مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مانیتور تورنج 180 تا 250 تومن
troy200489
22-04-2012, 11:48
با سلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان
من میخوام یه مانیتور بگیرم تو رنج 180 تا 250 تا اگه میشه منو راهنمایی کنید
مصرف روزانه من از pc زیاده مثلان 10 ساعت در روز یا بیشتر
اینم بگم خودم مانیتور LG F700B دارم از سری crt الانم بعد از چندین سال مصرف می بینم کمکم داره خراب میشه میخوام عوضش کنم
با تشکر
PC_Expert
22-04-2012, 12:08
مانیتور در چه سایزی واستون مناسبه؟ کدوم ویژگی مانیتور واستون مهمتره؟ زاویه دید؟ پاسخدهی سریع؟ روشنایی؟ ...
troy200489
22-04-2012, 14:06
با تشکر
دوست گرامی من پولی که کنار گذاشتم میخوام با این پول بهترین رو انتخاب کنم البته تو بالا هم گفتم من روزی 10 ساعت یا بیشتر استفاده میکنم در قدم اول کیفیتش از همه چیز واسم مهمتره
ehsan-inventor
23-04-2012, 17:35
سلام دوست عزیز
منم دنبال خرید مانیتور برای داداشم هستم،در جست و جوی اول به مانیتور X.vision برخوردم که بعضی دوستان ازش تعریف کرده بودن البته نسبت به پول و امکاناتش :
اینجا رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید نظرشون چیه ؟
ممنونم
hamid_IT63
28-04-2012, 15:29
سلام دوست عزیز
منم دنبال خرید مانیتور برای داداشم هستم،در جست و جوی اول به مانیتور X.vision برخوردم که بعضی دوستان ازش تعریف کرده بودن البته نسبت به پول و امکاناتش :
اینجا رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D5 4469%26page%3D2)
اساتید نظرشون چیه ؟
ممنونم
ببین من این مدل رو همون اولش که با قیمت 235 تومن اومد برای یکی خریدم و تا الان که راضیه . خودم هم که از نزدیک دیدم به نظرم به عنوان مانیتور ، کیفیت تصویرش مثل یه مانیتور LED هست و با این تفاوت که قیمتش به عنوان یه مانیتور 22 اینچ full hd و با توجه به امکاناتی که داره مناسبه . گارانتیش هم که معتبره . کیفیت تصویر تلویزیونش هم واقعا" خوب بود .
سلام دوست عزیز
اینجا رو ببینید :
اساتید نظرشون چیه ؟
ممنونم
ehsan-inventor گرامی، این محصولی که شما دنبالشی ، اصلا مانیتور نیست، این تلویزیون که در سایز 22 اینچ تولید شده و اولین تلویزیون سری LED در این ابعاد است و چون ورودی HDMI و PC داره، میتونی به عنوان مانیتور ازش استفاده کنی. ولی انتظارات یک مانیتور رو ازش نمیتونی داشته باشی.
می خوام بگم اگه اهل بازی هستی ، باید بری سراغ مانیتور با سرعت درخواست پردازش بالا ( 2ms )
اگه هم اهل گرافیک و طراحی هستی مانیتور ال جی مدل IPS226V که واقعا مانیتور بی نظیری هست رو پیشنهاد می کنم.
با سلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان
من میخوام یه مانیتور بگیرم تو رنج 180 تا 250 تا اگه میشه منو راهنمایی کنید
مصرف روزانه من از pc زیاده مثلان 10 ساعت در روز یا بیشتر
اینم بگم خودم مانیتور LG F700B دارم از سری crt الانم بعد از چندین سال مصرف می بینم کمکم داره خراب میشه میخوام عوضش کنم
با تشکر
سلام دوست من.
به نظرم شما یه کاری کن، این رنج قیمتی خودت رو مشخص تر کن. از 180 تا 250 خیلی زیاده. همین طوری من میتونم 20 تا مانیتور بهت معرفی کنم.
بهترین کار اینکه اول مشخص کنی چقدر پول (حداکثر) میخوای هزینه کنی و بعد اینکه دقیقاً چه اندازه ای میخوای (به اینچ). بعدش به این ترتیب میتونی با پولت بهترین مانیتوری که میشه خرید رو بخری.
سرعت پاسخ دهی، کیفیت رنگ، رنگ واقعی، روشنایی، همشون هرچی بالاتر باشن بهتر هستند!!! پس مهمترین مسئله پولی هست که میخوای بابت مانیتور هزینه کنی.
ولی یه حالت ایده آل هم هست!
اونم اینکه بدون توجه به هزینه بری به دنبال مانیتوری که نیازت رو به بهترین شکل برطرف میکنه.
اگه طرحی، IPS بگیر.
اگه گیمر هستی، 24 اینچ خیلی باحاله!
اگه تلویزیون می خوای X.Vision بدک نیست.
و ....
تا 200 تومن برا محیط فنی ضد انعکاس و برای مطالعه متن چی پیشنهاد میدید ؟
تا 200 تومن برا محیط فنی ضد انعکاس و برای مطالعه متن چی پیشنهاد میدید ؟
BenQ LED GL2030M 20inch
ehsan-inventor
06-05-2012, 21:58
ehsan-inventor گرامی، این محصولی که شما دنبالشی ، اصلا مانیتور نیست، این تلویزیون که در سایز 22 اینچ تولید شده و اولین تلویزیون سری LED در این ابعاد است و چون ورودی HDMI و PC داره، میتونی به عنوان مانیتور ازش استفاده کنی. ولی انتظارات یک مانیتور رو ازش نمیتونی داشته باشی.
می خوام بگم اگه اهل بازی هستی ، باید بری سراغ مانیتور با سرعت درخواست پردازش بالا ( 2ms )
اگه هم اهل گرافیک و طراحی هستی مانیتور ال جی مدل IPS226V که واقعا مانیتور بی نظیری هست رو پیشنهاد می کنم.
ممنون دوستان
ممنون clp عزیز
در مورد ips قیمت خیلی بالاست
در مورد این که ایکسویژن تی ویهه نه مانیتور می تونم بپرسم آیا در صورت استفاده به عنوان مانیتور چشمو ادیت می کنه یا نه ؟
این موردو هم بگم که :
کار من بیشتر وب گردی هستشو مطالعه با مانیتور ،البته فیلم هم نگاه می کنم و روی عکس ها هم کار می کنم(دوربین حرفه ای دارم و به کار روی عکس علاقه دارم)
خواستم مانیتور خوئدم که lg w2284f هستو بدم داداشم که گیم بازی می کنه و من یه دونه از اینا بخرم...
البته اگه نمیشه به عنوان مانیتور ازش استفاده کرد (من روزی 8 ساعت با مانیتور سروکار دارم)سراغ گزینه های دیگه ت سقف 250 تومن برم مثل :
LG W2261VP
ممنون میشم راهنمایی کنین
..... و روی عکس ها هم کار می کنم(دوربین حرفه ای دارم و به کار روی عکس علاقه دارم) .......
اگه نظر منو بخوای من میگم برای این کارت باید IPS بگیری. اگه نمیتونی حداقل SUPER LED بگیری.
مدل IPS:
LG IPS226V
مدلهای Super LED:
LG E2391VR - با 23 اینچ
و
LG E2281VR - با 21.5 اینچ یا همون 22 اینچ
ehsan-inventor
08-05-2012, 09:41
ممنونم،من سرچ کردم نتونستم قیمتی ازش پیدا کنم
محدوده قیمتش رو می دونین ؟
از سایت مادیران بپرس. یا شماره نمایندگی ها رو از سایت بردار وزنگ بزن.
مادیران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamid_IT63
08-05-2012, 10:23
قیمت LG E2391VR
519 تومن
قیمت LG IPS226V
320 تومن
قیمت LG E2281VR
400 تومن
persiantoolsbaz
08-05-2012, 10:35
اگه نظر منو بخوای من میگم برای این کارت باید IPS بگیری. اگه نمیتونی حداقل SUPER LED بگیری.
مدل IPS:
LG IPS226V
مدلهای Super LED:
LG E2391VR - با 23 اینچ
و
LG E2281VR - با 21.5 اینچ یا همون 22 اینچ
LG E2391VR یکی از بهترین مانیتورهای بازاره که امکانات خیلی خوب و کاملی داره . به نظر من که هر چی ویژگی خوب هست توی این مانیتور جمع شده و اگه مشکل بودجه نداری روش شک نکن.
ظاهر منحصر به فرد و زیبا .
مشخصات :
"Wide 23
مگا كنتراست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 10،000،000:1
Super Picture Qualityبا تكنولوژي Super+ Resolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضوح تصويرFull HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))1920x1080)
مجهز به ورودي HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدنه بسيار باريك باضخامت 7.2ميليمتر
تكنولوژي DFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قابليت كاهش توان مصرفي (Super Energy Saving ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
داراي كليدهاي لمسي
داراي صفحه نمايش براق
بدون قاب(BorderLess)
قیمت LG IPS226V
320 تومن
فکر کنم این راست کارت باشه .... .
rasoul2005
09-05-2012, 14:11
دوستان تفاوت های ips2260v با e2260v در چی است؟
persiantoolsbaz
09-05-2012, 15:39
مشخصات مانیتور ips226v :
"21.5 Wide
مگا كنتراست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5,000,000:1
Super Angel
Full HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , DVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضوح تصوير 1920x1080
Smart Package ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
f-Engine
تكنولوژي DFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امكان تنظيم 6 رنگ در منوي تنظيمات
بدنه مشكي براق با پايه كريستالي
قابل اتصال به پايه ديواري
--------------------------------------------------------------------------
مشخصات مانیتور E2260V :
"Wide 21.5
مگا كنتراست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5،000،000:1
Super Slim ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FULL HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
f-Engine
وضوح تصوير 1920x1080
فوقالعاده باريك(12.9mm)
ips226v حدودا" 30 تومن گرونتره .
مانیتور ips226v دارای پنل ips هست و زاویه دید وسیعی داره و این مانیتور رنگها رو خیلی طبیعی و نزدیک به واقعیت نشون میده و بیشتر برای طراحان و گرافیستهای حرفه ای و کساییکه نمایش طبیعی رنگها براشون مهمه پیشنهاد میشه و ظاهر زیبایی هم داره .
مانیتور E2260V ظاهر و طراحی ویژه ای داره و فوق العاده باریک و قشنگه .
ips2260v نه. IPS226V درسته. هواستون باشه که موقع خرید به علامت IPS رو جعبه توجه کنید.
rasoul2005
21-06-2012, 23:02
من هم امروز 2260 گرفتم 277 هزار تومان
ممنون بابت راهنمایی دوستان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.