مشاهده نسخه کامل
: ویروس عجیب
سلام جدیدا اینترنت کانکشن سیستم بعد از 3-4 دقیقه هنگ میکنه و نمیتونم کانکت یا دیسکانکنت بشم دوستان این مشکل با چه انتی ویروسی حل میشه چون هم با اویرا اسکن کردم و هم ویندوز عوض کردم اما دوباره امروز دچار این مشکل شدم
*Batman*
21-04-2012, 18:21
سلام.
ممکنه مشکل شما سخت افزاری باشه !
چند تا تاپیک داشتیم که در اونها به مشکلات مودم،مادربورد و گرمای زیاد داخل کیس اشاره شده بود.
تاپیک اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک چهارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه دوست عزیز از این موارد نیست چون یه سیستم دیگه هم دارم که اونم بعد وصل کردن فلش از سیستم اول دچار همین مشکل شده منظورم مختل شدن کانکشن است نه مرور گر مرورگر هیچ مشکلی پیدا نمیکنه
*Batman*
22-04-2012, 00:32
از این برنامه استفاده کنید و ببینید مشکل حل میشه؟!
دانلــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات : ابتدا فایل آپدیت ویندوز XP را نصب کرده ، سپس فایل Dc-remove را اجرا کرده و یکی یکی از سمت چپ تیک های فعال را اوکی و تایید کنید.تا مشکل شما برطرف شود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.