ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدست

hooss128
25-04-2012, 14:20
سلام
من قصد خرید یه هدست خوب رو دارم مدل akg بنظرم کیفیت خوبی داره
یه چند مدل از مدل هاش رو دیدم اما نمی دونم چه قیت هستن در حال حاضر و کیفیت کدوم بهتره و چه تفاوتهایی نسبت به هم دارن
Q460
k518 dj
k518 le
k420
k450
k840 kl

مثلا
Frequency Response13Hz - 27kHz
Maximum Input Power30 mW
Input Impedance32 ohms
Sensitivity125 dB SPL/V

اینا هر کدم توی چه وضعیتی باشن بهتره ؟یعنی کدوم باید کمتر باشه کدوم باید بیشتر باشه ؟ میانگین نرمالشون چنده؟
لطفا راهمنمایی بکنید

hooss128
02-05-2012, 14:18
یعنی هیچ کس نیست که اطلاعات در مورد این مدل از هدست ها داشته باشه ؟
حداقل در مورد اون پارامتر ها توضیح بدین که در چه موقعیتی باید باشن ؟

Faraz_sm
09-05-2012, 01:07
سلام
یه چند مدل از مدل هاش رو دیدم اما نمی دونم چه قیت هستن در حال حاضر و کیفیت کدوم بهتره و چه تفاوتهایی نسبت به هم دارن
Q460
k518 dj
k518 le
k420
k450
k840 kl

مثلا
Maximum Input Power30 mW
Input Impedance32 ohms
Sensitivity125 dB SPL/V

اینا هر کدم توی چه وضعیتی باشن بهتره ؟یعنی کدوم باید کمتر باشه کدوم باید بیشتر باشه ؟ میانگین نرمالشون چنده؟
لطفا راهمنمایی بکنید

لیست قیمت رو از هر کدوم از نمایندگی های آواسان رایان توی پایتخت یا جاهای دیگه می تونید تهیه کنید یا از سایت چاره ببینید...

مدل هایی که نام بردید هر کدوم بنا به سایزشون یک کاربردی دارند و بنا به مقداری که می خواید هزینه کنید باید تصمیم بگیرید... البته تو بازار هدفون های خوش صدا تر هم پیدا می شه..
سوالاتون رو تو این تاپیک ادامه بدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا با کمک بقیه دوستان بک هدفون مناسب انتخاب کنید...

salar_221
09-05-2012, 10:11
سلام
Q460
k518 dj
k518 le
k420
k450
k840 kl

مثلا
Maximum Input Power30 mW
Input Impedance32 ohms
Sensitivity125 dB SPL/V

لطفا راهمنمایی بکنید
با سلام
اینهایی که گفتین هیچ کدوم هدست نیستن هدفون اند و از نوع earpad که قیمتها رو میتونین از این شرکت استعلام کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مشخصات فنی ارایه شده از سوی شرکتها دلیل بر با کیفیت تر بودن صدا نیست ولی محدوده فرکانسی هر چقدر باز تر و بیشتر باشه پاسخ دهی به فرکانس سریعتر و بهتر خواهد بود و در مورد امپدانس هر چقدر کمتر باشه راحتر با پلیر پرتابل درایو خواهد شد وحساسیت هم هر قدر بیشتر صدای قویتر و بلند تری خواهید داشت.
البته شما سبک موسیقی مورد علاقه بهمراه سورس پلیر و بودجه مورد نظرتون رو بفرمایین تا بهتر راهنماییتون کنیم چون earpad های با کیفیت تر و بهتر و مناسب تر از سری های akg موجود هستن مثل سنهایزر و اگر هم کلا هدست میخواین مدلهای مناسب از همین akg یا برند های دیگه بهتون معرفی بشه.
موفق باشین

hooss128
09-05-2012, 13:16
راستش من بیشتر دنبال یه مدل می گرم که ترجیها بی سیم باشه و برای موزیک و فیلم بیشتر استفاده می کنم برای pc می خوام