ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پر بودن درایور

mehran_286
20-04-2012, 19:03
سلام دوستان

چجوری میشه در وین 7 درایور هایی رو که پر شده و با قرمز نشون میده یه کاری کرد قرمز نشون نده و همون آبی بمونه

اعصاب ادمو خورد می کنه

با تشکر

soroosh_cz
20-04-2012, 21:10
تو درایو های ویندوز که این مشکل پیش میاد، ممکنه به دلایل زیر باشه.
1) حجم رزرو شده برای Page File ، که قسمتی از هارد رو با یه فایل که فکر کنم 1.5 برابر حجم RAM هست پر میکنه.
2) حجم رزرو شده برای Hibernate، که فکر کنم 3 گیگی باشه (برای من).
3) گزارش های ذخیره شده که رنگ اسم پوشه شون هم آبی هست و اگر ویندوزتون قدیمی باشه حجم اشغال شده اش ممکنه به چند گیگ هم برسه. این پوشه ها، جزییات خطاهایی که تو ویندوز اتفاق میوفتن رو ذخیره میکنن.
4) پوشه ی Temp ویندوز که همه جور چیزی توش پیدا میشه.
5) فایل هایی که توسط مرورگر ها ذخیره میشن. و همچنین کسی اگه هر برنامه ای رو توی درایو ویندوز نصب کنه، زود درایوش پر میشه.

اینا به ذهن من رسید.

jafarian
20-04-2012, 21:39
ازبرنامه پست پایین استفاده کنید درایو خودتون با این برنامه اسکن کنید ببنید اون فضایی که از حجم درایو شما رو اشغال کرده مربوط به کدوم فایل که اگر تونستین بعد عکسش یا اسم فایل یو پوشه مورد نظر اینجا قراربدین:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran_286
20-04-2012, 22:24
با تشکر از دوستان

من نمیخوام فایلی رو حذف کنم فقط میخوام رنگ قرمز رو حذف کنم

در ضمن چجوری هایبر نیت رو دیسیبل کنم تا حجمی رو اشغال نکنه

با تشکر از همه

soroosh_cz
21-04-2012, 00:20
4 روش برای غیرفعال کردن Hibernate:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehran_286
21-04-2012, 00:40
4 روش برای غیرفعال کردن Hibernate:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای از بین بردن رنگ قرمز چی ؟؟؟

دوستان یه راه حلی پیدا کردم ولی تست کردم جواب نداد

اینم لینکش

jafarian
21-04-2012, 12:46
اون رنگ قرمزی که شما میگین روی درایو شما بطور مثال c مشخص شده مربوط به پر بودن درایو میشه با همون برنامه که برای شما معرفی کردم درایوی که بصورت قرمز داومده رو آنالیز کنید ببینید بیشتر حجم درایو شما رو کدوم برنامه یا فایل به خودش اختصاص داده وگرنه ترفندی وجود نداره که بتونید درایو پر باشه اون رنگ قرمز درایو حذف کنید .

mehran_286
21-04-2012, 22:28
اون رنگ قرمزی که شما میگین روی درایو شما بطور مثال c مشخص شده مربوط به پر بودن درایو میشه با همون برنامه که برای شما معرفی کردم درایوی که بصورت قرمز داومده رو آنالیز کنید ببینید بیشتر حجم درایو شما رو کدوم برنامه یا فایل به خودش اختصاص داده وگرنه ترفندی وجود نداره که بتونید درایو پر باشه اون رنگ قرمز درایو حذف کنید .