ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد شبکه ؟

K A R I M I
21-04-2012, 00:56
سلام
من دو تا کانکشن دارم یکی local area connection و دیگری کانکشن مربوط به خط پرسرعتم ،
در صفحه network and sharing center در قسمت view your active networks جفت کانکشن هام رو public network تنظیم شده می خواستم بدونم که آیا این تنظیم برای من مناسب هست یا نه ؟
لطفا توضیحات دقیقی در رابطه با این قسمت و تنظیم آن بفرمایید
ممنون

عکس :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed774
21-04-2012, 14:46
تمامی حالت های مذکور یعنی Home و Work و Pubic زمانی کاربرد دارند که فایروال ویندوز شما روشن و فعال باشه ، که در اینصورت بیشترین سخت گیری ها در مورد Public اعمال میشه که جنبه عمومی داره و مثلا در مکان هایی مثله کافی نت ها یا فرودگاه ها و ... استفاده میشه . در این حالت کلیه ارتباطات ورودی به سیستم که در لیست قرار نگیره بطور اتومات لغو میشه !
برای استفاده در منزل بهتره از Home Network استفاده بشه که میزان سخت گیری ها خیلی پایین هست . شما روی لینک آبی رنگ Public Network که در عکس هم مغلومه کلیک کن و در صفحه باز شده Home Network رو انتخاب کن .
برای کنترل کانکشن ها هم میتونی در کنترل پنل و فایرول ویندوز مانورهای لازمه رو بدی !
البته شما اگه از آنتی ویروس فایروال دار استفاده کنی بطور پیش فرض فایروال ویندوز از کار میوفته و سه گرینه مذکور عملا هیچ تاثیری نخواهند داشت و این فایروال آنتی ویروس هست که کنترل کانکشن ها رو به عهده میگیره .

moha63
29-04-2012, 19:25
سلام دوستان.بنده اینترنت ای دی اس ال دارم و به روش pppoe کانکت شدم و میدانید که در این روش نیاز به ایجاد کانکشن نیست و همینکه مورم روشن بشه،اتوماتیک کانکت میشه.و مشکل من همینجاست.بنده با *** شکن web freer به اینترنت کانکت میشم و این برنامه بصورت اتوماتیک آیپی و پورت دریافت میکنه و وصل میشه و من میخوام بدونم آیپی و پورتی رو که دریافت کرده چیه؟برای فهمیدنش باید به قسمت ------ وارد شم و همینکه وارد میشم بنده رو به ------ ستینگ اینترنت اکسپلوررارجاع میده.tools>internet option>connections که باید روی کانکشن مورد نظرکلیک کرد و پورت و آیپی رو فهمید(پورت و آیپی بروزرم).اما کانکشنی ندارم که روش کلیک کنم.از کجامیشه پورت و آیپی روفهمید؟؟؟
امیدوارم که تونسته باشم سوالم روخوب رسونده باشم.
ممنون

saeed774
30-04-2012, 01:17
شما باید از قسمت پایین همون صفحه کانکشن که بهش ارجاع میشین روی LAN Settimgs کلیک کنی و مشخصاتی که میخوای رو ببینی

moha63
30-04-2012, 12:48
ممنون از پاسختون.اما اون قسمتی که شما فرمودید برای قرار دادن آیپی و پورت برای لن هستش و آیپی و پورت بروزر رو نشون نمیده.:41:

saeed774
30-04-2012, 15:42
ممنون از پاسختون.اما اون قسمتی که شما فرمودید برای قرار دادن آیپی و پورت برای لن هستش و آیپی و پورت بروزر رو نشون نمیده.:41:

اگه از PPPoE استفاده میکنین هر گونه تغییرات آی پی توسط فیلتـــــرشکن ها در قسمت Lan settings اعمال میشه . شما دوباره در داخل Lan Settings در پایین روی Advanced کلیک کن البته اگه تیک قسمت پروکـــسی زده شده باشه . دیگه هر آی پی و پورتی استفاده شده باشه در این قسمت نشون داده میشه .
البته برای دیدن آی پی باید حتما فیلتــــر شکن فعال باشه ! چون فیلتــــر شکن ها این قابلیت رو دارند که بعد از بستنشون دوباره آی پی و پورت رو از قسمت های گفته شده پاک کنن.