Mostafa 3D
19-04-2012, 19:00
سلام دوستان
یه سایت راه اندازی کردم و سعی میکنم آموزشهایی رو بصورت فارسی خودم بسازم و منتشر کنم
آموزشهایی که در این وبسایت قرار میگیره شامل نرم افزار های زیر میشه :
3ds Max
ZBrush
Softimage
Vue
RealFlow
After Effects
Photoshop
Unity
Sony Vegas
و ...
راستی به نظرات و کمکتون خیلی خیلی نیاز دارم .
آدرس سایتم هم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
خب اولین آموزش سایتم منتشر کردم که مدل سازی یک توپ فوتبال معمولیه
البته خیلی خیلی مبتدیه ولی برای شروع فکر میکنم خوب باشه
1. ساخت توپ ( بخش اول مدلسازی )
50964
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F1-ball-modeling)
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
بخش دوم آموزش رندرینگ توپ رو هم منتشر کردم :
2. ساخت توپ ( بخش دوم رندرینگ )
50964
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F2-ball-rendering)
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
شبیه سازی شکستن اجسام در تری دی مکس با کمک RayFire
3. شبیه سازی شکستن
50965
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F3-rf-fragment)
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
مدلسازی نوار فیلم در تری دی مکس
4. مدلسازی نوار فیلم
50966
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F4-film-model)
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
آموزش ساخت کاراکتر مینیون با نرم افزار تری دی مکس
5. مدلسازی کاراکتر مینیون
50967
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
آموزش شبیه سازی آب با نرم افزار های RealFlow و 3ds Max
6. شبیه سازی آب
50968
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F6-glass-water)
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
آموزش مدلسازی کاراکتر بازی پرندگان خشمگین ( Angry Birds ) با نرم افزار 3ds Max
7. کاراکتر پرندگان خشمگین
50969
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F7-angry-birds)
یه سایت راه اندازی کردم و سعی میکنم آموزشهایی رو بصورت فارسی خودم بسازم و منتشر کنم
آموزشهایی که در این وبسایت قرار میگیره شامل نرم افزار های زیر میشه :
3ds Max
ZBrush
Softimage
Vue
RealFlow
After Effects
Photoshop
Unity
Sony Vegas
و ...
راستی به نظرات و کمکتون خیلی خیلی نیاز دارم .
آدرس سایتم هم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
خب اولین آموزش سایتم منتشر کردم که مدل سازی یک توپ فوتبال معمولیه
البته خیلی خیلی مبتدیه ولی برای شروع فکر میکنم خوب باشه
1. ساخت توپ ( بخش اول مدلسازی )
50964
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F1-ball-modeling)
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
بخش دوم آموزش رندرینگ توپ رو هم منتشر کردم :
2. ساخت توپ ( بخش دوم رندرینگ )
50964
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F2-ball-rendering)
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
شبیه سازی شکستن اجسام در تری دی مکس با کمک RayFire
3. شبیه سازی شکستن
50965
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F3-rf-fragment)
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
مدلسازی نوار فیلم در تری دی مکس
4. مدلسازی نوار فیلم
50966
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F4-film-model)
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
آموزش ساخت کاراکتر مینیون با نرم افزار تری دی مکس
5. مدلسازی کاراکتر مینیون
50967
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
آموزش شبیه سازی آب با نرم افزار های RealFlow و 3ds Max
6. شبیه سازی آب
50968
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F6-glass-water)
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
آموزش مدلسازی کاراکتر بازی پرندگان خشمگین ( Angry Birds ) با نرم افزار 3ds Max
7. کاراکتر پرندگان خشمگین
50969
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftutorials%2Fitem%2F7-angry-birds)