ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ لپ تاپ فوق العاده زیبا و حرفه ای HP از سری جدید ENVY 15

mrm88
20-04-2012, 23:06
اگه از طرفداران لپ تاپ های خاص از نظر دیزاین و کارایی باشید شاید شما هم با سری جدید Envy از کمپانی
HP آشنا باشید! در این تاپیک قصد داریم با مدل جدید HP ENVY 15-3040NR آشنا بشیم!

ابتدا عکس هایی از این لپ تاپ فوق العاده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا که با دیزاین فوق العادش آشنا شدین بهتره برسیم به بخش مشخصات فنی:

Processor
2nd generation Intel® Core™ i7-2670QM Processor 2.20GHz with Turbo Boost Technology up to 3.10GHz

Operating System
(Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit

Display
(15.6inch diagonal Radiance Full HDInfinity LED-backlit display (1920 x 1080

RAM
8GB 1600MHz DDR3

Hard Drive
750GB 7200RPM hard drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

Battery Life
Up to 8 hours

Wireless
Intel 2x2 802.11a/b/g/n WLAN + Bluetooth® with WiDi

Optical Drive
Slot-loading SuperMulti DVD burner

Video Graphics
Radeon™ HD 7690M switchable graphics with 1024MB GDDR5 and up to 5093MB total graphics memory

Finish
All-aluminum body in nero black and natural silver

از مزایاش که شیفته کنندست میشه به CPU,VGA,RAM قدرتمندش،دیزاین فوق العادش(بسیار شبیه به مک بوک پرو)

صفحه نمایش FUll HD با زاویه دید مناسب،سیستم صوتی بیتس به همراه ولوم چرخان روی بدنه ی لپتاپ(ته نوستالژی)

باطری عالی(شاید کمتر لپ تاپی رو بشه تو دنیا با همچین کانفیگی گیر آورد که 8ساعت عمر باطریش باشه!!)

اسپیکر های قدرتمند + ساب ووفر(بیتس بای داکتر دری پروداکشن)، کیبرد با نور زمینه(Backlight) و در نهایت وزن کمتر

و باریک تر(از لحاظ ابعاد و ضخامت) نسبت به سری محبوب Pavillion و بسیاری دیگر از ویژگی ها رو نام برد! در کل اگه

عاشق مک بوک پرو اپل هستید،ویندوز رو به مکینتاش ترجیح میدید!، به اندازه ی مک بوک پرو پول ندارید!، و سخت افزاری

حتی قدرتمند تر از مک بوک میخواهید HP Envy 15-3040NR همون چیزیه که دنبالشید!

mrm88
20-04-2012, 23:42
اگه از طرفداران لپ تاپ های خاص از نظر دیزاین و کارایی باشید شاید شما هم با سری جدید Envy از کمپانی
HP آشنا باشید! در این تاپیک قصد داریم با مدل جدید HP ENVY 15-3040NR آشنا بشیم!

ابتدا عکس هایی از این لپ تاپ فوق العاده:

حالا که با این غول خوش قیافه آشنا شدین بهتره برسیم به بخش مشخصات فنی تا ببینیم چرا
این لپ تاپ یک غول به تمام معناست!

Processor
2nd generation Intel® Core™ i7-2670QM Processor 2.20GHz with Turbo Boost Technology up to 3.10GHz

Operating System
(Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit

Display
15.6-inch diagonal Radiance) Full HD Infinity LED-backlit display (1920 x 1080

RAM
8GB 1600MHz DDR3

Hard Drive
750GB 7200RPM hard drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

Weight & Dimensions (w x d x h)
5.79 lbs; 14.96" x 9.60" x 1.11"

Battery Life
Up to 8 hours

Wireless
Intel 2x2 802.11a/b/g/n WLAN + Bluetooth® with WiDi

Optical Drive
Slot-loading SuperMulti DVD burner

Video Graphics
Radeon™ HD 7690M switchable graphics with 1024MB GDDR5 and up to 5093MB total graphics memory

Finish
All-aluminum body in nero black and natural silver

از مزایاش که شیفته کنندست میشه به CPU و VGA قدرتمندش،دیزاین فوق العادش(بسیار شبیه به مک بوک پرو)
صفحه نمایش FUll HD با زاویه دید مناسب،سیستم صوتی بیتش به همراه ولوم چرخان روی بدنه ی لپتاپ(ته نوستالژی)
باطری عالی(شاید کمتر لپ تاپی رو بشه تو دنیا با همچین کانفیگی گیر آورد که 8ساعت و نیم همر باطریش باشه!!)
اسپیکر های قدرتمند + ساب ووفر(بیتس بای داکتر دری پروداکشن)، کیبرد با نور زمینه(Backlight) و در نهایت وزن کمترش
نسبت به سری محبوب Pavillion و بسیاری دیگر از ویژگی ها رو نام برد! در کل اگه عاشق مک بوک پرو اپل هستید،
ویندوز رو به مک ترجیح میدید!، به اندازه ی مک بوک پول ندارید!، و سخت افزاری حتی قدرتمند تر از مک بوک میخواهید
HP ENVY 15-3040NR همون چیزیه که دنبالشید!

تنها چیزی که واسه خودم هم مبهمه اینه که با وجود مزایای بسیار بیشتر این مدل نسبت به Pavillion DV6 چرا اصلا بش پرداخت نمیشه! در حالی که قیمت این مدل
با این کانفیگ تفاوت چندانی با کانفیگ مشابه از سری DV6 نداره! در کل امیدوارم تجربیات خودمونو در این تاپیک راجب این مدل بالا ببریم و به همدیگه کمک کنیم!

power_gfx
21-04-2012, 00:26
من از 2 ماه پيش دنبالشم
اگه تو ايران جايي پيدا کرديد اين مدل رو بفروشه منو خبر کنيد
ممنون از مطلبي که قرار دادين

mrm88
21-04-2012, 10:19
تنها چیزی که واسه خودم هم مبهمه اینه که با وجود مزایای بسیار بیشتر این مدل نسبت به Pavillion DV6 چرا اصلا بش پرداخت نمیشه! در حالی که قیمت این مدل
با این کانفیگ تفاوت چندانی با کانفیگ مشابه از سری DV6 نداره! در کل امیدوارم تجربیات خودمونو در این تاپیک راجب این مدل بالا ببریم و به همدیگه کمک کنیم!

قیمت در سایت اچ پی آمریکا 1299 دلار!

mrm88
21-04-2012, 13:00
من از 2 ماه پيش دنبالشم
اگه تو ايران جايي پيدا کرديد اين مدل رو بفروشه منو خبر کنيد
ممنون از مطلبي که قرار دادين

وضعیتی که خودم هم دچارشم! اچ پی خاورمیانه مدل 17 اینچشو گذاشته! ولی من خودم 15شو میخوام!

mrm88
21-04-2012, 17:02
برای دیدن مشخصات کامل ترش دیتا شیدیش رو از لینک زیر دانلود کنید:

power_gfx
22-04-2012, 13:15
نمي دونم چه گناهي کرديم اين جا بدنيا اومديم
حداقل کاش با همين وضعيت توي يه قاره ديگه بوديم
اروپا - امريکا - استراليا - ... بجز خاورميانه و آسيا حتي قطب
هر چي مياد بايد صبر کني تکنولوژيش قديمه شه و بعد وارد شه بعدش هم به دو برابر قيمت روز اول توليدش بخري
اونم با يه گارانتي آبکي....:2:

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

علت پرداخته نشدن بهش اينه که دراينجا جنسي رو ميارن که زود خراب شه تا طرف بره کمي پول صرف تعميرات کنه
بعدش هم بره يه مدل ديگه بخره
اين لپ تاپ نوي سايت CNet در رده سوم يا چهارم بهترين لپ تاپ ها قرار داره
اما متاسفانه ...

Xilevens
22-04-2012, 19:42
فك نكنم با همچين كانفيگي باطري 8 ساعت دووم بياره
مگه اينكه 9 سل بالا باشه اونم فقط در حالت Idle

mrm88
22-04-2012, 22:00
فك نكنم با همچين كانفيگي باطري 8 ساعت دووم بياره
مگه اينكه 9 سل بالا باشه اونم فقط در حالت Idle

دوست عزیز باطری این لپتاپ 8سل هست! و 8ساعت عمر باطری چیزیه
که من از سایت معتبر آمازون دیدم! لینک زیر رو یک نگاه بندازید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1Q1ZZNCGA30TBDJAQH0D&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

نمي دونم چه گناهي کرديم اين جا بدنيا اومديم
حداقل کاش با همين وضعيت توي يه قاره ديگه بوديم
اروپا - امريکا - استراليا - ... بجز خاورميانه و آسيا حتي قطب
هر چي مياد بايد صبر کني تکنولوژيش قديمه شه و بعد وارد شه بعدش هم به دو برابر قيمت روز اول توليدش بخري
اونم با يه گارانتي آبکي....:2:

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

علت پرداخته نشدن بهش اينه که دراينجا جنسي رو ميارن که زود خراب شه تا طرف بره کمي پول صرف تعميرات کنه
بعدش هم بره يه مدل ديگه بخره
اين لپ تاپ نوي سايت CNet در رده سوم يا چهارم بهترين لپ تاپ ها قرار داره
اما متاسفانه ...

سری Envy طبق گفته ی خود سایت اچ پی جزو محصولات premium این شرکت هست!
تو ایران خیلی کمه بعضی از مدلای قدیمی ترش! 14اینچ بیتس ادیشن و یا 17 اینچ اما از سری های قدیمیش!
15اینچ سری جدید رو من تاحالا جایی ندیدم! چند بار هم به شرکت هایی مثل فالنیک یا ستاره ی سبز ایمیل زدم!
اما حتی زحمت جواب دادنم به خودشون ندادن و فعلا هم و غمشون فروختن محصولات Low Level تر تازه با 2برابر قیمت
جهانی هستن! کلی هم ادعاشون میشه! حق با شماست باید به حال این مملکت و این بازاریهاش گریست!

power_gfx
02-05-2012, 06:19
ما همچنان در اول وصفش مانده ايم

music007
02-05-2012, 17:56
من با 2800 میتونم این لبتاب رو برای شما فراهم کنم...

mrm88
09-05-2012, 11:12
من با 2800 میتونم این لبتاب رو برای شما فراهم کنم...

اگه قرار بود 2800 واسه این لپتاپ پول بدیم که میرفتیم مک بوک اپل میخریدیم! این لپتاپ واسه این فوق العادست که

قیمتش 1199 دلاره(سایت آمازون آمریکا) که با نرخ دلار(قیمت روز 1665) میشه 1.996.335 تومن! و همچنین بیشترین

شباهت رو به مک بوک پرو داره و از لحاظ کانفیگ حتی قویتره! ولی خوب اپل اپله و کاریش نمی شه کرد قیمت

بالایی داره! علت انتخاب این لپتاپ شباهت زیادش به مک بوک،سخت افزار قدرتمندتر و مهمترین عامل

قیمتش بود! به عنوان مثال منی که عاشق اپلم ولی پول اپل ندارم بهترین گزینست واسم! حالا اگه قراره

پول لپتاپی در حد قیمت اپل بدم! خوب چه کاریه میرم اپل میخرم! :31:

Xilevens
09-05-2012, 12:21
دوست عزیز باطری این لپتاپ 8سل هست! و 8ساعت عمر باطری چیزیه
که من از سایت معتبر آمازون دیدم! لینک زیر رو یک نگاه بندازید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1Q1ZZNCGA30TBDJAQH0D&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%2Fproduct%2FB006PCDJI2%2Fref%3Ds9_simh_gw_p147_d 1_g147_i1%3Fpf_rd_m%3DATVPDKIKX0DER%26pf_rd_s%3Dce nter-2%26pf_rd_r%3D1Q1ZZNCGA30TBDJAQH0D%26pf_rd_t%3D101 %26pf_rd_p%3D470938631%26pf_rd_i%3D507846)

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

سری Envy طبق گفته ی خود سایت اچ پی جزو محصولات premium این شرکت هست!
تو ایران خیلی کمه بعضی از مدلای قدیمی ترش! 14اینچ بیتس ادیشن و یا 17 اینچ اما از سری های قدیمیش!
15اینچ سری جدید رو من تاحالا جایی ندیدم! چند بار هم به شرکت هایی مثل فالنیک یا ستاره ی سبز ایمیل زدم!
اما حتی زحمت جواب دادنم به خودشون ندادن و فعلا هم و غمشون فروختن محصولات Low Level تر تازه با 2برابر قیمت
جهانی هستن! کلی هم ادعاشون میشه! حق با شماست باید به حال این مملکت و این بازاریهاش گریست!
امازون فقط سایته فروشه
سایت معتبر واسه لپ تاپ نیست

Aless
12-05-2012, 15:12
توی سایت خود hp مدل cori5 و 14.5 اینچ را زده بود 795 دلار !
کسی میدونه کی به بازار ایران میاد؟

arman17671
12-05-2012, 16:01
سلام به همه بچه های فروم.
من خودم لپ تاپ HP Pavilion دارم. از همه چیش راضیم ولی باطریش منو خیلی اذیت میکنه چون سیستمش قویه و زیادی زور میزنه.
این لپ تاپ که معرفی کردی خیلی خیلی باحاله. ولی یه چیزی هست آخه یه چنین چیزی چجوری میتونه 8 ساعت کار کنه. حالا نمیدونم این عدد واسه چه وضعیتی هستش. لپ تاپ من در حالت idle تا 5 ساعت نگه میداره باتری رو ولی موقع فیلم دیدن حداکثر 2 ساعت.
این آرزوی هر کسیه که لپ تاپش 8 ساعت کار کنه. این میتونه یه تحول باشه. میدوارم کمپانی محبوبم راست گفته باشه که اگه گفته باشه اینجوری واقعا میتونه جلو بیفته.

FC.Barcelona
12-05-2012, 21:10
دیزاینش فوقالعادست

mrm88
14-05-2012, 11:15
امازون فقط سایته فروشه
سایت معتبر واسه لپ تاپ نیست

تو سایت آمازون لینک به سایت اچ پی بود،اتفاقا سایت معتبری هم هست و ودرسته که سایت فروشه ولی
اطلاعاتش با اون همه حجم خرید و تعداد کاربر خیلی بعیده نادرست باشه

توی سایت خود hp مدل cori5 و 14.5 اینچ را زده بود 795 دلار !
کسی میدونه کی به بازار ایران میاد؟

متاسفانه از ورود این محصول به بازار ایران هیچ اطلاعی در دسترس نیست،سایت اچ پی
امارات(تو این سایت میشه مدل های موجود در ایران رو دید) 17 اینچش رو گذاشته اما با توجه به
ابعاد و وزن یک لپتاپ 17اینچی فقط برای محیط های ثابت مناسبه نه برای کسی که میخواد لپتاپشو حمل کنه

سلام به همه بچه های فروم.
من خودم لپ تاپ HP Pavilion دارم. از همه چیش راضیم ولی باطریش منو خیلی اذیت میکنه چون سیستمش قویه و زیادی زور میزنه.
این لپ تاپ که معرفی کردی خیلی خیلی باحاله. ولی یه چیزی هست آخه یه چنین چیزی چجوری میتونه 8 ساعت کار کنه. حالا نمیدونم این عدد واسه چه وضعیتی هستش. لپ تاپ من در حالت idle تا 5 ساعت نگه میداره باتری رو ولی موقع فیلم دیدن حداکثر 2 ساعت.
این آرزوی هر کسیه که لپ تاپش 8 ساعت کار کنه. این میتونه یه تحول باشه. میدوارم کمپانی محبوبم راست گفته باشه که اگه گفته باشه اینجوری واقعا میتونه جلو بیفته.

معمولا سایتای سازنده لپتاپ عمر باطری رو بر حسب حالت Idle میگن! اگه لپتاپ شما در استفاده تا 2ساعت
رو نگه میداره خوب طبیعتا میتونی روی این مدل تا 4ساعت یعنی 2برابر لپتاپ خودت حساب کنی

metallurg
24-05-2012, 17:21
با سلام

دوستان محبت میکنن یه راهنمایی در ارتباط hp مدل Envy15 داشته باشن. من یک کانفیگشو از روی سایت hp انتخاب کردم به قیمت $1259! می خواستم ببینم اگه انشاالله یه چند روز دیگه رفتم اونور مناسبه از روی سایت بخرمش! نظرتون راجع به کیفیت، کارایی و طراحیش چیه؟ خودم دنبال یه سیستم قوی هستم واسه کار مداوم گرافیکشم میخوام خوب باشه (اگه عالی نبود!). اینم مشخصات کانفیگ مورد نظر:

Operating system

Windows 7 Home Premium 64-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Processor

2nd generation Intel® Core™ i7-2670QM (2.2 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.1 GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Graphics card

1GB AMD Radeon™ HD 7690M GDDR5 Discrete Graphics™ [HDMI, DP] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Memory

8GB 1333MHz DDR3 System Memory (2 Dimm) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hard drive

750GB 7200 rpm Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Office software

Microsoft® Office Starter: reduced-functionality Word/Excel® only, No PowerPoint®/Outlook® ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Primary battery

8 Cell Lithium Ion Battery - Up to 7.25 hours of battery life +++ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Display

15.6-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Primary optical drive

SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Personalization

HP TrueVision HD Webcam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Networking

Intel 802.11a/b/g/n WLAN and Bluetooth® with Wireless Display Support ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Keyboard

Full-size Radiance backlit keyboard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Included Software Bundle

Adobe® Photoshop® Elements 9 & Adobe Premiere® Elements 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Security software

FREE 2-year Norton Internet Security subscription (a $99 value). Pre-installed. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Included Warranty Services

2 year limited warranty included ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

power_gfx
03-06-2012, 17:31
آقا ميگيري چندتا بگير بيار با خودت

يا علي

rasoly65
03-06-2012, 20:06
با این اشفته بازار ایران
دلار ارزون و بازاری با انصاف بهتره بجا خرید لبتاب
بریم بخوابیم شاید تو خواب بشه دید خرید این مدل لبتابی رو
اگه اومد منم خبر کنین

reza1reza1
05-06-2012, 18:30
لپ تاپ قشنگیه

reza1reza1
05-06-2012, 18:31
آقا کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میشه اینو خرید

sinasampady
11-06-2012, 21:15
سلام دوستان
من بیش از 6 ماهه که تو ایران شایدم خیلی بیشتر دقیق یادم نیست دنبال این لپ تاپ فوق العاده می گردم اما هیچ جایی وجود نداره سعی نکنید پیدا کنید واسه خریدش یا باید از یه کشور دیگه بگیرید یا وایسید ایشالله یه سال دیگه باید ایران!
حالا با این حال به یه دوستی سفارش کردم فردا خبرش میاد که می شه یا نه اگه شد بهتون خبر می دم بگیرید شما هم

power_gfx
06-08-2012, 03:46
کسی گیر نیاورده ؟

bargriz
09-08-2012, 13:57
اگه این لپ تاپ گیر نیاد نظر شما نسبت به سایر مدلهای Envy چیه و در مقایسه با lenovov Z580 کدوم رو برای کارهای معمول مهندسی مثل اتوکد و نیم نگاهی هم به بازی می پسندید ( حدود قیمت 2 تا 3 میلیون تومان)

enovo :Notebook Ideapad Z580 59-337459

Intel Core i7 3612QM@2.1GHz (Turbo Boost 3.1GHz), 6MB L3 Cache

DDRIII 4GB 1600MHz (Single Channel)

500GB SATA 5400RPM

Nvidia GeForce GT 630M 2GB
Intel HD Graphics 4000

15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD

Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)

2 x USB 3.0 ports
2 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
Multi Card Reader
HDMI
Headphone
Mic

Intel Centrino Wireless-N 2200 Wireless Network Adapter
Realtek PCIe FE Family Ethernet
Camera
Bluetooth

Windows 7 Home premium 64-bit

2.6 Kg

armin_punisher6
09-08-2012, 17:42
وزنش چنده؟

nader24
13-04-2013, 21:03
جایی نیست که بررسی دقیقتری کرده باشه؟ مث اینکه به این لپ تاپ توجه نشده! مشخصاتش که باحاله، چرا طرفدار نداره؟!؟!:n15:

Meisam.apk
09-05-2013, 09:34
اسم تاپیکتون:
کلوپ لپ تاپ فوق العاده زیبا و حرفه ای HP از سری جدید ENVY 15هست،پس چرا چنتا عکس ازش نذاشتین؟!