مشاهده نسخه کامل
: مشکل تومخی بدسکتور لعنتی
emoh0tboy
24-04-2012, 21:55
سلام.
هرچند وقت یک بار به نعداد بدسکتورهایی که توسط برنامه Hard Disk Sentinel پیدا می شه اضافه می شه ...
واقعا نمی دونم دلیل این مساله چبه ...
Health هارد میاد پایین به مرور زمان اما تغیری تو Performance ایجاد نشده ...
جدیدا Reliability هم شده 99 درصد ...
خیلی موقع ها هم شده بعضی از ویدو ها که رو هارد داشتم وقتی خواستم برم دنبالشون انگار اصلا از قبل وجود نداشتن در صورتی کاملا مطمئن بودم که دانلود کردم و روی هارد هست ...
فکر می کنم به خاطر بدسکتور از بیم می ره ...در صورتی خود برنامه می زنه اطلاعات به Secure Area منتقل شده و نیاز به کار خاصی و با نگران شدن نیست ...
هارئ هم توشیبا ...
واقعا کسی می دونه دلیل چیه ؟
خیلی اطلاعات وحشتناک مهم دام رو هارد ....
ضمنا با برنامه HDd Regenerator هم بدسکتور پیدا نمی کنه چون سخت افزاری نیست ....
اول از همه هارد باید اسکن ویروس بشه بعضی ویروس ها میتونن باعث ایجاد بدسکتور بشن یعنی آدرس سکتورها رو تغییر بدن درنتیجه چون این آدرس سکتور ها در فریم ویر ناشناخته است به عنوان بدسکتور شناخته میشه
اگه امکانش هست از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید و هارد رو یک low level format بکنید
درست نشد این مشکل میتونه از فریم ویر هارد باشه که یا باید آپدیت بشه یا به حالت قبلیش برگرده در هردوحالت از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
lucky_luke
24-04-2012, 22:18
عنوان تاپیک رو عشق است.........:31:
emoh0tboy
24-04-2012, 22:41
اول از همه هارد باید اسکن ویروس بشه بعضی ویروس ها میتونن باعث ایجاد بدسکتور بشن یعنی آدرس سکتورها رو تغییر بدن درنتیجه چون این آدرس سکتور ها در فریم ویر ناشناخته است به عنوان بدسکتور شناخته میشه
اگه امکانش هست از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید و هارد رو یک low level format بکنید
درست نشد این مشکل میتونه از فریم ویر هارد باشه که یا باید آپدیت بشه یا به حالت قبلیش برگرده در هردوحالت از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
مرسی اینم راه داره :27:
راستی شما به مدیرا بگو انقدر منو Bann نکنن خسته شدم واقعا ...
نه نمی خوام Low Level Format چون هارد اصلا تو وضعیت بدی نیست فقط می خوام بدونم این بدسکتورهای کوفتی از کجا میان ..
ضمنا Low Level بدجور Performance رو پایین میاره ....
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
عنوان تاپیک رو عشق است.........:31:
پ ن پ ....
این تاپیک آپدیت میشه دنبالش کنین چون من مشکلم باید حل شه ...
بزارش تو Favourite ....
مرسی اینم راه داره :27:
راستی شما به مدیرا بگو انقدر منو Bann نکنن خسته شدم واقعا ...
نه نمی خوام Low Level Format چون هارد اصلا تو وضعیت بدی نیست فقط می خوام بدونم این بدسکتورهای کوفتی از کجا میان ..
ضمنا Low Level بدجور Performance رو پایین میاره ....
low level اگه زیاد انجام نشه مشکلی ایجاد نمکینه فقط انگار آدرس اون سکتور رو از فریم ویر حذف میکنه و یک مقدار حجم کم میشه ولی ناچیزه من فکر کنم اینطور باشه
علت اومدن اون بدسکتورهارو براتون گفتم
emoh0tboy
24-04-2012, 22:46
مرسی از صحبت هاتون ...
بازم مسائل دیگه ای رو مطرح می کنم تا مشکل حل بشه ...
الان هم برنامه Hdd Regenerator داره اسکن می کنه ...
هنوز چند درصد هم نرفته اما گوشه سمت راست زده 24 سکتور Reallocated شدن که یعنی دوباره سرجاشون برگشتن ...
اگه توضیحی دارین بگین ...
مرسی از صحبت هاتون ...
بازم مسائل دیگه ای رو مطرح می کنم تا مشکل حل بشه ...
الان هم برنامه Hdd Regenerator داره اسکن می کنه ...
هنوز چند درصد هم نرفته اما گوشه سمت راست زده 24 سکتور Reallocated شدن که یعنی دوباره سرجاشون برگشتن ...
اگه توضیحی دارین بگین ...
اگر این بدسکتور ها که ریپیر میشن باز دوباره از اول هارد رو تست کنید و دوباره این بدسکتورها ظاهر بشن یا مشکل از فریم ویر است که همون اول گفتم یا باید بکاپ از اطلاعات انجام شده و low level format کنید
یا اینکه پلاتر باید عوض بشه چون راه دیگه ای نداره البته به شرطی که بدسکتور ها در تست اول رفع میشن ولی باز شما تست میزنید دوباره میخواد بدسکتورهارو ریپیر کنه در این حالت
ولی اگر تکرار نشه با همون scan and repair نرم افزار مشکل حل میشه
سیستمتون ویروسی نیست ؟
emoh0tboy
24-04-2012, 22:59
مرسی ...
البته چون Drive Backup ندارم نمی تونم هارد رو کامل فرمت کنم وضعیت خوبی داره طبق اون چیزی که توسط نرم افزار می بینم ...
اما مساله نگران کننده این که برنامه hard disk sentinel هرچند وقت یک بار بدسکتورهای بیشتری پیدا می کنه ...
قبلا 4 تا بود الان شده 24 تا ...
فکر کردم ممکن Bug نرم افزار باشه اما ظاهرا این طور نیست ....
قعلا هم Performance تغییری نکرده اما Reliability شده 99 درصد ...
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
ضمنا تو هاردهای جدید اصلا بدسکتور پیدا نمی شه و فقط سکتور مشکل دار Block می شه و اطلاعات به Spare Are a می ره ...
به همین دلیل هم هست که هیچ سکتور Repair نمی شه و فقط Reallocated ...
عجب عنوان تاپیک با حاله:31:
emoh0tboy
24-04-2012, 23:19
دست خودم درد نکنه
emoh0tboy
25-04-2012, 09:48
راستی وقتی با Hdd Regenerator روی ویندوز 7 اسکن می کنم یه اتفاق هایی می افته وقتی Mode Repair فعال می شه و می گه از اطلاعات Back Up بگیرین اما در حالت Dos اتفاقی نمی افته ...
ضمنا من فضای خالی یندارم که بخوام بک آپ بگیرم ....
چیکار باید کرد ؟
می دونم کسی بلد نیست ولی حالا بگین ببینم چی می شه ....:27:
با سلام،
منم مشکل مشابهی دارم...
یه هارد اکسترنال WD 500G معمولی MyPassport هست که چند روز پیش داشتم یه چند گیگ اطلاعات رو روش کپی کی کردم ولی به علت شل بودن اتصال یو اس بی چند باری هارد قطع و وصل شد وسط کپی...
بعداً دیگه سیستم با هارد کنار نیومدريال یعنی وقتی به سیستم متصل میشه دیگه به سرعت قبل شناسایی نمی شد... بعد سی ثانیه تازه شناسایی می شد و انوقت هم تازه به عنوان هارد فرمت نشده...
اطلاعات تو هارد طبعا برام خیلی مهم بود با هر برنامه ریکاوری و ... مثل RecoverMyFiles ، Hdd Regenerator و Acronis Disk Director و DiskPatch و ... اینها تست کردم تو کامند و تو ویندوز و ...
Hdd Regenerator که شروع به کار میکنه و یه بدسکتورایی پیدا میکنه ولی زمانی که تخمین میزنه تا 250، 300 ساعت پیش میره...
RecoverMyFiles تا میاد یه چیزایی پیدا کنه زودی متوقف میشه و یه جورایی هنگ میکنه...
DisckPatch هم که با بوت میاد بالا به محض انتخاب درایو مورد نظر کرش میکنه!
خب همه اینا باعث شد من تا حدودی قید اطلاعاتم رو بزنم و برم سراغ فرمت، ویندوز که اینقدر مشتاق فرمت کردن این درایو بود حالا که من قبول کردم فرمت کنه بعد یه دقیقه ای کلنجار رفتن میگه نمی تونه درایو رو فرمت کنه! چه تو کامند و چه با GUI و این حتی در مرود Quick Formater خود WD هم صادق هست!!! البته اون سعی بیشتری میکنه ولی بازهم Fail میشه!
خلاصه Acronis چه تو کامند داس و چه تو ویندوز فرمت میکنه (Quick) و ویندوز هم درایو رو خالی نشون میده ولی گویا هنوز ایراد داره چون باز هم ریکاور مای فایلز روش هنگ میکنه و ....
خلاصه موندم... نه هارد ضربه ای خورد نه اتفاق خیلی حادی افتاد فقط به دلیل شل بودن پورت وسط یه کپی dc شد!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.