ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در رم 4530

vahid javani
21-04-2012, 09:36
درود
گاهی وقت ها وقتی دارم استفاده میکنم صفحه آبی میشه و مینویسه memory dump وقتی هم ازطریق memory dignostics چک میکنم ارور میده
توی خود برنامه hp هم وقتی رم رو چک میکنم ارور ی با این کد مینویسه:
MBX3KL-5PR63F-XD6V5F-40JW03
راهی ندارید بفهمیم این ماله چیه؟؟
بتوی قسمت system clean هم هر وقت چک میکنم حجم فایل های memory dump خیلی زیاده.
رم تعمیر میشه؟
اسلاتش رو هم عوض کردم بازم همون خطا رو داد
رم تعمیر میشه؟

یه سوال مهم هم داشتم توی قسمت hp support assistant تا 6 ماه دیگه waranty داره..
چقدر زور میگه...:41::42::37::angry::angry:
راهی نیست از این استفاده کنیم؟؟؟
تو سایتش اینو نوشته بود:
Export requirements: You may not export or re-export the Software or any copy or adaptation in violation of any applicable laws or regulations. Without limiting the generality of the foregoing, you may not download or otherwise export or re-export theSoftware (I) into (or to a national or resident of) Cuba, Iraq, Libya, Yugoslavia, North Korea, Iran, Syria or any other country to which the U.S. has embargoed goods; or (ii) to anyone on the U.S. Treasury Department's List of Specially Designated Nationals or the U.S. Commerce Department's Table of Denial Orders.
راهی نیست دورش بزنیم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lida
21-04-2012, 15:05
اگه می تونی ویندوزشو هم عوض کن احتمال خرابی ویندزم هست

vahid javani
22-04-2012, 11:11
اگه می تونی ویندوزشو هم عوض کن احتمال خرابی ویندزم هست

قبل اینکه ویندوز بیاد بالا توی اون صفحه ای که خود لپ تاپ داره (یه چیزی مثل بایوس) وقتی رم رو چک میکنه خطا میده!
این رو با memory diagnostics هم چک کردم(اینم قبل از بالا اومدن ویندوزهست) بازم میگه رم مشکل داره

vahid javani
24-04-2012, 09:06
please help me!

vahid javani
29-05-2012, 09:44
صفحه آبی که میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چطوری میشه how to)disable caching and shadowing windows 7)
یه سوال دیگه هم داشتم میشه حجم رم رو کم کرد تا از اون قسمت خراب استفاده نکنه؟؟؟ (از طریق msconfig)

vahid javani
14-07-2012, 22:53
راستی به پشتیبانی هم گفتم، جواب داد باید ببری نمایندگی

Farshid72
15-07-2012, 11:09
دوسته عزیز
ارور های صفحه آبی هم میتونه نرم افزاری باشه و هم سخت افزاری پس بهتره اول از نظر نرم افزاری سیستم خودتونو چکش کنید یعنی همونتور که دوستمون lida جان گفتن شما باید سیستم عاملتونو عوض کنید و آخرین نسخه آپدیت ها رو نصبش کنید