مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اجرای سیستم
soorena010
23-04-2012, 15:24
سیستم را که روشن میکنم با پیغام disk boot failure,insert systen disj and press interبا دو هارد دیگه و کابلهای مختلف تست کردم اتصالات را هم چک کردم مشکل حل نشده راهنمایی کنید
سیستم را که روشن میکنم با پیغام disk boot failure,insert systen disj and press interبا دو هارد دیگه و کابلهای مختلف تست کردم اتصالات را هم چک کردم مشکل حل نشده راهنمایی کنید
این مشکل اول میتونه از طرف بایوس باشه بایوس مین رو دیفالت کنید و بوت سیستم رو بزارین رو هارد
علت بعدی ا ز اتصالات هارد است اون هارو چک کنید و با یک کابل دیتا دیگه چک کنید و جای کابل دیتا رو عوض کنید اگه ide است هارد ها جامپرهارو چک کنید وکانکتور برق هارد چک بشه اگه ساتا است و تبدیل برق ساتا گذاشتین با یک تبدیل برق دیگه چک کنید
درست نشد میتونه این مشکل از ویندوز باشه با سی دی ویندوز بوت کنید سیستم رو ببرید رو نصب ویندوز درست نشد میتونه از تداخل سخت افزاری باشه وقتی هارد وصل است کابل درایو های اپتیک رو بکشین و مجددا تست کنید
میتونه این مشکل از طرف پاور باشه
هارد هارو تکی تکی تست کنید ببینید کدوم هارد داره مشکل ایجاد میکنه
ببینید هر دو هارد از تو بایوس شناسایی میشن یا نه
soorena010
24-04-2012, 12:30
دوستان بردم تعمیر گفت هارد خراب شده یک کارتdvbاسکای استار 2 داشتم نصب کردم تو دستگاه بعد سیستم را روشن کردم با پیغام disk boot failure مواجه شدم --- را خارج کردم سیستم را روشن کردم مشکل حل شد به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه
دوستان بردم تعمیر گفت هارد خراب شده یک کارتdvbاسکای استار 2 داشتم نصب کردم تو دستگاه بعد سیستم را روشن کردم با پیغام disk boot failure مواجه شدم --- را خارج کردم سیستم را روشن کردم مشکل حل شد به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه
این مشکل میتونه از تداخل سخت افزاری باشه در بایوس یک IRQ دیگه بدید به اسلات pci و دوباره تست کنید
یا میتونه از خرابی اسلات pci باشه جای کارت رو عوض کنید و اسلات رو تمیز کنید
soorena010
24-04-2012, 13:14
دوست عزیز رو همین اسلات کارت تی وی نصب بود بعد ازمدتی استفاده دو روز پیش تو دوایس منجر درایورش غیر فعال شده و درایو جدید هم نصب نمیشد شاید مین برد خرابه یا اسلات مشکل داره
دوست عزیز رو همین اسلات کارت تی وی نصب بود بعد ازمدتی استفاده دو روز پیش تو دوایس منجر درایورش غیر فعال شده و درایو جدید هم نصب نمیشد شاید مین برد خرابه یا اسلات مشکل داره
بله گفتم میتونه از خرابی اسلات باشه با تعویض کارت و تمیز کردن اسلات هم درست نشد ؟
amd>intel
24-04-2012, 13:31
اپديت بايوس هم ميتونه موثر باشه
درسته آپدیت بایوس رو هم تست کنید اگه درست نشد و همه اسلات ها مشکل داشت و پاور هم مشکل نداشت مشکل میتونه از مین و چیپ جنوبیش باشه
soorena010
24-04-2012, 18:34
اسلات درسته مشکلی نداره میخوام سرویس پک ۲ نصب کنم بایوس را هم اپدیت میکنم ببینم چی میشه به هر حال از راهنماییهایی که کردین تشکر میکنم
javadhashm
17-06-2012, 09:33
اکس پی رو سیستمم نصبه موقع شروع کار ویندوز که پیغام welcome باید نمایش داده شود یک صفحه سیاح می اید و فقط موس کار میکن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.