ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی تا به حال هارد سیلیکون پاور داشته ؟

rostamiani
20-04-2012, 18:18
هارد سیلیکون پاور Armor A80 چطور هاردیه ؟ قیمتش چقدره ؟ازش خوشم اومده ولی با برند و گارانتیش آشنا نیستم.
کسی تا به حال داشته ؟
معلوم هست هارد داخلش ساخت چه شرکتیه ؟ سیلیکون پاور های اینجا ساخت چه کشوری هستند ؟

متشکرم

EXTREME
20-04-2012, 18:26
هارد سیلیکون پاور Armor A80 چطور هاردیه ؟ قیمتش چقدره ؟ازش خوشم اومده ولی با برند و گارانتیش آشنا نیستم.
کسی تا به حال داشته ؟
معلوم هست هارد داخلش ساخت چه شرکتیه ؟ سیلیکون پاور های اینجا ساخت چه کشوری هستند ؟

متشکرم
هارد های خوبیه من یکی برای مشتری خریدم
الان مشهد حدود 312 تومن باید باشه ضد ضربه و ضد آب
گارانتی خوبی هم داره و از هر نظر خوبه

ata.royalfalcon
21-04-2012, 08:04
کسی تا به حال داشته ؟

متشکرم

سلام
از هارد اينترنال سامسونگ استفاده شده . و احتمالاً ساخت تايوان هست چون پشت جعبه اش نوشته made in Taiwan گارانتي آنهم داده پرداز رایانه متین هست .

نكته : اين هارد به خاطر استفاده از باكس آلومنيومي يكي از سنگينترين هاردهاي پرتابل هست .

rostamiani
21-04-2012, 08:23
خیلی خیلی متشکرم ...
عجب عکس هایی

حالا که اینطور شد ... در مورد هارد دیسک های سامسونگ اطلاعی دارید ؟ خرابی و ... ؟

ata.royalfalcon
21-04-2012, 08:41
خیلی خیلی متشکرم ...
عجب عکس هایی

حالا که اینطور شد ... در مورد هارد دیسک های سامسونگ اطلاعی دارید ؟ خرابی و ... ؟

سامسونگ هاردهاي خوبي هم ميساخت ولي در سال 2011 توسط سيگيت خريداري شده .

r00t
24-05-2012, 23:51
من خودم یکی از همین هارد رو دارم . یک ترا
نزدیک به 4-3 ماهی میشه دارمش و خیلی هم ازش راضیم . سرعت خوبی داره . ( با usb 2 میزان read =25 )
قیافشم از نظر من که خیلی شیکه به خصوص رنگ آبیش .
اگر هم بیشتر از ده دقیقه از هارد استفاده نکنی به حالت آماده به کار درمی یاد و یجورایی موتورش خاموش میشه تا عمر هارد رو بالا ببره .
گارانتیش هم داده پرداز متینه ( اگر اشتباه نکنم تنها گارانتی سیلیکون پاور تو ایرانه )

Milo.Metallboy
03-06-2012, 01:01
بچه ها من این هارد رو میخوام بگیرم. خوبه ؟ وسترن یا سیگیت از این بهتر هستن ؟ چون الان هر سه یه قیمت هستن و موندم کدم رو انتخاب کنم