ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست كد آپلود فايل

ZahhhraGh
21-04-2012, 13:11
سلام

براي يك سايت خبر رساني كه در اون هر خبر ممكنه شامل يك يا چند فايل از انواع مختلف باشه، دستور آپلود فايل رو چطور بنويسم كه هر نوع فايل رو بشه آپلود كرد؟

همچنين فرض كنيد قرار باشه كنار هر خبر اگر فايل يا فايلهايي وجود داره براي اون خبر، لينكهاي دانلود اون فايلها وجود داشته باشه، تويحاتي هم راجع به اين موضوع ميخواستم.

با فرض مبتدي بودن اينجانب اگر توضيحات كامل بديد خيلي ممنون ميشم.

moein_ak
22-04-2012, 15:23
با سلام دوست عزیز
اگه من بخوام به فارسی آپلود فایلو توضیح بدم هم زمان زیادی میگیره هم ممکنه یه سری نکاتو یادم بره بهشون اشاره کنم
واسه همین بهت پیشنهاد میکنم در مورد آپلود فایل به اینجا مراجعه کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد نمایش لینک هم وقتی با آپلود فایل آشنا شدی بهت توضیح میدم

ZahhhraGh
01-05-2012, 21:48
سلام خوب الان با آپلود فايل آشنا شدم(البته با تشكر)
:20:

moein_ak
03-05-2012, 03:43
سلام خوب الان با آپلود فايل آشنا شدم(البته با تشكر)
:20:

خب حالا واسه نمایش لینک ساده ترین کار اینه که موقعی که داری فایلو به جای اصلیش منتقل میکنی(مثلا پوشه uploads) اسمشو عوض کنی مثلا با استفاده از تابع uniqid(اینطوری نگران این نیستی که فایلی که هم اسم این فایل پاک بشه و اگه اصلا میخوای فایلی که هم اسم پاک بشه که اصلا خب اسمو عوض نمیکنی) و صد البته با نگه داشتن پسوند
اسم اصلی، اسم تولید شده توسط uniqid، توضیحات و چیزهای دیگرو توی دیتابیس ثبت میکنی و وقتی که میخوای نمایش بدی میدونی فایل کجاست اسمش چیه و پسوندش چیه و با سر هم کردن این اطلاعات لینک فایلو میسازی

mjal146
23-05-2012, 23:36
سلام من الان چند تا کد رو امتحان کردم ولی همشون این ارور رو میدن:

Warning: copy(uploads/s.jpg) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u194515243/public_html/upload/upload.php on line 25
File could not be uploaded

مشکل از کجاست؟