مشاهده نسخه کامل
: نمیدونم چی بخرم؟
سلام
من امروز رفتم پاساژ رضا که لپ تاپ دل 5110 بخرم اما کلا ازش نا امید شدم ، بهم گفتن ایسوس بگیر.
توی لیستش یدونه مدل هست به اسم k43ta که مدل cpu ش فرق داره حالا من نمیدونم اینو چجوری با بقیه مدل ها که i7 ,i5 ,i3 ست مقایسه کنم یعنی به زبون ساده تر این مدل هم سطح کدوم یکی از core i ها هست؟
یه سوال دیگه اینکه توی اکثر پست ها به افراد توصیه کردین acer یا hp بخرن ، یعنی ایسوس خوب نیست؟ من چی بخرم بهتره؟
من کارم با لپ تاپ در حد وبگردی و بازی هست چه مدلی رو بهم پیشنهاد میدین که قیمتش زیر 1700 باشه البته هرچه کمتر بهتر
Mr.Mazmamfi
20-04-2012, 00:42
سلام
شما دوبار تاپیک زدی ، همین جا ادامه میدیم .
من امروز رفتم پاساژ رضا که لپ تاپ دل 5110 بخرم اما کلا ازش نا امید شدم ، بهم گفتن ایسوس بگیر.
راست گفتن ، دل سریه اینسپایرونش به درد نمیخوره .
توی لیستش یدونه مدل هست به اسم k43ta که مدل cpu ش فرق داره حالا من نمیدونم اینو چجوری با بقیه مدل ها که i7 ,i5 ,i3 ست مقایسه کنم یعنی به زبون ساده تر این مدل هم سطح کدوم یکی از core i ها هست؟
CPU ی خیلی ضعیفی داره ، حتی از B940 هم پایین تره .
اینم بنچمارک :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه اینکه توی اکثر پست ها به افراد توصیه کردین acer یا hp بخرن ، یعنی ایسوس خوب نیست؟ من چی بخرم بهتره؟
حرفتون رو قبول ندارم ، چون ما براساس بودجه و نیاز به کاربر مدل معرفی میکنیم ، اون پست هایی که شما دیدی احتمالا زیر 1300 بوده .
من کارم با لپ تاپ در حد وبگردی و بازی هست چه مدلی رو بهم پیشنهاد میدین که قیمتش زیر 1700 باشه البته هرچه کمتر بهتر
بازی در چه حدی میکنی ؟
اگر خیلی بازی میکنی ، مدل 6160 رو پیشنهاد میدم از HP .
وگرنه مدلی که گرافیک GT 540 داره رو بخر .
مدل ها :
ایسر 5755 .
لنوو Z570 که سریه جدیدش GT 540 داره .
موفق باشید. /
Highbury
20-04-2012, 15:10
تایید پست بالایی و اینکه لنوو z570 رو بگیر
i5 2450 ram4 hard 750 vga gt540
قیمت زیر حدود یا زیر 1400
کیفیت ساخت بالای لنوو- گرافیک قوی 540 - پردازنده ی جدید- ظاهر شیک- و از همه مهمتر بر خلاف اچ پی گارانتی معتبری پشتش هست و سازگار 2 سال گارانتیش کرده به همراه کیف و موس و آنتی ویروس رایگان
گزینه دوم ...
وقتی زد 570 با این امکانات اومده به گزینه دوم من فکر نمیکنم!!!!!
لنوو usb 3 هم داره؟
برتری مدل هایی که گفتین نسبت به مدل های مشابه ایسوس از چه جهاتی هستش؟واینکه میارزه من ci7 بگیرم به جای ci5 مثلا مدل n43sn قیمتش 1.730 هست یا a53sv قیمتش 1.660این قیمت ها رو دیروز که پاساژ رضا بودم بهم گفتن?
چون توی لپتاپم زیاد فیلم میریزم میخوام هاردش 750 باشه البته 5755g-b هاردش 1000 هست اما قیمتش 1800 میشه
یه سوال دیگه توی یه پست گفتین صفحه ی نمایش مات بهتره
من الان یه توشیبا مدل l505 دارم توی روز صفحش خیلی بده اصلا دیده نمیشه نمیدونم صفحش ماته یا براق ؟ میخوام لپ تاپ جدیدم صفحش خوب باشه که انقدر اذیتم نکنه
Highbury
20-04-2012, 17:36
لنوو usb 3 هم داره؟
برتری مدل هایی که گفتین نسبت به مدل های مشابه ایسوس از چه جهاتی هستش؟واینکه میارزه من ci7 بگیرم به جای ci5 مثلا مدل n43sn قیمتش 1.730 هست یا a53sv قیمتش 1.660این قیمت ها رو دیروز که پاساژ رضا بودم بهم گفتن?
چون توی لپتاپم زیاد فیلم میریزم میخوام هاردش 750 باشه البته 5755g-b هاردش 1000 هست اما قیمتش 1800 میشه
زد 570 کیفیت خوبی داره. تو 1400 تومان از همه بهتره ! قیمت عالی هم داره.حالا بودجتو میگی 1700 افزایش دادی. پس فردا میگی 2 تومان . چهار روز بعد 3 تومان. اول فکراتو بکن بعد مشاوره بگیر. اینجوری بهتره
برای کارهایی که شما میخواهید انجام بدین i3 هم زیادیه!!!!
نه نمی ارزه ci7 بگیری. چون بابت چیزی داری پول میدی که ازش استفاده نمیکنی و نه نمیتونی ببینی
یه سوال دیگه توی یه پست گفتین صفحه ی نمایش مات بهتره
من الان یه توشیبا مدل l505 دارم توی روز صفحش خیلی بده اصلا دیده نمیشه نمیدونم صفحش ماته یا براق ؟ میخوام لپ تاپ جدیدم صفحش خوب باشه که انقدر اذیتم نکنه
من صفحه مات رو ترجیح میدم بعضی ها درخشنده
اکثرا صفحاتشون براقه .
اگه بازی رو به صورت حرفه ای انجام نمیدی میتونی روی HP 4530 هم فکر کنی که صفحه مات داره
ci5- ram 4- hard 640-vga 6490-usb3 قیمتش 1200 تومان! لبتاب خیلی خوبیه
------
فقط خواهشا بودجت رو مشخص کن، نیازهاتو مشخص کن بعد تاپیک بزن. اینجوری ده صفحه هم جلو بریم به نتیجه نمیرسیم و مثل کسایی که این رویه رو ادامه دادن متضرر میشی. شک نکن
behrouz206
20-04-2012, 18:57
سلام
Samsung NP300E5Z-S01
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.