مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی انتخاب بین چند تا لپ تاپ
M@HSA.71
23-04-2012, 09:47
سلام
من یه لپ تاپ میخوام که CPUش ci5 یا ci7 باشه (البته کارم با ci5 هم راه میفته) رمش 6 یا 8 باشه البته 8 باشه بهتره گرافیکش نسبتا خوب باشه چون زیاد اهل بازی نیستم، ledش 15 اینچ باشه usb 3 هم داشته باشه هارد کمتر از 640 نداشته باشه
یه سوال دیگه هم داشتم میشه لپ تاپ رو هم ارتقاع داد مثلا رم یا هاردش یا چیزای دیگش رو؟
خودم که بررسی کردم بین
hp4530s-h
lenovoz570
میخواستم انتخاب کنم که این دو تا حدود 1400 برام این در میاد اما برادرم میگه برم فوجیتسو بگیرم کیفیتش بهتره خودشم رفته نمایندگیش میگه ci7 با رم 8 رو 1600بهش میدن که نسبت به بقیه ی CI7 ها ارزونتره و ادم رو وسوسه میکنه .حالا میشه بهم بگین که چی انتخاب کنم لطفا چندتا مدل از فوجیتسو بهم بگین با شرایط بالا کدوم مدلش میشه؟ البته فروشنده هه بهش گفته خودش ci7 و رم 8 رو براش روی لپ تاپ میذاره این طوری لپ تاپ درست کار میکنه؟ بعدشم که فوجیتسوها BUS 1066 دارن این نسبت به 1333 خیلی فرق میکنه یا مهم نیست?
سلام
من یه لپ تاپ میخوام که CPUش ci5 یا ci7 باشه (البته کارم با ci5 هم راه میفته) رمش 6 یا 8 باشه البته 8 باشه بهتره گرافیکش نسبتا خوب باشه چون زیاد اهل بازی نیستم، ledش 15 اینچ باشه usb 3 هم داشته باشه هارد کمتر از 640 نداشته باشه
یه سوال دیگه هم داشتم میشه لپ تاپ رو هم ارتقاع داد مثلا رم یا هاردش یا چیزای دیگش رو؟
خودم که بررسی کردم بین
hp4530s-h
lenovoz570
میخواستم انتخاب کنم که این دو تا حدود 1400 برام این در میاد اما برادرم میگه برم فوجیتسو بگیرم کیفیتش بهتره خودشم رفته نمایندگیش میگه ci7 با رم 8 رو 1600بهش میدن که نسبت به بقیه ی CI7 ها ارزونتره و ادم رو وسوسه میکنه .حالا میشه بهم بگین که چی انتخاب کنم لطفا چندتا مدل از فوجیتسو بهم بگین با شرایط بالا کدوم مدلش میشه؟ البته فروشنده هه بهش گفته خودش ci7 و رم 8 رو براش روی لپ تاپ میذاره این طوری لپ تاپ درست کار میکنه؟ بعدشم که فوجیتسوها BUS 1066 دارن این نسبت به 1333 خیلی فرق میکنه یا مهم نیست?
سلام بهترین انتخاب مدل lenovo z هست واقعا لپتاپ خوب و مناسبی هست.و در برابر ضربات و اسیب دیدگی ها هم نسبت به دیگر مدل ها بهتر هست.
فوجیتسو رو اصلا پیشنهاد نمیکنم.
سری probook از hp هم برای خریدمناسب هست.
باس رم هم چندان تاثیری نداره که بهش اهمیت بدین اما معمولا برای پردازنده های core i از باس 1333 استفاده میکنند
موفق باشید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
M@HSA.71
23-04-2012, 14:18
در مورد ارتقاع دادن لپ تاپ هم توضیح میدین؟
لطفا
Highbury
23-04-2012, 15:14
در مورد ارتقاع دادن لپ تاپ هم توضیح میدین؟
لطفا
فوجیتسو کاربردپسند نیست. بیخیالش شو. هرچقدر کیفیت داشته باشه به لنوو نمیرسه
برای شما لنوو z570 مناسبه - رنگ بندی هم داره
z570= ci4 2450-ram4-hard 750-vga gt540 بهمراه کیف+موس+ آنتی ویروس یکساله+ گارانتی دو ساله سازگار ارقام حدود 1380. یو اس بی 3 نداره که از نظر من اهمیتی نداره.
رم رو میتونید همونجا به 8 گیگ ارتقا بدین. 4 تمام کارها رو راه میندازه و لزومی برای این کار نیست.
هارد رو هم میشه ارتقا داد که خودش 750 هست و لزومی نیست دست بخوره.
4530 هم خوبه.
M@HSA.71
26-04-2012, 18:29
دوباره سلام
من تو هفته ی اینده میخوام برم بازار و از نزدیک اون 2تا مدلی که خودم انتخاب کردم رو ببینم و یکیشون رو بخرم :26:هموم 4530و z570
مشکل اینجاست که من نمیدونم موقع خرید باید چه چیز هایی رو امتحان کنم یا ببینم :9:
1. وقتی فروشندهه لپ تاپ رو اورد من از کجا بفهمم اکبند هست و یا ریفر نیست؟
2. فروشندهه موظفه چه کارایی رو انجام بده تا دستگاه رو تست کنه ؟ اگه خودم اینکارا رو بکنم بهتر نیست ؟ میشه بگین چه کارایی رو انجام بدم؟
3. یکی بهم گفت لپ تاپ به سفارش خاور میانه خوب نیست بهتره به سفارش کانادا یا امریکا بگیرم این درسته؟ از کجا بفهمم به سفارش کجاست؟
3. وقتی لپ تاپ رو خریدم چه چیزهایی باهاش باید باشه منظورم cd ویندوز یا این جور چیزا هست؟ اصلا چیزی باید بگیرم؟ یا چه تنظیماتی رو باید انجام بده؟
4. چون میخوام رم 8 بزارم روش فروشندهه یه رم 4 دیگه اضافه میکنه یا یدونه 8 برام میذاره واینکه این رم که میگیرم باید مارک خاصی باشه ؟میشه حدود قیمتی که باید براش بدم رو بگین؟
سوال دیگه ای به ذهنم نرسید اگه مطلب دیگه ای هست لطفا بهم بگین؟
:11:
دوباره سلام
من تو هفته ی اینده میخوام برم بازار و از نزدیک اون 2تا مدلی که خودم انتخاب کردم رو ببینم و یکیشون رو بخرم :26:هموم 4530و z570
مشکل اینجاست که من نمیدونم موقع خرید باید چه چیز هایی رو امتحان کنم یا ببینم :9:
1. وقتی فروشندهه لپ تاپ رو اورد من از کجا بفهمم اکبند هست و یا ریفر نیست؟
2. فروشندهه موظفه چه کارایی رو انجام بده تا دستگاه رو تست کنه ؟ اگه خودم اینکارا رو بکنم بهتر نیست ؟ میشه بگین چه کارایی رو انجام بدم؟
3. یکی بهم گفت لپ تاپ به سفارش خاور میانه خوب نیست بهتره به سفارش کانادا یا امریکا بگیرم این درسته؟ از کجا بفهمم به سفارش کجاست؟
3. وقتی لپ تاپ رو خریدم چه چیزهایی باهاش باید باشه منظورم cd ویندوز یا این جور چیزا هست؟ اصلا چیزی باید بگیرم؟ یا چه تنظیماتی رو باید انجام بده؟
4. چون میخوام رم 8 بزارم روش فروشندهه یه رم 4 دیگه اضافه میکنه یا یدونه 8 برام میذاره واینکه این رم که میگیرم باید مارک خاصی باشه ؟میشه حدود قیمتی که باید براش بدم رو بگین؟
سوال دیگه ای به ذهنم نرسید اگه مطلب دیگه ای هست لطفا بهم بگین؟
:11:
رم 8 کاربردی نداره ، مگر کار خیلی خاصی انجام میدین !!!
نوت بوک های آک پلمپ هستن ، روی دستگاه و صفحه نمایش اثر انگشت نیست.
روی نوت بوک CD یا DVD وجود نداره
اگر دستگاه بدون ویندوز باشه که تستش نمیتونید کنید ، باید اول ویندوز نصب بشه و بعد تست بشه
تفاوتی بین سفارش خاورمیانه و کانادا یا USA نیست اینا حرف برای فروشه !
اکر دستکاه رو بدون گارانتی میخری حتما مهلت تست از فروشنده بگیر ، مثلا یک یا دو روز مهلت تست
مهم ترین تست صفحه نمایش هست که پیکسل سوخته نداشته باشه ، صدای دستگاه رو چک کنید و...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.