ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدامیک برای دانلود با سیم کارت رایتل مناسبتره؟ هاووی یا دی لینک

shahram maleki
21-04-2012, 15:55
با سلام

ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﺪ ﻣﻦ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺟﺴﺘﺠﻮﯼ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺩﺭ ﻭﺏ ﺑﻪ ﺩﻭ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺭﺳﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﺮﺩﺩ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ:
Huawei E173 ﺑﺎ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﻧﺘﺴﺎ
D-Link DWM-156 A6 ﺑﺎ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﺍﯾﺰﯼ

ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﮐﺪﺍﻣﯿﮏ ﺁﻧﺘﻦ ﺣﺴﺎﺱ ﺗﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ. ﻫﻮﺁﻭﯼ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺑﺎﻻ‌ﺗﺮﯾﻦ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺁﻧﺘﻦ ﺩﺭ ﺣﯿﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﺍﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﭼﯿﭗ ﺟﺪﯾﺪﺗﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺩﺭ ﻣﮑﺎﻥ ﺛﺎﺑﺖ ﺳﺮﯾﻌﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ. ﺗﺎﮐﯿﺪ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﮐﺎﻓﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻧﺪﺍﺭﻡ.

ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﻫﺮ ﺩﻭ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﭘﻨﻞ ﺍﺧﺘﺼﺎﺻﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭﻟﯽ ﻫﻮﺁﻭﯼ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺍﺭﺳﺎﻝ 12 ﭘﯿﺎﻡ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺩﺭ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ ﻭﻟﯽ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﭼﻮﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺗﺼﺎﻝ ﺑﻪ ﻭﺏ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﺷﺪﻩ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﯾﮏ ﭘﯿﺎﻣﮏ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﻨﺪ.

ﻫﻮﺁﻭﯼ ﻓﺎﻗﺪ ﺧﺸﺎﺏ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻔﻦ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻭﺍﺭﺩ ﺁﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺑﺖ ﺑﺮﺗﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﺧﺸﺎﺏ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﺭﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﺑﺎﻋﺚ ﮔﺸﺎﺩ ﺷﺪﻥ ﮐﺸﻮﯼ ﺧﺸﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺍﺗﺼﺎﻝ ﺳﻪ ﭘﯿﻦ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺑﻪ ﺍﺗﺼﺎﻝ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﻗﻄﻌﯽ ﻧﺎ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.

ﻣﻮﺩﻡ ﻫﻮﺁﻭﯼ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺍﺭﺳﺎﻝ MMS ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﺟﺪﯾﺪ ﻧﺴﺨﻪ A6 ﺗﻨﻬﺎ ﺍﺯ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ voice call ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻧﺎ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺍﺳﺖ. ﻣﻮﺩﻡ ﻫﻮﺁﻭﯼ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺗﻤﺎﺱ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﮔﻮﯾﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺁﻥ ﺑﻪ ﭘﺎﯼ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ. ﭼﻮﻥ ﻣﻮﺩﻡ  E173 ﺳﺎﺧﺖ ﻫﻮﺁﻭﯼ ﺍﺯ ﭼﯿﭗ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺗﺮﯼ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺍﺳﺖ.

ﻣﻮﺩﻡ ﻫﻮﺁﻭﯼ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺗﺎﯾﯿﺪﯾﻪ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻟﻮﺩ ﺑﺎﻻ‌ﻧﺴﯿﻨﮓ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﻣﻮﺩﻡ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﻓﺎﻗﺪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ.

ﻣﻮﺩﻡ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﺍﺯ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﮐﻪ ﺷﻬﺮﺕ ﺑﺎﻻ‌ﯾﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻤﺎﻥ "ﺍﯾﺰﯼ" ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﺘﺴﺎ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﺑﻪ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﻟﻮﺩ ﺑﺎﻻ‌ﻧﺴﯿﻨﮓ ﺍﺳﺖ. ﻫﺮ ﺩﻭ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﯾﮑﺴﺎﻝ ﺿﻤﺎﻧﺖ ﺗﻌﻮﯾﺾ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺍﯾﺰﯼ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﺸﺘﺮﯼ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺗﻌﻮﯾﺾ ﭼﯿﭗ ﺳﺖ ﻣﻮﺩﻡ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﺘﺴﺎ ﭼﻨﯿﻦ ﻣﺲﺀﻭﻟﯿﺘﯽ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﭘﺬﯾﺮﺩ.

ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﻮﺩﻡ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﭘﻨﻞ ﺑﺎ ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﺩﺍﺭﻧﺪ. ﻫﺮ ﺩﻭ ﮐﺪﻫﺎﯼ USSD ﺭﺍ ﺍﺟﺮﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﻮﺩﻡ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ/ﻫﻔﺘﮕﯽ/ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻧﺪ. ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﻮﺩﻡ ﺍﺯ AT COMMANDS ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﻮﺩﻡ ﺍﺯ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ 32 ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﻓﻠﺶ Micro SD ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﻮﺩﻡ ﺩﺭﺍﯾﻮﺭ Auto Install ﺩﺍﺭﻧﺪ.
ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﻮﺩﻡ HSDPA ﯾﮑﺴﺎﻧﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ 7.2 ﻣﮕﺎﺍﺑﯿﺖ ﺑﺮ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻣﺎ HSUPA ﻣﻮﺩﻡ ﻫﻮﺁﻭﯼ 385 ﮐﯿﻠﻮﺑﯿﺖ ﺑﺮ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﻣﻮﺩﻡ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﮐﻪ 5.7 ﻣﮕﺎﺑﯿﺖ ﺑﺮ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺍﺳﺖ ﺿﻌﻒ ﻣﺤﺴﻮﺳﯽ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ.
ﺍﻣﺎ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺘﻮﺍﻥ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺑﺮﺗﺮﯼ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﻮﺁﻭﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﺁﻥ ﺍﺯ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻟﯿﻨﻮﮐﺲ ﺩﺍﻧﺴﺖ ﺍﻣﺎ ﻣﻮﺩﻡ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﻓﺎﻗﺪ ﺍﯾﻦ ﻭﯾﮋﮔﯽ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻋﻮﺽ ﻣﻮﺩﻡ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﺍﺯ ﺑﺎﻻ‌ﺗﺮﯾﻦ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﻧﺴﻞ ﺳﻮﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻠﻔﻦ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﯾﻌﻨﯽ  3.75 ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﻮﺁﻭﯼ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﻧﺴﻞ ﺳﻮﻡ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
ﺑﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﻮﺩﻡ ﺗﮏ ﺑﺎﻧﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺩﺭ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﻮﺩﻡ DWM-158 ﺍﺯ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﺎﯼ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺗﯽ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﺭﺍ ﮐﻪ 240 ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺭﺍ ﺑﺨﺮﻡ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺭﻭﻣﯿﻨﮓ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻤﺎﻥ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﻧﺪ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺍﺳﺖ. ﺍﻣﺎ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﻡ ﻃﺒﻖ ﻣﻘﺮﺍﺭﺕ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﺍﺩﯾﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﻧﺪ ﺑﻮﺩﻥ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺗﻬﺎﯼ ﻧﺴﻞ ﺳﻮﻡ ﺣﺎﻻ‌ ﺣﺎﻻ‌ﻫﺎ ﺍﺟﺮﺍ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻭ ﺗﺎ ﺍﺟﺮﺍﯾﯽ ﺷﺪﻥ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ HSPA ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍﻩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺩﺭﺍﺯﯼ ﺩﺭ ﭘﯿﺶ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﻗﻀﯿﻪ ﻣﻨﻮ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ ﺁﻥ ﻣﻮﺩﻡ ﮐﺰﺍﯾﯽ ﻣﻨﺼﺮﻑ ﮐﺮﺩ.

ﺩﺭ ﮐﻞ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺳﺎﻟﯿﺎﻥ ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﻡ ﺑﺎ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭﻫﺎﯼ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮑﯽ ﮔﺮﻩ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﮐﺪﺍﻣﯿﮏ ﺭﺍ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﻢ!!! ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﻭﺳﻮﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺎ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﻮﺁﻭﺭﯼ ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻂ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻋﺎﻣﻞ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﻣﺮﺍ ﺟﺬﺏ ﺧﻮﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﺑﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﻥ ﭼﯿﭗ ﺳﺖ ﻣﻮﺩﻡ ﺩﯼ ﻟﯿﻨﮏ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﺧﺮﯾﺪ ﺁﻥ ﺗﺮﻏﯿﺐ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ﺩﺭ ﻭﺳﻮﺍﺳﯽ ﻋﺠﯿﺐ. ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﻢ ﺁﯾﺎ ﺍﯾﻦ ﻭﺳﻮﺍﺱ ﺧﺮﯾﺪ ﻗﻄﻌﻪ ﺳﺮﺍﻍ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﮐﻪ ﻗﺼﺪ ﺧﺮﯾﺪ ﺍﺑﺰﺍﺭ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻏﻢ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ.

MAGIDIYUM
21-04-2012, 17:24
من جای شما بودم از مودم خود رایتل استفاده میکردم....

shahram maleki
21-04-2012, 19:09
ﻫﺪﻑ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ ﻣﻮﺩﻡ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺭﺍﯾﺘﻞ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﻣﺎ ﮐﺮﺝ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﺁﻥ ﻣﺪﺗﻬﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪﻩ. ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﮐﺪﺍﻣﯿﮏ ﺗﺤﻤﻞ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩﻫﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭﯼ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﭘﺎﯾﺪﺍﺭ ﺭﺍ دارد.

آدم وقتی مودم های وایمکس ایرانسل که شعبه چینی شرکت هاووی ، چیپ ست های آن را پشتیبانی می کند؛ می بیند ؛ تصور می کند که با یک ابزار با طراحی نه چندان مناسب روبروست. سیم کارتهای ایرانسل هم با لیسانس هاووی چین در داخل ایران ساخته میشه.
همه پشتیبانی آبکی ایرانسل را به خاطر دارند. حال اگر رایتل یا بهتره بگم سازمان تامین اجتماعی بخواهد سیم کارت با لیسانس یک شرکت خارجی را عرضه کند ، حتما مودم هایش را هم همان شرکت خارجی لیسانس می دهد و برای اینکه مایه کاری حساب کند از کیفیت آنتن مودم می کاهد تا قیمت تمام شده آن برای مصرف کننده ایرانی بصرفه باشد.
در کل چون ایرانسل خودشو اونجوری نشون داد من امیدی به خدمات ارزش افزوده رایتل ندارم و به نظرم ممکنه همان داستان ایرانسل این بار با رنگ و بویی متفاوت تکرار شود. تجربه ثابت کرده کیفیت خدمات شرکتهای مخابراتی در ایران تکرار میشه. یعنی تاریخ دوباره تکرار میشه. بنابراین امیدی به مودم های رایتل نیست. تازه مودم های رایتل طبق گفته آنها از سال آینده عرضه میشه و صبر کردن تا سال بعد برایم منطقی نیست.

در کل از بین دو مودم مزبور هر کدام که پایداری آنتن و پایداری دمایی بالاتری داشته باشه مد نظر من هست. ولی نمیدانم کدامیک چنین قابلیتی داره! اگر میشه از بین اون دو مودم آنچه را که تجربه کرده اید بازگو کنید.

در ضمن تا یادم نرفته در انجمن اینترنتی شرکت هاووی حرفی از حساسیت مودم های ساخته شده زده نمیشه. نمیدونم چرا؟!

MAGIDIYUM
21-04-2012, 22:52
سلام
من با سیم ایرانسل اینترنت میرم و یک ماهه ی 2 گیگ دارم....قبل از خرید مودم با گوشی به کامپیوتر کانکت میشدم و سرعت خوبی داشت....ولی چون به باطریه موبایل فشار میومد و باعث میشه سریع شارژ خالی کنه و هم باطری باد کنه (که البته کرده:31:).. بعد از اون کــــــــــلــــــــــی تحقیق کردم و بین این همه مودم gsm یه دونه مودم d-link dwm 156 گرفتم که از هر لحاظ حساب کنی بهترین مودم بازاره...با گارانتیه طول عمر بالا . به حساب اینکه ماله دی لینکه و تجربش بالاست. آمار خریدش بالاست. مرجوعی نداره. بهترین سرعت رو میده . دریافت فرکانسش قویه و غیره....
اولاش خیلی خوب بود( حدود یه ماه)....تا 30 کیلوبایت سرعت دانلودم بود.... بعد از یه مدتی که ازش به طور مداوم کار کشیدم و دانلود های طولانی و سنگین انجام دادم هی سرعتش کاهش پیدا کرد و بیشتر داغ میکرد العان در بهترین وضعیت بیشتر از 15 کیلوبایت سرعت نمیده و وقتی داغ میکنه 5 کیلوبایت بیشتر بهت سرعت دانلود نمیده.....

نظریه(این داغ شدن میتونه بخاطر ضعیف شدن چیپست گیرنده باشه که چون پورت یو اس بیبعد از یه مدت ضعیف میشه و نمیتونه برق مورد نیازه چیپ رو تامین کنه ..چیپ هم زور میزنه تا فرکانس رو بگیره و کم میاره و سرعت کاهش پیدا میکنه ...این از یک طرف و از طرف دیگه داغ میکنه و خودت که دیگه میدونی حرارت دشمن خونیه چیپست و قطعات سخت افزاریه و عملکرد اونها رو کاهش میده) (((((((چون در موبایل وقتی باطری شارژ باشه سرعت خیلی خوبه و وقتی به انتهای شارژ میرسه سرعت کم میشه و دلیلم برای ضعیف شدن پورت ها هم اینکه من چهارتا پورت پشت کیسم دارم...مودمو بعد از اینکه کاهش سرعت پیدا کرد به یه usb یه دیگه وصل کردم و سرعت خوب شد دوباره بعد از یه مدت دوباره کاهش پیدا کرد....))))))))
البته اگه سیستمت جدید باشه ابدا دچاره چنین مشکلی نخواهید شد چون تکنلوژیه پاور usb العان به پورت ها اضافه شده و مخصوص ولتاژ دادنه و دیگه باعث تضعیفشون نمیشه...من هم سیستمم مال حدود 4 - 5 ساله پیشه که چنین مشکلی برام پیش اومد...حالا اگه خدا بخواد میخوام تا چند وقت دیگه سیستم رو ارتقاء بدم ...مودمو بهش میزنم اگه درست نشد اون موقع میبرمش گارانتی این یعنی اینکه هنوز علت اصلیه این کاهش سرعت رو پیدا نکردم
حالا دوباره مجبور شدم از مودم موبایلم استفاده کنم...در کل منظورم اینکه این مودم به این جدیدی و معروفیتیوقتی اینجوری کم میاره دیگه چه انتظاری از هاووی داری کلا این جور مودم ها به درد دانلود سنگین نمیخورن و تازه باعث تضعیف پورت های usb سیستم های نسبتا قدمی هم میشن....

سرتو درد نیارم:31:در کل با این اوضاع باز هم دیلینک رو بهت پیشنهاد میدم که پدر مادر داره و اگه چیزیش بشه میتونی رو گارانتیه ایزی حساب کنی..گارانتیش هم سه ساله است ....قیمتش هم 71 تا 73 تومنه.....رم مایکرو اس دی هم میشه بهش وصل کرد
این اتفاقات هم اگر مودم هاووی بگیری دیر یا زود مثل دیلینکه ممکنه برات پیش بیاد پس ریسک نکن حداقل یه جنس مرغوب بگیر.....
یکی از رفیقام هم یه مودم سونی گرفته که فقط 7 کیلوبایت بهش سرعت میده و بیشتر نمیشه و جنس مرغوبی نبوده و به هوای این خریده که مثلا 10 تومن ارزانتره....

راستی رایتل تحت 3g است...خوب نسلش که جدید نیست....من فکر کردم با این همه تبلیغ از hsupa استفاده میکنه....
3g تو آنتن دهی ضعیف عمل میکنه پس هواست باشه...مناطق تحت پوشش رایتل رو تو سایتش حتما ببین

امیدوارم صحبت هام کامل بوده باشه
موفق باشی:10:

shahram maleki
21-04-2012, 23:56
دو نکته هست که بد نیست شما و دوستان در مورد دی لینک بدانید:
1. گارانتی مودم های سیم کارتی دی لینک در کل دنیا از سه سال به یکسال تقلیل یافت.
2. چیپ ست جدید یعنی نسخه A6 مودم دی لینک ساخت شرکت فاکسکان چین است و دیگه از چیپ های اصل آمریکایی که همان چیپ ست A3 است استفاده نمیشه و به همین خاطر طول دوره گارانتی کاهش یافته است. یعنی عمر مودم کوتاهتر ولی به امکانات آن همچون تماس تلفنی افزوده شده است.
جالب است بدانید در گذشته دو نوع چیپ ست A3 در بازار بود یکی اصل آمریکایی و دیگری مدل تقلبی که البته در آن زمان باعث رنجش خاطر شرکت ایزی میشد و به همین دلیل از سال جدید تمامی کارت های گارانتی جای خود را به شماره سریال روی بدنه محصول داد و تنها ملاک اصل بودن محصول ارسال شماره سریال کالا به سامانه پیام کوتاه 300084282 است.
به همین خاطر اگر کالای شما اصل نباشد شرکت ایزی پاسخگوی شما نخواهد بود. چیپ های قدیمی طبق سرچ من دارای مصرف بالا بودند چون اندازه ترانزیستورهای چیپ ست بزرگتر بود اما چیپ های جدید که تماما چینی است بسیار کم مصرف است. البته گرمای مودم به تکنولوژی ساخت سیم کارت هم بستگی دارد و هر چه پردازنده سیم کارت دارای ترانزیستورهای بیشتر ولی کوچکتر باشد فشار کمتری به سیم کارت وارد می شود.
من دی لینک را قبول دارم حتی شرکت ایزی را خوب می شناسم اما این چیپ ست های جدید قواعد مودم های سیم کارتی را عوض کرده از طرفی کمتر داغ میشه و از طرفی کیفیت ساخت سیلیکون چیپ ست به پای مدل آمریکایی اون نمی رسه.

در کل از اراءه تجربیاتتان تشکر می کنم. کمک خوبی بود.

MAGIDIYUM
22-04-2012, 12:54
مال من خدا رو شکر A3 است:46: حدود پنج ماه پیش گرفتم....
حالا این A3 خوبه یا بد....
یعنی این مصرف بالای چیپی که من دارم به این چیپ های جدید میارزه؟؟؟؟

shahram maleki
22-04-2012, 17:54
اگر مودم شما دارای چیپ ست اصل آمریکایی باشه می ارزه. چون اون چیپ ست ها ی اصل A3 سه سال ضمانت تعویض سخت افزاری داره در حالیکه چیپ ست های جدید A6 فقط یکسال ضمانت تعویض سخت افزاری داره. تازه شما حتی می توانید پس از پایان دوره ضمانت چیپ ست تان را با یک چیپ ست نو تعویض کنید و فقط شرکت ایزی چنین خدماتی را در مورد مودم های سیم کارتی اصل دی لینک انجام می دهد و فعلا هیچ شرکتی به غیر از شرکت ایزی خدمات پس از فروش مودم سیم کارتی ندارد.
برای مشکل داغ کردن پورت USB دارم تحقیق می کنم و هر زمان به نتیجه رسیدم خبرتان می کنم. نظر شخصی من این است که اگر گیت های ترانزیستورهای چیپ ست های مودم های سیم کارتی نشتی بالایی داشته باشه جریان برق به مرور از پایه Base ترانزیستورها نشت میکنه و سیلی از بارهای اضافی سطح Die چیپ ست را فرا می گیرد و همین عامل دما را بالاتر میبرد. به نظرم مشکل هر چه باشد به خاطر نسبت بزرگتر ترانزیستورها به گیت هاست که فکر کنم در مدل جدیدتر این نسبت بهینه شده اما گویا همچنان داستان افت آنتن دهی رخ بده. چون جریان 5 ولت DC اگر نویز و ریپل بالایی داشته باشد حرارت مدام بالا می رود و در غیر این صورت قاعدتا باید دما در نزدیکی 45 تا 48 که دمای عمومی چیپ ست هاست ثابت بماند. البته راه حل اینکار هم وجود دارد و آن کمی فنی است:
می تونید یک کیسه زیپ کیپ کوچک و البته کلفت را تهیه کنید و مودم را از طریق یک رابط 10 سانتی USB به درون کیسه ببرید. و سپس هوای داخل زیپ کیپ را وکیوم کنید بطوریکه محیط اطراف کیسه ایزوله شود. سپس کیسه زیپ کیپ ایزوله را که مودم با رتبط داخلش است را در یک کیسه فریزر که یخ یا یخ خشک یا نیتروژن مایع درون آن است فرار دهید. من قبلا که با موبایل دانلود می کردم با رعایت نکات ایمنی چنین کاری می کردم بطوریکه فقط حواسم به یخ ها بود که یه وقت کاملآ ذوب نشن. این روش اگرچه ریسک اش بالاست اما خوب جواب میدهد. فقط یه نکته دترد دما نباید از منفی 10 درجه سانتی گراد پایین تر برود چون اغلب چیپ ست های موبایل در دمای منفی بیست درجه کاهش کارایی چشمگیری خواهند یافت. البته این قضیه در مورد چیپ ست های سیستم های دسکتاپ صدق نمی کند و دامنه تغییرات دمایی در آنها وسیعتر از ابزارهای قابل حمل (موبایل) است.

shahram maleki
22-04-2012, 17:55
اگر مودم شما دارای چیپ ست اصل آمریکایی باشه می ارزه. چون اون چیپ ست ها ی اصل A3 سه سال ضمانت تعویض سخت افزاری داره در حالیکه چیپ ست های جدید A6 فقط یکسال ضمانت تعویض سخت افزاری داره. تازه شما حتی می توانید پس از پایان دوره ضمانت چیپ ست تان را با یک چیپ ست نو تعویض کنید و فقط شرکت ایزی چنین خدماتی را در مورد مودم های سیم کارتی اصل دی لینک انجام می دهد و فعلا هیچ شرکتی به غیر از شرکت ایزی خدمات پس از فروش مودم سیم کارتی ندارد.
برای مشکل داغ کردن پورت USB دارم تحقیق می کنم و هر زمان به نتیجه رسیدم خبرتان می کنم. نظر شخصی من این است که اگر گیت های ترانزیستورهای چیپ ست های مودم های سیم کارتی نشتی بالایی داشته باشه جریان برق به مرور از پایه Base ترانزیستورها نشت میکنه و سیلی از بارهای اضافی سطح Die چیپ ست را فرا می گیرد و همین عامل دما را بالاتر میبرد. به نظرم مشکل هر چه باشد به خاطر نسبت بزرگتر ترانزیستورها به گیت هاست که فکر کنم در مدل جدیدتر این نسبت بهینه شده اما گویا همچنان داستان افت آنتن دهی رخ بده. چون جریان 5 ولت DC اگر نویز و ریپل بالایی داشته باشد حرارت مدام بالا می رود و در غیر این صورت قاعدتا باید دما در نزدیکی 45 تا 48 که دمای عمومی چیپ ست هاست ثابت بماند. البته راه حل اینکار هم وجود دارد و آن کمی فنی است:
می تونید یک کیسه زیپ کیپ کوچک و البته کلفت را تهیه کنید و مودم را از طریق یک رابط 10 سانتی USB به درون کیسه ببرید. و سپس هوای داخل زیپ کیپ را وکیوم کنید بطوریکه محیط اطراف کیسه ایزوله شود. سپس کیسه زیپ کیپ ایزوله را که مودم با رتبط داخلش است را در یک کیسه فریزر که یخ یا یخ خشک یا نیتروژن مایع درون آن است فرار دهید. من قبلا که با موبایل دانلود می کردم با رعایت نکات ایمنی چنین کاری می کردم بطوریکه فقط حواسم به یخ ها بود که یه وقت کاملآ ذوب نشن. این روش اگرچه ریسک اش بالاست اما خوب جواب میدهد. فقط یه نکته دترد دما نباید از منفی 10 درجه سانتی گراد پایین تر برود چون اغلب چیپ ست های موبایل در دمای منفی بیست درجه کاهش کارایی چشمگیری خواهند یافت. البته این قضیه در مورد چیپ ست های سیستم های دسکتاپ صدق نمی کند و دامنه تغییرات دمایی در آنها وسیعتر از ابزارهای قابل حمل (موبایل) است.

shahram maleki
22-04-2012, 18:03

shahram maleki
22-04-2012, 18:06

MAGIDIYUM
23-04-2012, 11:09
آره ...اصله .... قبلا با شرکت چکش کردم و استعلام گرفتم و پایان گارانتیو 93/9/26 اعلام کردن....
بازم ممنون

البته از یه فن قویه usb هم میشه واسه خنک کردنش استفاده کرد...

saeidelectronic
01-03-2013, 17:12
سلام من DWM-156 A6 را اواخر بهمن ماه 1391 به قیمت 130 هزار تومان خریدم گاراننتی رو هم ازطریق سایت ایزی و پیامک چک کردم و تا 1393/07/28 گارانتی داره.و باید بگم عالیه و اصلا هم گرم نمیکنه و عالی کار میکنه این رو هم بگم که ویندوز من 8 هستش فقط مشکل من اینه که وقتی به پورت های USB جلوی کیس وصل میکنم و نرم افزار اجرا میشه توی مرحله ی جستجوی شبکه دستگاه قطع و دوباره وصل میشه و راه اندازی نمیشه اما با پورت های USB پشت کیس مشکل نداره .در مورد USSD هم وقتی کد رو میفرستی یک کم جوابش طول میکشه تا بیاد حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه .لطفا کسانی که این مودم رو خریدن دو مشکل بالا را امتحان کنن و به ما هم بگن و کسانی هم که مودم GSM دیگری دارن مثل هاووی یا vodafone یا alfex یا شاتل و غیره یا بین دوستاشون کسی داره این دو مشکل بالا را امتحان کنن و جواب رو همین جا بگن تا کسانی که مودم نخریدن بهترین انتخاب رو داشته باشن و ما هم بفهمیم که کلاه سرمون رفته یا نه.کسانی که از اینترنت رایتل با آخرین سرعت استفاده میکنن ممنون میشم که سرعت دانلودشون رو بر حسب کیلوبایت پر سکند به ما بگن.با تشکر...

saeidelectronic
14-05-2013, 15:53
سلام ، از دوستان کسی می دونه چطور می تونم firmware مودم DWM-156 A6 رو آپدیت کنم؟ ورژن فریمور من 6.0.3ME هست و می خوام به 6.0.5ME آپدیت کنم چون توی ورژن جدید سرعت نرم افزار در اجرا و دریافت پاسخ USSD و سرعت اطلاع رسانی پیامک های دریافتی خیلی زیاد شده یعنی واقعا عالی شده.

electrocomp
16-06-2013, 18:41
شما نسخه 6.0.5ME را دارید؟ از کجا تهیه کردید؟ میشه بزارید برای دانلود؟

Star.H.CH
20-06-2013, 14:13
از اینجا فریمور مودم یو اس بی رایتلو آپدیت کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از سمت چپ DWM
و قسمت سمت راستی 156 رو انتخاب کنید

chelsea2005
18-07-2013, 18:56
سلام دوستان
من به مشکل برخوردم
از وقتی فرمور مودم رو ( هواوی ای303) که رایتل گذاشته رو روی مودم ریختم ، mobile partner به برنامه RighTel Connection Manager تغییر پیدا کزده..... بدیش اینه که دیگه نمیشه اس ام اس فرستاد...... یکی راهنماییم کنه