PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دمای مناسب سی پی یو

Khazuk
24-04-2012, 22:23
سلام
دوستان cpu x2 amd دارم بنظرتون دمای سی پی یو زیاد نیست ؟ فکر کنم قبلا اینجور نبود خمیر سیلیکون هم جدیدا عوض کردم تاثیری نداشت خاک گیری هم همیشه میکنم
دمای طبیعی این سری باید چقدر باشه ؟
در حالت 10 درصد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در حالت فول

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
24-04-2012, 22:38
دمای سی پی یو تون خوبه مشکلی نداره هم core1 و هم core2 دماشون خوبه
آخرین ورژن نرم افزار hw monitor رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کنید و با اون هم یک عکس بزارین

Khazuk
25-04-2012, 09:48
عکس با hw monitor

EXTREME
25-04-2012, 10:10
دمای سی پی یو عادیه و خوبه دمای مین هم خوبه اون دمای 66 درجه یک نوع باگ میتونه باشه یا باگ نرم افزاره یا باگ بایوس
که معمولا با آپدیت نرم افزار و آپدیت بایوس درست میشه

amirkhan_0o0
06-05-2012, 06:09
آقا براي من هم اين طوريه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يه سيستم قديميه كه براي دانلود شبانه استفاده مي كنم
روي فن سي پي يوش كه دست مي زنم صداش كم مي شه
فكر مي كنم مشكل اصليم از پاور باشه
كيسم الگانسه و از اين پاور معمولي ها-- براي 7 سال پيشه :31::31:
فن هاي سنسوري رو كه مستقيم مي كنم تا هميشه روشن باشه كمي صداش بهتر مي شه!
در عوض يو اس بي مشكل پيدا مي كنه و براي شناختن بايد اون رو در بيارم و دوباره جا بزنم!
سواي تعويض سيستم به نظرتون تعويض پاور مشكل رو حل مي كنه؟؟
راستي قمير رو هم عوض كردم!

Hamed DC
06-05-2012, 11:56
دوست عزیز این شات یا زیادی گرمه یا زیادی باگ داره!
با نرم افزار زیر یه شات بزار. از تب سنسور میتونی استفاده کنی:
HWiNFO32 Program

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amirkhan_0o0
06-05-2012, 13:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي من اين مشكل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم دارم!
احتمال مي دم پاورم مشكل داشته باشه!
چند وقت پيش مادر بردم پريد دادم يه تعميركار درستش كرد گفت بخش پاور سي پي يو مشكل داشته ديدم يه خازن از مادر برد عوض كرده!
با اين وجود مشكلي با پاور ندارم به غير از صداي فن كه فكر مي كنم بي ارتباط با پاور نباشه
حالا نمي دونم برم پاور رو عوض كنم؟ فن رو هردو رو!
در واقع اين پي سي براي دي ال شبانه و بازي خواهر زاده هام هست براي همين ارزش خرج زياد رو نداره!