PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی سیستم بعد از یه مدت!

senaps
25-04-2012, 11:47
سلام....
اقا من متوجه شدم که کامپیوتر بعد از مدتی کار کردن، خاموش میشه خود به خود....(مخصوصا وقتی دارم بازی میکنم...) ...
بازی رو بارها و بارها حذف و دوباره نصب کردم....بازی های مختلف....مشکل کماکان هست....

بعدش منم کیس رو بردم بالای دستم و محکم کوبیدم زمین(از عصبانیت!!!!) حالا داره یه وری میره...میخوام تست کنم ببینم این همه تق و توق برا چیه؟؟؟؟
سیستم کلی مشکل داره.....ویندوز منیجر نصب کردم، سیستم بد تر شد و خلاصه کار به درگیری فیزیکی با کامئیوتر کشید!!!!!!

حالا الان نیم ساعته که داره مثه ساعت کار میده...ولی چند بار در میون باید ریست بشه تا درست روشن بشه و اینا....

A M ! N
26-04-2012, 21:10
سلام..

باید عیب یابی تخصصی بشه.. به هزار و یک دلیل میتونه باشه : دی !!

شما محتویات پوشه ی windows\minidump رو داخل تاپیک پایین بزارین و توضیحاتتون رو با ذکر آدرس تاپیک فعلی اونجا پست کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید..

M1450M
26-04-2012, 21:37
دمای سی پی یو و سرعت فن رو چک کنید. احتمال داره ریست شدن به خاطر دمای بالای سی پی یو باشه

33505775
29-04-2012, 21:22
آنتی ویروس دارین
شاید ویروسی باشه
سیستم کامپیوترت چیه رمت چنده

ehsan102
30-04-2012, 07:21
طبق گفته M1450M دمای سی پی یو رو چک کن اگه زیادی بالا بود باید فنش رو خاک گیری کنی و مقدار ناچیزی خمیر(مخصوص) به
قسمت فلزی فن بزن ان شأالله که درست می شه

puma7
30-04-2012, 15:55
آره دوستان درست میگن. میتونی با نرم افزار System Information Viewer اطلاعات مربوط به دمای CPU رو چک کنی

jafarian
06-05-2012, 22:05
مشکل شما همینطور که گفته شده سخت افزاری بیشترم مربوط به cpu میشه شما برنامه hwinfo32 رو از لینک پایین دانلود کنید بعدش نصبش کنید به سربرگ sensor برنامه برین از اونجا یک عکس اینجا قرار برین اینکار تو حالت load سیستم بطور مثال حین عمل کانورت انجام بدین مثلا با نرم افزار divx اون صدای تقی هم که میگین یا مربوط به فن میشه یا که هارد :20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]