مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری: نصب VITA و نشناختن آن توسط برنامه Edius
farid_ss
24-04-2012, 14:48
با سلام ببخشید من خودم رشته تحصیلیم کامپیوتر بوده.و تا حدود زیادی با کامپیوتر آشنا هستم.به همین دلیل یکی از دوستم که یه کامپیوتر جدید و نو و عالی خریده.و به تازگی رفته توی کار میکس و مونتاژ از من خواست که روی کامپیوترش برنامه های Edius و VITA رو نصب کنم.( و عنوان کرد که این برنامه VITA یه برنامه ای هست که باید در کنار Edius نصبش کنم.و در برنامه Edius از برنامه های VITA استفاده میکنیم.)
و ما هم هر دو براش نصب کردیم. ولی مشکل اینجاست که میگه این برنامه VITA در Edius جواب نمیده.
یعنی به این صورت که Edius که اجرا میکنه.Edius به خوبی اجرا میشه. ولی این برنامه VITA که اونم بخوبی و بصورت جداگانه نصب شده. در Edius جواب نمیده.
حالا چون من فقط به نصب نرم افزارها وارد هستم.و به نحوه عملکرد برنامه های Edius و VITA وارد نیستم.
باید چه کار کنم که بشه این مشکل شناخته نشدن VITA روی برای برنامه Edius رو درستش کنم.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
یا تشکر بسیار بسیار زیاد از شما..................
منظورت از شنا خته نشدن چیه ؟؟؟؟؟؟یعنی وقتی نصب میکنی تو قسمت افکت ها نیست یا اینکه هست و درست اجرا نمیشه
یکم واضح تر بگو تا بتونم کمکت کنم :8:
farid_ss
27-04-2012, 02:53
منظورت از شنا خته نشدن چیه ؟؟؟؟؟؟یعنی وقتی نصب میکنی تو قسمت افکت ها نیست یا اینکه هست و درست اجرا نمیشه
یکم واضح تر بگو تا بتونم کمکت کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و با تشکر از پاسخ شما همون جور که در پست بالا هم توضیح دادم من با این نرم افرار Edius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و چگونگی عملکرد اون آشنا نیستم .و فقط میدونم یه نرم افرار برای میکس و مونتاژ هست. ولی خوب به نصب اکثر نرم افرارها و بازها وارد هستم.یعنی اینکه فقط نصب میکنم بصورتی که اون نرم افزار مورد نظر اجرا بشه تا اون شخص درخواست کننده بتونه خودش بعداز اجرا باهاش کار کنه.
این نرم افرار Edius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم من فقط نصب کردم و بعد هم روی آیکنی که در Desktop ساخته شده بود . کلیک کردم.
و بخوبی اجرا شد.
بعد دوستم گفت یه نرم افزار دیگه هم هست بنام Vita که باید اونم نصب کنیم.تا باشه از امکانات این نرم افزار Vita در داخل نرم افرار Edius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ازش استفاده کنم.
که ما هم این نرم افزار Vita نصب کردیم.و همچنین روی آیکون ساخته شده نرم افزار Vita در Desktop هم کلیک کردیم.تا مطمین بشم که نصب شده.که نرم افزار Vita به خوبی اجرا شد.
ولی اینکه میگه Vita در Edius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب نمیده رو با چطور درستش کرد.
من فکر میکنم باید با یه روشی این ارتباط رو بین این نرم افزار با Edius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برقرار کرد.
ممنون میشم بتونید با این توضیحات من راهنمایی کنید؟؟؟؟
با تشکر بسیار لز شمادوست عزیز و گرانقدر.........
دوست عزیز پلاگین vitasen روی خود ادیوس میشینه اونیکه میگین تو دسکتاپ روش کلیک میکنین اجرا میشه درست ولی باید توی پلاگین های ادیوس نصب شده باشه شما اول باید ورژن ادیوسی که نصب کردید بدونید بعد اون ورژنی از vitasen که مخصوص خود همون ورژن ادیوس باشه رو نصب کنید مثلا اگه ادیوسش ورژن 6 به بالا باشه باید آخرین ورژن Vitasen که ورژن 2 هست اونم 32 بیتیش نصب باشه مگرنه توی دسکتاپ اجرا میشه ولی تو قسمت افکتهای ادیوس نمیاد
امیدوارم از راهنمایی که کردم تونسته باشم مشکلت رو حل کرده باشم اگه مشکلی بود بیا در خدمتیم:40:
farid_ss
28-04-2012, 16:29
دوست عزیز پلاگین vitasen روی خود ادیوس میشینه اونیکه میگین تو دسکتاپ روش کلیک میکنین اجرا میشه درست ولی باید توی پلاگین های ادیوس نصب شده باشه شما اول باید ورژن ادیوسی که نصب کردید بدونید بعد اون ورژنی از vitasen که مخصوص خود همون ورژن ادیوس باشه رو نصب کنید مثلا اگه ادیوسش ورژن 6 به بالا باشه باید آخرین ورژن Vitasen که ورژن 2 هست اونم 32 بیتیش نصب باشه مگرنه توی دسکتاپ اجرا میشه ولی تو قسمت افکتهای ادیوس نمیاد
امیدوارم از راهنمایی که کردم تونسته باشم مشکلت رو حل کرده باشم اگه مشکلی بود بیا در خدمتیم:40:
با سلام و با تشکر از پاسخ شما دوست و استاد گرامی
خوب الان من بخوام این نرم افزار ادیوس و پلاگین vitasen رو از توی بیرون خریداری کنم باید کدام نسخه و کدام ورژن از هر کدام رو بگیرم.تا با خر ید شون با خیال راحت نسخه و ورژن مرتبط به هم رو نصب کنم .تا بعد از نصب جواب بگیرم.
منظورم این هست که ادیوس کدام ورژن؟؟؟؟؟؟؟
پلاگین vitasen کدام ورژن؟؟؟؟؟؟؟
تا روی هم جواب بدند.
و یه سوال دیگه هم اینکه روی ویندوز سون هم جواب میده یا باید حتما" xp باشه.
سیستم عامل چه باشه؟؟؟؟ و چند بیتی.....؟؟؟؟؟؟
با تشکر بسیار بسیار شما دوست و استاد گرامی......
Soheil_203
28-04-2012, 19:25
دوست عزیز من ورژن 6.02 با ویتا 2 که هر دوی اینها باید 32 بیتی باشند
ویندوز من در حال حاضر سون و 64 بیتی هست بدون هیچ مشکلی همیشه دارم با ادیوس کار میکنم
با سلام و با تشکر از پاسخ شما دوست و استاد گرامی
خوب الان من بخوام این نرم افزار ادیوس و پلاگین vitasen رو از توی بیرون خریداری کنم باید کدام نسخه و کدام ورژن از هر کدام رو بگیرم.تا با خر ید شون با خیال راحت نسخه و ورژن مرتبط به هم رو نصب کنم .تا بعد از نصب جواب بگیرم.
منظورم این هست که ادیوس کدام ورژن؟؟؟؟؟؟؟
پلاگین vitasen کدام ورژن؟؟؟؟؟؟؟
تا روی هم جواب بدند.
و یه سوال دیگه هم اینکه روی ویندوز سون هم جواب میده یا باید حتما" xp باشه.
سیستم عامل چه باشه؟؟؟؟ و چند بیتی.....؟؟؟؟؟؟
با تشکر بسیار بسیار شما دوست و استاد گرامی......
همونطور که دوست عزیزمون گفتن رو هر ویندوزی نصب میشه هم رو سون هم ایکس پی حتی اگه 64 بیتی هم باشه....
الان ورژنی که من رو سیستمم دارم ورژن 6.2 هست که با ویتا سن 2 سازگاره ولی اگه ورژن ادیوست پایینتره ویتا سن زیر 2 باید نصب کنی :40:
adame_haji
15-10-2012, 22:02
آقا این دوستمون توی این نکته سوال داره که وقتی که ویتا رو نصب میکنیم از کجای ادیوس باید اجراش کنیم ؟
وقتی ادیوس رو باز میکنیم توی پالت افکت ها یه شاخه باز میشه به نام ویتا سین . اگه نیاد یعنی یه مشکلی یه جا هست
اما منم همچین مشکلی دارم
روی ادیوس 5.5 نمیتونم ویتا سی 1 نصب کنم
بعد از نصب گزینه ای توی ادیوس اضافه نمیشه
حتی ویتا 2 رو هم توی ادیوس 6.2 نتونستم نصب کنم
(2تاشم از نسخه 32 بیتی استفاده کردم) البته تو ویندوز 7 جواب گرفتم ولی توی ویندوز XP نه
خیلی عجیبه
میشه یکی از دوستان یه لطفی کنه
درخواست:
خلاصه درخواست : یه فایل tpd از یکی از افکتهای ویتا 1 توی ادیوس 5 برام آپلود کنید.
درخواست کامل : توی ادیوس 5.5 با ویتا 1 یدونه افکت بندازه توی تایم لاین و از اون افکت یه پریست درست کنه و روی اون پریست کلیک راست کنه و با زدن گزینه Export یه tpd درست کنه و آپلود کنه برام . مطمئنم مشکلم با این موضوع حل میشه
ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.