مشاهده نسخه کامل
: درخواست اخرين ورژن ++C
با سلام
دوستان من تازه برنامه نويسي با ++C «و ميخواهم شروع كنم استادمون گفته برنامه شو بگير تو سيستمت نصب كن اگه زحمت بكشيد لينك دانلودشو واسه ويندوز اكس پي بهم بديد ممنون ميشم:20:
سلام
google گزینه ی خوبی هست ........ من خودم بعد از کلی جستجو در سایتهای ایرانی و فرومهای خارجی آخرین گزینه ام درخواست هست .
خدمت شما :
البته میتونی از کامپایلرها و برنامه های دیگه هم استفاده کنید . من خودم همین رو دانلود کردم و نصب کردم ..... بعد از دانلود محتویات فایلهای ISO رو روی سی دی رایت کن ....... البته کیجن نرم افزار جداست . میتونی مثلا با یکی از نرم افزارهای ویرایش فایلهای ایمیج یا ISO کیجن رو ضمیمه سی دی دوم بکنی ...... یا اگه روی سی دی نمیخوای رایت بزنی با نرم افزارهای ساخت درایو مجازی که قابلیت خوندن فایلهای ایمیج رو دارن اجرا کن مثل DAEMON TOOLS
Borland C++ Builder 6
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
google گزینه ی خوبی هست ........ من خودم بعد از کلی جستجو در سایتهای ایرانی و فرومهای خارجی آخرین گزینه ام درخواست هست .
خدمت شما :
البته میتونی از کامپایلرها و برنامه های دیگه هم استفاده کنید . من خودم همین رو دانلود کردم و نصب کردم ..... بعد از دانلود محتویات فایلهای ISO رو روی سی دی رایت کن ....... البته کیجن نرم افزار جداست . میتونی مثلا با یکی از نرم افزارهای ویرایش فایلهای ایمیج یا ISO کیجن رو ضمیمه سی دی دوم بکنی ...... یا اگه روی سی دی نمیخوای رایت بزنی با نرم افزارهای ساخت درایو مجازی که قابلیت خوندن فایلهای ایمیج رو دارن اجرا کن مثل DAEMON TOOLS
Borland C++ Builder 6
با سلام ميشه ورژن قديمي تر معرفي كنيد اخه اگه دقت كرده باشيد ويندوز سازگارشو نوشته ويستا و7 من ويندوز اكسي پي sp2خواستم حجم ايني كه معرفي كرديد هم خيلي بالاست من قبلا داشتم حدود 200-300 مگ بيشتر نبود؟
Sunderlan
26-04-2012, 21:46
شما فعلا مبتدی هستید و نیازی نیست که با سی بیلدر بورلند کار کنید.امکان داره کلا زدتون کنه.
از همون توربو سی پلاس پلاس 4.5 نسخه ویندوز استفاده کنید.
پرتابلشم فکر کنم موجود هستش و فایل نصبش هم موجود هستش سرچ کنید سریع پیدا می کنید.
همین توربو که گفتم سورس کدهایی که توی کتاب های اموزشی اورده شده رو اجرا می کنه.
بعد از اینکه درحل مسئله ماهر شدید کوچ کنید به سمت ویژوال سی ++ 2008
و برنامه نویسی گرافیکی رو دنبال کنید.
اگر سی ++ رو یاد گرفتید سی شارپ رو هم خیلی راحت می تونید یاد بگیرید.
یادگیری سی پلاس پلاس کمی مشکل هستش. البته اون همه هم که بعضی ها گلایه می کنن
سخته، به نظر من سخت نیستش.
البته یادگیری برنامه نویسی در سطح پیشرفته مشکلهستش. و نیاز به حل مسائل و تجزیه و تحلیل مسائل داره.
اگر دیدید سی ++ اذیتون می کنه می تویند بجاش دلفی رو یاد بگیرید.
دلفی زبان عالی هستش و انعطاف عالی داره و به همین خاطر پرطرفداره.
ساده تر از همه این زبان ها، زبان پایتون هستش که خیلی نزدیک به زبان محاوره ای انگلیسی هستش
پایتون هم گزینه عالی هستش.
* در ضمن از یک زبان شروع به یادگیری کنید.اگر سی ++ رو می خواهید یاد بگیرید فقط روی همین
مورد تمرکز کنید و گزینه های دیگر رو منتفی کنید.
اصولا اگر یک زبان انعطاف پذیر مثل سی ++ رو یادبگیرید یادگیری بقیه زبان ها براتون راحت تر می شه.
Sunderlan
26-04-2012, 21:54
در ضمن یادم رفت بگویم عنوان تاپیکتون کلا غلط اندازه.
ما سی ++ اخرین ورژن نداریم بلکه کامپایلر برای سی ++ داریم.
که کامپایلر هم ماله شرکت هایی چون بورلند و میکروسافت معروف هستند.
همه این کامپایلر ها قواعد سی ++ رو رعایت می کنند چون ما یه قاعده برای سی ++
داریم مثل همین زبان فارسی که حرف می زنیم. نه چند تا قاعده.
پس کامپایلر هم زیاد فرقی نمی کنه.البته کامپایلرهای جدید بعضی دستورات قدیمی مثل clscr
و از این دست رو ساپورت نمی کنند. این دستورات قدیمی و بی مصرف رو ساپورت نمی کنه.
[QUOTE=Sunderlan;6971956]در ضمن یادم رفت بگویم عنوان تاپیکتون کلا غلط اندازه.
ما سی ++ اخرین ورژن نداریم بلکه کامپایلر برای سی ++ داریم.
که کامپایلر هم ماله شرکت هایی چون بورلند و میکروسافت معروف هستند.
همه این کامپایلر ها قواعد سی ++ رو رعایت می کنند چون ما یه قاعده برای سی ++
داریم مثل همین زبان فارسی که حرف می زنیم. نه چند تا قاعده.
پس کامپایلر هم زیاد فرقی نمی کنه.البته کامپایلرهای جدید بعضی دستورات قدیمی مثل clscr
و از این دست رو ساپورت نمی کنند. این دستورات قدیمی و بی مصرف رو ساپورت نمی کنه.[/QUOTE
سلام دوست عزيز
راستش من چندان علاقه اي به ياد گيري زيا سي پلاس پلاس ندارم جاوا رو خوب بلدم چون من تازه وارد رشته اي تي شدم اين درس برنامه نويسي به زبان ++c رو بايد پاس كنم به همين خاطر برنامش و خواستم تمرين كنم تا اين درسو پاس كنم
ممنون از راهنمايي هاي شما دوست عزيز
Sunderlan
27-04-2012, 14:00
اگر سراسری تهران درس می خوانید پس تلاشتون رو بیشتر بکنید چون
روی درس مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی پیشرفته هیچ استادی کوتاه نمی یاد
و نمره بهتون نمی ده. در یک کلام کم کاری=افتادن.
البته حق هم دارند و من اعتقادم به چنین استادهایی واقعا زیاد شده شاید اوایلش
می گفتم یه نمره بدند بذارند خلاص بشیم دیگه پدرمون رو در نیارین.
ولی الان می بینم اگر همون فشارها نبود در واقع هیچی حالیمون نمی شد.
من توی برنامه نویسی پیشرفته و ساختمان داده به اندازه ای فشار اومد که واقعا خودم ترکیدم.
استاد ول کن قضیه نبود هر بار می اومد توی کلاس سوال می پرسید و پروژه می خواست.
همه بچه ها اشکشون در اومده بود. ولی الان می دونم که واقعا چه لطفی در حقمون کردند.
و استاد واقعی کی هستش.
دانشگاه های دیگه رو خبر ندارم ولی از بعضی ها شنیدم که توی ازاد و غیره سخت گیری
نمی کنند و امتحان پایان ترم هم اسون هستش. این بیشتر و بیشتر به ضرر دانشجو هستش.
اگر سراسری تهران درس می خوانید پس تلاشتون رو بیشتر بکنید چون
روی درس مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی پیشرفته هیچ استادی کوتاه نمی یاد
و نمره بهتون نمی ده. در یک کلام کم کاری=افتادن.
البته حق هم دارند و من اعتقادم به چنین استادهایی واقعا زیاد شده شاید اوایلش
می گفتم یه نمره بدند بذارند خلاص بشیم دیگه پدرمون رو در نیارین.
ولی الان می بینم اگر همون فشارها نبود در واقع هیچی حالیمون نمی شد.
من توی برنامه نویسی پیشرفته و ساختمان داده به اندازه ای فشار اومد که واقعا خودم ترکیدم.
استاد ول کن قضیه نبود هر بار می اومد توی کلاس سوال می پرسید و پروژه می خواست.
همه بچه ها اشکشون در اومده بود. ولی الان می دونم که واقعا چه لطفی در حقمون کردند.
و استاد واقعی کی هستش.
دانشگاه های دیگه رو خبر ندارم ولی از بعضی ها شنیدم که توی ازاد و غیره سخت گیری
نمی کنند و امتحان پایان ترم هم اسون هستش. این بیشتر و بیشتر به ضرر دانشجو هستش.
سلام
من پیام نور میخونم. نرم افزار . جلسه ای نیست که استاد تمرین نده بهمون . من هم واقعا از این استادها خوشم میاد ( خدا کنه ترمهای بعد هم استادمون بشه :40: )
طبق کتابی که داریم باید سی پلاس پلاس رو بخونیم ولی در جلسات عملی در محیط ویژوال و با زبان سی شارپ هم یه چیزایی بهمون یاد میده
راستش خود کتاب بورلند و ویژال سی پلاس پلاس رو معرفی کرده که من همین ورژن رو نصب کردم و البته 5.02 رو هم دارم
در ضمن خطاب به دوست گرامی اینکه هم در xp و هم در ویستا اجرا کردم ........ فقط یک سوال از جناب Sunderlan دارم :
من برنامه هام رو ( البته فعلا ابتدایی هستن برنامه ها ) رو همین کامپایلر بورلند 6 تست میکنم و اجرا میشه ولی در ویندوز ویستا که روی لب تاب دارم کامپایل میشه برنامه ولی موقع ساخت پروژه یا همون bulid project ارور زیر رو میده و باید حتما برنامه بصورت administrator اجرا کنم قبلش که این ارور زیر نیاد
این ارور واسه چیه ؟
masterhe3ar
21-08-2012, 19:30
آقایون ازتون خواهش میکنم کمکم کنید،من فردا تحویل پروژه دارم نمیدونم چیکار کنم
کسی هست بتونه پروژه زیرو به هر زبانی که شده واسم بنویسه؟ تورو خدا کمکم کنید
برنامه ای بنویسید که عناصر استک آ با سایز 10 از ورودی دریافت کند سپس با استفاده ار حداقل ساختمان داده اضافی
عناصر استک آ را وارد استک خالی بی کند
به نحوی که ترتیب عناصر در بی همان ترتیب در آ باشد
در دو حالت
الف:
جهت پیاده سازی ساخمان داده های مورد نیاز از آرایه استفاده کنید
ب:
از لیست های پیوندی
اگه کسی تونست واسم میل کنه یا خبرم بده اینم ایمیلم
leila_falah@yahoo.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.