ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید اسپیکر 5.1 کاناله فوق العاده با کیفیت...پیشهاد شما چیه؟؟؟

S0R3N4
25-04-2012, 13:04
سلام دوستان
من یه اسپیکر 5.1 میخوام...
میخوام برای تماشای فیلم و شنیدن موزیک خوصوصا اهنگ ها ترنس و هاوس مناسب باشه!!بیش قوی و قابل توجهی هم داشته باشه...
خلاصه یه چیز هیولا برای تماشای فیلم و شنیدن موزیک میخوام...
تعریف برند Philips رو زیاد شنیدم...نظر شما چیه در مورد این برند؟؟؟
اصلا برند پیشنهادی شما چیه...
قیمت هم 300-350 بیشتر نباشه...
یه چیز فوق العاده میخوام که بیس اون شیشه ها رو بلرزونه تفکیک صدای فوق العاده ای داشته باشه...

S0R3N4
26-04-2012, 01:48
دوستان عزیز
تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه خیلی عحله ای میخوام برم خرید...
یعنی کسی نیس به داد ما برسه!!!دیرم شد آخه...

September9
03-05-2012, 18:47
اگه پول داری LOGITECH Z5500 عالیه و بهترین اسپیکریه که تا حالا ساخته شده ! سرچ کن به حرفم میرسی !!!

من خودم X530 LOGITECH دارم واقعا عالــــــــــیه !!!!!!!!!!!!!!!!!! حرف نداره ! الانم میخوام 1کارت صدای خوب واسش بگیرم !
6تیکست ! انتهای کیفیت و صدا !!! 140تومن

Z506 LOGITECH هم عالیه ! 6تیکه ! کیفیت فوق العاده !! 180تومن

سراغ چیزه دیگه ای نرو :46:

saeed_2007r
05-05-2012, 11:02
z906 خیلی استثنایی است از نظر کیفیت. قبلا خیلی قیمتش خوب بود ولی الان با این اوضاع...
حالا خود دانی

mmf66
05-05-2012, 11:45
سلام دوستان
من یه اسپیکر 5.1 میخوام...
میخوام برای تماشای فیلم و شنیدن موزیک خوصوصا اهنگ ها ترنس و هاوس مناسب باشه!!بیش قوی و قابل توجهی هم داشته باشه...
خلاصه یه چیز هیولا برای تماشای فیلم و شنیدن موزیک میخوام...
تعریف برند Philips رو زیاد شنیدم...نظر شما چیه در مورد این برند؟؟؟
اصلا برند پیشنهادی شما چیه...
قیمت هم 300-350 بیشتر نباشه...
یه چیز فوق العاده میخوام که بیس اون شیشه ها رو بلرزونه تفکیک صدای فوق العاده ای داشته باشه...
من خودم edifier s730 دارم 425 خریدم وافعا ته بیسه ولی الان یکم گرون تر شده میتونی بری نمایندگیش بپرسی از این ارزون تر هم s530d هست حدود 330 تومان اونم نسبت به قیمتش خوبه کلا اسپیکر خفن فقط همین logitech z5500 و z906 و edifier s730 s530d s550 هست
با قیمت مد نظر شما همون s530d که دیجیتال هم هست

SCORPION8
27-05-2012, 07:10
دوست عزیز بهترین مدل تو این قیمت مدل EDIFIRE C6 هست من خودم دارم واقعا با قدرتی که داره میترکونه هر کدوم از باند های کوچکش 9 واته و 30 وات ساب داره در کل حدود 70 الی 75 RMS ولی قدرتش باور کردنی نیست من خودم 350 گرفتم اگه بخوای بخری حتما کارت صدای XFI TITANUIM کریتیو بگیر تا اون موقع کیفیت واقعی این اسپیکر رو داشته باشی در کل این مدل بهترین مدل مولتی مدیا ادیفایر تو این رنج قیمت هست الیبته الان یکم گرون شده در هر حال تو اسپیکر ها لوجیتک و ادیفایر بهترین هستند با این تفاوت که ادیفایر تخصصا کارش تولید اسپیکر هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mmf66
27-05-2012, 12:12
دوست عزیز بهترین مدل تو این قیمت مدل EDIFIRE C6 هست من خودم دارم واقعا با قدرتی که داره میترکونه هر کدوم از باند های کوچکش 9 واته و 30 وات ساب داره در کل حدود 70 الی 75 RMS ولی قدرتش باور کردنی نیست من خودم 350 گرفتم اگه بخوای بخری حتما کارت صدای XFI TITANUIM کریتیو بگیر تا اون موقع کیفیت واقعی این اسپیکر رو داشته باشی در کل این مدل بهترین مدل مولتی مدیا ادیفایر تو این رنج قیمت هست الیبته الان یکم گرون شده در هر حال تو اسپیکر ها لوجیتک و ادیفایر بهترین هستند با این تفاوت که ادیفایر تخصصا کارش تولید اسپیکر هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مدل در واقع همون c3 هست منتها 5.1 من خودم c3 داشتم اسپیکر خوبیه ولی مشکلاتی هم داره مخصوصا سابش یعنی من هر کار کردم هر جور چیدمش نتونستم صدای خوبی از سابش بگیرم یکم حالت خرخر مانند داره بلندگوهاشم خوبه ولی تو بعضی فرکانسها کمبود داره مثلا اگه صداش کم باشه زیاد جالب نیست برای بازی باز بهتر جاب میده ولی برای موسیقی بعضی ها رو خوب بعضی هارم بد
اگر از فاصله ی نزدیک هم گوش بدی زای جالب نیست از دور صداش بهتره در کل 300 تومان میرزه ولی بیشتر به نظر من نمیرزه

SCORPION8
27-05-2012, 19:00
این مدل در واقع همون c3 هست منتها 5.1 من خودم c3 داشتم اسپیکر خوبیه ولی مشکلاتی هم داره مخصوصا سابش یعنی من هر کار کردم هر جور چیدمش نتونستم صدای خوبی از سابش بگیرم یکم حالت خرخر مانند داره بلندگوهاشم خوبه ولی تو بعضی فرکانسها کمبود داره مثلا اگه صداش کم باشه زیاد جالب نیست برای بازی باز بهتر جاب میده ولی برای موسیقی بعضی ها رو خوب بعضی هارم بد
اگر از فاصله ی نزدیک هم گوش بدی زای جالب نیست از دور صداش بهتره در کل 300 تومان میرزه ولی بیشتر به نظر من نمیرزه

دوست عزیز این مشکلی که شما داشتی شاید مختص دستکاه شما بوده این چیزایی که شما گفتی رو من تا حالا مشاهده نکردم سابش هم خیلی خوب جواب میده در ضمن شما احتمالا کارت صدای تیتانیوم کریتیو رو با این اسپیکر ننداختی تا ببینی چه صدای شفاف بهت میده درضمن میتونی تو تنظیمات این کارت صدا برای بیس مگاهرتز مشخص کنی که بیشتر از اون حد بیس نزنه در کل بهترین مدلی که دیدم مخصوصا تو بازی ghost recon adw 2 خیلی عالی جواب گرفتم واقعا دیوونه کننده بود

mmf66
28-05-2012, 13:46
دوست عزیز این مشکلی که شما داشتی شاید مختص دستکاه شما بوده این چیزایی که شما گفتی رو من تا حالا مشاهده نکردم سابش هم خیلی خوب جواب میده در ضمن شما احتمالا کارت صدای تیتانیوم کریتیو رو با این اسپیکر ننداختی تا ببینی چه صدای شفاف بهت میده درضمن میتونی تو تنظیمات این کارت صدا برای بیس مگاهرتز مشخص کنی که بیشتر از اون حد بیس نزنه در کل بهترین مدلی که دیدم مخصوصا تو بازی ghost recon adw 2 خیلی عالی جواب گرفتم واقعا دیوونه کننده بود

من راستش با ps3 امتهان کردم که کیفیت خیلی بالایی داره برای بازی خوب جواب میده اسپیکر خیلی خوبی هم هست ولی تو موسیقی یه جاهایی ضعف داره در کل گفتم 300 میرزه