ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب درایورهای HP Probook 4530s

meshki range eshgh
20-04-2012, 11:53
سلام
من یه مشکل با نصب درایور های این لپ تاپ داشتم ؛ اونم اینه که اولاً خودش ویندوز نداشت و خودم یه ویندوز7 Ultimate 32 بیتی خوب روش ریختم اما درایورهای بلوتوث ، گرافیک و اثرانگشتش رو نمیتونم نصب کنم
و البته اینم بگم که نمیدونم مدل سخت افزارهاش چیه؟ مثلاً بلوتوثش اینتله یا آتروس یا ...؟ (بگین از کجا میشه اینو فهمید):41:
ولی خب گرافیکشو مطمئنم و درایورشو هم از خود اچ پی گرفته م اما نصب میشه ولی توی Device Manager هنوز میگه نصب نیس و توی بازی هم فقط از گرافیک اینتل استفاده میکنه (سوییچ نداره):41:

پیشاپیش از کمک همه ی دوستان تشکر میکنم:40:

meshki range eshgh
26-04-2012, 23:37
دمتون گرم!!!
چرا کسی جواب ما رو نداده؟:41:

lida
27-04-2012, 09:58
اول از همه یه 64 بیت نصب کن بعدش genius driverنصب کن ای خوش واست گیر میاره درایور هارو

..Parsa..
27-04-2012, 11:12
سلام
من یه مشکل با نصب درایور های این لپ تاپ داشتم ؛ اونم اینه که اولاً خودش ویندوز نداشت و خودم یه ویندوز7 Ultimate 32 بیتی خوب روش ریختم اما درایورهای بلوتوث ، گرافیک و اثرانگشتش رو نمیتونم نصب کنم
و البته اینم بگم که نمیدونم مدل سخت افزارهاش چیه؟ مثلاً بلوتوثش اینتله یا آتروس یا ...؟ (بگین از کجا میشه اینو فهمید):41:
ولی خب گرافیکشو مطمئنم و درایورشو هم از خود اچ پی گرفته م اما نصب میشه ولی توی Device Manager هنوز میگه نصب نیس و توی بازی هم فقط از گرافیک اینتل استفاده میکنه (سوییچ نداره):41:

پیشاپیش از کمک همه ی دوستان تشکر میکنم:40:
بهترین کاری که می تونید کنید اینه که با استفاده از برنامه driver solution pack 12 درایور های لپتاپتون رو نصب کنید
خودم بار ها و بار ها از این برنامه روی سیستم ها و لپ تاپ های مختلف استفاده کردم
تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم

m_maj
08-05-2012, 08:10
با سلام خدمت شما
نرم افزار driver pack 12 خوبه ولی من رو چندتا لپ تاپ امتحان کردم یه ذره مشکل ایجاد میکنه. من هم همین مشکل رو داشتم و همه رو atheros نصب کردم و درست شد. مدل لپ تاپم 4530s هست.
یا علی مدد

navid 21
08-05-2012, 11:25
آقا من هرچی گشتم دنبال درایور بلوتوث لپ تاپم پیداش نکردم ، یعنی از سایت HP دانلودش کردم ولی مشکل داشت ...!
چون device رو ADD میکرد ولی نمیتونستم ازش استفاده کنم...
من یه magic mouse apple دارم که اینو باید با بلوتوثم استفاده کنم ...
وقتی addش میکنم اینو میشناسه ولی نمیتونم باهاش کار کنم...unavilable هستش!
روی یه لپ تاپ دیگه امتحانش کردم جواب داد و استفاده کردم ولی بلوتوث من نمیتونه بشناستش...
درواقع بلوتوثم اصلا درایورش نصب نیست ، چون نتونستم پیداش کنم و از یه طریقی یه برنامه ای نصب کردم که کار بلوتوثمو بکنه که نشد...
مدل لپ تاپم : HP probook 4530s
کمکم کنید، تشکر

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

من با استفاده از genius driver درایور بلوتوثشو نصب کردم ولی فایده ای نداشت !
یه بلوتوث نصب شد ولی deviceهارو نمیشناسه ..!
مثلا موس magic mouse منو میشناسه ولی قبولش نمیکنه و نمیشه ازش استفاده کرد ...

کمکم کنید...
:41:

s0bhan
15-05-2012, 06:54
دقیقا الان منم همین مشکل بلوتوث رو دارم من حتی یه بار ویندوزم پرید الان وقتی زیاد باش کار میکنم صدای فنش بلند میشه یهو ارور بلو اسکرین میده صدای فنش تقریبا از سمت راستش میاد توروخدا کمک کنید دارم کلافه میشم ویندوزم هم 64 بیت التیمیت هست:13:

s0bhan
16-06-2012, 14:14
چی شد؟
دوستان مشکلشون رفع شد؟؟؟
من که هنوز گیرم

kanezaro
25-06-2012, 13:10
چی شد؟
دوستان مشکلشون رفع شد؟؟؟
من که هنوز گیرم

سلام دوستان منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید

vahid javani
26-06-2012, 12:25
به نظرم بهترین راه hp support assistant هست خودش پیدا میکنه و نصب میکنه!!! به همین راحتی تازه جدید ترین آپدیت ها رو هم معرفی می کنه

senaps
02-07-2012, 19:59
سلام....
اقا این لپ تاپ ما 4530 ای5 درایور شبکه‌اش پریده!! حالا باید درایور شبکه‌اش رو از یه جا دیگه دان کنم روش نصب کنم!!! کسی راه حلی داره؟ درایور هاش رو از کجا باید بگیرم؟

shahinskai
20-09-2012, 14:30
سلام
بچه ها منم این 4530رو دارم و یک مشکل.
درایور بلوتوثش نصب نمیشه هم درایور همراهش هم درایوری که از سایت اچ پی دان کردم
زنگ میزنم گارانتی میگه اقا چون بلوتوث این دستگاه نسخه 3 هست نباید ازش استفاده کرد!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که باور نکردم

حالا ممنون میشم اگه کمکم کنید چون به بلوتوثش بد نیاز دارم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GOLI87
17-12-2012, 21:44
آقا یکی کمک کنه منم همین مشکلو دارم هر چی هم درایور میگیرم باز هیچی نمیشه:n03: