ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گرافیک یا ویندوز؟

bestportal
23-04-2012, 16:56
سلام دوستان:
من بازی هایی مثل gta 8 و pes 12 و چند تا بازی گرافیکی روی ویندوز xp کامپیوترم نصب کردم و بازی میکردم. اما امروز دیدم که وقتی روی یکی از اونها کلیک میکنم سیستمم restart میشه. جالب اینجاست که همین بازی ها رو که روی ویندوز 7 نصب کردم مشکلی نبود. اما روی xp این مشکل پیش میاد. در ضمن فقط بازی های گرافیکی اینطوریه. برای بازی های ساده این مشکل پیش نمیاد.

به نظر شما مشکل از کجاست؟ گرافیک؟ ویندوز؟ ویروس؟ ؟؟؟؟؟

EXTREME
23-04-2012, 17:56
سلام دوستان:
من بازی هایی مثل gta 8 و pes 12 و چند تا بازی گرافیکی روی ویندوز xp کامپیوترم نصب کردم و بازی میکردم. اما امروز دیدم که وقتی روی یکی از اونها کلیک میکنم سیستمم restart میشه. جالب اینجاست که همین بازی ها رو که روی ویندوز 7 نصب کردم مشکلی نبود. اما روی xp این مشکل پیش میاد. در ضمن فقط بازی های گرافیکی اینطوریه. برای بازی های ساده این مشکل پیش نمیاد.

به نظر شما مشکل از کجاست؟ گرافیک؟ ویندوز؟ ویروس؟ ؟؟؟؟؟
اگه رو ویندوز سون این بازی هارو راحت اجرا میکنید و بدون مشکل است یعنی سیستم از نظر سخت افزاری سالمه
ولی تو xp اینطوری میشه پس مشکل شما نرم افزاری است یا ویندزتون مشکل پیدا کرده که یا باید ریستور کنید یا ریپیر اگه با اینکارا درست نشد تعویض ویندوز یا بازی ها مشکل پیدا کرده بهتره اونهارو آنیستال کنید و مجددا نصب کنید قبلش از سیو های بازی هم بکاپ بگیرید
یا این مشکل میتونه از درایور گرافیک باشه بهتره در xp درایور گرافیک رو آپدیت کنید
این مشکل میتونه از ویروس هم باشه