسیار بالایی دارند، بافت زمین، صورت کاراکتر ها، در و دیوار و کلا همهی بافت ها در وضعیت بسیار عالی ای قرار دارند. بعضی از بافت ها هم واقعا زیاد از حد با کیفیت هستند :دی از تسلیشن مثل Crysis 2 به صورت افراطی استفاده نشده و حتی از تریلری که برای نمایش قابلیت های گرافیکی Crysis 3 داده بودن هم خیلی کمتر استفاده شده. درخت ها ساده هستند و Displacement Mapping خاصی روشون دیده نمیشه.
نور در این بازی به بهترین شکل ممکن کار شده. نور پردازی بسیار کامل و عالیه، Global Illumination به شدت عالی و Real-Time کار شده و افکت هایی مثل Lens Flare هم به بهترین شکل ممکن وجود دارن. نورِ حجم دارِ خورشید هم کماکان جزو نکته های مثال زدنی هست که از Crysis 1 هم به همین شکل بی نقص کار شده بود.
این لحظه فکِ منو انداخت :دی سایز بزرگ میزارم چون کوچیک فایده نداره. Particle هایی که در فضا هستند + اون انفجاری که رخ داده همگی نور رو شکافتن و پرتو های نور کاملا معلوم هستند...(لحظه بعد از انفجار هم ذرات خیلی ریزی که مونده بودن همگی نور رو به طرز زیبایی شکافته بودن)
Reflection در این عکس ها هم واقعا زیباست. بازتاب دقیق تصاویر و نور از سطوح مختلف بسیار عالی و دیدنی کار شده.
نوری که روی سنگ افتاده منبعش امواج آب هست که روی آب حرکت دارن!
در آخر بگم که بازی بسیار سنگین هست و با تنظیمات همگی روی Very High (به جز Motion Blur) و Anti-Aliasing متد FXAA در رزولوشن 1920x1080، بسته به مرحله بازی معمولا چیزی حدود 20 تا 30 فریم در ثانیه روی مانیتور میاد. در مرحله هایی که پر از گل و گیاه هست معمولا روی 20 ثابت میشه و اگه انفجار و درگیری رخ بده پایین تر هم میاد(پردازنده AMD Phenom II X4 965 اور شده تا 3.8GHz، کارت گرافیک Nvidia GTX 570 و رم 2x2GB 1600 CL8) ولی نکته ای که هست، بازی با تنظیمات پایین تر هم بسیار بسیار زیباست و افت کیفیت در تنظیمات پایین تر هم خیلی شدید نیست. اما برای تنظیمات حداکثر، بازی هم به CPU خیلی قدرتمندی نیاز داره هم به VGA خیلی قوی.
پیروز باشید.
javad2015
07-03-2013, 16:55
من اولش با cpu 7300(اور شده تا 3.45) و گرافیک 7770 حتی رو مدیوم نمیتونستم بازی کنم.اونم تو رزولوشن 1024*768
رفتم 3570k خریدم رو تنظیمات high و رزولوشن 1080 میانگین 35 فریم میداد.
این نشون میده که به cpu قدرتمندی هم نیاز داه.
Karistias
07-03-2013, 18:07
عرفان جان ممنون از نقدت برای قابلیت های گرافیک وهم چنین شات های زیبایی که گرفتی از بالا دومین شات رو که از رود خونه گرفتی دیدم به فکر این افتادم که سیزه بدر رو اونجا بدر کنم. : دی
+
اون عکسی که گفتی فکت افتاد حالا نمی دونم الان پیدا کردیش یانه : دی منو بیشتر یاد نور پردازیه انجینFrostbyte 2 میندازه به خاطر اون حالت نقطه ای که داره
worldclass
07-03-2013, 21:28
سلام
آیا این امکان وجود داره در آینده کرکی برای بازی کردن تحت دایرکت ایکس 10 بیاد؟
GOLDFINCH
07-03-2013, 23:47
اگر هم بیاد فکر کنم کمبود فریم داشته باشی.
ilililililiili
08-03-2013, 08:27
....................
Patch جدید بازی که قراره برای PC منتشر بشه :
Latest PC Patch Notes:
• Fixed after-match award dog tags from not loading from the profile correctly
• Fixed root cause of some graphics driver crashes
• Fixed particle shader causing black squares/broken shading on some graphics cards
• Fixed shadering issue with underwater fog
• Fixed issues with non-default controls for weapon customization
• Fixed some issues with binding non-default vehicle controls
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گرافیک من 6870 2GB هست امیدوارم با این جیزایی که شما راجب سنگین بودن بازی گفتین بتونم با quality خوب بازی کنم.
گرافیک من 6870 2GB هست امیدوارم با این جیزایی که شما راجب سنگین بودن بازی گفتین بتونم با quality خوب بازی کنم.
من رو 5770 با آخرین تنظیمات بازی میکنم، منتهی shadow و shading رو گذاشتم رو medium ...
خوب اجرا میشه.
سنگینی گرافیک بازی بیشتر واسه نورپردازی و سایه هاس.
ولی انصافا من تغییر زیادی توی گرافیک پایین و بالای بازی نمیبینم ! :n18:
GOLDFINCH
08-03-2013, 14:05
برای من همش بالا ترین بود . 16x و 1920x1080 و shadow و shading رو high بود. حدوداً 60 فریم بودم.با کارت گرافیک . AMD Radeon HD 6700 Series فکر می کنم شما هم بتونید به راحتی بازی کنید. با 6870 .2GB
GOLDFINCH
08-03-2013, 14:11
FXAA اگه بالا باشه چی می شه . مثلا 8x با 4x چه فرقی داره ؟ من که نفهمیدم .
javad2015
08-03-2013, 15:21
fxaa و msaa هر دو تکنولوژی ای هستند برای گفتن لبه ها و صاف کردن آنها.
fxaa نسبت به کیفیت و فریمش انتخاب بهتری هست برای کارت های متوسط و پایین تر.
msaa همون کار رو انجام میده ولی با کیفیت بهتر ولی به گرافیک شدید فشار میاره و برای گرافیک های قوی مناسب هست.
fxaa درجه بندی نداره.
ولی msaa از 1X داره تا 16X و واضح هست که هر چی بیشتر باشه فشار به گرافیک بیشتر میاد و کیفیت تصویر بیشتر میشه.
GOLDFINCH
08-03-2013, 16:40
تو آپشن کارت گرافیکم، قست گیم، تا 24x میشه تنظیم کرد.اون چه فرقی با تنظیمات بازی داره ؟ آیا با افزایش اون باعث میشه که کیفیت بازی بیشتر شه ؟ :n12::n12: :n16::n16:
javad2015
08-03-2013, 18:12
داخل کنتل پنل کارت گرافیک
اگه گزینه use application setting رو انتخاب کنین درایو مطابق خواست بازی تنظیمات و انجام میده.
ولی اگه گزینه override application setting رو انتخاب کنین درایور اون طوری که شما میخواین رفتار میکنه و مسلمه که اگه msaa رو ببرین بالا گرافیک بدون توجه به تنظیمات بازی اون چیزی رو که شما میخواین انجام میده.
من تعجب میکنم بازی که گیم پلی به این خوبی داره چرا تو طراحی مراحلش دقت نشده !
به نظرم مراحل خیلی کسل کننده س.
تا الان که زیاد بهم حال نداده.
فقط به خاطر گیم پلی خیلی خوب کنترل پلایر و شلیک اسلحه و ... دارم بازی میکنم.
مبارزه با رباط ها جذاب تر از قبله ولی زیاد حال نمیده.
کاش کرایسیس یه بازی اول شخص مخفی کاری طبیعی بود.
این رباطارو دیگه چرا قاطی ماجرا کردن. :n14:
Altairezio
08-03-2013, 22:28
پچ جدید عنوان Crysis 3 منتشر شد
پچ و به روز رسانی جدیدی برای عنوان Crysis 3 منتشر شد در ادامه توجه شما را به جزییاتی در مورد این به روز رسانی جدید جلب می کنیم.
هم اکنون پچ جدید عنوان کرایسیس ۳ یعنی پچ ۱٫۲ این عنوان برای پلتفرم pc در دسترس می باشد.کرایتک همچنین در این باره اعلام کرده است که این پچ برای نسخه های کنسولی نیز منتشر خواهد شد و دارای به روز رسانی ها و تغییراتی متفاوتی نیر برای کنسول ها خواهد بود.کرایسیس ۳ یک عنوان اول شخص ساخته شده توسط کرایتک است که البته از گرافیک بصری زیبایی هم بهره می برد.این عنوان به عنوان سومین نسخه اصلی از سری بازی های کرایسیس به شمار می رود که همانند نسخه ی قبلی آن از موتور قدرمندی همچون کرای انجین ۳ بهره می برد .این عنوان در ماه فوریه سال جاری برای هر سه پلتفرم اصلی منتشر شده است.در پایان لیست کاملی از بروز رسانی های جدید این عنوان را مشاهده می کنید :
لیست به روز رسانی های پچ ۱٫۲ مخصوص پلتفرم pc:
Fixed after-match award dog tags from not loading from the profile correctly
Fixed root cause of some graphics driver crashes
Fixed particle shader causing black squares/broken shading on some graphics cards
Fixed shadering issue with underwater fog
Fixed issues with non-default controls for weapon customization
Fixed some issues with binding non-default vehicle controls
و لیست به روز رسانی های پچ جدید به نام Data Patch C :
Developers Choice playlist updated to new game mode variation
Jackal fire rate decreased slightly
Jackal per pellet damage fall off increased
Fixed an issue where the Takedowns spread escalated too quickly in certain zoom modes
Grendel fall damage fall off reduced for better long range impact
FY71/SCAR damage fall off increased to reduce their effective range
Further matchmaking tweaks for X360 and PS3 to increase chance of local sessions being found
Foregrip and Muzzle Brake effectiveness reduced slightly
Laser sight effectiveness reduced slightly
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GOLDFINCH
08-03-2013, 23:39
به نظر من بهترین بازیی بود که بازی کردم.:n23:حیف که زود تموم شد.:n14: حالا می خوام برا عید یا تام رایدر یا فار کرای 3 رو بازی کنم.:n10: به نظر شما کودوم بهتره ؟:n11: اگه پیشنهاد دیگه هم دارین ممنون می شم بگین .:n12::n12:
moh3en_sh
08-03-2013, 23:54
به نظر من بهترین بازیی بود که بازی کردم.:n23:حیف که زود تموم شد.:n14: حالا می خوام برا عید یا تام رایدر یا فار کرای 3 رو بازی کنم.:n10: به نظر شما کودوم بهتره ؟:n11: اگه پیشنهاد دیگه هم دارین ممنون می شم بگین .:n12::n12:
هردو عالی هستن مخصوصا TOMB RAIDER
تامو که هنوز بازی نکردم، فارکرای عالیه ... دویل می کرایم خوبه بازی کردی شاید :n16:
salam
dx version من 11 ه.
ولی نتونستم بازیو ران کنم.میگه باید dx11 داشته باشی.هووم؟
virus2009
09-03-2013, 15:06
salam
dx version من 11 ه.
ولی نتونستم بازیو ران کنم.میگه باید dx11 داشته باشی.هووم؟
به تاپیک زیر مراجعه کنید ( پست اول رو هم کامل بخونید )
مشکلات نصب و اجرا - Crysis 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این نظر سنجی شرکت کنید
به نظر شما بهترین نسخه Crysis کدام است.؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dverbame
09-03-2013, 19:11
دوستان این ceph اخر احمقو باید چجوری بکشم ؟؟ :((
رو لول سخت گذاشتم... هر چی میزنمش اخ نمیگه .. بیچارم کرده این اخری ... همین که 3 تا چنگ داره :-| :n27:
campuzlit
09-03-2013, 20:05
دوستان این ceph اخر احمقو باید چجوری بکشم ؟؟ :((
رو لول سخت گذاشتم... هر چی میزنمش اخ نمیگه .. بیچارم کرده این اخری ... همین که 3 تا چنگ داره :-| :n27:
برای کشتن اون اگه با pc بازی می کنی حتما باید کرک فیکس 2 رو بریزی.
بحثهای مربوط به داستانو لطفا تو اسپویل انجام بدید.
شاید هنوز کسایی هستن که براشون داستان مهمه و بازیو تهیه نکردن.مثل خود من
و بحثهای مربوط به کرک و آپدیتو فیکس هم تو تاپیک مشکلات بپرسید
dverbame
10-03-2013, 01:01
برای کشتن اون اگه با pc بازی می کنی حتما باید کرک فیکس 2 رو بریزی.
خدا خیرت بده.. دیدم .. هیچ کارش نمیشه.. کوفتی :-| :n27:
ess_1362
10-03-2013, 20:06
خوب بازی را نصب کردم و احرا شد
میشه گفت از لحاظ گرافیک بهینه شده نسخه 2 هست
گرافیک بازی در یکسری از موارد واقعا خوب و حرفه ای کار شده و متاسفانه در یکسری از آبجکت ها کاملا ماست مالی شده
انعکاس نور در بازی عالی هست و من تا به حال همچین مواردی را ندیده بودم و در عوض کیفیت سزه ، چمن و درخت ها بسیار بد هست و کاملا توی ذوق میزنه
موتور بازی همون cry engine 3 هست ولی اینکه چرا اینقدر سنگین هست برای من جای تعجب داره. این بازی رسما به 5870 من توهین کرد و با جزییات medium فقط 20 قریم گرفتم!!
نکته جالب بازی گیم پلی بازی هست که آدم را کاملا جذب خودش می کنه و ساعت های طولانی میشه به عنوان سرگرمی استفاده کرد
قصد داشتم چند نمونه عکس از سایکو و پرافت در نسل اول و دوم و سوم بازی بذارم که خوب متاسفانه نمی دونم چی به سر اینترنت آمده!:n13:
گرافیک بازی در یکسری از موارد واقعا خوب و حرفه ای کار شده و متاسفانه در یکسری از آبجکت ها کاملا ماست مالی شده
انعکاس نور در بازی عالی هست و من تا به حال همچین مواردی را ندیده بودم و در عوض کیفیت سزه ، چمن و درخت ها بسیار بد هست و کاملا توی ذوق میزنه
از نظر من گرافیک جنگل بازی خیلی بیشتر ( یه سر و گردن ! ) از محیط های دیگر بازی هست ...
اصلا بازیش حال نمیده :n21: ...
واقعا برای سازنده ها متاسفم ...
کرایسیس با این همه ویژگی های خوب به چه بازی تبدیل شده.
تخصصشون گند زدن تو بازی های پر مخاطبه.
اصلا انتظارمو بر آورده نکرد.
توی بازی احساس سردرگمی میکنم، مپ های بازی الکی الکی بزرگ طراحی شدن و پر از آبجکتای الکی.
منو باش فک میکردم مپ بازی چه چیز خوفی میشه.
هیچی مث حنگلای کرایسیس1 نشد :n15:
در عوض کیفیت سزه ، چمن و درخت ها بسیار بد هست و کاملا توی ذوق میزنه
احسان جان از چه نظر این رو میگی..؟! :n13:
immoratal
11-03-2013, 14:40
دوستان مگه prophet تو crysis2 خودکشی نکرد بعدش این یارو الکاترانز را انداخت توی لباسش؟
پس این prophet که توی نسخه 3 هست چیه ؟؟؟؟:n02::n13:
یه نفر ما را روشن کنه :n13::n13:
دوستان مگه prophet تو crysis2 .................................................. .............................ه :n13::n13:
خوبه گفتم از اسپویل استفاده کنید:n24:
به کی بگم من هنوز بازیو نتونستم ران کنم.dx 10 ه گرافیکم ....................:n03:
immoratal
11-03-2013, 17:02
خوبه گفتم از اسپویل استفاده کنید:n24:
به کی بگم من هنوز بازیو نتونستم ران کنم.dx 10 ه گرافیکم ....................:n03:
اسپویل چیه؟:n24::n24::n25::n25:
Karistias
11-03-2013, 17:07
دوستان مگه prophet تو crysis2 خودکشی نکرد بعدش این یارو الکاترانز را انداخت توی لباسش؟
پس این prophet که توی نسخه 3 هست چیه ؟؟؟؟:n02::n13:
یه نفر ما را روشن کنه :n13::n13:
شما صفحه های 28تا 30 همین تاپیک رو بخونی در مورد همین موضوع بحث شده
silent-assassin
11-03-2013, 18:34
اگه از اول تایپیک مطالب رو مطلاعه می کردی،میدونستی....سوتیش این بود کهبرخلاف همه ی بازی ها میتوتی هیچکس رو نکشی و بازی رو تموم کنی.من هم این سوتی روامتحان کردم.رفته بودم وسطای بازی شاید رو هم رفته 3 نفر رو کشتم. اما در حالی کهدر بازی هایی مانند هیت من با ید همه رو بکشی تا بتونی از در رد شییا یه چیزی رو گرو نگه می دارند تا به هوای اون از در عبود نکنی مثلاً میگن کیلیدتو جیب یکی از مرده هاست اون وقت تو باید همه رو بکشی تا کلید رو برداری.
الان کلا کاری با کرایسیس ندارم اما خب توی هیتمن میتونی بدون اینکه کسی را بکشی (غیر از افرادی که ماموریت کشتنشونو داری) ماموریت را تموم کنی. این که یه جایی گیرت میندازه و میگه کلید توی جیب کیه برو بردار آسون ترین راهش اینه که بزنی همه را بکشی. هیچ ونه بایدی در کار نیست. کمی فسفر بسوزونید و اهل صبر و حوصله باشید و مخفی کاری هم بلد باشید به راحتی میتونید اون مثلا کلید را به دست بیارید.
کرایسیسم که خب ما فعلا به خاطر گرافیکمون از دیدارش محرومیم. میخوام برم تامب رایدر را شروع کنم
ess_1362
11-03-2013, 21:28
احسان جان از چه نظر این رو میگی..؟!
نمی دونم واله
یکجوری هست و کیفیت و حالت معمولی نداره
مثلا وقتی باد میاد قاعدتا همه باید رو به یک سمت متمایل بشه ولی در کمال تعجب یک در میان چپ و راست میشن(حتی با فاصله هم نیست و بوته اول میره به راست و بوته دوم میره به چپ):n15:
نمی دونم شاید من توقعم زیاد هست!؟
GOLDFINCH
11-03-2013, 22:54
خوب بازی را نصب کردم و احرا شد
میشه گفت از لحاظ گرافیک بهینه شده نسخه 2 هست
موتور بازی همون cry engine 3 هست ولی اینکه چرا اینقدر سنگین هست برای من جای تعجب داره. این بازی رسما به 5870 من توهین کرد و با جزییات medium فقط 20 قریم گرفتم!!
نکته جالب بازی گیم پلی بازی هست که آدم را کاملا جذب خودش می کنه و ساعت های طولانی میشه به عنوان سرگرمی استفاده کرد.
! اتفاقاً تنهاچیزی که تو ذوق نمی زنه چمن هاست.:n15:اصلاً مگه چیزی هم تو ذوق می زنه ؟!
اتفاقاً تنهاچیزی که تو ذوق نمی زنه چمن هاست.
:n15:
اصلاً مگه چیزی هم تو ذوق می زنه ؟!
:n13:
اصلاً مگه چیزی هم تو ذوق می زنه ؟!
طراحی مراحل شدیدا تو ذوق من زد :n29: اصا جالب نبود.
این Ceph مزخرف چه جوری میمیره ؟ :n21: ... چقد باید بهش تیر بزنم ؟ :n21::n21:
بهش تیر میزنم تا منو میکشونه سمت خودش بعدش رباط میفرسته ...
جالب اینجاس که سازنده ها حتی به فکر ساخت یه چک پوینت اون وسط نبودن.
اونجا میمیرم همه ش باید از اول برم :n21:
واقعا که گند زدن به بازی :n21::n21::n21::n21:
این Ceph مزخرف چه جوری میمیره ؟ :n21: ... چقد باید بهش تیر بزنم ؟ :n21::n21:
بهش تیر میزنم تا منو میکشونه سمت خودش بعدش رباط میفرسته ...
جالب اینجاس که سازنده ها حتی به فکر ساخت یه چک پوینت اون وسط نبودن.
اونجا میمیرم همه ش باید از اول برم :n21:
واقعا که گند زدن به بازی :n21::n21::n21::n21:
ربات ها رو که بزنی و بعدش دووباره خود Ceph رو بزنی یه چک پوینت میاد
اطراف محل یه سری بلوک های قرمز رنگ هست. برو پیششون و F رو بزن تا شارژ شی و اصلا نمیری :D
تموم شد بلاخره :n21: واقعا این نسخه افتضاح بود.
منو باش این همه منتظر بازی بودم :n21::n21::n21:
hasanoooooooo
12-03-2013, 18:17
تموم شد بلاخره :n21: واقعا این نسخه افتضاح بود.
منو باش این همه منتظر بازی بودم :n21::n21::n21:
تایید میشه. لجن به تمام معنا بود. فقط صرف تمام کردن باز یبود که بازی کردم وگرنه واقعا farcry چیز دیگه ای بود. متاسفم برای crytek
گند زد به 2 شماره قبلی...
campuzlit
12-03-2013, 20:32
اینکه از بازی خوشمون بیاد یا نه سلیقه ای هست اما به نظر من اگر کسی شماره های قبلی crysis رو بازی کرده باشه و خوشش اومده باشه نباید این شماره رو افتضاح بدونه. چون افت خاصی نسبت به شماره دو نکرده بود. بلکه شاید مشکل این باشه که پیشرفت خاصی ( غیر از بحث گرافیک) نسبت به شماره قبلی نداشته.
از نظر من بازی خوبی بود. و به هیچ وجه هم افتضاح نبود.
اینکه از بازی خوشمون بیاد یا نه سلیقه ای هست اما به نظر من اگر کسی شماره های قبلی crysis رو بازی کرده باشه و خوشش اومده باشه نباید این شماره رو افتضاح بدونه. چون افت خاصی نسبت به شماره دو نکرده بود. بلکه شاید مشکل این باشه که پیشرفت خاصی ( غیر از بحث گرافیک) نسبت به شماره قبلی نداشته.
از نظر من بازی خوبی بود. و به هیچ وجه هم افتضاح نبود.
واقعا به نظرت افت خاصی نداشته ؟
به شدت افت طراحی مراحل به چشم میخوره ... افت طراحی مپ ... خسته کننده بودن گیم پلی ... سردرگمی پلایر توی مراحل و ...
این که سلیقه ایه کاملا قبول دارم بلاخره هر کسی از یه زاویه ای میبینه.
من که به زور تمومش کردم، اگه اینقد زود تموم نمیشد عمرا میرفتم تا آخرش حتما پاکش میکردم :n16:
campuzlit
12-03-2013, 21:58
واقعا به نظرت افت خاصی نداشته ؟
به شدت افت طراحی مراحل به چشم میخوره ... افت طراحی مپ ... خسته کننده بودن گیم پلی ... سردرگمی پلایر توی مراحل و ...
این که سلیقه ایه کاملا قبول دارم بلاخره هر کسی از یه زاویه ای میبینه.
من که به زور تمومش کردم، اگه اینقد زود تموم نمیشد عمرا میرفتم تا آخرش حتما پاکش میکردم :n16:
شاید از نظر طراحی مراحل افت داشته ولی مگه کلا چند تا مرحله داشت:n02:
به نظر من گیم پلی که افت نداشت. اتفاقا اومده بودن همون گیم پلی نسخه 2 رو کپی کرده بودن + چند تا چیز دیگه از جمله bow که بازم از نظر من خسته کننده نیود.
در مورد مپ و سردرگرمی هم باهات موافق نیستم. چون شماره 2 خطی بود و مپ و محیط های بازی طوری بودن که نحوه پیشبرد مرحله تا حد زیادی مشخص بود. اما توی شماره 3 آزادی عمل بیشتری به واسطه محیط های گسترده تر در اختیارمون هست، گرچه هوش مصنوعی ضعیف بازی باعث شده که عملا استفاده زیادی از این محیط ها نشه و به نظر من بازی رو آسون تر کرده.
pedram_sad
12-03-2013, 22:08
اول دهن مهن ما بعد هم دهن مهن سیستم رو نابود کرد تا تمام شد :n02:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمای cpu و gpu و ram و داخل کیسم هیچ وقت تا این حد بالا نرفته بود
الان که بازی تمام شد تنها چیزی که ازش تو یادم مونده و یادم میاد گرافیک فنی فوق العاده بالای بازی هست
saeedblack
13-03-2013, 21:37
من که نفهمیدم تو قسمت قبل مگه Prophetخودشو نکشت و نانو سویت رو به Alcataraz داد پس چطور آخر بازی طرف خود Prophet بود و آلکاتاراز اصلا چه بلایی سرش اومد؟
GOLDFINCH
13-03-2013, 21:50
شما ها هم خیلی دارین شلوغش می کنین.:n23:درسته که مراحلش کم بود.اما بهترین بازیی بو که تاحالا بازی کردم.چرا می گین افتضاح بود ؟:n15:
شما ها هم خیلی دارین شلوغش می کنین.:n23:درسته که مراحلش کم بود.اما بهترین بازیی بو که تاحالا بازی کردم.چرا می گین افتضاح بود ؟:n15:
واقعا بهترین بازیت بود ؟ :n04:
خیلی عجیبه ... devil may cry و farcry و خیلی از بازی های دیگه که بازی کردم از این خیلی خیلی بهتر بود.
بلاخره سلیقه ها فرق میکنه :n16:
javad2015
14-03-2013, 00:06
من که نفهمیدم تو قسمت قبل مگه Prophetخودشو نکشت و نانو سویت رو به Alcataraz داد پس چطور آخر بازی طرف خود Prophet بود و آلکاتاراز اصلا چه بلایی سرش اومد؟به صفحات بعد از 28 نگا کن تو همین تاپیک.
خوب این قسمت هم تموم شد فقط یه سوال :
پرافت چرا اخر بازی اونجوری شده بود نانوسویت با بدنش ترکیب شده بود یا چیز دیگه ای باعث شده بود که اونطوری بشه؟ سر سایکو چی اومد؟
من هم بازی رو تموم کردم .
از نظر گرافیک فقط جنگل اوایل بازی ( با آسمان آبی ! ) خیلی من و متحیر کرد و ای کاش روند کلی بازی توی اون محیط جریان داشت ...
در کل از کرایسیز 2 خیلی بهتر بود ولی به پای کرایسیز 1 و کرایسیز وارهد نرسید ! نمی دونم چرا ولی حالا که بازی رو تموم کردم احساس می کنم دیگه هیچوقت بازی رو نصب نکنم ! در صورتی که وقتی برای اولین بار بازی رو دیدم فکر می کردم 3 الی 4 باری بازی رو تموم کنم ...
عجب گرافيك فوق العاده اي داره اين بازي :n04: گيم پلي هم عاليه از اون بازياست كه اگه انجام ندي كل عمرت بر فناست :n20: :n10:
فقط يه سوال اينكه اين نسخه هم مثل قبليه خيلي طولانيه ؟
عجب گرافيك فوق العاده اي داره اين بازي :n04: گيم پلي هم عاليه از اون بازياست كه اگه انجام ندي كل عمرت بر فناست :n20: :n10:
فقط يه سوال اينكه اين نسخه هم مثل قبليه خيلي طولانيه ؟
قبلی که طولانی نبود !!
این خیلی کوتاه تر از قبلیه.
قبلی که طولانی نبود !!
این خیلی کوتاه تر از قبلیه.
قبلیه رو که ما هر چی می رفتیم تموم نمی شد :n13: آخرم نصفه کاره ولش کردیم :n15:
GOLDFINCH
15-03-2013, 18:44
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کمه .:n04:
saeedblack
15-03-2013, 19:15
به صفحات بعد از 28 نگا کن تو همین تاپیک.
کدوم پست منظورتون هست؟
قبلیه رو که ما هر چی می رفتیم تموم نمی شد :n13: آخرم نصفه کاره ولش کردیم :n15:
اولیه طولانی بود دومیه کوتاه بود این یکی کوتاه تره
سلام دوستان اين جا گير كردم چطوري مي تونم به كنترل روم برسم ؟
كرايسيسم ديگه معمايي شده :n13: :n27:
ess_1362
16-03-2013, 07:52
كرايسيسم ديگه معمايي شده :n13:
:n27:
همون بقل شمت راست یک کنترل پنل هست که کنترل پل روی آن قرار داره
كرايسيسم ديگه معمايي شده :n13: :n27:
روبروی همونجا که پل رفته بالا ، از راه پله ها برو بالا ، کنترل پل رو میبینی
The Jok3r
16-03-2013, 09:52
البته کوتاه بودن بازی بعضی اوقات هم خوبه، بایدپر محتوا باشه
ess_1362
16-03-2013, 12:27
پایان جالبی داشت!!
به نظرم از پایان دو نسخه قبلی بهتر بود!!
اگر یادتون باشه نسخه اول که اصلا معلوم نشد چی شد و جانوران عجیب چی شدن
نسخه 2 هم باز مشخص نشد که چه اتفاقی افتاد و آلکاتراز چی شد
این نسخه پایان با شکوهی داشت
سوییت نابود شد و انسانی ظاهر شد که تمام مشخصات سوییت را بدون آن داره
البته یک شکاف داستانی هم وجود داره که چرا آلکاتراز در نسخه قبل تبدیل به پرافتی شد که خودکشی کرده بود
ضمن اینکه مشخص نشد چه بلایی سر سایکو(Micheal sykes) آمد
البته حدس می زنم سایکو در پایان بازی در هلیکوپتر گیر افتاد و به فضا پرتاب شد
البته سایکو می تونه پیش نمایشی از نسخه بعدی هم باشه و یک داستان جدید با فرمانده sykes در پیش باشه
kamygame
16-03-2013, 17:22
شما افت فریم ندارید ؟
شما افت فریم ندارید ؟
طبيعتا كسايي كه كارت گرافيك و سي پي يو بالاي 1 م ندارن دچار افت فريم هستن :n14:
دارم رو آخرین درجه ی سختی بازی میکنم ... بازم هوش مصنوعی ضعیفه :n14:
halflife g
17-03-2013, 13:19
دارم رو آخرین درجه ی سختی بازی میکنم ... بازم هوش مصنوعی ضعیفه :n14:
واقعا چطور ميتوني همچين چيزي رو دوبار بازي كني؟:n02:
بازي فاجعه لول ديزاين و هوش مصنوعي و داستان......بي خيالش شو برو سر وقت بازيسازيت:n02:
.
واقعا چطور ميتوني همچين چيزي رو دوبار بازي كني؟:n02:
بازي فاجعه لول ديزاين و هوش مصنوعي و داستان......بي خيالش شو برو سر وقت بازيسازيت:n02:
توام همچین نظری رو داری ؟
خدا خیرت بده یکیو گیر اوردم باهام تفاهم داشته باشه :n01:
کاملا قبول دارم که فاجعه ی هوش مصنوعی و لول دیزاینه :n21:
باور کن حالم از بازیش بهم میخوره ولی به خاطر بی بازی ای مجبورم بازی کنم :n14:
رستگاری برای نانوسوئیت
یک جزیره جنگی بزرگ انقدر بزرگ که می تونی از این طرف جزیره به ان طرف ان پیاده روی کنی انقدر بزرگ که مدت زمان طولانی وقت می خواد تا بتونی کل جزیره را دور بزنی و هر از گاهی هم دل به اب بزنی و از مرجان های ته اب لذت ببری. البته این جزیره خای از سکنه نیست اما به جای انسان موجودات عجیب و غریب که قصد جان شما را دارند زندگی می کنن و شما نیز با کوله باری از مهمات سبک و سنگین از انها پذیرایی می کنید. تا اینجا باید حدس زده باشید که درباره چه بازی صحبت می کنیم ، بله درست حدس زدید Farcry ، اولین عنوان ساخته استدیو Crytek که جز اولین استدیوهای محسوب میشه که مار ا با این جو خاص اشنا کرد. Crytek با فارکرای نشون داد که توانایی بالایی در خلق بازی های با محیط باز و مملو از جزییات جنگلی دارد اما چیزی که فارکرای را مورد انتقاد قرار میداد داستان و روند گیم پلی ان بود تا این که Crytek در اوایل نسل حاضر قول یک شوتر جدید با تغییر و تحولی عظیم نه تنها در گرافیک بلکه در زمینه داستان و گیم پلی را داد و به مقابله با شوترهای صاحب نامی همچون halo برخواست.
سال 2007 ، Crysis متولد شد ، همان طور که Crytek قول داده بود بازی از گیم پلی و داستانی زیبا و منسجم برخوردار بود و توانست دنیای شوتر را با شخصیتی جدید ،امکانات و فضای تازه ای اشنا کند اما کرایسیس یک کار بسیار مهم تر و صد البته انقلابی تر نیز انجام داده بود و ان چیزی نبود جز گرافیک ، گرافیک در کرایسیس شاهکار ظاهر شد ، حد و مرز های قدرت های تکنیکی و جلوهای هنری و بصری شکسته شد و دنیای بازی با نمونه های جدید گرافیکی روبرو شد که تا کنون همتای ان دیده نشده بود.
Crytek عناوین بعدی خود از این سری را نیز به خوبی در سطح بالای گرافیکی ارائه داد و در این بین نیز گیم پلی را نیز دست خوش تغییرات مثبتی قرار داد و کمبود های نسخه های قبلی را برطرف کرد تا به امروز که در حضور اخرین نسخه از این بازی در نسل هفتم Crysis 3 هستیم.
They call me prophet
C3 مثل قسمت های قبلی در گرافیک بسیار عالی عمل کرده ، بازی از لحاظ تکنیکی در بالاترین سطح بازی های حال حاضر قرار دارد و حتا بر روی PC های قدرتمند می توان گرافیکی چند سال بعدی را در ان دید ، تکنیک های به کار رفته در C3 خیلی ماهرانه و دقیق در بازی گنجانده شدند و تمامی افکت ها ، تکسچرها ، اشیائ داخل بازی ، محیط وسیع اطراف ، چهره های شخصیت های اصلی و فرعی و هر چیز دیگر که فکرش را بکنید بیشترین جزییات لازم را دارا هستند ، جزییات دقیق بازی حتا شامل حال یک مرغ بخت برگشته در وسط میدان نبرد هم شده و با زوم کردن بر روی مرغ می توان به تک تک جزییات به کارر فته روی بدن اون نگاه کرد و تحسین فرستاد ما با زیباترین و واقعی ترین جلوه های ابی که تا به حال دیدیم روبرو هستیم ،سایه زنی هایی فوق العاده و کم نظیر
با نورهایی پویا و داینامیک در کنار استفاده از تکنیک Real -Time Area Light باعث خلق نورهایی بسیار واقعی در بازی شده است وجود محیط های جنگلی و بزرگ سرسبز و پوشیده از چمن زار به لطف تکنیک Tessellated Vegetation واقعا هوش از سر هر گیمری می رباید و گشت گذار در این محیط را لذت بخش می کند ، انفجارهایی بزرگ و پویا ، محیط هایی مملو از جزییات ریز و درشت همراه با جلوه های بصری شگفت انگیز باعث شده تا ما با یکی دیگر از قدرت های گرافیکی نسل حاضر روبرو شویم.
قول کرایتیک مبنی بر عملکرد عالی گرافیک بازی بر روی کنسول ها نیز مثبت جواب داده و گرافیک بازی بر روی کنسول بسیار عالی ظاهر شده و احساس کمبود یک گرافیک عالی در مقابل PC قدرتمند را برای کنسول باز ها برطرف می کند. در ورد گرافیک بازی هر چقدر بگیم کم گفتیم و نیازمند ساعت ها بحث و بررسی دارد چه بسا که در این بازی فقط گرافیک عالی عمل نکرده و موسیقی بازی با توجه به عدم حضور استاد موسیقی اقای Hans Zimmer به خوبی کار شده و اهنگسازی بازی در سطح بالایی قرار دارد و هر مرحله و هر لوکیشن اهنگ منحصر به فرد و زیبای خود را دارد ، افکت های صدا گذاری بازی به مراتب از موسیقی نیز بهتر و زیبا کار شده صداگذاری دقیق بر روی تک تک سلاح ها ، انفجارها ، برخورد ها و ... که خیلی گوش نواز و شنیدنی کار شدند و تاثیر صدای یک تیر دز یک محیط باز و یا بسته به خوبی قابل لمس است.
گیم پلی در C3 عنصری که کاملا به نانوسوئیت وابسته است ما چند سال است که از این نانوسوئیت استفاده کردیم و کم و بیش از امکانات ان مطلع هستیم و در C3 برخی امکانات جدید به این سوئیت منحصر به فرد اضافه شده که از جمله انها می توان امکان هـ ک کردن اشاره کرد سوئیت این اجازه را می دهد تا درها ، جعبه ها ، مدارات و حتا سلاح های کد گذاری شده دشمنان را استفاده کنیم ، نوار انرژی سوئیت نیز اپدیت شده و این بار مدت زمان نسبتا بیشتری در اختیار ما قرار میدهد و دیر تموم می شود که میتوان با تعیین استراتژی مناسب در لوکیشن های مورد نظر به هدف رسید.
نکته ای که قابل توجه است اینه که تغییرات حاصله زیاد به چشم نمیاد و اصل گیم پلی همان روند گذشته را دنبال می کند ولی باز جذابیت خودش را برای قشر طرفدار ازی به خوبی حفظ می کند لوکیشن های و فضاهای بزرگ بازی باعث شدن تا بازیباز از راه های مختلف برای رسیدن به هدف مسیر خودش را ادامه دهد و با اتخاذ استراتزیک های درست به خوبی پیش بریم در جای جای بازی Mini Mashin هایی قرار دارند که به صورت ثابت و متحرک در کنار دشمنان بر علیه شما عمل می کنن که از جمله موارد مثبت بازی هـ ک کردن انها است که باعث میشه این ماشین ها بر علیه خودی ها عمل کنن و به یکی از نیروهای ما تبدیل بشن.
طراحی محیطی شگفت انگیز
متاسفانه یکی از مهم ترین نکاتی که باعث شده این لذت بازی از بین بره هوش مصنوعی دشمنان بازی است ، هوش مصنوعی بازی به خوبی برنامه نویسی شده و ما هنگام بازی وقتی به رفتار دشمنان دقت می کنیم متوجه این موضوع میشیم اما اکثر مواقع این عملکرد مثبت به یک باره قطع میشه و بارها شده که حتا در درجات سختی بالا دشمنان مقابل شما ایستاده و به شما نگاه کنن یا حتا موقع کاور گرفتن مدت ها پشت کاور بمونن و حرکتی انجام ندن این هوش مصنوعی ضعیف باعث کم رنگ شدن لذت بازی و از بین بردن انگیزه برای اتخاذ استراتژیک های منحصر به متفاوت برای بازیباز می شود.
تنوع دشمنان بازی به دو نوع تقسیم می شود : انسان ها و موجودات بیگانه که در این بین تنوع بیگانه که بسیار بالا تر از انسان ها دیده میشه و وقتی مراحل بازی به حضور بیگانه ها میرسیم شاهد حمله دسته جمعی انها در کنار مینی باس فایت ها و مینی ماشین هایشان هستیم که گیم پلی را دلچسب تر می کند.
این بار باز اپگرید های خاص نانوسوئیت را در اختیار داریم که این اختیار را به ما می دهد که هر اپگرید را در یک نوار خاص قرار مییگرد که باعث میشه ما بتونیم از گزینه های بیشتری استفاده کنیم ولی نکته ای که است اینه که اپگرید ها مثل قسمت دوم دلچسب نشدن و به مرور تاثیر خوبی ازشون دیده نمیشه و شخصا در اواخر بازی دیگه سراغ اپگرید های نانوسوئیت نمی رفتم. ضعیف بودن هوش مصنوعی باعث ساده شدن بازی هم شده و بالانس بازی را از بین برده طوری که اگر در حالت مخفی کاری بازی کنیم به راحتی می توان به هدف خود در هر مرحله ای برسیم و زیاد درگیری ایجاد نشه نکته قابل توجه کمان است که از کاربردهای مثبت ان همان بهره بردن برای پیش برد بازی به صورت مخفی و بی صدا است که باز به لطف هوش مصنوعی بازی این مهم هم از بین رفته که عملا خسته کنندگی و کسل باری خاصی به گیمر سرایت می شود اما باز هر چقدر این موارد را نادیده بگیریم نکته ای که بیشتر از بیش باعث زده شدن از بازی میشه داستان ان خواهد بود . در C3 داستان از محتوای پرباری برخوردار نیست و حتا روایت سینماتیک همراه با خط دیالوگ های سنجیده که به مراتب نسبت به نسخه دوم بهبود پیدا کردن نتوانسته جور ضعف داستانی بازی را بکشن ، داستان بیشتر شیه یک دعوای بچگانه سر لباس و نانو سوئیت بود که مال منه و مال تو نیست روایت میشد و حتا تکرار بیش از حد تیکه کلام They Call me Prophet ّبه مرور اهمیت ماجرا را لوس و کم ارزش جلوه میداد ، وارد کردن چند شخصیت فرعی در بازی و ایجاد صحنه های رمانتیک هم نتوانسته به داستان بازی کمک کند.
کرایتیک خیلی خوب عناصر گیم پلی ، موسیقی و گرافیک را کنار هم قرار داده و چیدمان مناسب ان باعث میشه اکثرا بازیباز ها از ان لذت ببرن و زیاد وارد مقوله داستان ان نشن اما هر چی باشه این مورد باعث ، فقط یک بار تجربه بازی می شود و بازی انگیزه ای برای تجربه مکرر را برای گیمر نمیدهد با این حال همگی از کراتیک برای خلق این اثر در این نسل تشکر می کنیم و امیدواریم در اینده عناوین متعددی از این استدیو را شاهد باشیم
گیم پلی : 8.5
موزیک و صدا : 9
گرافیک:
نسخه PC امتیاز: 20
کنسول : 10
داستان : 6
امتیاز کل : 8
------------------
نکات مثبت:
گرافیک تکنیکی فوق العاده قوی ، گرافیک هنری بالا و چشم نواز ، صداگذاری دقیق و شنیدنی
نکات منفی:
هوش مصنوعی ضعیف ، داستانی نه چندان مناسب
-------------------------
سه مدال خوب :
و یک مدال بد:
amirpers
19-03-2013, 13:01
دوستان من از سیوهای بازی بک آپ گرفتم و ریختم یه جای دیگه. ویندوزم رو عوض کردم اما سیوها رو که دوباره سر جاش کپی کردم نمیخونه. کسی می دونه چکار باید کرد؟
Torch Bearer
20-03-2013, 12:30
دوستان این باس اخر بازی (Alpha Ceph) رو چطوری شکستش بدم؟
mahyarSAMSUNG
21-03-2013, 11:31
دوستان من از سیوهای بازی بک آپ گرفتم و ریختم یه جای دیگه. ویندوزم رو عوض کردم اما سیوها رو که دوباره سر جاش کپی کردم نمیخونه. کسی می دونه چکار باید کرد؟
هیچ وقت اینکارو نکنید .. بک آپ گرفتم از سیو همش کشکه .. بارها و بارها این کارو برای بازی های متفاوت کردم فقط سرم کلاه رفته و از اول بازی رو رفتم .. :n14:
virus2009
21-03-2013, 13:19
دوستان این باس اخر بازی (Alpha Ceph) رو چطوری شکستش بدم؟
اگر در مبارزه با باس آخر مشکل دارید باید کرک فیکس 2 رو از پست اول تاپیک زیر دانلود و نصب کنید
havas_1980
21-03-2013, 19:26
هیچ وقت اینکارو نکنید .. بک آپ گرفتم از سیو همش کشکه .. بارها و بارها این کارو برای بازی های متفاوت کردم فقط سرم کلاه رفته و از اول بازی رو رفتم .. :n14:مثلا کدوم بازیا؟ دوست دارم مهیار جان یه تاپیک جدا گانه تو بخش مشکلات بزنی یه چک بکنم... یک و نیم گیگ سیو نگه داشتم تا الانه! :n02:
amirpers
21-03-2013, 20:09
مثلا کدوم بازیا؟ دوست دارم مهیار جان یه تاپیک جدا گانه تو بخش مشکلات بزنی یه چک بکنم... یک و نیم گیگ سیو نگه داشتم تا الانه! :n02:
الان من با همین بازی مشکل دارم. بعد عوض کردن ویندوز سیوها رو نمی خونه.
راهی سراغ داری؟
virus2009
21-03-2013, 20:44
الان من با همین بازی مشکل دارم. بعد عوض کردن ویندوز سیوها رو نمی خونه.
راهی سراغ داری؟
شما از کدوم فولدر بک آپ گرفتی .. ؟؟
اگه میتونی آپلودش کن تا ببینم برای من میاره یا نه
amirpers
22-03-2013, 00:09
شما از کدوم فولدر بک آپ گرفتی .. ؟؟
اگه میتونی آپلودش کن تا ببینم برای من میاره یا نه
من زیاد بازی نکرده بودم و اوایل بازیم اما برام سوال شده که چرا کار نمی کنه.
این سیو من که باید در آدرس C:\Users\...\Saved Games کپی بشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
virus2009
22-03-2013, 01:19
من زیاد بازی نکرده بودم و اوایل بازیم اما برام سوال شده که چرا کار نمی کنه.
این سیو من که باید در آدرس C:\Users\...\Saved Games کپی بشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب برادر آدرس سیو بازی اونجا نیست که .....
سیو های بازی در محل نصب بازی ذخیره میشه ( فولدر Crysis3/User )
amirpers
22-03-2013, 13:43
خب برادر آدرس سیو بازی اونجا نیست که .....
سیو های بازی در محل نصب بازی ذخیره میشه ( فولدر Crysis3/User )
آخه من همچین فولدری در این آدرس ندارم!
این آدرس سیو رو هم سرچ کردم تو گوگل و تو یه سایت خارجی دیدم.
omid soltani
22-03-2013, 19:27
آقا اینا رو بیخیال بگید این مرحله رو چکار کنم که بد جور حیرونم کرده.من اون زنراتوره رو از بین میبرم بعد که باید برم روی پله نمیشه چون زود میره بال ؟اصلا" باید از اونجا برم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
havas_1980
22-03-2013, 20:37
آقا اینا رو بیخیال بگید این مرحله رو چکار کنم که بد جور حیرونم کرده.من اون زنراتوره رو از بین میبرم بعد که باید برم روی پله نمیشه چون زود میره بال ؟اصلا" باید از اونجا برم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تو عکس وسطی از پله ها برین بالا. دست راست یه دستگاه کنترل وجود داره. بزنین تا پل بیاد پایین.
omid soltani
22-03-2013, 23:14
تو عکس وسطی از پله ها برین بالا. دست راست یه دستگاه کنترل وجود داره. بزنین تا پل بیاد پایین.
ای خدا خیرت بده من دو ساعت دور ای چرخیدم اصلا" ندیدمش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان بعد یه کم بازی کردن فقط میتونم بگم که واقعا خارق العادست!!!
در مورد گیم پلی و داستان که صحبتهای لازم رو بچه ها کردند من فقط چند مورد از نکات فنی بازی رو اشاره میکنم:n01:
TESSELLATION که واقعا در حد نهایت خودش هست!،تابش و بازتابش غیر مستقیم نور در حالت real time که البته برای اولین باره توی یه بازی به کار میره خارق العادست!،فیزیک توی بازی واقعا عالیه که رسما پدر CPU رو در میاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته علت اصلی افت فریم در مرحله دوم همینه چون پردازش فیزیک چمنزار به طور کامل real time و واقعیه که کلا CPU رو به فنا میده!...البته بازی فقط یه کم از نظر هوش مصنوعی ضعیفه که اونم با این همه حسن تا حدی قابل چشم پوشیه!!
البته اوج گرافیک بصری بازی توی مرحله سومه چون مرحله اول و مخصوصا دوم در واقع فقط تست CPU هست و بیشتر از اینکه روی گرافیک فشار بیاره CPU رو به کار میگیره(البته توی مرحله اول باگهایی هم وجود داره که افت فربم رو بدتر هم میکنه ولی در مراحل بالاتر ابن موضع خیلی بهتر میشه)...که همینطور که گفتم علت اصلی این فیزیک بالا هم به خاطر وجود باد و پردازش REAL TIME عکس العمل اجسام و علفزار در برابر فشار باد ناشی از محیط و انفجارهاست!!
از مرحله سوم به علت کاهش فشار CPU گرافیک میتونه قدرت خودش رو نشون بده و اونجاست که آدم متوجه میشه که این CRYTECK چی زائیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نحوی که تقریبا تمام اون افکتها و فاکتورهایی رو که CRYTECK توی اون تریلر معروف خودش ارائه داد توی بازی به کار رفته!
البته محض اطلاع دوستانی هم که میگن در حالت HIGH و VERY HIGH تفاوتی وجود نداره بله این امر تا قبل از اینکه به مرحله سوم بازی برسید زیاد چشمگیر نیست ولی وقتی توی مرحله سوم به بعد گرافیک رو روی VERY HIGH بگذارید متوجه میشد که بازی در حالت VERY HIGH هست که کولاک میکنه و افکتهای نظیر PIXEL ACCURATE DISPLACEMENT MAPPING و به قول خود کرایتک همون TOP SECRET TESSELLATED TOAD TECK فعال میشه...به خاطر همین به دوستانی که میگن بازی از نظر گرافیک پیشرفت خارق العاده ای نداشته پیشنهاد میکنم حتی با افت فریم هم شده یک بار مرحله سوم رو در حالت VERY HIGH تست کنند تا اونها هم مثل من به معجره CRYTECK در صنعت گیم ایمان بیارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!
برای نمونه تفاوت خاموش و روشن بودن PIXEL ACCURATE DISPLACEMENT MAPPING
رو در دو حالت HIGH و VERY HIGH مشاهده میکنید!!
خلاصه بازی واقعا از نظر گرافیک و فیزیک در حد نسل بعد که هیچ حتی به نظر من بالاتر از اونه چون اگه قرار باشه قدرت آخر PS4 همون 30 فریمی که توی KILLZONE 4 داد باشه هرگز قادر به پردازش کامل گرافیک این بازی در حالت FULL HD نخواهد بود چون کسی که از گرافیک و سخت افزار سر در بیاره متوجه میشه که این بازی کجا و اون تریلری که از PS4 نشون داده شد کجا!!!!
havas_1980
29-03-2013, 22:57
عنوانی که باید پارسال تمومش میکردم امسال تمومید...
از بابت طراحی مراحل بازی مابین عنوان اول و دوم و از طرفی هم متنوع تر کار شده اما حیف که کمپین پرداخت کافی روش انجام نگرفته بود. بسته بودن و روی یه خط حرکت داشتن آزار دهنده بود. اما این وسط دو مرحله آخر رو پسندیدم. اینکه یه فضای باز رو داشته باشین و به ضد هوایی ها یورش ببرین و آخرش هم با ویتول بر فراز اون مرحله پرواز داشته باشین منو به یاد کرایسیس اول انداخت. داستان بازی خوشبختانه اینبار پرداخت بهتری رو نسبت به بازی دوم داشت و کشش لازمه رو داشت. پایان بندی هم مناسب و راضی کننده برای این سه گانه بود. کوتاه تر شدن بازی نسبت به قبل این احساس رو در من به وجود آورد که انگار یه یه دی ال سی رو تموم کردم! چیزی هم که به کوتاه بودن بازی دامن میزد هوش مصنوعی نه چندان چالش برانگیزش بود.
خوشبختانه تعداد اسلحه و دشمن در حد بازی قبل محدود نشده بود. در دست گرفتن تایفون و کمان (که البته این یکی بالانس مبارزات رو کمی بهم میزد) و تسلیحات ثف, به همراه سر و کله زدن با نیروهای اسپاتر و اسکورچر تنوع خوبی به مبارزات داده بود اما حیف که این طور نبود که این ویژگیها به طوری اثر گذار معرفی بشن. این مشکل در بازی قبل هم بود... بخش رانندگی هم خوب بود و هم بد - سواری با اورکا تعجب اور بود که اینقدر دردناک باشه ولی از طرف دیگه نفربر یا همون آی سی وی وضع بهتری رو داشت. ویژگی اضافه شده هـک کردن هم خوب در بازی جای گرفته بود. سیستم آپگرید نانوسوئیت به شدت ناکارآمد بود. 16 آپگرید رو در 4 دسته 4 تایی داشته باشیم که فقط یکی از آپگرید ها در هر دسته قابل انتخابه؟ این سیستم چرا باید اینقدر بسته باشه؟ نکته آزار دهنده تر اینه که دو تا آپگرید که بهشون نیاز دارم باید رو یه نوار عمودی قرار گرفته باشن. اون وقت تلاش برای پیدا کردن کیتهای آپگرید هم میرفت زیر سوال...
میرسم به بحث چسبناک گرافیک و بعدش صداگذاری که میشه پایان صحبتم... در بالاترین جزییات, گرافیک شدیدا چشم نوازه, نورپردازی و بافتها واقعا جایی برای پیشرفت ندارن از بس کیفتشون بالاست, اما چه فایده که برای رسیدن به این زیبایی باید پرفورمانس پایینی رو داشته باشم؟ در حالت High با اینکه وضعیت بهتر بود اما گهگاهی هم افت فریم به چشم میومد. شک دارم بازی دیگه ای بتونه از بابت گرافیک حالا حالاها به این بازی نزدیک بشه... موسیقی این بازی رو اگه مقایسه داشتم باشم نسبت به بازی قبل بیشتر پسندیدم بخصوص موسیقی صفحه منوی بازی رو. در صدا گذاری هم ایرادی رو ندیدم.
نمره 8 از 10 هم میدم برای این بازی.
حالا منتظرم برای بایوشاک که اونم دو سه روز آینده دستم میرسه! چه شود...
عنوانی که باید پارسال تمومش میکردم امسال تمومید...
از بابت طراحی مراحل بازی مابین عنوان اول و دوم و از طرفی هم متنوع تر کار شده اما حیف که کمپین پرداخت کافی روش انجام نگرفته بود. بسته بودن و روی یه خط حرکت داشتن آزار دهنده بود. اما این وسط دو مرحله آخر رو پسندیدم. اینکه یه فضای باز رو داشته باشین و به ضد هوایی ها یورش ببرین و آخرش هم با ویتول بر فراز اون مرحله پرواز داشته باشین منو به یاد کرایسیس اول انداخت. داستان بازی خوشبختانه اینبار پرداخت بهتری رو نسبت به بازی دوم داشت و کشش لازمه رو داشت. پایان بندی هم مناسب و راضی کننده برای این سه گانه بود. کوتاه تر شدن بازی نسبت به قبل این احساس رو در من به وجود آورد که انگار یه یه دی ال سی رو تموم کردم! چیزی هم که به کوتاه بودن بازی دامن میزد هوش مصنوعی نه چندان چالش برانگیزش بود.
خوشبختانه تعداد اسلحه و دشمن در حد بازی قبل محدود نشده بود. در دست گرفتن تایفون و کمان (که البته این یکی بالانس مبارزات رو کمی بهم میزد) و تسلیحات ثف, به همراه سر و کله زدن با نیروهای اسپاتر و اسکورچر تنوع خوبی به مبارزات داده بود اما حیف که این طور نبود که این ویژگیها به طوری اثر گذار معرفی بشن. این مشکل در بازی قبل هم بود... بخش رانندگی هم خوب بود و هم بد - سواری با اورکا تعجب اور بود که اینقدر دردناک باشه ولی از طرف دیگه نفربر یا همون آی سی وی وضع بهتری رو داشت. ویژگی اضافه شده هـک کردن هم خوب در بازی جای گرفته بود. سیستم آپگرید نانوسوئیت به شدت ناکارآمد بود. 16 آپگرید رو در 4 دسته 4 تایی داشته باشیم که فقط یکی از آپگرید ها در هر دسته قابل انتخابه؟ این سیستم چرا باید اینقدر بسته باشه؟ نکته آزار دهنده تر اینه که دو تا آپگرید که بهشون نیاز دارم باید رو یه نوار عمودی قرار گرفته باشن. اون وقت تلاش برای پیدا کردن کیتهای آپگرید هم میرفت زیر سوال...
میرسم به بحث چسبناک گرافیک و بعدش صداگذاری که میشه پایان صحبتم... در بالاترین جزییات, گرافیک شدیدا چشم نوازه, نورپردازی و بافتها واقعا جایی برای پیشرفت ندارن از بس کیفتشون بالاست, اما چه فایده که برای رسیدن به این زیبایی باید پرفورمانس پایینی رو داشته باشم؟ در حالت High با اینکه وضعیت بهتر بود اما گهگاهی هم افت فریم به چشم میومد. شک دارم بازی دیگه ای بتونه از بابت گرافیک حالا حالاها به این بازی نزدیک بشه... موسیقی این بازی رو اگه مقایسه داشتم باشم نسبت به بازی قبل بیشتر پسندیدم بخصوص موسیقی صفحه منوی بازی رو. در صدا گذاری هم ایرادی رو ندیدم.
نمره 8 از 10 هم میدم برای این بازی.
حالا منتظرم برای بایوشاک که اونم دو سه روز آینده دستم میرسه! چه شود...
دقیقا هومان جون، این موسیقی منوش نافرم به من حس غریبی میداد....انگار یه جورایی داشت حس درونی شخصیت اول بازی رو القاء میکرد!
ahmad rezaa
31-03-2013, 16:55
دوستان سلام من خواستم بخرمش گفت گرافیک DDR5 میخواد اگه نداری نبرش اما من با ATI DDR3 بدون هیچ مشکلی خیلی خیلی راحت شماره های قبلیشو بازی کردم رو بالاترین جزئیات گرافیک.حالا این نسخه رو میشه با این گرافیک بازی کرد؟رم 2گیگ "حافظه گرافیک 512 و قدرتش 4830 "و سی پیو هم 5300 AMD
campuzlit
31-03-2013, 22:13
دوستان سلام من خواستم بخرمش گفت گرافیک DDR5 میخواد اگه نداری نبرش اما من با ATI DDR3 بدون هیچ مشکلی خیلی خیلی راحت شماره های قبلیشو بازی کردم رو بالاترین جزئیات گرافیک.حالا این نسخه رو میشه با این گرافیک بازی کرد؟رم 2گیگ "حافظه گرافیک 512 و قدرتش 4830 "و سی پیو هم 5300 AMD
دوست عزیز باید این مسائل رو در تاپیک مشکلات نصب و اجرا مطرح کنی.
هیچ ربطی هم به DDR5 نداره. طبق معمول فروشنده یه حرف الکی زده.
فقط باید کارت گرافیک از DX11 پشتیبانی کنه. 4830 از DX11 پشتیبانی نمی کنه و شما نمی تونی بازی رو اجرا کنی.
mehdi30nema
02-04-2013, 21:09
دوستان یه جا هست که میگه یه وسیله یا چیزی را پیدا کنیم تا از آرماگدون جلوگیری کنیم . ( همون جایی که باید یه چیزی روی برج را از بین ببریم ) . دقیقا میشه بگید چی کار باید کرد ؟
دوستان طبیعی هست که من با مشخصات زیر با گرافیک نرمال و AA 2x با یه کم افت فریم بازی رو اجرا میکنم؟؟ من فکر میکردم با این سیستم راحت میشه رو گرافیک High بازی کرد
GPU : nvidia 635GT
CPU : intel core i7
RAM : 8GB
javad2015
03-04-2013, 15:27
دوستان طبیعی هست که من با مشخصات زیر با گرافیک نرمال و AA 2x با یه کم افت فریم بازی رو اجرا میکنم؟؟ من فکر میکردم با این سیستم راحت میشه رو گرافیک High بازی کرد
از طبیعی هم طبیعی تر هست
GOLDFINCH
03-04-2013, 23:47
RAM : 8GB100% غیرطبیعی .
من با سیستم
Core i5
AMD 6700
8GB
با بهترین کیفیت 60 فریم بازی می کردم . البته شاید بخاطر کارت گرافیکتون باشه. چون هنگام بازی برای من حدود 26% CPU اشغال بود. اما صدای کارت گرافیکم همسایه ها رو شاکی کرده بود . همه فکر می کردن دارم چاروبرقی میکشم اتاقم رو . :n08: ( البته این از خصوصیات شرکت AMD هست .... دی:n02: )
یه نکته : درایور مخصوص crisis 3 رو گرفتی ؟ شاید فرجی بشه .
هنگام بازی از Task Manager استفاده کن ببین چند درصد CPUـت اشغاله ؟
مگه nvidia 635GT 2GB نیست ؟
javad2015
04-04-2013, 13:44
100% غیرطبیعی .
من با سیستم
Core i5
AMD 6700
8GB
با بهترین کیفیت 60 فریم بازی می کردم . البته شاید بخاطر کارت گرافیکتون باشه. چون هنگام بازی برای من حدود 26% CPU اشغال بود. اما صدای کارت گرافیکم همسایه ها رو شاکی کرده بود . همه فکر می کردن دارم چاروبرقی میکشم اتاقم رو . :n08: ( البته این از خصوصیات شرکت AMD هست .... دی:n02: )
مگه nvidia 635GT 2GB نیست ؟رو چه رزولوشنی؟
شاید کارت ما هم مشکلی داشته باشه.
mehdi30nema
04-04-2013, 14:20
بازی را روی ایکس باکس تموم کردم ، گرافیک بازی خیلی خوب و چشم نواز بود ولی من به شخصه از بازی خوشم نیومد ،
باز حداقل اوایلش بهتر بود که باید با انسان میجنگیدیم ولی آخراش که این موجودات فضایی و ... هم اضافه شدن به نظر من که خیلی خوب نشده بود و خیلی شلوغ و پلوغ بود .
من با سیستم
AMD 6700
با بهترین کیفیت 60 فریم بازی می کردم
:n13: :n04:
Karistias
04-04-2013, 18:24
اره امیر جان برای منم سواله چه جوری با amd 6700 رو تنظیمات بالا 60 فریم میگیری؟!
من با 560ti sli باتنظیمت very high و انتی الیازینگ تنظیم شده رو fxaaحدود 50 فریم میگیرم (گرچه اگرهم فریم بالاتری میگرفتم بازم رو msaa نمیزاشتم چون msaa الکی سنگین میکنه در صورتی که fxaa هم همین کارو حالا با کمی تفاوت انجام میده ولی چند برابر سبکتره )
اون وقت چه جوری تو 60 فریم میگیری؟
GOLDFINCH
04-04-2013, 19:06
رو چه رزولوشنی؟
شاید کارت ما هم مشکلی داشته باشه.
1080 * 1920
GOLDFINCH
04-04-2013, 19:17
اره امیر جان برای منم سواله چه جوری با amd 6700 رو تنظیمات بالا 60 فریم میگیری؟!
من با 560ti sli باتنظیمت very high و انتی الیازینگ تنظیم شده رو fxaaحدود 50 فریم میگیرم (گرچه اگرهم فریم بالاتری میگرفتم بازم رو msaa نمیزاشتم چون msaa الکی سنگین میکنه در صورتی که fxaa هم همین کارو حالا با کمی تفاوت انجام میده ولی چند برابر سبکتره )
اون وقت چه جوری تو 60 فریم میگیری؟
حالا 60 فریم 20 تا بالا یا پایین .
ولی در کل خیلی روون بود .
حداقل 45 رو داشتم .
البته fxaa بود .
اورکلاک هم نکرده بودم .
درایور مخصوص crisis 3 معجزه کرد .
قبل از اون شاید 29 یا 24 بود . :n23:
اما الان 45 هست .:n20:
ولی من نمودونم میگن RAM 4GB می خواد، من در اوج بازی نگاه کردم حدود 2GB رمم پربود .:n13:
goldenmember
04-04-2013, 22:35
بازی اصلا حال نداد انگار داشتم 2 رو با گرافیک بالا بازی میکردم.
100% غیرطبیعی .
من با سیستم
Core i5
AMD 6700
8GB
مگه nvidia 635GT 2GB نیست ؟
آره حق با شما بود.. درایور رو اپدیت کردم خیلی بهتر شد بازی..
دوستانی که انویدیا دارن مطمئن بشن درایور 314.07 به بالا دارن...
الان روی Medium با رزولوشن 1280x800 درصد اشغال CPU روی 22 هست :دی
GOLDFINCH
05-04-2013, 00:14
بیشتر کارت گرافیک های AMD برای کار های گرافیکی خوبه . من هم این رو برای همین خریدم و ازش خیلی راضیم . هم تو بازی هم تو کارای گرافیکی . بازی ها بیشتر به مموری نیاز دارند تا قدرت . مثلاً این گه DDR5 هم نبود ، من فکر نمی کنم تو بازی مشکلی پیدا می کردم . اما تو کارای گرافیکی به مشکل بر می خوردم . البته این حرفای من تو تایپیک Crysis 3 جاش نبود .:n04:
بیشتر کارت گرافیک های AMD برای کار های گرافیکی خوبه . من هم این رو برای همین خریدم و ازش خیلی راضیم . هم تو بازی هم تو کارای گرافیکی . بازی ها بیشتر به مموری نیاز دارند تا قدرت . مثلاً این گه DDR5 هم نبود ، من فکر نمی کنم تو بازی مشکلی پیدا می کردم . اما تو کارای گرافیکی به مشکل بر می خوردم . البته این حرفای من تو تایپیک Crysis 3 جاش نبود .:n04:
نمیخواستم اینجا بگم ولی مطمئنم الان 50 نفر میان میپرسند چجوری توی این جزئیات و رزولوشن این فریم رو میگیری؟؟
ولی خواهشا اگه اطلاع دقیقی از نحوه اجرای بازی و فریم دهی از بازی ندارین بیخود به دیگران اطلاعات ناقص ندین که بل بشویی میشه!!!
این شرایط فریم دهی که شما میگی یه 7970 با چهار برابر قدرت پردزشی گرافیک شما (اگه گرافیکتون 6770 باشه) و یه 3770K هم از عهدش بر نمیان حتی با بهترین داریوری که AMD برای این بازی ارائه داد!!!
GOLDFINCH
05-04-2013, 11:12
میشه بگی کودومش ناقص بود ؟ من اینارو که دارم به شما میگم رو از خودم در نمیارم که ...
برا driect x10 نمیشه هیچ کاری کرد.gtx260
دیشب بعد از مدت ها که بازی امده رفتم بازی رو نصب کردم .
قطعاتی که من دارم ATI6870 2Gb - Intel Quad 9400 - Ram 4GB
نمیدونستم چرا تو بازی افت فریم داره ولی بعد از اینکه از کرک دوم استفاده کردم بهتر شد . البته یه تعداد از دوستان گفتن درایور مخصوص Crysis 3 جریان اون چیه ؟
یادم نره که بگم نسخه درایور گرافیک من 12.1 هست .
GOLDFINCH
05-04-2013, 13:59
برو تو سایت AMD درایور مخصوصش هست . نسخه ی 3.13 beta . اگه دانلود کنی امکان داره بهترشه . برای من حداقل یه 10 تایی اضافه شد .
میشه بگی کودومش ناقص بود ؟ من اینارو که دارم به شما میگم رو از خودم در نمیارم که ...
توی این تاپیک که داد ناظرها کم کم درمیاد:n02: ولی خوب اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جوابتون رو دادم....
قطعاتی که من دارم ATI6870 2Gb - Intel Quad 9400 - Ram 4GB
نمیدونستم چرا تو بازی افت فریم داره ولی بعد از اینکه از کرک دوم استفاده کردم بهتر شد . البته یه تعداد از دوستان گفتن درایور مخصوص Crysis 3 جریان اون چیه ؟
یادم نره که بگم نسخه درایور گرافیک من 12.1 هست .
عزیز اگه به همون پستی که من بالا دادم متوجه میشی که حدود فریم شما چقدر باید باشه و کدوم درایور برای این بازی بهترینه....
javad2015
05-04-2013, 15:53
با بهترین کیفیت 60 فریم بازی می کردم . البته شاید بخاطر کارت گرافیکتون باشه. چون هنگام بازی برای من حدود 26% CPU اشغال بود
cpu شما چیه؟ من با 3570 میانگین رو 55 بود.
حداقلم که 35 بود
من با ایکس باکس بازیش کردم خوبه، ولی داستان فاز بده ایی نداره
حداقلم که 35 بود
نگفتم شر میشه!!!!
عزیز به اون پست بالایی که من دادم مراجعه کنید همه چیز دستتون میاد....
من با ایکس باکس بازیش کردم خوبه، ولی داستان فاز بده ایی نداره
آره اولش خیلی حماسی شروع میشه مخصوصا با اون دموی اولیه بازی که من گفتم بازی از نظر داستانی قراره بترکونه ولی راستش اون داستان و پایان ایده آلی که من برای این سری انتظار داشتم رو نداشت!!
ولی انصافا صدای prophet خیلی خوش ساخت بود و حداقل نحوه روایت بازی از زبان اون(مخصوصا توی دموی اولیه بازی)خیلی قشنگ بود:46:
GOLDFINCH
05-04-2013, 21:18
حداقلم که 35 بود
Core i5 3.3 GHz
سلام mehdy.z عزیز
برای پایان دادن به این بحث :
من از دوستان GOLDFINCH هستم :n01:
من خودم دیدم با 45 فریم با بهترین کیفیت بازی میکنه البته روی fxaa
سلام mehdy.z عزیز
من از دوستان GOLDFINCH هستم :n01:
من خودم دیدم با 45 فریم با بهترین کیفیت بازی میکنه البته روی fxaa
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم!!
همین الانم به سایتهای pcgameshardware و gamegpu و anandtech هم ایمیل میزنم درشون رو تخته کنند و ملت رو با این بنچمارکهای بیخودشون سر کار نگذراند!!!
اگرچه من خودم هم با یه 5970 اور شده به 5870 که بیش از چهار برابر قویتر از گرافیک ایشون عمل میکنه عمرا نتونستم فریم رو در تمام بازی بالای 45 نگه دارم اونم توی 900*1600 که نزدیک به 40 درصد سبکتر از FUL HD هست،البته در همون حالت FXAA....
اینم سه نمونه از نحوه فریم دهی سیستم من در ابتدای سومین مرحله بازی در حالت VERY HIGH و FXAA(سعی کردم صحنه هایی باشه که توان گرافیک تقریبا روی ماکزیمم باشه)به دوستمون هم توصیه میکنم تا از همین سه ناحیه معروف بازی سه تا عکس از فریم بازیشون در حالت VERY HIGH بگذارند بدون دستکاری رزولشن بگذارند تا ما هم ملطفت بشیم!!!
محض اطلاع خطهای چهارم و پنجم درصد استفاده تکی و کلی CPU رو نشون میده(FX 6200 4GH) و درصد استفاده دو هسته GPU همون دو تا گزینه اولی هست که تقریبا تا 99% پرشدند!!
javad2015
05-04-2013, 22:55
اسم این برنامه بنچمارک گیری چیه؟
اسم این برنامه بنچمارک گیری چیه؟
میدونستم اینو میپرسی:n02:
این روش بنچمارک گیری رو توی یکی از فرومهای تخصصی خارجی خوندم تا اونجا هم که میدونم تقریبا هیچ کس هم از نحوه کارش خبر آنچنانی نداره:n09:...مراحلش به این صورته:
1-نرم افزار MSI AFTER رو نصب میکنی.....
2- آخرین ورژن نرم افزار HWINFO رو هم نصب میکنی...
3-قسمت RTSS نرم افزار MSI AFTER رو اجرا میکنی...البته اگه خود نرم افزار رو باز کنی RTSS به صورت اتوماتیک اجرا میشه....
بعد در قسمت SENSOR نرم افزار HWINFO میری در قسمت CONFIGURATION و تیک OSD تمام گزینه هایی که میخوای به کمک RTSS به صورت OSD در هنگام اجرای بازی نشون داده بشه در لاینها و نامهای مختلف نشون داده بشه رو میزنی،یعنی میتونی تموم دل رو روده سیستم رو هنگام اجرای بازی چک کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد میری توی بازی وخلاص:n02:
راستی شما یه یه بنچمارک از بازیت توی همین قسمتهایی که من گفتم بگذار تا ببینم 560ti در حالت SLI چقدر قویتر از مال من کار میکنه...فقط لطفا همین شرایط و جاهای که من گفتم باشه:46:
javad2015
05-04-2013, 23:13
من 7770 دارم اونم فقط یکی!!
من 7770 دارم اونم فقط یکی!!
اشتب شد شما رو با جناب Karistias عوضی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم......
حالا ایشون هم اگه اینکار رو بکنند دیدنش خالی از لطف نیست البته اگه توی تاپیک مشکلات اینکار رو بکنند خطر بنش کمتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم سیستم ایشون لپتاپ هست درسته؟اگه اینطوره طبیعیه.منم رو نرمال بازی کردم با گرافیک موبیلیتی AMD 6770M .البته یکی دوتا رو هم بیشتر از نرمال کردم فکر می کنم.ولی بیشتر گزینه ها رو نرمال بود.کلا رو High بعیده بالای 24-5 بگیری.البته درایور گرافیکت هم آپدیت باشه می تونه تاثیر داشته باشه.چون اگه خیلی قدیمی باشه می تونه فریم پایینی بده
Electronic-Arts
06-04-2013, 09:53
این پچ که روی کارت های دایرکت ایکس 10 هم بتونیم بازی کنیم نیومده هنوز؟
javad2015
06-04-2013, 13:31
مگه قراره پچی بیاد؟
حرف تو دهن crytek میندازیا!!
Crysis 3 Directx 10 SKiDrow Patch
virus2009
06-04-2013, 15:49
Crysis 3 Directx 10 SKiDrow Patch
این لینک ها فیک هستن
خیلی از سایت ها با درست کردن چنین صفحاتی سعی در بالا بردن بازدید سایتشون دارن
اگر هم قرار باشه پچی یا کرکی بیاد مطمئن باشید اول اسکیدرو و سایت های معتبر اونو بخش میکنند
سلام دوستان اون رباتی که بعد از پیاده شدن از سفینه میاد چطوری به فنا میره ؟ :n13: نیم ساعت تیر زدیم هیچ اتفاقی نیافتاد :n23:
سلام دوستان اون رباتی که بعد از پیاده شدن از سفینه میاد چطوری به فنا میره ؟ :n13: نیم ساعت تیر زدیم هیچ اتفاقی نیافتاد :n23:
بهترین راه اینه که بری کنار منابع انرزی و با یکی از اسلحه های ceph اینقدر بزنیش تا بمیره!!!
meshkiposh2200
07-04-2013, 17:33
سلام.من همین اولای بازی گیر کردم .اولین هنک (منهای حرف ن بخوانید) کردن چطوریه.نوشته هدف هنک شود ولی من هدفی نمیبینم
javad2015
07-04-2013, 19:43
سمت چپت و نگاه کن داخل از پنجره اون دستگاه و -- کن تا باز بشه.
enzioaudio
07-04-2013, 20:54
با سلام آیا این بازی روی کارت گرافیک nvidia gt 555m
اجرا میشود یا نه؟
سلام.من همین اولای بازی گیر کردم .اولین هنک (منهای حرف ن بخوانید) کردن چطوریه.نوشته هدف هنک شود ولی من هدفی نمیبینم
سمت چپ رو نگاه کن بعد N رو بزن دستگاه روش قفل میشه بعد فکر کنم یه دکمه دیگه میزنی شروع میکنه به هنک کردن از راه دور.. برای هنک هم باید دو تا دایره رو توی اون محدوده ای که خواستی بزاری.. دایره ها دارن حرکت میکن.. وقتی رسیدن به اون محدوده سریع باید یه دکمه ای رو بزنی که همونجا بمونن
بهترین راه اینه که بری کنار منابع انرزی و با یکی از اسلحه های ceph اینقدر بزنیش تا بمیره!!!
واقعا یعنی همین تیر زدن ؟ فکر کردم شاید قلق خاصی داره ولی خداییش خیلی تیر زدما :n13: :n05:
GOLDFINCH
08-04-2013, 18:02
// حذف شود //
GOLDFINCH
08-04-2013, 18:03
// حذف شود //
واقعا یعنی همین تیر زدن ؟ فکر کردم شاید قلق خاصی داره ولی خداییش خیلی تیر زدما :n13: :n05:
بله.....ببین اون کنارهای زمین یه مکانه که چند تا منبع انرژی هست که کنار اونها چندتا اسلحه CEPH افتاده....شما اون اسلحه ها رو بردار و کنار منابع انرژی بمون تاشارژ اسلحه ها تموم نشه و اینقدر بهش شلیک کن تا طی چند مرحله بمیره!!!
سفید تایپ شده .
بله عمدا سفید تایپ شده که داستان و روش کشتن اون برای بچه ها لوس نشه!!!!
من فقط يكش رو بازي كردم چند سال پيش ، ديگه از اون سال با هيچ بازي حال نكردم جنگلي بود برا خودش ميتونستي پياده بري با قايق با ماشين و از هر جا شروع كني و از هر طرف خواستي بري خيلي جالب بود ايا تو سه هم همينطور هست ؟
فقط اينكه تو يكش اخرش شد تخيلي و به هيولا رسيد ...
تو سش ايا ادم ميكشي يا از اين هيولا ها و سفينه و ... ؟
( حيف نيست ادم تو جنگل به اون خشكلي هيولا بكشه !!!! )
من فقط يكش رو بازي كردم چند سال پيش ، ديگه از اون سال با هيچ بازي حال نكردم جنگلي بود برا خودش ميتونستي پياده بري با قايق با ماشين و از هر جا شروع كني و از هر طرف خواستي بري خيلي جالب بود ايا تو سه هم همينطور هست ؟
فقط اينكه تو يكش اخرش شد تخيلي و به هيولا رسيد ...
تو سش ايا ادم ميكشي يا از اين هيولا ها و سفينه و ... ؟
( حيف نيست ادم تو جنگل به اون خشكلي هيولا بكشه !!!! )
اصلا تو سه از این خبرا نیس تو جنگل باید هیولا بکشی خیلی چرته :n21:
GOLDFINCH
08-04-2013, 22:19
بله عمدا سفید تایپ شده که داستان و روش کشتن اون برای بچه ها لوس نشه!!!!
آره من گفتم حذف شود
ولی اشتباهی یه پست جدید درست کردم :n02:
malek1991
08-04-2013, 22:42
توی این قسمت فقط غول مرحله آخر چرته.من 2 بار کامل بازی رو تموم کردم.دوست دارم یه بار دیگه بازی کنم ولی نزدیک امتحان پایان ترم دانشگامه:n21:
من که امتحانام شروع شده ولی نمیتونم بیخیال این بازی بشم!
GOLDFINCH
09-04-2013, 19:05
من که امتحانام شروع شده ولی نمیتونم بیخیال این بازی بشم!
من که گذاشتم برا شروع امتحانت دوباره بازی کنم :n02:
فقط تو امتحانات حال میده .
مخصوصاً کرایسیس 3
البته اگه قارچ خور هم باشه، خوبه .
دوستان من با گرافیک95001ddr2میتونم اجراش کنم؟
amir3111
15-04-2013, 00:47
دوستان من با گرافیک95001ddr2میتونم اجراش کنم؟
نخیر دوست عزیز
wtf با 6870 هم نتونستم راحت بازی کنم فکنم cpu نمیکشه.
star trek
17-04-2013, 22:39
بیشتر مال همون گرافیک هست
Bobby Sands
18-04-2013, 19:10
دوستان این مار آهنیه که 3 تا چنگک رو کله اش داره:n02: رو چطوری میشه دخلش رو آورد؟ هرچی میزنمش هیچیش نمیشه؟ نکنه باگ داره؟
b رو میزنم روش میگیریم میگه اونجایی که اون چنگک ها به کله اش وصل میشه نقطه ظعفشه باید اونجا رو زد اما هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمی افته!!!
virus2009
18-04-2013, 21:50
دوستان این مار آهنیه که 3 تا چنگک رو کله اش داره:n02: رو چطوری میشه دخلش رو آورد؟ هرچی میزنمش هیچیش نمیشه؟ نکنه باگ داره؟
b رو میزنم روش میگیریم میگه اونجایی که اون چنگک ها به کله اش وصل میشه نقطه ظعفشه باید اونجا رو زد اما هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمی افته!!!
کرک فیکس 2 رو از پست اول تاپیک زیر دانلود و نصب کنید :
meysam99
18-04-2013, 22:00
از کرک جدید استفاده کن. آپدیت ها جدید رو هم نصب کنی بهتره
meshkiposh2200
19-04-2013, 18:46
سلام. من اولای بازی هستم. وارد یه شهر شدم که یه برج اونجا هست که همینطور شلیک میکنه.من نمیدونم از کدوم طرف رفتم تا یه اسلحه ی عجیب که البته زوم بالایی داره پیدا کردم منتها فشنگ یا هالا نمیدونم بمب نداره اون برج هم همینطور شلیک میکنه و هی شلیک میکنه و من کشته! میشم به محض لود شدن دوباره بازی کنار اسلحه ی هستم .میتونید بگید من اینجا را باید چه طوری رد کنم.مرسی
campuzlit
19-04-2013, 21:48
سلام. من اولای بازی هستم. وارد یه شهر شدم که یه برج اونجا هست که همینطور شلیک میکنه.من نمیدونم از کدوم طرف رفتم تا یه اسلحه ی عجیب که البته زوم بالایی داره پیدا کردم منتها فشنگ یا هالا نمیدونم بمب نداره اون برج هم همینطور شلیک میکنه و هی شلیک میکنه و من کشته! میشم به محض لود شدن دوباره بازی کنار اسلحه ی هستم .میتونید بگید من اینجا را باید چه طوری رد کنم.مرسی
به احتمال زیاد بازی باگ داره. چون که اونجا توی اسلحه بیگانه خودش تیر داره. کرک فیکس 2 و آپدیت هاش رو بریز احتمالا درست می شه. یا از یه چک پوینت قبلش بازی کن شاید درست شه.
ali_agha1981
21-04-2013, 20:13
عجب بازی افتضاحیه !
هوش مصنوعی اش فاجعه اس..! از دو کیلومتری پستشون هم بهت باشه می بیننت...!!:n15:
جالبه با این هوش مصنوعی، بازی ازت میخواد بعضی جاها مخفی کاری هم بری..:n29:
گرافیکش که نسبت به نسخه دوم زیاد تغییری خاصی نکرده..
حرکت شخصیت ها خیلی خشک و مصنوعی هست..
سلاح ها و شوتینگ اش هم اصلا جذاب نیست..انگاری داری با اسلحه اسباب بازی به دشمنا شلیک میکنی...
گیم پلی اش هم خیلی شلوغ و گیج کننده و خسته کننده است..
کلا با اتمسفر بازی حال نکردم...:n02:شاید پاکش کنم..
من موندم که شماره دوم بازی رو تموم کردم چطوری نمیتونم اینو بازی کنم..؟:n13:... احساس میکنم از نسخه دوم هم ضعیف تره..
دوستان من میخوام Geforce 430 GT 2gig بخرم
این بازیو میتونم روون بازی کنم؟
GOLDFINCH
25-04-2013, 13:28
عجب بازی افتضاحیه !
هوش مصنوعی اش فاجعه اس..! از دو کیلومتری پستشون هم بهت باشه می بیننت...!!:n15:
جالبه با این هوش مصنوعی، بازی ازت میخواد بعضی جاها مخفی کاری هم بری..:n29:
گرافیکش که نسبت به نسخه دوم زیاد تغییری خاصی نکرده..
حرکت شخصیت ها خیلی خشک و مصنوعی هست..
سلاح ها و شوتینگ اش هم اصلا جذاب نیست..انگاری داری با اسلحه اسباب بازی به دشمنا شلیک میکنی...
گیم پلی اش هم خیلی شلوغ و گیج کننده و خسته کننده است..
کلا با اتمسفر بازی حال نکردم...:n02:شاید پاکش کنم..
من موندم که شماره دوم بازی رو تموم کردم چطوری نمیتونم اینو بازی کنم..؟:n13:... احساس میکنم از نسخه دوم هم ضعیف تره..
مطمئنید شما Crysis 3 رو بازی کردید ؟ :n13:
ali_agha1981
25-04-2013, 18:18
مطمئنید شما Crysis 3 رو بازی کردید ؟ :n13:
بله مطمئنم..:n29:
بجز گرافیکش هیچی نداره..و هیچ پیشرفتی نداشته..نسبت به نسخه دوم ضعیف تره..این نظر منه..
میخوای بحث کنی من آماده ام...! :n25:
GOLDFINCH
25-04-2013, 18:37
بالاخره سلیقه ها مختلف هستند .
شاید شما نسخه ی 3 رو با حداقل کیفیت بازی می کنی .
و دومی رو با حداکثر .
golmohammadi
29-04-2013, 10:56
بالاخره سلیقه ها مختلف هستند .
شاید شما نسخه ی 3 رو با حداقل کیفیت بازی می کنی .
و دومی رو با حداکثر .
اره به احتمال بالا
همچنین درجه سختی بازی هم میتونه تاثیر بر روی هوش مصنوعی افرادد اشتهب اشه
بعد از ماهها دوری از دنیای گیم، یه سیستم جور کردمو کرایسیس 3 را نصب کردم
متاسفانه گرافیکم ضعیفه
6670 هست که در تنظیمات حداقل با رزولوشن فول اچ دی 12 فریم میده
مثل اینکه بایستی یه گرافیک حسابی بخرم :n03:
italodance
02-05-2013, 11:09
من عاشق crysis هستم 2 رو که پارسال و 3 رو 4 ماه پیش تموم کردم همون موقعها که امد
تعریف 1 رو زیاد شنیدم و امدم که انرو هم بازی کنم ولی خیلی مزخرف بود چی بود بابا میگفتند یکش خوب بود احساس میکردم تانکم وقتی که حرکت میکردم
البته خوب قدیمی و موتور گرافیکیش هم تعطیل :n21:
خدایی 2 به بعد فوق العاده شده بود با ان گیم پلی رون و تمیزش
Khan gholi
02-05-2013, 18:44
کرایسیس 1بدلیل این زیبا بود چون فضا بازی به شدت باز بود و شما می تونستید مرحله هر جور دوست دارید تموم کنید.غول مراحل اخرش خاطره انگیز بود.وار هد اومد چون تعداد زیاد از بازیکن ها مثل خودم نتوستند شماره یک رو با حداکثر جزئئیات تموم کنند بخاطر اینکه موتور بازی خیلی سنگین بود و واردهد موتور بازی سبکتر شده بود.
ولی شماره 2 دقیقا یک بازی با محیط بسته بود.خاصیت ارتقا لباس قرار داده بودند که بازی رو جالبتر کرده بود.نیویورک رو شبیه ساز کرده بود که ادم لذت می برد.با همه این اوصاف این بازی شبیه BF3 شده بود و دیگه اون محیط باز نسخه های قبلی رو نداشت.
والا شماره 3 تا اینجایی من بازی کردم حال نکردم.چون روند بازی خیلی کنده مثلا اموزشی شماره 2 تو خود حین بازی بود ولی این محیط شبیه ساز قرار داده بودند که اجرا اموزشی کند بود. قابلیت -- کردن درسته به شما کمک میکنه ولی از او هیجان بازی میافتی.برای ارتقا لباست دائم باید چشم به دوربین باشی که ایتم از دست ندی.محیط ها نسبت به نسخه 2 بزرگتر شده.نما خیر کننده زیاد داره.ولی با این حساب من الان 8 روزه رو سیستم نصبه ولی کلا 5 ساعت بازی کردم
اگر من بخوام نمره بدم بهش میدم 7
animsprite
07-05-2013, 16:20
من که خیلی منتظرش بودم همچین بدکم نبودا رو تنظیمات هایت یه کارت 6950رو به چلنج کشوند ولی کلا زیادی به گرافیک پرداختند وجزییات رو ول کرده بودن گرافیک بالا ولی درهم ریخته بود یه ساعت بازی کنی مخت سود میکشه
رو حالت 3dهم که بر خلاف بازی هایی مثل اسنایپر الیت و...که اونا هم فول تیریدی بودن بهد 10 دقیقه سرگیجه میگیری این شاید به خاطر همون گرافیک در همش باشه
در کل ارزش بازی داشت
GOLDFINCH
07-05-2013, 19:25
اما در کل به نظر من crysis 2 تمیز تر از 3 بود
البته این هم هست که : همه 2 رو با 60 فریم می گرفتند. اما 3 رو 90% زیر 25 فریم .
اما وقتی نسخه ی 3 رو با 60 تا بازی کنی، کلاً بازی برایت عوض میشه .
خیلی باحا میشه .
از 2 هم برات تمیز تر در میاد .
Masterpiece
09-05-2013, 12:07
سلام از دوستان کسی هست لطف کنه پچ دایرکت ایکس 10 واسم اپ کنه . جای درست حسابی تو نت نبود واسه دانلود
مرسی:n16:
GOLDFINCH
09-05-2013, 16:04
برای اجرای Ctysis 3 باید کارت گرافیکی داشته باشی که از دایرکس 11 پشتیبانی کنه .
به نظر من کرایسیس 3 مزخرف بود ! شماره 2 اش رو دوست داشتم ولی این شماره خیلی بیخود بود .
GOLDFINCH
09-05-2013, 23:34
باید تمومش کنی تا بفهمی چی بود .
البته راس میگی با 2ـش خیلی بیشتر حال می کردیم .
باید تمومش کنی تا بفهمی چی بود .
البته راس میگی با 2ـش خیلی بیشتر حال می کردیم .
تمومش کردم ! ولی در کل خوشم نیومد . فقط گرافیک خوبی داشت . از تمام بازی های جدیدی که بازی کردم فقط با Bioshock 3 حال کردم .
Masterpiece
10-05-2013, 14:34
برای اجرای Ctysis 3 باید کارت گرافیکی داشته باشی که از دایرکس 11 پشتیبانی کنه .
من سرچ زدم اسکیدرو یه پچ داده دیرکت 10رو هم ساپورت میکنه ولی جای درس حسابی اپ نکرده اینو
GOLDFINCH
10-05-2013, 15:21
بسیاری از افکت های بازی مخصوص دایرکس 11هست .
GOLDFINCH
10-05-2013, 16:17
به نظر من کرایسیس 3 مزخرف بود ! شماره 2 اش رو دوست داشتم ولی این شماره خیلی بیخود بود .
با اون سیستمی که شما داری ....
باید از بازی های گرافیک بالا حمایت کنی :n02:
ehsanyacoza0021
11-05-2013, 10:16
آقا شما که تموم کردید این قول ۳ چنگکی آخر رو چطوری میشه کشت ؟؟؟؟؟؟؟؟
۱ ساعت با هر تفنگی بود بهش تیر زدم کل تفنگا و منابع انرژی روی زمین تموم شد ولی نمرد نقات قرمز روی تنشم میزنم آخ نمیگه کلا رو اعصابم رفته
masoudbrg
11-05-2013, 11:02
باید اپدیت اخر که 1گیگ هست رو نصب کنی و گرنه تا صبح هم بشینی پاش به جایی نمیرسی. این باگ هستش
GOLDFINCH
11-05-2013, 12:05
احتیاجی به آپدیت نیست .
شما کرک فیکس 2 رو نصب کنی حله .
اما در تایپیک مشکلات نصب و اجرای Crysis 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در همون پست اول .
FOURTH RETURN
15-05-2013, 23:43
من سرچ زدم اسکیدرو یه پچ داده دیرکت 10رو هم ساپورت میکنه ولی جای درس حسابی اپ نکرده اینو
جدی؟ لینکش رو داری؟
meshkiposh2200
29-06-2013, 00:38
سلام.یک جای بازی هست یه چیز اهنی مانندی هست چند تا یی هم چنگگ داره وقتی کلی زدیمش شخصیتی که داریم باهاش بازی میکنیم ییهو بلند میشه و میپره روی این چیز اهنیه باید چیکار کنیم روی صفحه کلمه ی space هست باید این دکمه را فشار ممتد دهیم یا هی بزنیم و برداریم.کلا اگه بگید این مرحله را چطور رد کنم ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان من وقتی برام تایپ مکنه بجای نشان دادن حروف علامت سوال نشان داده میشه؟
خواستم بدونم چطور میشه این مشکل را رفع کرد؟
golden_acorn
07-07-2013, 00:54
سلام دوستان
من قبلا بازی رو نصب کردم ولی پاکش کردم. الآن دوباره نصبش کردم. توی مرحله دوم که باید اون اسلحه Bolt Sniper رو بگیره و اسلحه های اون برجه رو بزنه گیر کردم.
Bolt Sniper رو گرفتم ولی خالیه.قبلا اینجا رو رد کردم. ولی یادم نیست چطوری.
باگ نداره بازیم؟
golden_acorn
07-07-2013, 00:56
با سلام خدمت دوستان من وقتی برام تایپ مکنه بجای نشان دادن حروف علامت سوال نشان داده میشه؟
خواستم بدونم چطور میشه این مشکل را رفع کرد؟
سلام
زبان کیبوردت رو بکن انگلیسی
IRAN_KING
08-07-2013, 14:04
بازی بد نبود ولی میتونست بهتر باشه !
اخراش فکر کردم دارم halo بازی میکنم:n13:
فایده نداره زبان کیبورد را انگلیسی کردم ولی فایده نداره.
سلام
زبان کیبوردت رو بکن انگلیسی
فایده نداره زبان کیبورد را انگلیسی کردم ولی فایده نداره.
underworld
23-07-2013, 22:50
بازی خوبی بود
به نظرم امتیاز 7.5 از 10 براش کافیه
فقط دوست داشتم یکم زودتر تموم میشد
بعضی بازیها وقتی طولانی میشند از جذابیتشون کاسته میشه
سلام دوستان
این بازی رو میشه با کارت ATI 4870 بازی کرد؟
مرسی.
GOLDFINCH
28-07-2013, 06:12
سلام دوستان
این بازی رو میشه با کارت ATI 4870 بازی کرد؟
مرسی.
متاسفانه خیر :n27:
victor021
29-07-2013, 03:43
تا به امروز همه ی بازیهارو با تنظیمات اولترا اجرا میکردم ولی این بازی رو کارتم نمیکشه،باید medium اجرا کنم (GTX 570)
GOLDFINCH
29-07-2013, 04:00
تا به امروز همه ی بازیهارو با تنظیمات اولترا اجرا میکردم ولی این بازی رو کارتم نمیکشه،باید medium اجرا کنم (GTX 570)
با 570 روی fxaa و با تنظیم Very high به طور متوسط 24 فریم میگیرید که کسر فریم اصلاً احساس نمیشه .
اگر هم رو high بذارید هم که دیگه 30 / 28 فریم می گیرین .
خوبه دیگه :n02:
بیشتر مال همون گرافیک هست
من با 6770 تونستم بازی کنم که، اونوقت شما با 6870 نتونستید؟ :n13: 60 و خورده ای فریم داشتم، تازه اونم با مدل M، یعنی 6770M که یعنی کارت گرافیک لپتاپ (چون دارم با لپتاپ بازی میکنم). البته روی های بعضی جاها یه گیر کوچولو میکرد. واسه جلوگیری از این مشکل گذاشتمش روی مدیوم. گرافیکای بالاتر از های هم اصلا تست نکردم ببینم چقدر گیر میکنه (اصلا داره؟ یادم نیست اصلا)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.