ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید Voice Recorder (فوری)

avril
22-04-2012, 00:08
سلام
من دانشجو هستم و برای ضبط صحبت های استادا احتیاج به یه Voice Recorder دارم
کلاسام رو فشرده بر داشتم و تو یه روز بیشتر از 10 ساعت کلاس دارم و میخام که این Voice Recorder برام صدا ضبط کنه و حافظه کم نیاره (فکر کنم 4 گیگ کفایت می کنه)
اینم بگم که Voice Recorder رو کنار خودم می زارم روی صندلی پس چیزی معرفی کنید که صدایی که خودم راحت می شنوم رو با کیفیت ضبط کنه
قیمت هم بیشتر از 150 اصلا نشه :31:
خودم این مدلو مد نظر دارم که حافظه رو بیشتر میکنم تا 4 گیگ اما اصلا بغیر از سونی با مدلهای دیگه نه کار کردم نه آشنایی دارم :41:
Samsung YV-VP2 2GB

لطفا تو این رنج قیمت منو راهنمایی کنید که چی بگیرم و اگه مارکی رو معرفی کردید سابقش رو هم بگید که اصلا این کاره هست و جواب پس داده یا نه :27:
روی سونی ها یه دکمه ای هست که صدا رو بعد از ضبط با دور پایین پخش می کنه اگه اینم داشته باشه که حرف نداره
خیلی ممنون

:11::11::11::11:

aban30
26-04-2012, 16:59
سلام
من دانشجو هستم و برای ضبط صحبت های استادا احتیاج به یه Voice Recorder دارم
کلاسام رو فشرده بر داشتم و تو یه روز بیشتر از 10 ساعت کلاس دارم و میخام که این Voice Recorder برام صدا ضبط کنه و حافظه کم نیاره (فکر کنم 4 گیگ کفایت می کنه)
اینم بگم که Voice Recorder رو کنار خودم می زارم روی صندلی پس چیزی معرفی کنید که صدایی که خودم راحت می شنوم رو با کیفیت ضبط کنه
قیمت هم بیشتر از 150 اصلا نشه :31:
خودم این مدلو مد نظر دارم که حافظه رو بیشتر میکنم تا 4 گیگ اما اصلا بغیر از سونی با مدلهای دیگه نه کار کردم نه آشنایی دارم :41:
Samsung YV-VP2 2GB

لطفا تو این رنج قیمت منو راهنمایی کنید که چی بگیرم و اگه مارکی رو معرفی کردید سابقش رو هم بگید که اصلا این کاره هست و جواب پس داده یا نه :27:
روی سونی ها یه دکمه ای هست که صدا رو بعد از ضبط با دور پایین پخش می کنه اگه اینم داشته باشه که حرف نداره
خیلی ممنون

:11::11::11::11:

این مدل samsung YP-VP2 رو من دارم. کیفیت ضبط صداش عااالی نیست. ولی خوبه. من به فاصله 4 متری استاد م شینم خوب می گیره.
ریکوردر بی ادا و اصولیه و کار کردن باهاش راحته. اگه مثل من حوصله نرم افزار و شلوغ پلوغ بودن ستینگ رو ندارین همین گزینه، انتخاب خوبیه. به قیمتش می ارزه . من سه هفته پیش 140 گرفتم.
اون گزینه کم کردن سرعت صدای ضبط شده رو هم داره

mohsenmas
27-04-2012, 13:22
من از sony px312 استفاده میکنم.از هر نظر واقعا عالیه.ردیف اول هم نشینی صدارو خیلی واضح میگیره.رم هم میخوره.
یه نکته هم بگم فقط اگه رو میز میذاری و خودت هم جزوه مینویسی حساسیت میکروفون باید بذاری رو متوسط که صدای نوشتن و لرزش میزو ضبط نکنه.

mojtaba770
28-04-2012, 10:53
دوستان این مورد " آیریور T 60 "چطوره ؟
بیشتر برام کیفیت ضبط مهمه

avril
30-04-2012, 19:46
خیلی ممنونم
من به پیشنهاد یکی از دوستام Sony - AX412F رو گرفتم
کاملا ازش راضیم و خیلی عالی هست
اینم لینک مشخصاتش برای دوستای خوبم
:11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]