مشاهده نسخه کامل
: پخش کردن مستقیم صدای میکروفون از اسپیکر
mohsen_gh1991
21-04-2012, 20:23
سلام
ميشه وقتي ميكروفون به سيستم وصله، صداي من بصورت مستقيم از اسپيكر پخش بشه؟ (مثل حالت سخنراني يا آواز!).
يعني نيازي نباشه صدا ضبط بشه و بعد پخش بشه. مستقيم كه حرف ميزنم از اسپيكرها بشنوم.
ممنون
saeed_136915
21-04-2012, 20:28
سلام اگه ویندوز 7 دارین این روش رو امتحان کنین :
Control Panel -> Sound -> Recording
بعد روی Microphone دابل کلیک کنین و توی تب Listen چک Listen to This Device رو بزنین و OK کنین
mohsen_gh1991
21-04-2012, 22:34
مرسی ولی من ویندوز ایکس پی دارم
mohsen_gh1991
23-04-2012, 17:52
کسی نبود کمک کنه؟
سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم و فوری هم احتیاج به کمک دارم کسی میتونه کمک کنه
تنظیمات، نرم افزار یا هرچی که میشه پلییززززززز
حتمالا تا حالا برای شما پیش آمده است ، که بخواهید با صحبت کردن در میکروفون ، به صورت مستقیم صدای شما از اسپیکر پخش شود! این ترفند بسیار ساده است ، اما نرم افزار Realtek HD audio Manager ، این کار را کمی پیچیده کرده است … !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پخش مستقیم صدای میکروفون از اسپیکر
شروع آموزش :
خب شما برای اینکار ابتدا از اتصال میکروفون به سیستم ، سالم بودن میکروفون ، روشن بودن اسپیکر اطمینان حاصل نمایید.
……
پس از اینکه از اتصال و سالم بودن مطمئن شدید ، در قسمت ساعت ویندوز ، روی Volume یا بلندگوی خاکستری کلیک کنید.
در صفحه باز شده ، از منوی بالا ، گزینه Options را انتخاب و سپس روی Properties کلیک کنید.
در صفحه جدید ، از قسمت منوی پایین افتادنی ، Mixer Device – گزینه ی آخر به اسم ، Realtek HDA Primary Input را انتخاب کنید تا در قسمت Show the following volume controls ، گزینه ها Recording Control – CD Volume – Line Volume – Mic Volume – Stereo Mix
را مشاهده کنید.
شما می بینید که ۴ گزینه ی اول روشن و تیک خورده اند ، اما Stereo mix خاموش است !!
کار Stereo Mix ، پخش صدای میکروفون از اسپیکر است !!!!!!!!!!
حالا این گزینه را تیک بزنید ، و Ok کنید !
می بینید که شکل ظاهری و اسم Volume Control به Recording Control تغییر پیدا می کند!
در این صفحه مطمئن شوید که زیر Stereo Mix – تیک Mute خورده نباشد!
حالا از کنار ساعت ویندوز ، روی بلندگوی نارنجی ، Realtek HD Audio manager کلیک کنید ، و به تب Mixer بروید .
در قسمت PlayBack ( تنظیم ردیف بالا ) ، تمامی گزینه ها را ، Volume را به سمت بالا ، یا حد آخر ببرید.
توسط دو دگمه ای که با علامت فلش مشخص شده اند به صفحات بعد بروید و تمامی گزینه ها را Volume را بالا ببرید.
پس از اینکار ، پنجره Realtek را Ok کنید.
حالا در میکروفون صحبت کنید….
-
موفق باشید
52463789
30-06-2015, 17:26
سلام اقا نمیشود تصویر بگذاری:n34::n28::n03:
سلام من وقتی بامیکروفن میخونم صدام یکم بعدازخودم پخش میشه.چیکارکنم توروخدازودجواب بدید.اینم شماره ام09385011923هرکی میدونه تلگرام بگه یااینجا
farzin_blue
07-09-2018, 13:56
سلام دوست عزیز
آقا منم این مشکلو دارم که صدا بعد از خودم میاد،تاخیر داره.لطفا اگر میشه همین جا بگید که ما هم بدونیم.
بسیار ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.